Divinity II: Ego Draconis

divinity2.jpg

DIVINITY II:EGO DRACONIS

platform: PC-X360
realase:Q3 2009
publisher:DTP ENTERTAINMENT
genre:action/rpg
اژدها رو بکش.نه نکشش.:cheesygri
یکی از بازی های جذاب نقش آفرینی pc رو که به صورت ایزومتریک دوبعدی و ترکیبی از گیم پلی دیابلو درونش دمیده شده بود رو DIVINITY بود که افتخارات زیادی رو تونست بدست بیاره.
اما این بازی در واقع نسخه دوم این سری نیست بلکه BEYOND DIVINITY نام داشت که به دلیل مشکلات در گیم پلی و ابهامات داستانی مانند نسخه یک بازی نشد.
داستان بازی در مورد یک پسر اژدها کش است در جریان یک درگیری با نیرو های دشمن با یک رخداد عجیب سرنوشت او دگرگون شده و خود به یک لرد اژدها تبدیل میشود و قابلیت استفاده از جادو ها و تبدیل شدن به اژدها و پرواز کردن را بدست می آورد.

آخرین ویرایش:
اون نسخه ای که اونجا برای فروش گذاشتن همون نسخه آلمانی هست که بعد یه پچ داره که شما روش نصب میکنید و بازی انگلیسی میشه البته فقط نوشته هاش و دیالوگ ها همچنان به زبان آلمانی بلغور میشه

ظاهرا سازنده ها قصد دارند تا نسخه کاملا عیب گیری شده بازی رو با دیالوگ های انگلیسی رو در سال2010 عرضه کنند.

به نقل از IGN
Release Date: January 5, 2010
اون نسخه برای عرضه تو آمریکاست
نسخه انگلیسی بازی (برای عرضه تو اروپا) الان تو سایت ها لینکش هست.(گروه reloaded هم کرکش کرده)

ببخشید یک کمی بیشتر در مورد بازی توضیح میدید؟
من الآن دارم دوباره The Withcer را بازی می کنم به نظرم اومد این بازی یکمی شبیه Witcher هست.درسته؟
سیستم ارتقاء کاراکتر چگونه است؟اسلحه ها چی هستن؟جادو داره؟و ...
متشکر

من که مدت زیادی بود منتظر این بازی بودم و هی تو تورنت دمباله این بازی بودم، بلخره چند روز پیش نسخه انگلیسی رو پیدا کردم و گذاشتم دانلود شد. بده 2 روز که با خوشحالی بازی رو اجرا کردم، حسابی خورد تو حالم...

بازی باگ های زیادی داره ( که بزی هاش به خاطر کرک بازی میتونه باشه ). هممینطور فریم بازی کمی ناپایداره. جز این مشکل ها، بازی شبیه به یک بازی اکشن شده ( به سبکه click fest که با کلیک های پشت سر هم موس ضربه میزنید ) که موجب شده جنگ ها خیلی خسته کننده باشن.

البته بازی نقاط خوبی هم داره، بازی skill-tree خوبی داره که اگه شما به خوبی از skill point هاتون ایتفاده نکنید ادامه بازی تقریبا غیر ممکن میشه و همه ی دشمن ها شمارو میکشن :cheesygri. روی ماموریت های اصلی و جانبی خوب کار شده و تعداد ماموریت خای جانبی هم نسبتا بالاست که شما در چگونگی انجامشون انخابهای مختلفی هم دارید. آیتم های بازی نسبتا تنوع بالایی دارند. و ایبکه شما میتونید به اژدها تبدیل بشید جذابیت خودشو داره.

اما این خوبی ها آنقدر بزرگ نیستن که شما رو از clickfest بودن بازی و مشکلات دیگر آن خسته نکنه. من بعد از 40 ساعت بازی این مطالب رو نوشتم و هنوز بازی رو تموم نکردم.

یک نکته برای دوستانی که هنوز بازی رو امتحان نکردن و قصد امتحان اون رو دارند اینکه بازی در ابتدا شدیدا ناامید کننده است، اما بعد از یک مدت کوتاه روند بازی بهتر میشه.

ببخشید یک کمی بیشتر در مورد بازی توضیح میدید؟
من الآن دارم دوباره The Withcer را بازی می کنم به نظرم اومد این بازی یکمی شبیه Witcher هست.درسته؟
سیستم ارتقاء کاراکتر چگونه است؟اسلحه ها چی هستن؟جادو داره؟و ...
متشکر
من هم دارم witcherمیزنم الان اگر این بازی مثلwitcher باشه که خیلی حال میده

من که مدت زیادی بود منتظر این بازی بودم و هی تو تورنت دمباله این بازی بودم، بلخره چند روز پیش نسخه انگلیسی رو پیدا کردم و گذاشتم دانلود شد. بده 2 روز که با خوشحالی بازی رو اجرا کردم، حسابی خورد تو حالم...

