DmC: Devil may Cry | Xbox 360

• Thread starter Thread starter versus
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بیخود و بی جهت Stinger دانته رو نابود کردن. :| حالا مثلا بازی Lock on داشت چی میشد؟ :| بجاش Evade رو آوردن که به لعنت هم نمی ارزه! :| Stinger اصلا Signature Move دانته بود.... :|
این عنکبوت کوچولو ها رو می‌بینم یاد اون عنکبوت هایی میوفتم که تو DMC3 بعد از کشتن اون عنکبوت بزرگ ها به وجود میومدن و با Lock On سریع بهشون تیر می‌زدیم:(
بعضی وقت ها نا خود آگاه دستم می‌ره روی LT و بعد تیر می‌زنم (چون Lock On با LT بود) ولی خب هیچی نمی‌شه:(

دوستان چه حالی میده بازی تموم میشه میای این اسپویل هارو میخونی:d
واقعا خوب بود بازی ,گرافیک هنری واقعا عالی,داستان هم با اینکه عالی نبود ولی روایت داستان عالی بود,فقط این قسمت تیراندازیش زیاد جالب نبود به قول دوستمون چرا lock on رو حذف کردن؟؟

یعنی چی این یه دانته دیگس ؟؟ یعنی اونم یه ویرجیل دیگس ؟
هم اسمش شبیه هم قیافش فقط اون نیست !!!!
مثلا رزیدنت 7 بدن بیرون بگن این یه وسکر دیگس اینم یه لئون دیگس فقط اسمشون شبیه
خیلی مسخرس...

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

یعنی اصلا براتون سخت نیست شخصی که باهاش ارتباط برقرار کردین کلا عوض بشه ؟!!!
خوب بجا دانته و ویرجیل میذاشتن اصغر و ممد که قشنگ تر میشد هم انقلابی تو سری ایجاد میشد هم دوگانگی شخصیت پیدا نمیکردیم

شما خودت کوچکترین شاهتی بین این دانته و دانتهای نسخه قبلی میبینی؟ کوچکترین شباهتی در قیافه و شخصیت ورجیل چی؟ حتی این دختری که باهاشون همکاری میکنه آیا در نسخه های قبلی هم بود؟ خب اگه جواب اینه که شباهتی نداره پس این یک بازی جدا از نسخه های قبلیه.....

در ضمن این شخصیت هیجان و لذت بیشتری رو برای ایجاد بازی کردن بیشتر به وجود میاره...شما یه نگاهی به دیالگوهایی که در بعضی از قسمتها هست بکنید حرفهایی که شونه به شونه دو برادر به هم میزنن مشخصه که از هر لحاظ بازی پخته تر شده چون دست یک تیم سازنده کار درست به نام تیم نینجا افتاده....

4 نسخه رو کپکام از این بازی داد بیرون ولی یکی شبیه به یکی دیگه...حتی بدون اینکه کوچکترین تغییر و تنوعی به بازی بده....نه عزیزم برای من سخت اینه که هر نسخه ای که داره از یک بازی تکرار میشه مثل همه و تغییری توش ایجاد نمیشه....لذت این نسخه از این سری از بازیها اینه که اومدن یه خونه تکونی حسابی کردن و سیستم بازی رو روانتر و جذابتر کردن...این علاوه بر اینکه باورش اصلا سخت نیست بلکه بهترین لحظات رو در هر مرحله از بازی کردن برای کاربر به وجود میاره.

و در اخر اینکه یکی از عیبهایی بزرگ ما صرفداران سری بازیهای کلاسیک اینه که دوست داریم بازیهایی مثل Devil May Cry که امسال منتشر شد درست شبیه به نسخه چندین سال پیش باشه بدون اینکه تغییر و تنوعی توش باشه.... آدمیزاد تنوع طلبه و هر چیز جدیدی رو ببینه زود جذبش میشه ولی کافیه هر دفعه یک بازی تکراری رو اتجام بده خود به خود اون لذت اولیه تبدیل میشه به یک عادت همیشگی.

دوستان اینجا taunts(افه اومدن) نداره یا من بلد نیستم؟

نداره.... یکی دیگه از چیزایی که به شدت دلم واسش تنگ میشه..... اصلا نصف لذت مبارزات به این بود که وسط یه مبارزه خفن Rank ـت بره رو SSS و دشمن و Taunt کنی و دانته بگه : "You Scared؟!" :(

بهترین دویل بود برای من با زحمات شبانه روزی 1000 GS شد :>b-)

نبود رقیبی...:-$
بابا دمت گرم رقیب خوبی میشی منم دارم تموم میکنم

---------- نوشته در 06:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:11 AM ارسال شده بود ----------

نداره.... یکی دیگه از چیزایی که به شدت دلم واسش تنگ میشه..... اصلا نصف لذت مبارزات به این بود که وسط یه مبارزه خفن Rank ـت بره رو SSS و دشمن و Taunt کنی و دانته بگه : "You Scared؟!" :(

