باز تموم شد
کلا بازی جدید ریبوت شده ای بود!گرفایک زیبا بود اما مراحل خیلی جذاب نبود!نمیدونم چرا!مخصوصا اخرشو اون مبارزه با.......
کلا ای کاش میتونستم دوباره بازیهایی مثل rygar رو تجربه کنم.......
دوستان بهترین روش کشتن ویرجیل در لول 20 چیه ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید
دوستان خودم خودم رو راهنمایی کردم و بازی تموم شد :d
نمیدونم چرا این بازی من رو بشدت یاد تفکرات فراماسونی میندازه
که در واقع دنیا طور دیگه ای اداره میشه و توسط فردی که کسی نمیشناسه و همه چیز متفاوت با اونی هست که ما میبینیم
مخصوصا تاکید رو اینکه رسانه ها فقط در جهت اهداف تعیین شده برای فراماسون ها حرکت میکنن و نه برای اطلاع دادن اخبار صحیح به مردم
و به قولی مردم در یک چرخه از پیش تعیین شده براشون قرار دارن و حق انتخاب دیگه ای هم ندارن و در کل تعدادی افراد خاص مهم تلقی میشن و بقیه انسان ها ارزشی ندارن و بقولی بردگی میکنن تا اون افراد خاص به اهدافشون برسن
در این بین کسانی که بخوان بر خلاف این چرخه حرکت کنن دشمن و در نگاه عموم تروریست معرفی میشن و خطرناک و باید به هر قیمتی نابود بشن
نماد یک چشم بیانگر تمامی تفکرات این گروه هست
در کل دوستانی که اطلاعاتشون کمه یکم در این مورد مطالعه کنن و سپس با قسمت های مختلف بازی مقایسه کنن تا به حرف من پی ببرن
با تشکر
دوستان بهترین روش کشتن ویرجیل در لول 20 چیه ؟ لطفا کامل راهنمایی کنید
دوستان خودم خودم رو راهنمایی کردم و بازی تموم شد :d
نمیدونم چرا این بازی من رو بشدت یاد تفکرات فراماسونی میندازه
که در واقع دنیا طور دیگه ای اداره میشه و توسط فردی که کسی نمیشناسه و همه چیز متفاوت با اونی هست که ما میبینیم
مخصوصا تاکید رو اینکه رسانه ها فقط در جهت اهداف تعیین شده برای فراماسون ها حرکت میکنن و نه برای اطلاع دادن اخبار صحیح به مردم
و به قولی مردم در یک چرخه از پیش تعیین شده براشون قرار دارن و حق انتخاب دیگه ای هم ندارن و در کل تعدادی افراد خاص مهم تلقی میشن و بقیه انسان ها ارزشی ندارن و بقولی بردگی میکنن تا اون افراد خاص به اهدافشون برسن
در این بین کسانی که بخوان بر خلاف این چرخه حرکت کنن دشمن و در نگاه عموم تروریست معرفی میشن و خطرناک و باید به هر قیمتی نابود بشن
نماد یک چشم بیانگر تمامی تفکرات این گروه هست
در کل دوستانی که اطلاعاتشون کمه یکم در این مورد مطالعه کنن و سپس با قسمت های مختلف بازی مقایسه کنن تا به حرف من پی ببرن
با تشکر
شما که کشتین مارو با فراماسونری.
والا بعضی دوستان میان میگن تو فیفا و ماریو کارت هم نماد فراماسونری هست. اگه اینجوریه که کل زندگی ما نماد اوناس.
من به این نمادها بیشتر به یه افسانه و داستان نگاه می کنم تا این که بخواد جریان ساز بشه.