Dishonored 2

news_e3_dishonored_2_formally_announced-16642.jpg

Developer : Arkane Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : Action-adventure, stealth
Release Date : 11 Nov 2016

بازی در طی کنفرانس E3 2015 شرکت بتسدا توسط شرکت Arkane معرفی و در بهار 2016 منتشر خواهد شد.

بازی به شما اجازه کنترل دو کاراکتر Corvo Attano و Emily Kaldwin رو خواهد داد که هر کدام دارای قدرت های خاصی هستند. هر دو دارای نشان مخصوص بر روی دستشان هستند و سلاح ها و جادو ها و ابزار مخصوص به خود را دارند. تمامی المان های نسخه اول بازی، مثل اول شخص بودن، مخفی کاری عمیق و قتل های فجیع، در این شماره نیز وجود دارند. محیط بازی بزرگتر از قبل شده و این بار در کنار شهر Dunwall، شهری به نام Karnaca نیز قابل دسترس خواهد بود.

داستان 15 سال بعد از اتفاقات شماره اول رخ می دهد. جایی که لرد Regent نابود شده و مصیبت طاعون به تاریخ پیوسته است. در این میان یه قدرت یا فرد ماورایی از دنیای خارج از دنیای اصلی، برای کسب تاج و تخت Emily وارد داستان میشود. حالا بازیکن باید در نقش Crovo یا Emily برای همیشه تاج و تخت را برگرداند و به این قضیه خاتمه دهد.

عکس ها از سایت گیمرساید و تریلر CG بازی گرفته شده است:

تریلر رونمایی :

Dishonored 2 - Official E3 2015 Announce Trailer

mY1jw.png

720p

آخرین ویرایش:
بزار منتشر بشه برادر همه مثل مور و ملخ میریزن اینجا:D. نسخه قبلی هم بدون کمترین سر و صدا و جنجالی عرضه شد و آخر سال ترکوند و همه ازش لذت بردن. اینم همین اتفاق براش باید بیفته قائذتا:)
بازی منتشر شد

خوب بالاخره 2 ساعت بازیو انجام دادم.
اول از همه بگم که بازی اپدیت 9 گیگ ای داره که از اوجب واجباته.اگه اونو نصب نکنید بازی شدیدا افت فریم داره و همچنین سرعت لودینگ شدیدا افتضاح هست که با نصب اون درست میشه تا حدود زیادی.
اما در مورد بازی:
1-بازی دو شخصیت قابل بازی داره.یکی کوروو یکی هم دخترش.
2-داستان بازی رو نمیخوام ازش حرف بزنم اما در این حد بدونید که با یه داستان غنی و مرموز و سراسر پر از حس انتقام و ماجراجویی طرفین.
3-محیط های بازی مثل نسخه ی قبل بزرگ هستن و جاهای مخفی و ایتم ها و کالکتیبل های متعدد در بازی وجود دارند.مثل سکه ها و rune ها و npc هایی که ماموریت فرعی میدن و painting ها و...!
4-از نظر گیم پلی شما هم میتونید همه رو بکشید-هم میتونید بدون دیده شدن برید جلو و مخفیانه بکشید و یا بدون دیده شدن و حتی کشتن دشمن برید جلو.اسلحه های بازی تا اینجا یه تفنگ pistol بود با یه تیرکمون (دست چپ) و دست راست هم شمشیر.قابلیت ترکیب هم زمان اسلحه های هر دو دست وجود داره و نکته ی مثبت بازی همین سیستم takedown و کیل و کشتن بازی هست که شدیداااا عالی کار شده.انواع مختلف finisher های انتقام جویانه و زیبا در بازی وجود داره.از قطع عضو تا lethal killing تا drop assasin و هد شات و ...! از طرفی روش های کشتن سوپرنجرال و بدون استفاده از سلاح هم وجود داره که من هنوز نرسیدم بهشون.اما فقط اینو بدونید که حس کشتن دشمن بی نظیر کار شده.تحت هیچ شرایطی روند مبارزه تکراری نمیشه و شما میتونید چندین متد رو با هم ترکیب کنید و حتی دشمنان رو با possession تسخیر کنید و به جون هم بندازینشون.فینیشر های شخصیت موقع کشتن شدیداا نرم و روون هست و به ادم حس انتقام گیری قشنگی میده.
جسد ها رو میشه قایم کرد تا دیده نشن.حواس دشمنا رو میشه با شکستن اشیا یا الارم ساعت و... پرت کرد.
5-مراحل خیلی متنوع و گسترده هستن.قدرت های شما در بازی با استفاده از Runes هایی که heart پیدا میکنید اپگرید میشن و ویژگی های بسیار زیاد و متنوعی بهشون اضافه میشه.
6-بعد از انجام هر مرحله,یه stats بهتون میده که میگه کیا رو چجوری کشتین و چند نفر کشتین و چقدر غیر نظامی کشتین.ضمنا میزان مخفی کاری رو بهتون نشون میده و میگه high chaos انجام دادید ماموریت رو یا low chaos.
ضمنا بعد از اتمام هر مرحله میگه بهتون که چه ایتم هایی رو به چه میزان پیدا کردید.
7-تا اینجا تمام مراحل در روز بود.اکثرا هم در بندرگاه بود و کنار دریا.هنوز جلوتر نرفتم ببینم تنوع محیطی چجوریه.

