Dishonored 2

news_e3_dishonored_2_formally_announced-16642.jpg

Developer : Arkane Studios
Publisher : Bethesda Softworks
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PC
Genre : Action-adventure, stealth
Release Date : 11 Nov 2016

بازی در طی کنفرانس E3 2015 شرکت بتسدا توسط شرکت Arkane معرفی و در بهار 2016 منتشر خواهد شد.

بازی به شما اجازه کنترل دو کاراکتر Corvo Attano و Emily Kaldwin رو خواهد داد که هر کدام دارای قدرت های خاصی هستند. هر دو دارای نشان مخصوص بر روی دستشان هستند و سلاح ها و جادو ها و ابزار مخصوص به خود را دارند. تمامی المان های نسخه اول بازی، مثل اول شخص بودن، مخفی کاری عمیق و قتل های فجیع، در این شماره نیز وجود دارند. محیط بازی بزرگتر از قبل شده و این بار در کنار شهر Dunwall، شهری به نام Karnaca نیز قابل دسترس خواهد بود.

داستان 15 سال بعد از اتفاقات شماره اول رخ می دهد. جایی که لرد Regent نابود شده و مصیبت طاعون به تاریخ پیوسته است. در این میان یه قدرت یا فرد ماورایی از دنیای خارج از دنیای اصلی، برای کسب تاج و تخت Emily وارد داستان میشود. حالا بازیکن باید در نقش Crovo یا Emily برای همیشه تاج و تخت را برگرداند و به این قضیه خاتمه دهد.

عکس ها از سایت گیمرساید و تریلر CG بازی گرفته شده است:

تریلر رونمایی :

Dishonored 2 - Official E3 2015 Announce Trailer

mY1jw.png

720p

آخرین ویرایش:
من همیشه عاشق بازیهای مخفی کاری اول شخص بودم چون کاملا خوده آدم جای کاراکتر بازی قرار میگیره و حس کاملی میده مثل Thief
تنها دلیلی که نسخه 1 رو بازی نکردم نتونستم با جادوهای بازی کنار بیام ، حیف
این نسخه هم مثل همونه ، تریلرهاش هم نشون میده اصل گیم پلی تغییر نکرده

من همیشه عاشق بازیهای مخفی کاری اول شخص بودم چون کاملا خوده آدم جای کاراکتر بازی قرار میگیره و حس کاملی میده مثل Thief
تنها دلیلی که نسخه 1 رو بازی نکردم نتونستم با جادوهای بازی کنار بیام ، حیف
این نسخه هم مثل همونه ، تریلرهاش هم نشون میده اصل گیم پلی تغییر نکرده
خبر خوب اینه که این نسخه رو میتونی بدون استفاده از هیچ قدرتی به پایان برسونی :D تایید شده
البته نسخه قبلی رو هم میشد با استفاده از قدرت های خیلی محدود تموم کرد... بازی انقدر امکانات واسه نحوه و استایل های متفاوت داره که همه رو راضی میکنه.
تریلرهایی که نشون میدن بیشتر روی نمایش قدرت های کرکتر ها تمرکز داره ولی نقطه قوت این بازی اینه که نوع گیم پلی بازی رو خودت تعیین میکنی و بازی تو رو مجبور به انجام چیزی نمیکنه...

خبر خوب اینه که این نسخه رو میتونی بدون استفاده از هیچ قدرتی به پایان برسونی :D تایید شده
البته نسخه قبلی رو هم میشد با استفاده از قدرت های خیلی محدود تموم کرد... بازی انقدر امکانات واسه نحوه و استایل های متفاوت داره که همه رو راضی میکنه.
تریلرهایی که نشون میدن بیشتر روی نمایش قدرت های کرکتر ها تمرکز داره ولی نقطه قوت این بازی اینه که نوع گیم پلی بازی رو خودت تعیین میکنی و بازی تو رو مجبور به انجام چیزی نمیکنه...
پس روش فکر میکنم
امیدوارم تروفی هاش هم مجبور نکنه

طراحی مراحل فوق العاده به نظر میاد. این level رو که داشت بازی میکرد واقعا تعداد و تنوع آپشن ها و پیشبرد مرحله به روش های متفاوت عالی بودن. دقیقا مثل نسخه قبل، این جزو موارد موفقیت نسخه قبلی بود که توی این نسخه حتی بهتر از قبلی هم به نظر میاد. قابلیت های corvo و emily هم عالی به نظر میاد، البته من ترجیح میدم برای بار اول با کوروو بازی رو شروع کنم:D، آدم به کرکتری که از شروع یه فرنچایز باهاش همراه میشه تعلق خاطر خاصی پیدا میکنه و این شامل کوروو هم میشه که کرکتر بسیار دوست داشتنی ای هست و از بهترین های نسل قبل هم بود.
دو مورد فقط منو یکم آزار میده که البته شاید فقط برای من اینطوره. اولی اینکه سبک گرافیکی بازی یکم تغییر کرده نسبت به نسخه قبلی. شماره قبل یه حالت آرت وورک مانند خاصی داشت، کرکترها کارتونی تر بودن خشونت بازی فانتزی تر بود ولی اینجا یکم حال و هوای رئال تر به خودش گرفته و خونریزی ها رنگ و بوی واقعی تری داره که مشخصا برای dishonored ای که من میشناسم یکم غریبس. دومین مورد حالت صامت و بدون کلام بودن کوروو بود که شماره قبل اونو در ردیف کرکتر محبوب دنیای بازی یعنی gordon freeman مینداخت، و اون همذات پنداری ای که آدم توی عناوین اول شخص با کرکترهای بی صدایی مثل corvo(original ) ، freeman و doomguy و... میکنه یکم با وجود دیالوگ و محاوره شخصیت اصلی کمرنگ میشه ، البته همونطور که گفتم این نظر شخصیه منه. حداقل میتونستن این قابلیت رو برای امیلی بزارن و کوروو رو مثل شماره قبل حفظ کنن تا نیاز هر دو نوع سلیقه رو مرتفع کنن.
ولی چیزی که از شواهد و قرائن پیداست اینه که باید منتظر یکی از کاندیدهای مسلم GOTY باشیم و شاهکاری دیگه از Arkane و bethesda .

