Divinity II: Ego Draconis

divinity2.jpg

DIVINITY II:EGO DRACONIS

platform: PC-X360
realase:Q3 2009
publisher:DTP ENTERTAINMENT
genre:action/rpg
اژدها رو بکش.نه نکشش.:cheesygri
یکی از بازی های جذاب نقش آفرینی pc رو که به صورت ایزومتریک دوبعدی و ترکیبی از گیم پلی دیابلو درونش دمیده شده بود رو DIVINITY بود که افتخارات زیادی رو تونست بدست بیاره.
اما این بازی در واقع نسخه دوم این سری نیست بلکه BEYOND DIVINITY نام داشت که به دلیل مشکلات در گیم پلی و ابهامات داستانی مانند نسخه یک بازی نشد.
داستان بازی در مورد یک پسر اژدها کش است در جریان یک درگیری با نیرو های دشمن با یک رخداد عجیب سرنوشت او دگرگون شده و خود به یک لرد اژدها تبدیل میشود و قابلیت استفاده از جادو ها و تبدیل شدن به اژدها و پرواز کردن را بدست می آورد.

آخرین ویرایش:
این بازی خیلی طولانی شده بعد از حدود 40 ساعت بازی کردن مداوم تازه حدود نصف بازی را سپری کردم ولی بازی به هیچ عنوان تکراری نیست وهر چه جلو تر میرویم جذاب تر می شود
مخصوصا که در هر جای بازی با زدن کلید qتبدیل به اژدها میشوید

سلام یه سوال این بازی rpg هست دیگه میخواستم بدونم گیم پلی اکشن بازی چجوریه؟مثل بازیهای rpg هست؟یعنی مثل dragon age هستش که همش با magic سروکار داریم؟یا مثل بازیهای سوم شخص میشه مبارزه کرد( مثل ac2 که کنترل ضربه تو مبارزه دقیقا دست خودمون بود)

سلام یه سوال این بازی rpg هست دیگه میخواستم بدونم گیم پلی اکشن بازی چجوریه؟مثل بازیهای rpg هست؟یعنی مثل dragon age هستش که همش با magic سروکار داریم؟یا مثل بازیهای سوم شخص میشه مبارزه کرد( مثل ac2 که کنترل ضربه تو مبارزه دقیقا دست خودمون بود)

دوست من گیم پلی بازی بی نهایت زیبا وغیر قابل مقایسه بازی های دیگر هست در مورد مباره ضربه زدن کنترل دقیقا دست خودتون هست .
درباره جادوها هم همین بگم که تا حالا توی هیچ بازی این قدر جادو خود بنده ندیدم .
.

سلام دوستان من چند روزی میشه این بازی را انجام میدهم ولی در یک جای گیر کردم

من وارد جایی میشوم که یک اژدها هست که باید با ان مبارزه کنم ولی همش کشته میشوم اصلا نمیشه بهش نزدیک شد اتش پرتاب میکند و کشته میشوم لطفا راهنمایی کنید
من در نقشه اول بازی هستم

سلام دوستان من چند روزی میشه این بازی را انجام میدهم ولی در یک جای گیر کردم

من وارد جایی میشوم که یک اژدها هست که باید با ان مبارزه کنم ولی همش کشته میشوم اصلا نمیشه بهش نزدیک شد اتش پرتاب میکند و کشته میشوم لطفا راهنمایی کنید
من در نقشه اول بازی هستم

میدونم کجای قبل سالن اژدها دست چپ یک راهی هست باید در داخل انجا یک کتاب پیدا کنی بعد کتاب ببرپیش روحی که توی کتاب خونه هست و با ان صحبت کن .
بعد در طبقه پایین کتاب خونه یک کتابی روی سه پایه هست بااون صحبت کن بعد برو پیش اژدها . ا
ژدها تبدیل به ادم می شه باحاش صحبت کن معموریتت کامل می شه

سلام دوستان چطور میشه قلب اژدها رو به دست اورد ؟
برای به دست اوردن قلب اژدها شما باید وارد شهر دوم بشوید ودر برج به طبقه اخر رفته و پادشاه شهر را کشته وجایزه شما قلب اژدها هست که از انجا به بعد هر وقت که بخواهید تبدیل به اژدها می شوید

The End Of Divinity II - Ego Draconis

The End Of Divinity II - Ego Draconis
The End Of Divinity , The End Of Betrayer

سرانجام divinity 2 با تمام سختیها و راز و رمز ها و quest های بیشمارش تموم شد . بله بنده ساعت 1:30 بامداد این بازی رو به اتمام رسوندم . باید بگم شاید این اولین تجربه من در سبک RPG بود که وقتی این بازی رو شروع کردم هرگز فکر نمی کردم که بتونم حتی یک QUEST اون رو هم انجام بدم .کلا این طور بازی ها و اون هم به گستردگی این یکی با اون نقشه های وسیع و تو در توش واقعا من رو به مرز جنون رسوند اما تموم شد.