8-نکته ی مهم که زد تو ذوقم افت فریم بازی و لاک نبود فریم و همچنین گرافیک نه چندان بالای بازی بود.البته برای بازی های Bethesda یک امر کاملا عادیه.اما بازی حتی با وجود نصب اپدیت بازم افت فریم داره.بازی هرگز روی 30 فریم نیست و معمولا 22-25 هست.بازی روون نیست زیاد و گرافیک هم متاسفانه از نظر فنی در حد بازی های نسل جدید نیست واقعا.یادمه نسخه ی 1 از نظر گرافیکی عالی بود در زمان خودش.اما این نسخه از نظر گرافیکی درسته که قابل قبوله ولی حرفی برای گفتن نداره.

9-تروفی های بازی سخت هستن.حد اقل 2 بار و حد اکثر 3 بار باید بازی انجام بشه.
1 تروفی برای انجام بازی بدون دیده شدن داره.1 تروفی برای عدم کشتن حتی 1 دشمن.یه تروفی برای بازی کردن با کوروو و 1 تروفی برای بازی کردن با دخترش.تروفی های کالکتیبل هم 3-4 تا داره که خوب کمی پیدا کردنشون سخت هست.

10-هنوز خبر ندارم که بعد از اتمام بازی نیو گیم پلاس در بازی هست یا نه و اینکه کالکتیبل هات باقی میمونن یا نه.

11-بازی شدیدا سخت شده و هوش مصنوعی بازی واقعا در سطح بالایی قرار داره و در روی درجه ی 2 از 5 (نرمال) به سادگی میمیرید و مبارزات شدیدا چلنجیگ هست و باید حساب شده و حتی الامکان با مخفی کاری برید جلو.

این 11 موردی که نوشتم برای همین چند ساعت بازی و اتمام 2 مرحله بود.بازم بازی کنم بیشتر توضیح میدم.

امتیاز من تا اینجا:
9/10

آخرین ویرایش:
یادمه نسخه ی 1 از نظر گرافیکی عالی بود در زمان خودش.اما این نسخه از نظر گرافیکی درسته که قابل قبوله ولی حرفی برای گفتن نداره.
نسخه ی 1 زمان خودش از نظر هنری عالی بود ولی از نظر تکنیکی حرفی واسه گفتن نداشت ! خیلیا قبل از انتشار بازی از گرافیک بازی مینالیدن بعدا که بازی منتشر شد و ترکوند خیلیا رو به سمت خودش کشوند این نسخه ی هم چیزی که از رو نمایشا پیدا بود گرافیکش زیاد خفن نیست ولی خوب جوری هم نیست که بزنه تو ذوق در مورد افت فرم هم درست میگید بازی رو PC هم شدیدا افت فرم داره و همه دارن مینالن از این قضیه ....