واقعا اصلا یه حس خفنی میداد

" جلو جلو Y "رو تا الان امتحان کردی مرتضی ؟ :-/

آره علی میدونم چطوری باید Stinger بزنم تو نسخه جدید :دی فقط میگم قبلا Stinger با یه Lock on + Forward +Y اجرا می شد، اما الان که lock on حذف شده زدنش خیلی سخت شده. :| اصلا خوبی stinger به راحت زدنش بود :| :دی تازه Trillion stab هم اصلا به million stab نمیرسه... و همینطور Rain storm... :دی

خیلی از گیم پلیش لذت بردم.تا قبل از اینکه بازی کنم فک میکردم یه بازی معمولی فوقش مثه بازیای دیگه س ولی الآن میبینم نمیتونم از پاش بلند بشم.فقط چرا انقد کم GS میده؟ :d

Last edited by a moderator:
آره علی میدونم چطوری باید Stinger بزنم تو نسخه جدید :دی فقط میگم قبلا Stinger با یه Lock on + Forward +Y اجرا می شد، اما الان که lock on حذف شده زدنش خیلی سخت شده. :| اصلا خوبی stinger به راحت زدنش بود :| :دی تازه Trillion stab هم اصلا به million stab نمیرسه... و همینطور Rain storm... :دی

آخه یه طوری پست قبلی نوشتی Stinger رو برداشتن که فکر کردم نمیدونی توی بازیه :دی مرتضی از تو که هوادار بیونتایی دیگه بعیده همچین حرفی بزنی، اون Bayo هم بدون Lock-On بود و خیلی خوب اجرا میشد، اینجا هم Auto Lock-On خوب عمل میکنه و میشه راحت کمبوها رو اجرا کرد ، باو توی همون بیونتا مگه از اینجور Input ها نداشت ؟ :دی

TS هم خیلی خوبه ، آیا میدانید TS توی نسخه جدید بسته به Rank شما تعداد ضرباتش بیشتر میشود ؟ :دی یه بار با Rank C تریلیون استب بزن و یه بار با S ، خودت متوجه میشی :دی

این عنکبوت کوچولو ها رو می‌بینم یاد اون عنکبوت هایی میوفتم که تو DMC3 بعد از کشتن اون عنکبوت بزرگ ها به وجود میومدن و با Lock On سریع بهشون تیر می‌زدیم:(
بعضی وقت ها نا خود آگاه دستم می‌ره روی LT و بعد تیر می‌زنم (چون Lock On با LT بود) ولی خب هیچی نمی‌شه:(

البته امیر فکر کنم منظورت RB باشه :-" :دی

آخه یه طوری پست قبلی نوشتی Stinger رو برداشتن که فکر کردم نمیدونی توی بازیه :دی مرتضی از تو که هوادار بیونتایی دیگه بعیده همچین حرفی بزنی، اون Bayo هم بدون Lock-On بود و خیلی خوب اجرا میشد، اینجا هم Auto Lock-On خوب عمل میکنه و میشه راحت کمبوها رو اجرا کرد ، باو توی همون بیونتا مگه از اینجور Input ها نداشت ؟ :دی

آره توی بیونتا هم دقیقا یه حرکت مثل Stinger بود که با "جلو جلو + Y" اجرا می شد:دی ولی نمی دونم چرا اونجا بهتر اجرا می شد:دی شاید به خاطر این باشه که کلا Bayo (بازیش منظورمه:دی) سرعتش خیلی بیشتر از DmC بود :دی راستی بیونتا هم Lock on داشت هم auto lock on :دی نشون به اون نشون که وقتی RB رو می گرفتی lock on اجرا می شد و روی دشمن علامت لب میومد :دی خیلی ها خبر ندارن که Bayo این قابلیت رو داره :دی

TS هم خیلی خوبه ، آیا میدانید TS توی نسخه جدید بسته به Rank شما تعداد ضرباتش بیشتر میشود ؟ :biggrin1: یه بار با Rank C تریلیون استب بزن و یه بار با S ، خودت متوجه میشی :biggrin1:
عه نمی دونستم اینو :دی چه باحال :دی

آره توی بیونتا هم دقیقا یه حرکت مثل Stinger بود که با "جلو جلو + Y" اجرا می شد:دی ولی نمی دونم چرا اونجا بهتر اجرا می شد:دی شاید به خاطر این باشه که کلا Bayo (بازیش منظورمه:دی) سرعتش خیلی بیشتر از DmC بود :دی راستی بیونتا هم Lock on داشت هم auto lock on :دی نشون به اون نشون که وقتی RB رو می گرفتی lock on اجرا می شد و روی دشمن علامت لب میومد :دی خیلی ها خبر ندارن که Bayo این قابلیت رو داره :دی
آره میدونم Lock-On اختیاری داره ولی خب تغییری توی شیوه اجرای کمبوها اجرا نمیکرد و Input ضربات ثابت میموند :دی

آره میدونم Lock-On اختیاری داره ولی خب تغییری توی شیوه اجرای کمبوها اجرا نمیکرد و Input ضربات ثابت میموند :دی

توی Input ـه اون حرکت شبیه Stinger و چند تا حرکت دیگه تعییر ایجاد میکرد :دی ولی بقیه نه :دی داشتیم سر Stinger بحث می کردیم دیگه :دی ولی Stinger بدون Lock on مزه نمی ده قبول کن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or