DmC: Devil may Cry | PS3

نظرتون درباره بازی چیه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
خب منم دیشب بازی رو گرفتم و دوتا مرحله ابتداییش رو همون موقع رفتم :biggrin1: دو مرحله ابتدایی شاهکار بودن ! مخصوصا که چیز زیادی ازشون ندیده بودم و فوق العاده غافلگیر شدم. طراحی محیط ، گرافیک هنری ، دیالوگ ها و .... همه و همه عالی کار شده بودن :x خلاصه از بازی دل کندم و اومدم بیرون یه ذره توی سایتا گشتم ولی دوباره وسوسه شدم برم ادامه اش بدم :biggrin1: نشستم بازی کردن و همینطوری یکی یکی مراحل رو رد میکردم که یهو به خودم اومدم دیدم صبح شده و منم تا مرحله 16 بازی رفتم :-o !!! اینقدر بازی جذاب بود که اصلا گذر زمان رو حس نکردم ! طراحی مراحل ، گرافیک هنری ، لیمبو ، مبارزات ، داستان و ... فوق العاده کار شدن ! از همین الان هم میگم که برای من بعد از Rebellion و Cerberus الان Aquila اومده در رتبه سوم برترین سلاح های کل سری قرار گرفته :x

این دشمن محترم هم تبدیل شد به محبوبترین دشمنم در کل سری DMC :

اصلا دوست دارم بجای باس ها با این مبارزه کنم :biggrin1: حرف باس شد تا اینجا به جز یه باس بازی از بقیه شون اصلا خوشم نیومده :| به نظرم باس فایت ها میتونستن خیلی بهتر باشند !

چی دیگه یادم رفت بگم .... آها مراحل 15 و 16 شاهکار بودن و تا الان توی هیچ HnS ـی نمونه شون رو ندیدم ( مخصوصا مرحله 16 که روایت داستانیش فوق العاده سینمایی و زیبا بود ) مراحل 3 ، 4 ، 7 تا 10 و همینطور 12 و 13 هم شاهکار بودن و کلهم یه جا توی حلق علی :biggrin1:

دوستان من نسخه PS3 رو بازی میکنم و افت فریمش اصلا در اون حد نیست و فقط توی بعضی کات سین ها اونم به صورت خفیف فریم افت میکنه ( بجز کات سین مبارزه با Poison که وضع فریم خرابه ) ولی اگه بین دوتا نسخه موندید همون 360 رو بگیرید خیالتون راحت تره

خدا بگم این Jeff Hardy‏ رو چیکار کنه :دی,انقد توپید به بازی همه میترسن نسخه Ps3 رو بگیرن=))
باو خیالتون راحت برید بگیرید کی گفت افت فریمش شدیده =))
به من چه ربطی داره:دی
IGN و Game Spot هم به نسخه PC و 360 نیم نمره بالاتر از PS3 دادن:دی
تازه GS مدال داستان رو هم به PS3 نداده=))
نمی‌دونم چی پیش خودش فکر می‌کرده=))

تو با اجازه کی نام کاربریتو عوض کردی!>:)
منم میخوام عوض کنم ! :>
با اجازه بزرگترا:دی
باید پرمیوم شی:دی
----------------------------
من کلا شانس ندارم:|
رفتم نسخه 360 رو گرفتم دفعه اول که تا مرحله 19 به خوبی خوشی می‌رفت تو لود مرحله 19 گیر می‌کرد!
الان یکی دیگه گرفتم کلا دیسکش خرابه:| بعد از ظهر می‌رم عوضش کنم:|

من همون اول بازی گیر کردم اونجایکه باید بپرم دوباره دکمه ضربدر میزنم ولی پرش بلند میکنه ولی بازهم نمیتونه بره بالا یعنی نمیرسه

خب بازی رو تموم کردم
در کل خوب بود اما بنظرم روایت داستانش منسجم نبود و بعضی جاها ریتم بالایی بخودش میگرفت که اصلا نمیفهمیدی چی شد !! کلا NT‏ میخواست هرجوری شده جمع و جورش کنه دیگه داستانو

خب منم بازی رو تا چپتر 7 رفتم بازی انقدر خوب بوده که دلم نمیاد بازی کنم تمومش کنم اروم اروم دارم میرم جلو بازی تا اینجا عالی بوده. انقدر دستتون تو کمبو زدن بازه که باور نمیکنید و اینکه فرت فرت بهتون یه سلاح جدید میده ولی خب یه مقدار عادت کردن به کمبو زدن زمان میبره هی قاطی میکنم برای فلان کمبو الان باید R2 بزنم یا L2!:d
تا اینجا توی بازی اصلا مشکل افت فریم وجود نداشته پس اگه کسی سر این شک کرده که بخره یا نه خیالش راحت بازی هیچ افت فریمی نداره فقط یه بار توی Move List که رفتم وقتی ویدیو مربوط به یکی از کمبو ها رو نشون داد افت فریم یه لحظه به چشم اومد و یه مشکل دیگه هم دیر لود شدن چند تا از تکسچر ها بود .
متاسفانه مشکلی که سر U3 برام پیش اومد اینجا هم همون مشکل و دارم انقدر از بازی ویدیو دیدم که تا الان غیر از یکی یا دو تا مرحله ی جدید بیشتر ندیدم
باس فایت های بازی بیشتر به الواتای سر چارا شبیهن تا باس همش دارن فحش میدن.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or