DmC: Devil may Cry | PS3

نظرتون درباره بازی چیه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    34
ورجیل دان فال کد دی ال سیش تو پک بازیه یا باید پلاس ملاس :d داشته باشی بتونی بازی کنی؟
باید بازی رو پیش خرید کنی تا داشته باشیش!
البته دیروز یکی از بچه ها خبری گذاشته بود که خرت و پرتای پیش خرید نسخه ی PS3 تغییر کرده و به جای اون DLC ، لباس و این چیزا گذاشتن! :| حالا حقیقت داره یا نه نمیدونم! نرفتم PSN که چک کنم :d

اوریج خور ها هم تو فکر خرید بازی باشن بازیش علی الظاهر سیستم اپگرید سلاح و فنون و ... مفصلی داره و حسابی سرگرم خواهید شد

باید بازی رو پیش خرید کنی تا داشته باشیش!
البته دیروز یکی از بچه ها خبری گذاشته بود که خرت و پرتای پیش خرید نسخه ی PS3 تغییر کرده و به جای اون DLC ، لباس و این چیزا گذاشتن! :| حالا حقیقت داره یا نه نمیدونم! نرفتم PSN که چک کنم :d

واقعاً؟
من که به نیت مجانی بودن این پک پیش خرید کردم،چه گُلی به سرم بگیرم!:|
اگر واقعیت داشته باشه،پیام میدم به ساپورت کپکام و کاری می کنم که پول رو پس بده! الکی که نیست،نوع شرافت مندانه ی کلاه برداری هست..

نه من استور رو چک کردم و تو اروپا که حداقل هنوز همون DLC برای پیش خرید بود. البته تاریخ انتشارش رو نامعلوم زده بود اگه اشتباه نکنم و گفته بود که تو ژانویه یا فوریه میاد دقیق یادم نیست.

تا 2 ساعت دیگه نسخه 360 می‌رسه دستم، بازی کردم میام یه توضیح می‌دم;)
خیلی بهش امید دارم امیدوارم نا امید نشم! (چقدر امید امید کردم:دی)

آقا مگه هک شده اش واس 4.30 اومده !? اگه اومده که بریم تو کارش:دی

فکر نکنم نیازی به هک باشه اخرین فریمور 4.31 هست دیگه چیزه جدیدی نیومده که باید هک بشه . کافیه disk بازی بیاد یکی بگیره کپی کنه تو نت . کار تمامه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or