Dishonored | Xbox 360

بنظر بازی بدی نمیاد , فقط یه مقدار اعصاب میخواد .
من یه مقداری از یه مرحله اش رو تو یوتوب دیدم
تو یه قسمت , رو یه ماهی زوم میکنه و میره تو ماهی (یعنی خود ماهی میشه) . بعد از یه آبراهه رد میشه

اوه اوه پس حسابی باید توهم بزنی بعدش بری سراغ این بازی....اگه خیلی سالم باشی احتمال داره دیسک بازی رو بشکونی همون لحظه....:d

پس نگو یه چیزی بوده که اسم 22 ساعت گیم پلی اوردن...:-s

خیلی حال کردم با چیزی که گفت :دی چون اینجوری راه های ورود به یک محیط خیلی افزایش میابه :دی
قابل توجه همگان که فارکرای 3 هم با خوردن قرص ها عوارض جانبی عجیبی براتون اتفاق میوفته که کم از این نداره :دی

سازنده گفته هرکی میگه بازیو زیر 4 ساعت تموم کردم حتما یه احمقه :))
میگه ماریو 64 رو میشه تو 90 دقیقه تموم کرد ولی من تو 10 ساعت تموم کردم :دی

دارک سولز و اسکایریم رو هم تو یک ساعت تموم کرده بودن:|معلوم نیست چطوری میرن

نسخه پال بازی هم اومد.

من مرحله اولو رفتم بازی خوبی هست فقط گرافیکش کم هست.نشونه گیری هم نداره اصلا. یه دست شمشیر یکی تفنگ با شمشیر یه ضربه می زنه سرشو قطع می کنه یه چیز دیگه که آزار می داد برداشتن سکه بود اگه 5 سکه رو زمین با 5بار دکمهX رو بزنی برا برداشتن

من مرحله اولو رفتم بازی خوبی هست فقط گرافیکش کم هست.نشونه گیری هم نداره اصلا. یه دست شمشیر یکی تفنگ با شمشیر یه ضربه می زنه سرشو قطع می کنه یه چیز دیگه که آزار می داد برداشتن سکه بود اگه 5 سکه رو زمین با 5بار دکمهX رو بزنی برا برداشتن

محسن جان در حد چه بازیی هست ..و نمرهک :d

آخرین ویرایش:
محسن جان در حد چه بازیی هست ..و نمرهک :d

یه مرحله بیشتر نرفتم زیاد وقت بازی کردن ندارم بازیش تقریبا مثلbioshock تفنگهاش که جالب ولی در حدbioshock نیست.مخفی کاریش هم جالبه خفه می کنه از بالا می پره رو طرف با شمشیر می کشش توی مراحل برای مخفی کاری راهای طراحی شده تنها چیزی که توی ذوق می زد گرافیک پایین بازی بود

این بازی ارزش خریدن رو داره که بگیرمش؟
بعدش چقدر سخته؟
اصلا سخت هست یا نه؟

این بازی از ارزشمندترین بازیهایی که توی امسال میاد...
ازادی عمل عالی ....مخفی کاری....یا خون راه انداختن ...و امکانات بسیار زیاد ...گرافیک هنری ...سند باکس ...طراح هنری فقید هاف لایف ...ناشر بتسدا ...بازم بگم ؟؟:d

نمرات بازي :

Bigpond game arena 10/10
The Escapist 10/10
Aus gamers 9.6/10
9.4/10 Meristation
MondoXbox 9.3/10
IGN 9.2/10
PC Gamer 9.2/10
GameSpot 9/10
G4TV 9/10
Edge Magazine 9/10
Official Playstation Magazine UK 9/10
Official Xbox Magazine 9/10
GamesRadar 9/10
Strategy Informer 9/10
Destructoid 9/10
The Verge 9/10
Digital Chumps 9/10
GameInformer 8.75/10
GameTrailers 8.7/10
Eurogamer Italy 8/10
Eurogamer 8/10
Giant Bomb 8/10
Gamer limit 7/10

پیداست که بازیه شاخیه و لازم شد حتما تجربش کنم .

سلام سبک بازی چیه؟ میخواستم بدونم المان های rpg هم داره؟ از لحاظ اتمسفر فقط شبیه bioshock و کنترل بازی؟ اگر خیلی شبیه bioshock صدرصد میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or