اسامی که شما در DIVINITY می بینید طوری نیستن که بشه اونها رو به خاطر سپرد باید بگم به قدری این اسامی زیادن و به قدری QUEST ها زیاد و به هم مربوط شده و گره خوردست که شما رو سردرگم و کلافه می کنه من تجربه بازی OBLIVION و DRAGON AGE رو هم داشتم نه اینکه تمومش کرده باشم اما تو هر کدوم 10 ساعت گیم پلی داشتم . اما به شما بگم این یکی رو من 1 ماه و اندی روزه که دارم بازی می کنم اونم نه 1 یا 2 ساعت روزی 5 الی 7 ساعت پس می بینید که حالا حالا ها باید برید جلو .

ی توصیه دارم به اونهایی که هنوز شروع نکردن یا اصلا طرف این بازی نرید یا بازم طرفش نرید و اونهایی که مثل دوست بنده با کمک SAVE ها و پرس و جو از بنده ی حقیر تا نصفه و نیمه های اون پیش رفتن بگم که بازم حالا حالا ها باید برید جلو .

باید بدونید که بازی دارای قسمتی به اسم ACHIEVEMENT هست که کلا نزدیک به 30 تا می شه و برای کامل کردن هر کدوم از اون ها باید چندین MAIN QUEST رو انجام بدید با ACHIEVEMENT COMPLETE هر کدوم به شما امتیازاتی برای UPGRADE خودتون SKILL ها تون و HERO در نظر گرفته می شه البته وقتی جلوتر برید و به درجه DRAGON SLAYER برسید میبینید که نحوه برخورد دیگران با شما متفاوت می شه و همه به شما ادای احترام ویژه می کنند و به شما به چشم یک مبارز طراز اول و یک قهرمان نگاه میشه و چشمتون روز بد نبیند که اون وقت برسه که خدای ناکرده بال در بیارید و از این جور چیزا دیگه مهنت و قدرت و احترامه که از در و دیوار چکه می کنه رو سر شما و همه تبدیل به خدمتگزار دربار پادشاهی شما میشوند و بیا و ببین که چه می شود که هر چه قصر و مهنت و ملک تو اون سرزمینه می شه خاک پای DRAGON KNIGHT که با تصرف BATTLE TOWER شما می شوید آقا و سرور و امپراتور کل اون سرزمین و از حوری و پری گرفته تا شیطون و شیطونک و جک و جانور با ی ضزبه شمشیر شما نقش بر زمین می شوند.

تا اینجای داستان رو نگه دارین بقیه اش رو خودتون برید ببینم کیا این کاره ان .

البته در توضیح تکمیلی عرض کنم تمام تلاش شما برای به اتمام رسانیدن بازی منوت به پیدا کردن HALL OF ECHO و فعال کردن و باز کردن اون قسمت می شه که شما رو مستقیما به دنیای بینا بین مرگ و زندگی می بره و سپس ورود به BLACK RING و اونجاست که دوباره هر چی کشتید به مدد ایزد منان زنده می شه و خراب می شه رو سرتون حا لا نزن کی بزن ! خلاصه از اونجا تا پایان بازی چیزی کمتر از 10 دقیقه بیشتر طول نخواهد کشید و سرانجام با خیانت نا خاسته شما و جلو گیری از قطع سر همسر امپراتور قدیم و در ادامه قتل دوستانتان خیانت می کنید و زن هرزه هم بر می گردد پیش همسر پدر سوخته شان و در دموی پایانی بازی هر چه اژدهاست حمله می کند به کشتی ها و امپراتوری و آن را نیست و نابود می کند.

این خلاصه ای بود از ماجرا .

به سلامتی شوالیه اژدها .

