DmC: Devil may Cry | PS3

نظرتون درباره بازی چیه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
Son of Sparda

:d
از عمد بود !:-"
مرتضی جان خودم میدونم !! :دی
خوشمزگی نکن :دی =))

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:37 PM ارسال شده بود ----------

این الان خیلی آسونتر شده :دی Dante Must Die این نسخه تقریبا با نرمال DMC3 برابری میکنه ، دیگه خودت حساب کن چقدر بازی آسونه :دی

باو علی من از نسخه 2 دارم این سری رو بازی میکنم :دی
درسته یکم آسونتر شده :-"
اما بنظرت یکم مبالغه نکردی?:دی

باو علی من از نسخه 2 دارم این سری رو بازی میکنم :دی
درسته یکم آسونتر شده :-"
اما بنظرت یکم مبالغه نکردی?:دی
نه مهدی دقت کن، نوشتم DMC3 :دی
DMC3 یا همون Devil May Cry 3: Dante's Awakening واقعا سخت بود ! اونی که توی HD Collection ـه و بعد از Dante's Awakening برای PC و به صورت همزمان دوباره برای PS2 عرضه میشه DMC3 Special Edition ـه که خیلی بازی رو راحت تر کردن :دی

والا پسوند 3 یادم نیست
اما من اونی رو بازی کردم که میرفت تو کلیسا از اون پرنده مانندا میومد باید میزدی و میرفتی طبقه بالا
در هرصورت وقتی علی جان بگن دیگه حرفی نیس
راستی میخوام هل آف هله , چیه اونو برم کی باز میشه ? همین درجه SOS‏ رو برم باز میشه?

والا پسوند 3 یادم نیست
اما من اونی رو بازی کردم که میرفت تو کلیسا از اون پرنده مانندا میومد باید میزدی و میرفتی طبقه بالا
در هرصورت وقتی علی جان بگن دیگه حرفی نیس
راستی میخوام هل آف هله , چیه اونو برم کی باز میشه ? همین درجه SOS‏ رو برم باز میشه?
روند داستانی و مراحلشون که یکی بود ولی توی نسخه SE بازی آسونتر شده بود ، بعد از تموم کردن بازی ورجیل قابل بازی بود ، Bloody Palace اضافه شده بود و بعضی تغییرات دیگه :دی

نه به ترتیب باید بری تا درجات سختی باز بشن :d وقتی SOS رو بری DMD باز میشه ، بعد از DMD هم Hell Or Heaven و بعد از اون Hell And Hell :دی

بهترین حرکتا تو DmC مربوط به بخش Angel میشه با osiris به نظرم . انصافا خیلی حال میده تو لودینگ های هر اپیزود یه سلسله حرکات خیلی توپ نشون میده منم اکثرا اجراشون میکنم فوق العاده حال میده مخصوصا تو درجه nephilim :biggrin1:

بازی رو واسه دور اول تو Nephilim تموم کردم . فوق العاده بود . آخرش یکی از زیباترین و خفن ترین Final Battle هایی بود که تو این چند سال دیدم . ای ول عالی . منتظر ادامه ی این ریبوت زیبا هستیم .

اون آخرای بازی و همکاری دانته و ورجیل واقعا عالی بود و اوجش هم بعد از نابودیه mundus بود که دو برادر روبروی هم قرار میگیرن . اصلا خارق العاده بود آدم تنش میلرزید وقتی ورجیل به طرفمون آهسته و قدم به قدم نزدیک میشد . فوق العده بود در کل . خیلی حال کردم .

تصمیم گرفتم تا آخرین درجه سختی رو تموم کنم از معدود بازیایی هست که این تصمیم رو میگیرم واسش در کنار GOW , MGS , LOS , ...:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or