خوب بالاخره 2 ساعت بازیو انجام دادم.
اول از همه بگم که بازی اپدیت 9 گیگ ای داره که از اوجب واجباته.اگه اونو نصب نکنید بازی شدیدا افت فریم داره و همچنین سرعت لودینگ شدیدا افتضاح هست که با نصب اون درست میشه تا حدود زیادی.
اما در مورد بازی:
1-بازی دو شخصیت قابل بازی داره.یکی کوروو یکی هم دخترش.
2-داستان بازی رو نمیخوام ازش حرف بزنم اما در این حد بدونید که با یه داستان غنی و مرموز و سراسر پر از حس انتقام و ماجراجویی طرفین.
3-محیط های بازی مثل نسخه ی قبل بزرگ هستن و جاهای مخفی و ایتم ها و کالکتیبل های متعدد در بازی وجود دارند.مثل سکه ها و rune ها و npc هایی که ماموریت فرعی میدن و painting ها و...!
4-از نظر گیم پلی شما هم میتونید همه رو بکشید-هم میتونید بدون دیده شدن برید جلو و مخفیانه بکشید و یا بدون دیده شدن و حتی کشتن دشمن برید جلو.اسلحه های بازی تا اینجا یه تفنگ pistol بود با یه تیرکمون (دست چپ) و دست راست هم شمشیر.قابلیت ترکیب هم زمان اسلحه های هر دو دست وجود داره و نکته ی مثبت بازی همین سیستم takedown و کیل و کشتن بازی هست که شدیداااا عالی کار شده.انواع مختلف finisher های انتقام جویانه و زیبا در بازی وجود داره.از قطع عضو تا lethal killing تا drop assasin و هد شات و ...! از طرفی روش های کشتن سوپرنجرال و بدون استفاده از سلاح هم وجود داره که من هنوز نرسیدم بهشون.اما فقط اینو بدونید که حس کشتن دشمن بی نظیر کار شده.تحت هیچ شرایطی روند مبارزه تکراری نمیشه و شما میتونید چندین متد رو با هم ترکیب کنید و حتی دشمنان رو با possession تسخیر کنید و به جون هم بندازینشون.فینیشر های شخصیت موقع کشتن شدیداا نرم و روون هست و به ادم حس انتقام گیری قشنگی میده.
جسد ها رو میشه قایم کرد تا دیده نشن.حواس دشمنا رو میشه با شکستن اشیا یا الارم ساعت و... پرت کرد.
5-مراحل خیلی متنوع و گسترده هستن.قدرت های شما در بازی با استفاده از Runes هایی که heart پیدا میکنید اپگرید میشن و ویژگی های بسیار زیاد و متنوعی بهشون اضافه میشه.
6-بعد از انجام هر مرحله,یه stats بهتون میده که میگه کیا رو چجوری کشتین و چند نفر کشتین و چقدر غیر نظامی کشتین.ضمنا میزان مخفی کاری رو بهتون نشون میده و میگه high chaos انجام دادید ماموریت رو یا low chaos.
ضمنا بعد از اتمام هر مرحله میگه بهتون که چه ایتم هایی رو به چه میزان پیدا کردید.
7-تا اینجا تمام مراحل در روز بود.اکثرا هم در بندرگاه بود و کنار دریا.هنوز جلوتر نرفتم ببینم تنوع محیطی چجوریه.

8-نکته ی مهم که زد تو ذوقم افت فریم بازی و لاک نبود فریم و همچنین گرافیک نه چندان بالای بازی بود.البته برای بازی های Bethesda یک امر کاملا عادیه.اما بازی حتی با وجود نصب اپدیت بازم افت فریم داره.بازی هرگز روی 30 فریم نیست و معمولا 22-25 هست.بازی روون نیست زیاد و گرافیک هم متاسفانه از نظر فنی در حد بازی های نسل جدید نیست واقعا.یادمه نسخه ی 1 از نظر گرافیکی عالی بود در زمان خودش.اما این نسخه از نظر گرافیکی درسته که قابل قبوله ولی حرفی برای گفتن نداره.

9-تروفی های بازی سخت هستن.حد اقل 2 بار و حد اکثر 3 بار باید بازی انجام بشه.
1 تروفی برای انجام بازی بدون دیده شدن داره.1 تروفی برای عدم کشتن حتی 1 دشمن.یه تروفی برای بازی کردن با کوروو و 1 تروفی برای بازی کردن با دخترش.تروفی های کالکتیبل هم 3-4 تا داره که خوب کمی پیدا کردنشون سخت هست.

10-هنوز خبر ندارم که بعد از اتمام بازی نیو گیم پلاس در بازی هست یا نه و اینکه کالکتیبل هات باقی میمونن یا نه.

11-بازی شدیدا سخت شده و هوش مصنوعی بازی واقعا در سطح بالایی قرار داره و در روی درجه ی 2 از 5 (نرمال) به سادگی میمیرید و مبارزات شدیدا چلنجیگ هست و باید حساب شده و حتی الامکان با مخفی کاری برید جلو.