آخرین ویرایش:
یک چیز جدید توی بازی پیدا کردم بعد از تمام کردن بازی برای جایزه به شما چندین مدل از عنواع زره اژدهها را میده که میتونی تن اژدها کنی و خیلی پر قدرت وجالب می شه

سلام من دیگه نمیتونم این بازی رو ادامه بدهم به همین خاطر اگر کسی هست سیو تا وسط بازی رو برام بگذارد

بهتره هم سیو کامل بازی و هم وسط بازی رو بذاره ممنون میشم

سلام دوست عزیز .
باید بگم پچ جدید برای این بازی به حجم 12 مگابایت در سایت www.gamershell.com برای دانلود موجود است که البته فقط باگ خروج از بازی را فیکس می کند و اگر دقت کرده باشید هنگامی که شما بر روی گزینه exite to windows کلیک می کنید در بیشتر مواقع در همان منو باقی می مانید و با alt+tab باید به داخل ویندوز سویچ کنید این پچ اشکال بالا را رفع می کند . در مورد save هم باید بگم چون بنده عادت به save کردن مکرر و ایجاد چندین save slot ندارم و بیشتر save ها رو بر زوی یکدیگر overwrite کردم بنابراین فکر نمی کنم از اواسط یا میانه های بازی save داشته باشم و هر چه که هست از زمان بعد از اژدها می باشد .

در اتمام بازی مخصوصا این یکی عجول نباشید و هر وقت به بن بست خوردید رها کنید و بعد از چند ساعت یا چند روز دوباره با نیروی تازه آن را شروع کنید چراکه گستردگی این بازی و طولانی بودن آن شما را گیج و سردرگم می کند و بنده هم به همین خاطر تا 1 ماه و چند هفته درگیر آن بودم .

این هم مخصوص برای شما دوستان برید حالش رو ببرید.
محتوای فایل زیپ رو تو فولدر SAVE بازی PASTE کنید .

http://www.4shared.com/file/191745998/7535ca72/Savegames.html

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز .
باید بگم پچ جدید برای این بازی به حجم 12 مگابایت در سایت www.gamershell.com برای دانلود موجود است که البته فقط باگ خروج از بازی را فیکس می کند و اگر دقت کرده باشید هنگامی که شما بر روی گزینه exite to windows کلیک می کنید در بیشتر مواقع در همان منو باقی می مانید و با alt+tab باید به داخل ویندوز سویچ کنید این پچ اشکال بالا را رفع می کند . در مورد save هم باید بگم چون بنده عادت به save کردن مکرر و ایجاد چندین save slot ندارم و بیشتر save ها رو بر زوی یکدیگر overwrite کردم بنابراین فکر نمی کنم از اواسط یا میانه های بازی save داشته باشم و هر چه که هست از زمان بعد از اژدها می باشد .

در اتمام بازی مخصوصا این یکی عجول نباشید و هر وقت به بن بست خوردید رها کنید و بعد از چند ساعت یا چند روز دوباره با نیروی تازه آن را شروع کنید چراکه گستردگی این بازی و طولانی بودن آن شما را گیج و سردرگم می کند و بنده هم به همین خاطر تا 1 ماه و چند هفته درگیر آن بودم .

این هم مخصوص برای شما دوستان برید حالش رو ببرید.
محتوای فایل زیپ رو تو فولدر SAVE بازی PASTE کنید .

http://www.4shared.com/file/191745998/7535ca72/Savegames.html

این پچی که شما معرفی کردی Patch_1.03_EN_US است که هنوز براش کرکی ندیدم
در ضمن مشکل هنگ موقع خروج بیشتر مثل اینکه رو XP است چون برای من رو XP سه بار همین جوری شد ولی روی Seven تا حالا این طوری نشده

من از یه سایتی اومدم بازی رو بخرم گفت مال ما نسخه ی آلمانیه که وقتی یه پچ ( که داخل DVD هستش ) رو نصب کنی بازی انگلیسی میشه ....

میخواستم بدونم وقتی این پچ رو نصب کنی بازی به کل انگلیسی میشه یا فقط نوشته هاش انگلیسی میشه و دیالوگ ها همچنان آلمانی باقی میمونه ...؟؟؟؟

در ضمن اگه یه سایت معتبر معرفی کنید که نسخه اینگلیسی رو داشته باشه ممنون میشم ...( ص قبل هم گفتم اما هیچ کس معرفی نکرد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or