من نسخه ی اول بازی رو اصلا نتونستم برم . به خاطر جادو هاش و ... خیلی سخت بود برام (البته شاید هم پیر شدم برای این بازی ها دیگه)
اما با اینکه تمومش نکردم اما واقعا مشتاقم تا دیگه نسخه ی دوم رو تموم کنم ایشالا :))
اینم مثل مافیا 3 نشه صلوات

من نسخه ی اول بازی رو اصلا نتونستم برم . به خاطر جادو هاش و ... خیلی سخت بود برام (البته شاید هم پیر شدم برای این بازی ها دیگه)
اما با اینکه تمومش نکردم اما واقعا مشتاقم تا دیگه نسخه ی دوم رو تموم کنم ایشالا :))
اینم مثل مافیا 3 نشه صلوات
اگه نسخه اول رو رفته بودی تا اخر به همراه دی ال سی های هیچ وقت به یکی از نامزدهای گوتی امسال شک نمیکردی
درضمن خواهشا چرت ترین بازی امسال رو که که پر از مراحل تکراریه با بازی که میشه فقط یه مرحلش رو بیشتر از 3 روش مختلف رفت مقایسه نکن

نمیدونم چرا شدیدا هایپم واسه بازی فروکش کرده! :D
تا 3-4 ماه پیش هر کاری می‌کردم تا بتونم یه تیکه دیگه از بازیو ببینم ولی الان حتی ممکنه بازیو روز اول نگیرم! :D:|
البته بد برداشت نکنید ، من نمی‌گم بازی قرار بد یا حتی متوسط باشه... مطمئنم بازی از نظر نقدا قراره بترکونه. تنها بازی‌ای که مطمئنم توی چند ماه آینده متای بالایی میگیره همینه.
کلا هایپ دور و ور بازی کمه... توی نظر سنجی‌ای که چند روز پیش برای موردانتظارترین بازیهای پاییز برگزار شده بود هم خبری از بازی نبود. در کل از نظر فروش نگران بازیم. مثلا منکه نسخه‌ی اول رو یکی از بهترین های چند سال اخیر می‌دونم و باهاش فوق العاده حال کردم ، بازیو روز اول نخرم پس کی بخره ؟!:| البته نسخه‌ی اول هم بدون هیچ هایپی اومد و طوفان به پا کرد :D ولی اونموقع نمیدونستیم اصلا این IP چیه...!
حالا شاید یکم که به عرضه نزدیک تر شدیم ، دوباره جذب بازی شم ولی فعلا دارم در نظر می‌گیرم که دو سه ماه بعد از عرضه (شایدم بیشتر) بازیو بگیرم...:|
البته اینا واسه الانه و احتمالا وقتی نمرات درخشان بازیو ببینم نتونم صبر کنم :D
==================
@FaRd!N لطفا یه دستی به سر و روی پست اول بکش! تاریخ عرضه‌ی بازیو هنوز بهار 2016 زده :|

نمیدونم چرا شدیدا هایپم واسه بازی فروکش کرده! :D
تا 3-4 ماه پیش هر کاری می‌کردم تا بتونم یه تیکه دیگه از بازیو ببینم ولی الان حتی ممکنه بازیو روز اول نگیرم! :D
من دقیقاً بر عکسم :D
اوایل چندان پیگیر نبودم اما الان دوباره دارم علاقه مند میشم :D
تنها مشکل بازی به نظرم brutal شدن زیادشه.
البته من که مخفی کاری میرم :D سودش بیشتره :D
پایان خوب و تروفی گلد :D
تنها بازی‌ای که مطمئنم توی چند ماه آینده متای بالایی میگیره همینه.
FFXV :-"

من دقیقاً بر عکسم :D
اوایل چندان پیگیر نبودم اما الان دوباره دارم علاقه مند میشم :D
تنها مشکل بازی به نظرم brutal شدن زیادشه.
البته من که مخفی کاری میرم :D سودش بیشتره :D
پایان خوب و تروفی گلد :D

FFXV :-"
به نظر من D2 هیچ مشکلی نداره :D مشکل از منه احتمالا :D
===========
در مورد FF XV هم که خوده Tabata هم نمیتونه مطمئن باشه چه برسه به ما! :D
XV عمرا به انتظاراتی که مردم ازش دارن برسه :D یه جورایی مطمئنم بازی بدی نمیشه ولی از طرفی هم می‌دونم یه سری قراره حسابی شاکی بشن! در کل اگه بخوام یه بازی انتخاب کنم که بیشتر از همه‌ی بازیای چند ماه آینده به موفقیتش مشکوکم ، صد در صد XV رو انتخاب می‌کنم :D

• Like
Reactions: Oakenshield

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or