Divinity II: Ego Draconis

divinity2.jpg

DIVINITY II:EGO DRACONIS

platform: PC-X360
realase:Q3 2009
publisher:DTP ENTERTAINMENT
genre:action/rpg
اژدها رو بکش.نه نکشش.:cheesygri
یکی از بازی های جذاب نقش آفرینی pc رو که به صورت ایزومتریک دوبعدی و ترکیبی از گیم پلی دیابلو درونش دمیده شده بود رو DIVINITY بود که افتخارات زیادی رو تونست بدست بیاره.
اما این بازی در واقع نسخه دوم این سری نیست بلکه BEYOND DIVINITY نام داشت که به دلیل مشکلات در گیم پلی و ابهامات داستانی مانند نسخه یک بازی نشد.
داستان بازی در مورد یک پسر اژدها کش است در جریان یک درگیری با نیرو های دشمن با یک رخداد عجیب سرنوشت او دگرگون شده و خود به یک لرد اژدها تبدیل میشود و قابلیت استفاده از جادو ها و تبدیل شدن به اژدها و پرواز کردن را بدست می آورد.

آخرین ویرایش:
من از یه سایتی اومدم بازی رو بخرم گفت مال ما نسخه ی آلمانیه که وقتی یه پچ ( که داخل DVD هستش ) رو نصب کنی بازی انگلیسی میشه ....

میخواستم بدونم وقتی این پچ رو نصب کنی بازی به کل انگلیسی میشه یا فقط نوشته هاش انگلیسی میشه و دیالوگ ها همچنان آلمانی باقی میمونه ...؟؟؟؟

در ضمن اگه یه سایت معتبر معرفی کنید که نسخه اینگلیسی رو داشته باشه ممنون میشم ...( ص قبل هم گفتم اما هیچ کس معرفی نکرد)

دوست من اگر ستاب بازی المانی هست به هیچ عنوان نمی شود انگلیسی کرد بازی را ونهایتا دیالگ ها انگلیسی می شود من پیشنهاد می کنم که نسخ انگلسیی را پیدا کن

دوست من اگر ستاب بازی المانی هست به هیچ عنوان نمی شود انگلیسی کرد بازی را ونهایتا دیالگ ها انگلیسی می شود من پیشنهاد می کنم که نسخ انگلسیی را پیدا کن
مشکل منم دقیقا همینه دیگه ... از کجا میتونم نسخه ی انگلیسی رو پیدا کنم ...؟

چند تا صفحه قبل یکی از بچه ها ادرس تورنت را گذاشته میتونی نسخه اصلی را از اون جا دانلود کنی برای من هم همون هست
متاسفانه اینترنت پر سرعت ندارم ... ( به علت کنکور و اعتیاد شدید من به اینترنت:laughing: )
_________
به هر حال از بچه ها تقاضا دارم یا سایتی یا فروشگاهی رو توی تهران معرفی کنن که بشه ازش نسخه ی انگلیسی رو خرید ...

سلام
من توی یه مر حله گیرکردم یه جای مثل صحرا افریقا بجای استخوان گاو پر از استخوان و کشتی
حال من باتمامی بدبختی ها اون ستون های که زده بود بیرون که با کشته شدن یکی میومد پاین رفتم و غیر
یه زن سبز اومد با هم صحبت کردیم و در اخر یه چیزی نوشته بدو مثل باز شدن یک در ام من هر چه اون در که به قصر میره باز نمیشهو یدونه در هم که یه جادوگر کنار ان زندگی میکرد اسمش alln
که سخنگو است اونم باز نمیشه چکار کنم.........

سلام
من توی یه مر حله گیرکردم یه جای مثل صحرا افریقا بجای استخوان گاو پر از استخوان و کشتی
حال من باتمامی بدبختی ها اون ستون های که زده بود بیرون که با کشته شدن یکی میومد پاین رفتم و غیر
یه زن سبز اومد با هم صحبت کردیم و در اخر یه چیزی نوشته بدو مثل باز شدن یک در ام من هر چه اون در که به قصر میره باز نمیشهو یدونه در هم که یه جادوگر کنار ان زندگی میکرد اسمش alln
که سخنگو است اونم باز نمیشه چکار کنم.........

