m2relax
کاربر سایت
دوست عزیز بله میدونم که میگه دیسک 1 رو بذار!!! ولی اینی که من گرفتم فقط یه فایل iso بیشتر نیست!!داداش میگه دیسک یک رو بزار iso ای که شما داری برای دیسک دو هستش
دوست عزیز بله میدونم که میگه دیسک 1 رو بذار!!! ولی اینی که من گرفتم فقط یه فایل iso بیشتر نیست!!داداش میگه دیسک یک رو بزار iso ای که شما داری برای دیسک دو هستش
این بازی 2 تا iso هست که هر کدوم 1.35gb حجم دارن! باید هر 2 دیسک رو داشته باشی! شما فقط دیسک 2 رو دانلود کردی ظاهرا!!!دوست عزیز بله میدونم که میگه دیسک 1 رو بذار!!! ولی اینی که من گرفتم فقط یه فایل iso بیشتر نیست!!
دوست عزیز بله میدونم که میگه دیسک 1 رو بذار!!! ولی اینی که من گرفتم فقط یه فایل iso بیشتر نیست!!
residentevil.irاز کجا دانلود کردید؟
Sent from my LT26ii using Tapatalk 2
سلام.. الان دارم Resident Evil Darkside Chronicles2 رو اجرا میکنم فریم ریت خیلی پایینه
من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم اشکال از تنظیمات هست یا سیستم من پایینه؟
cpu =4200 x2
ram =2 gigi
vga = gt 240
ممنون میشم جواب بدید...
دوستان عزیز کسی لینک دانلود مستقیم و پر سرعت از نسخه ی گیم کیوب Resident Evil 0 و Resident Evil Remake رو داره بده به ما؟
داداش دمت گرم . خدا خیرت بده!داداش من از این سایت گرفتم هم ریزوم داره هم سرعتش خوبه
CoolROM.com - N64 ROMs GBA ROMs SNES ROMs NDS ROMs GBC ROMs NES ROMs MAME ROMs PSX ROMs Gamecube ROMs ISOs and Emulators
داداش منظورت رو متوجه نشدم! رزیدنت اویل 0 و remake که اصلا واسهpc نیومده!؟؟ وگرنه کرم ندارم که با امولاتور اجرا کنم!:dدیگه گرفتن resident evil 1 , 0 برای امولاتور اشتباهه! هر کاری هم بکنید نمی تونید به اندازه ی نسخه ی pc فریم بگیرید! درسته نسخه ی pc همون امولاتوره اما خیلی خیلی بهینه تر شده.
اقا من یه مشکل دارم تو بازیه super mario galaxy 2 وقتی میرسم یه مرحلش غول بازیو میکشم ستاره میگیرم صفحه سیاه میشه دیگه هیچی نمیاد چیکار کنم
برو به این سایت:داداش منظورت رو متوجه نشدم! رزیدنت اویل 0 و remake که اصلا واسهpc نیومده!؟؟ وگرنه کرم ندارم که با امولاتور اجرا کنم!:d