اره تست کردم میشه ولی خب تصویرش باگ داره یعنی پرش تصویر داره سیاه میشه تو وسطش این ب کنار با دسته پلی1 که راش انداختم جهت ها چپکی شده فلش بال میزنی راست میره راست بزنی بالا میره چک کردم جهت هارو درست وارد کردم ولی خب نمیدونم
شما که وی اجرا کردی با چی بوده ایزو اجرا کردی یا wbfs ؟دسته رو چطوری تنظیم کردی
اها پس این دو فرمت رو راحت میشناسه و ارا میکنه
دسته وی رو منظورت همون وی موت و نانچک هست یا یه دسته مخصوص مثل کنسول پلی4اینا که داره؟
اره ورژن 5 رو من دانلود کردم و نصب کردم حالا البته اینم بگم شاید بازی من مشکل داره چون مثلا500مگ بود ولی اکسترکتش کردم شد 4گیگ حتما برای اینه
میگم اگر بتونی یه عکسی از تنظیمات گرافیکی که انجام دادی بهم بدی ممنون میشم دستی گرافیک رو بردم روی کارت گرافیک لبتابم دیگه شبیه ساز گیم کیوب رو اجرا نکرد بعد ک برگردوندم به حالت ائولیه لاجرا شد
کارت گرافیکم 950آره منظورم همون wii mote و nunchuck هستش.
ورژن 5 های پایینی رو باید بگیری از اون سایت.
اگه بازیت فرمتش wbfs هست, مشکل از بازی نیست چون wbfs یه فرمت فشرده شده هستش.
این هم تنظمیات گرافیک:
راستی, کارت گرافیکت مدلش چیه؟
کارت گرافیکم 950
کسی نبود جواب منو بده؟.باسلام من بازیFatal Frame IVرو دانلود کردم باشبیه ساز دلفین رو پی سی اجراش کردم ولی تامیخوام بازی کنم جلوی YESوNO در اول بازی یه پنجره باز میشه و داخلش مینویس
Connect Nunchuck For Playing
و بعدش داخل همان پنجره مینویسه
No Connection For Wiimote
فکر نکنم بازی Fatal Frame IVاحتیاج به دسته ی wii داشته باشه. من اولین باره که با شبیه ساز wii بازی میکنم لطفا بگید چطور با شبیه ساز کنترل کنم؟
باسلام من بازیFatal Frame IVرو دانلود کردم باشبیه ساز دلفین رو پی سی اجراش کردم ولی تامیخوام بازی کنم جلوی YESوNO در اول بازی یه پنجره باز میشه و داخلش مینویس
Connect Nunchuck For Playing
و بعدش داخل همان پنجره مینویسه
No Connection For Wiimote
فکر نکنم بازی Fatal Frama IVاحتیاج به دسته ی wii داشته باشه. من اولین باره که با شبیه ساز wii بازی میکنم لطفا بگید چطور با شبیه ساز کنترل کنم؟
سلام دوست عزیز همونطور که گفتی همه ی تنظیمات رو مو به مو انجام دادم و کارکرد ولی فقظ upوdownکارکرد یعنی اول بازی که میخوای yesو no برای انتخاب سیو بازی را انجام بدی فقظ بالا و پایین میر داخل بازی باهیچ دوکمه ای نمیر با همه ی دکمه ها امتحان کردم هم کیبورد و هم گیمپد.اول قسمت Controllers رو باز کن و بعد طبق زیر برو جلو و Nunchuck و Wiimote رو با دکمه های کیبورد یا گیم پدت مچ کن.
ر
سلام دوست عزیز همونطور که گفتی همه ی تنظیمات رو مو به مو انجام دادم و کارکرد ولی فقظ upوdownکارکرد یعنی اول بازی که میخوای yesو no برای انتخاب سیو بازی را انجام بدی فقظ بالا و پایین میر داخل بازی باهیچ دوکمه ای نمیر با همه ی دکمه ها امتحان کردم هم کیبورد و هم گیمپد.
خواهشا کمکم کنید