Divinity II: Ego Draconis

divinity2.jpg

DIVINITY II:EGO DRACONIS

platform: PC-X360
realase:Q3 2009
publisher:DTP ENTERTAINMENT
genre:action/rpg
اژدها رو بکش.نه نکشش.:cheesygri
یکی از بازی های جذاب نقش آفرینی pc رو که به صورت ایزومتریک دوبعدی و ترکیبی از گیم پلی دیابلو درونش دمیده شده بود رو DIVINITY بود که افتخارات زیادی رو تونست بدست بیاره.
اما این بازی در واقع نسخه دوم این سری نیست بلکه BEYOND DIVINITY نام داشت که به دلیل مشکلات در گیم پلی و ابهامات داستانی مانند نسخه یک بازی نشد.
داستان بازی در مورد یک پسر اژدها کش است در جریان یک درگیری با نیرو های دشمن با یک رخداد عجیب سرنوشت او دگرگون شده و خود به یک لرد اژدها تبدیل میشود و قابلیت استفاده از جادو ها و تبدیل شدن به اژدها و پرواز کردن را بدست می آورد.

آخرین ویرایش:
من که هنوز بازی رو نگرفتم اما یه درخواست دارم از کسانی که بازی را انجام دادن.
بیاید به مقایسه کنیم بین این بازی و بازی های مشهور هم سبک این بازی.مثل Oblivion یا Witcher یا NWN.
گرافیک مهم نیست چون قطعاً این بازی با توجه به اینکه تازگی منتشر شده باید گرافیک بهتری داشته باشه هرچند که نظر شخصی من اینه که تو این سبک بازی گرافیک زیاد به چشم نمی آد.
مقایسه کنیم ببینیم گیم پلی این بازی نسبت به بازی های دیگه چگونه است.نوع مبارزات،نوع ارتقاء،آیتم ها و ...

دوست عزیز شک نکن بازی عالی هست. باگهای بازی خیلی کم هست

اینکه بازی خوبی شک نکنید چون من دو ماه پیش این بازی را بازی کردم ولی بازی ای که توی بازار است نسخه آلمانی بسیار باگ داره و آخرش هم حالته می گیره چون من آخرای بازی بعد از 50 ساعت بازی روی یک دمو بازی گیر کرد و دیگه رد نشد . پس پیشنهاد می کنم تا آمدن نسخه انگلیسی و بدون باگش صبر کنید . :-"

اینکه بازی خوبی شک نکنید چون من دو ماه پیش این بازی را بازی کردم ولی بازی ای که توی بازار است نسخه آلمانی بسیار باگ داره و آخرش هم حالته می گیره چون من آخرای بازی بعد از 50 ساعت بازی روی یک دمو بازی گیر کرد و دیگه رد نشد . پس پیشنهاد می کنم تا آمدن نسخه انگلیسی و بدون باگش صبر کنید . :-"

دوست عزیز من نسخه انگلیسی بازی از دوستم که خودش دانلود کرده گرفتم و باگی هم نداره

من که هنوز بازی رو نگرفتم اما یه درخواست دارم از کسانی که بازی را انجام دادن.
بیاید به مقایسه کنیم بین این بازی و بازی های مشهور هم سبک این بازی.مثل Oblivion یا Witcher یا NWN.
گرافیک مهم نیست چون قطعاً این بازی با توجه به اینکه تازگی منتشر شده باید گرافیک بهتری داشته باشه هرچند که نظر شخصی من اینه که تو این سبک بازی گرافیک زیاد به چشم نمی آد.
مقایسه کنیم ببینیم گیم پلی این بازی نسبت به بازی های دیگه چگونه است.نوع مبارزات،نوع ارتقاء،آیتم ها و ...

گیم پلی بیشتر مثل Oblivion است ازنظر ارتقا وابزار الات باز هم شبیه هر دو ولی در کل بازی پیشرفت زیادی کرده نسبت به دو بازی دیگر.

Last edited by a moderator:
این بازی واقعا زیبا وجزاب هست به تمام کسانی که این بازی را تهیه نکردن توصیه می کنم که این شاه کار rpgرا گیر بیارند و بازی کنم من خودم حاضرم این بازی را به صورت ستا ب اصلی وبه صورت رایگان در اختیار بچه ها قرار دهم تا فرق اون با بازی مسخره ای مثل Dragon Age متوجه شوید .

این بازی واقعا زیبا وجزاب هست به تمام کسانی که این بازی را تهیه نکردن توصیه می کنم که این شاه کار rpgرا گیر بیارند و بازی کنم من خودم حاضرم این بازی را به صورت ستا ب اصلی وبه صورت رایگان در اختیار بچه ها قرار دهم تا فرق اون با بازی مسخره ای مثل Dragon Age متوجه شوید .

دوست من سلام - :confused: من بازی را نسخه آلمانیش را دارم که خیلی هم باگ داره و متاسفانه نسخه انگلیسیش را پیدا نکردم چون در شهرستان هستم همه همان نسخه اول را دارن حال راهنمایی کنید که چطور می تونم نسخه اصلی را از شما دریافت کنم یا اینکه پچی نیامده که نسخه آلمانی را انگلیسی کنه
ممنون .

دوست من سلام - :confused: من بازی را نسخه آلمانیش را دارم که خیلی هم باگ داره و متاسفانه نسخه انگلیسیش را پیدا نکردم چون در شهرستان هستم همه همان نسخه اول را دارن حال راهنمایی کنید که چطور می تونم نسخه اصلی را از شما دریافت کنم یا اینکه پچی نیامده که نسخه آلمانی را انگلیسی کنه
ممنون .

تا انجا که می دونم پچی برای بازی نیومده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or