بازی باگ های زیادی داره ( که بزی هاش به خاطر کرک بازی میتونه باشه ). هممینطور فریم بازی کمی ناپایداره. جز این مشکل ها، بازی شبیه به یک بازی اکشن شده ( به سبکه click fest که با کلیک های پشت سر هم موس ضربه میزنید ) که موجب شده جنگ ها خیلی خسته کننده باشن.

البته بازی نقاط خوبی هم داره، بازی skill-tree خوبی داره که اگه شما به خوبی از skill point هاتون ایتفاده نکنید ادامه بازی تقریبا غیر ممکن میشه و همه ی دشمن ها شمارو میکشن :cheesygri. روی ماموریت های اصلی و جانبی خوب کار شده و تعداد ماموریت خای جانبی هم نسبتا بالاست که شما در چگونگی انجامشون انخابهای مختلفی هم دارید. آیتم های بازی نسبتا تنوع بالایی دارند. و ایبکه شما میتونید به اژدها تبدیل بشید جذابیت خودشو داره.

اما این خوبی ها آنقدر بزرگ نیستن که شما رو از clickfest بودن بازی و مشکلات دیگر آن خسته نکنه. من بعد از 40 ساعت بازی این مطالب رو نوشتم و هنوز بازی رو تموم نکردم.

یک نکته برای دوستانی که هنوز بازی رو امتحان نکردن و قصد امتحان اون رو دارند اینکه بازی در ابتدا شدیدا ناامید کننده است، اما بعد از یک مدت کوتاه روند بازی بهتر میشه.

دوست عزیز این بازی بی شک بهترین بازی rpg سال است اگر میتونی ادرس تورنت که دانلود کردی برای ما هم بزار؟

دوست عزیز این بازی بی شک بهترین بازی rpg سال است اگر میتونی ادرس تورنت که دانلود کردی برای ما هم بزار؟

آره خوب بازی از نظر RPG بودن بازی خیلی خوبیه، قضیه اصلی جنگ های بازی هم سر انتخاب skill های بازیه. اما خوب من سر قضیه clickfest بودن بازی خیلی حالم گرفته شد :(

اینم لینک تورنتی که من گرفتم:
http://thepiratebay.org/torrent/5145980/Divinity_II_Ego_Draconis-RELOADED(No_Rars)

فقط ممکنه اول بازی به چند مشکل بر بخورید، تو همین تاپیک بپرسید شاید یکی از اون مشکلهایی بود که من داشتم و بتونم کمک کنم. ( مشکلات 2 یا 3 تا بودند، بازی کامل هست)

اقا من نسخه انگلیسی بازی بلاخره با هزار جون کندن گیر اوردم ولی ارزش داشت .
درمورد بازی باید بگم فقط شاه کار هست هم از لحاظ گرافیکی وهم از لحا ظ گیم پلی.

اقا من نسخه انگلیسی بازی بلاخره با هزار جون کندن گیر اوردم ولی ارزش داشت .
درمورد بازی باید بگم فقط شاه کار هست هم از لحاظ گرافیکی وهم از لحا ظ گیم پلی.
ببینید یکی از دوستان گفتن برای جنگها کلیک زیاد باید کرد.می خوام بدونم از Witcher هم باید بیشتر بر روی دشمن کلیک کنیم؟(چون دارم دوباره ویچر رو بازی می کنم همش مثال اینو میزنم)

ببینید یکی از دوستان گفتن برای جنگها کلیک زیاد باید کرد.می خوام بدونم از Witcher هم باید بیشتر بر روی دشمن کلیک کنیم؟(چون دارم دوباره ویچر رو بازی می کنم همش مثال اینو میزنم)
دوست عزیز شمشیر زنی بازی درست مثل بازی Oblivion است

دوستان این بازی از لحا ظ گرافیکی خیلی حرف برای گفتن دارد .من حدود 5 ساعت بازی کردم روند بازی کاملا خوب ودوست داشتنی است

Last edited by a moderator:
اقا من حدود 10 ساعتی بازی کردم گرافیک بازی واقعا دیدنی هست .
مخصوصا نورپردازی بازی واب رودخانه ها تا حدود زیادی مثل کرایسیس است .
در مورد فرم بازی هم باید بگم که به شدت سیستم می خوابونه.

بنده با ي سيستم معمولي كه داخل پروفايلم هست اين بازي رو با نهايت GRAPHIC OPTION با حداكثر 60 و حداقل 38 فريم اجرا كردم . بازي خوبي براي طرفداران اين سبك هست البته بنده به دلايلي از RPG خوشم نمياد با اين حال براي يك بازي RPG اين گرافيك بسيار قابل قبول و فراتر از حد تصور مي باشد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or