این 11 موردی که نوشتم برای همین چند ساعت بازی و اتمام 2 مرحله بود.بازم بازی کنم بیشتر توضیح میدم.

امتیاز من تا اینجا:
9/10

پس با این اوصاف بزن بهادری نمیشه رفت جلو و فقط باید مخفی کاری رفت :-?
من خیلی دووس دارم بگیرمش اما اونقدر حس مخفی کاری ندارم به مدت طولانی :D
خشونت کاملا ارضا کنندس نه ؟ =P~

• Like
Reactions: The Pale King
خشونت کاملا ارضا کنندس نه ؟
تا این بنده خدا میاد جواب بده بگم که از رو نمایشا بازی میشه گفته یـ چیزی اونورتر از ارضا کنندس =P~ :دی کلا این قسمت بشدت Brutal ـه ...

اینطور نیست که فقط باید به صورت مخفیانه بری جلو هر طور دوس داری میتونی بری جلو مخصوصا که خشونت تو این نسخه خیلی زیادتر شده ولی خب تو بعضی از جاها بازی مجبورت میکنه که مخفیانه بری که اونم کمه

تا این بنده خدا میاد جواب بده بگم که از رو نمایشا بازی میشه گفته یـ چیزی اونورتر از ارضا کنندس =P~ :D کلا این قسمت بشدت Brutal ـه ...

آره لعنتی خیلی عالیه ، اصن جیگرت حال میاد وقتی کیل میگیره ، دلیل اصلی که منو جذب میکنه همینه ، قشنگ اون حس بروتالیتی رو میده :D
با تمام وجود ضربه میزنه و بر تمام وجود مقتول هم فرو میره :D

• Like
Reactions: Mohamad_ndr
نسخه ی 1 زمان خودش از نظر هنری عالی بود ولی از نظر تکنیکی حرفی واسه گفتن نداشت ! خیلیا قبل از انتشار بازی از گرافیک بازی مینالیدن بعدا که بازی منتشر شد و ترکوند خیلیا رو به سمت خودش کشوند این نسخه ی هم چیزی که از رو نمایشا پیدا بود گرافیکش زیاد خفن نیست ولی خوب جوری هم نیست که بزنه تو ذوق در مورد افت فرم هم درست میگید بازی رو PC هم شدیدا افت فرم داره و همه دارن مینالن از این قضیه ....

اره واقعا.گرافیک خوبه.گفتم که.ولی در حد این نسل نیست.البته کلا نمیشه یه بازی نام برد که اسم bethsda توش باشه و گرافیک خوب داشته باشه یا بدون باگ باشه:)) از فال اوت بگیر تا elder ها.

از نظر خشونت شدیدا از قبلی بالاتر رفته.فینیشر ها بی نظیرن و شدیدا جیگر ادم حال میاد :دی روند بازی هم کاملا ترکیبی هست.میتونی یه سریو با سوپر نچرال هات بکشی یه عده رو دور بزنی یه عده رو نکشی کلا یه عده رو با مخفی کاری یه عده رو بزن و بهادری و یه عده رو هم بذاری ببیننت ولی ازشون فرار کنی یا نارنجک و... بندازی. یعنی کلا هم زمان خیلی از ابیلیتی ها رو میتونی ترکیب کنی.
برای بزن بهادری هم صادقانه بگم بهت روی درجه از 2 از 5 (نرمال) اگه بالای 2 نفر هم زمان بهت حمله کنن توی 3-4 ثانیه هر کاری هم بکنی کشته میشی.باید از همه داراییت کمک بگیری.نارنجک-ابیلیتی-شمشیر-تفنگ-فرار :دی

اره واقعا.گرافیک خوبه.گفتم که.ولی در حد این نسل نیست.البته کلا نمیشه یه بازی نام برد که اسم bethsda توش باشه و گرافیک خوب داشته باشه یا بدون باگ باشه:)) از فال اوت بگیر تا elder ها.
DOOM :دی یکی از بهینه ترین و کم مشکل ترین بازی های این نسل :دی در مورد بقیه (سری Elder و Fallout) هم کلا سیاست بتزداست تا حالا هم چند بار تکرار کرده اول گیم پلی بعد گرافیک :دی البته باگم داره که خوب هر بازی OW رو ببینی انواع و اقسام باگ رو میتونی توش مشهاده کنی واسه همین نمیشه تو این مورد زیاد بهش گیر داد ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or