می دونم کجای برگرد پیش جای که سه تا قبر کنار هم هست حالا باید از توی کتاب هات کتابی را بخونی بعد باد متوقف می شه و میتونی شمع ها را روشن کنی و از داخل خاک زنی زنده میشه اون تو رو به نزدیک دروازه می ره و می تونی از ان رد شی

با سلام
من الان توی قصر خودم هی میپلکم و هر چه میخوام از قصر بیرن برم نمیشه فقط یه بار از قصر خرج شدم ودوباره امدم قصرم الان با همه ی اهلی قصر صحبت کردم ام هیچی نشد باید یه کتابی دیگه یه جای بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
من الان توی قصر خودم هی میپلکم و هر چه میخوام از قصر بیرن برم نمیشه فقط یه بار از قصر خرج شدم ودوباره امدم قصرم الان با همه ی اهلی قصر صحبت کردم ام هیچی نشد باید یه کتابی دیگه یه جای بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واکترو ی زنده
اکنون شما با زدن دکمه U بر روی کیبورد می توانید به قصر های دیگر خود بروید و یادتان باشد که با تمامی افراد در هر قصر صحبت کنید چرا که QUEST های مهمی در آن نهفته است مخصوصا در قسمت GARDEN PALACE یا گلخانه . و از اینجا به بعد شما دیگر به هیچ کدام از سرزمین هایی که قبلا در آن راه می رفتید اجازه ورود ندارید چرا که عده ای آن را با مایع سمی نابود کرده اند و فقط توسط اژدهاست که می توانید بر فراز آن محلها مثل BROKEN VALLEY و SENTINAL ISLAND پروازکنید یادتان باشد که شما باید تمامی SHIELD ها و یا محافظ های اطراف را از کار بیندازید تا بتوانید وارد هر قسمت شوید و در ضمن باید تمامی دکل ها و توپ های ضد اژدها را نابود کنید . در واقع شما بعد از گرفتن قلب اژدها باید سعی در گشودن دربی به نام HALL OF ECHO کنید که اتمام بازی در آنجا رخ می دهد اما برای رسیدن به آن شما بایستی یک تکه جواهر را پیدا کنید که در یکی از غارها در SENTINAL ISLAND است ( غاری در کنار مجسمه در بالای آبشار) پس پیشنهاد می کنم تمامی مسیرها و لابلای صخره ها را از نزدیک مورد برسی قرار دهید و بعد از پیدا شدن غار و ورود به آن با از کار انداختن محافظ مرکزی یک نفر را در سکوی وسط آن پیدا می کنید و بعد از کشتن آن گوی مورد نظر را پیدا می کنید البته برای باز کردن HALL OF ECHO لازم است کتابی را هم از قبل پیدا کرده باشید که فکر می کنم نام آن BOOK OF DEATH باشد البته تمام اینها مربوط به قسمتهای انتهایی بازی است اما در حال حاضر شما می توانید با اژدها وارد SENTINAL ISLAND شوید و تمام راه ها را تا انتها جستجو کنید و وارد BROKEN VALLY شوید اشتباه نکنید تمامی راه ها همان است با این تفاوت که شما در بالای آن پرواز می کنید فقط کافیست مسیر های قبلی تان را به خاطر آورید در ضمن شما در SENTINAL ISLAND با چندین دروازه روبرو می شوید که با ورود به هر یک به 4 دنیای یخ - مذاب - وارد می شوید که باید تمامی دکل ها و SHIELD ها را از کار انداخته و سپس با استفاده از تله پورتی که در ایتدای هر مرحله به شما نشان داده می شود به داخل مکان امپراتور آن وارد شده و او را نابود و چیزهایی را از او بگیرید . بعد از اتمام این 4 قسمت و همینطور پیدا شدن کتاب و گوی برای ورود به HALL OF ECHO باید وارد شهر دیگر شوید که برا این کار باید به سمت کشتشی پرنده بروید و با کاپیتان صحبت کنید او برای انتقال شما به آن شهر از شما تجهیزات کشتی پرنده را می خواهد که آن ها را می توانید در لانه های پرندگان در SENTINAL ISLAND پیدا کنید که دقت و وقت زیادی را از شما خواهد گرفت با ورود به شهر و بستن دروازه جهنم پاداشی به شما اهدا می شود و دیگر هیچ ماموریتی در آن شهر و با کشتی پرنده ندارید .

فکر کنم این توضیح برای دوستانی که به مرحله اژدها رسیده اند خوب بوده باشد با توجه به گستردگی QUEST ها من بیشتر به موارد اصلی برای اتمام بازی اشاره کردم .

سلام من هم تويه همون مرحله ي اژدها گير كردم و اون كاري هم كه گفتيد كردم ولي اون اژدها ادم نميشه.ميشه به طور كامل توضيح بديد يا اينكه save اون مرحله رو بزاريد؟تو رو خدا كمكم كنيد/.:-s:-s:-s

بنده اولین نفری بودم که تو ایران این بازی رو تموم کردم الان دوباره میگم بدون هیچ والک ترو . الان زمان زیادی گذشته و زیاد یادم نمیاد اما اونجا شما باید بری تو کتابخانه و اونجا رو بگردی و یک کتاب پیدا میکنید و اون رو میدید به یکی تو اون کتاب خانه و اون بهتون یک ورد میگه که وقتی به اژدها رسیدید با خوندن اون تبدیل به انسان میشه

بنده اولین نفری بودم که تو ایران این بازی رو تموم کردم الان دوباره میگم بدون هیچ والک ترو . الان زمان زیادی گذشته و زیاد یادم نمیاد اما اونجا شما باید بری تو کتابخانه و اونجا رو بگردی و یک کتاب پیدا میکنید و اون رو میدید به یکی تو اون کتاب خانه و اون بهتون یک ورد میگه که وقتی به اژدها رسیدید با خوندن اون تبدیل به انسان میشه
چقد مطمئنی که به عنوان اولین نفر این بازیرو تموم کردی!:-/

سلام من هم تويه همون مرحله ي اژدها گير كردم و اون كاري هم كه گفتيد كردم ولي اون اژدها ادم نميشه.ميشه به طور كامل توضيح بديد يا اينكه save اون مرحله رو بزاريد؟تو رو خدا كمكم كنيد/.:-s:-s:-s
شما باید برگردی به داخل کتابخانه وکتابی که علامت بالای ان هست پیدا وبه جنی که در حال چرخ زدن هست بدهی ومعنی کنه سپس به پیش اژدهای قرمز برگردی مشکلت حل میشه

ولی خدایش آخر بازی آر پی جی بود وکار هر کسی نیست که تمومش کنه

وتنها بازی بود که سوار اژدها می شدیم

من که می پرستمش:))

مرسي ولي بازم مشكل پيدا كردم

بچه ها اژدها تموم شد.حالا تونستن اژدها بشم و... رسيدم به 3 تا مجسمه اژدها كه ازم ميخوان 3 تا چيز براشون بيارم.ميشه بگين از كجا بايد بيارم؟

من ميزنم پادشاه بالاي battle tower رو ميكشم خودم ميشم پادشاه.بعد كه از اون waypoint shrine ميرم به سمت broken vally اول يه ابشار هست.پشت ابشار يه غار است كه توش 3 تا مجسمه اژدها هست.ميگن 3 تا چيز براشون بيارم تا بتونم در رو باز كنم.اون يارويي رو هم كه تويه مواد مذاب تويه اون غار بود رو كشتم. ولي نميدونم الان براي اينكه كلا" برم مرحله بعدي بايد چيكار كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or