DIRECTX 10 or XBOX360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کنسول مختص بازی طراحی میشه و کلا تمام افکت های گرافیکی رو تا جایی که برنامه نویسیش و سخت افزار اجازه بده اجرا میکنه اما در pc شاید پرقدرت باشه البته هزینه بالا هم داره ولی روی بازی فقط کار نشده و cpu میتونه نرم افزارهای گرافیکی رو هم پردازش کنه اما کنسول عمق کارش بازی و بر اساس بازی ساخته شده هر چند هم پیشرفت توی بازی ها وجود داشته باشه اما با داشتن کنسول تا زمانی که بازی ساخته میشه با کیفیت قابل اجرا هست و مشکل افت فریم یا هنگ کردن مشکل ایجاد نمیکنه (نظر شخصی بود;) )

تو مشهد خودمون هم بازی 8 تومان گیر میاد;)

شما خودتم XBOX داری ؟ اگه داری یکم توضیح بده کدوم نوع رجین و درایو بهتره ؟
کسی رو میشناسی تو مشهد که هم XBOX360 رو ارزون بده هم بازیهاشو لطفا تلفن و آدرسشو برام بنویس خیلی ممنون :praying:

شما خودتم XBOX داری ؟ اگه داری یکم توضیح بده کدوم نوع رجین و درایو بهتره ؟
کسی رو میشناسی تو مشهد که هم XBOX360 رو ارزون بده هم بازیهاشو لطفا تلفن و آدرسشو برام بنویس خیلی ممنون :praying:
بله شما Pm بده برات میزارم
فردا جمعه هم تمام 360 دار های مشهد حدود 8 نفر که میشناسمشون دور هم جمع میشم کاپ fifa 07 قراره برگزار کنیم;)

تکنولوژی پیشرفت میکنه ولی دیگه نه در این حد که یه چیزی هنوز نیومده دورانش تموم شه !
همین Sm3 هم بیشتر از 2 سال و نیمه که اومده در حالی که 80% بازیها هنوز ازش استفاده نمیکنن و نهایت همون Sm2 هستن ... پس Sm3 هم هنوز ار دور خارج نشده چه برسه به 4 که هنوز درست و حسابی نیومده

نه! من منظورم این نبود که Sm4.0 تا 1 سال - 1سال و نیم دیگه از دور خارج میشه؛ من منظورم این بود که Sm جدیدتری میاد و افکت ها و ویژگی های جدیدتری همراه خودش میاره.
و یه نکته ی دیگه شما اگه یه گیمر واقعی باشی( والبته به گرافیک اهمیت بدی که بحث اصلی تاپیک هم همین هست) الان نمیایی بازی هایی که از هر دو شیدر 2و 3 استفاده میکنن رو روی شیدر 2 اجرا کنی و تقریبا تمام بازی های معروف و در سطح بالا با بالاترین تکنولوژی گرافیکی روز ساخته میشند پس شما هم مجبوری برای استفاده بردن کامل از یک بازی بروزترین سخت افزار رو استفاده کنی!
درکل سوابق Dx و Sm نشون داده که عمر چندانی نسبت به کنسول ندارند.

در جواب شما باید بگم pc که high end باشه ، باید پولش هم high end باشه!!! در ضمن تنوع بازی روی کنسول 100 برابر بیشتر از pc هست!!!بازی های اختصاصی هم که دیگه قربونش برم ریخته

من کاری به پولش ندارم ! شما گفتید " گیمر واقعی " اگه به گیمر واقعی بودنه که هر دسته بیلی میدونه که PC خیلی Pro تر از کنسوله و تو این شکی نیست ، گیم Pro با گیم Fun فرق میکنه ..

این بحثم اینجا ادامه پیدا نکنه که تاپیک فنا میشه ..

خب مبارک باشه!
فقط مطمعن باش این crysis هم روی کنسولها میاد:)

امین جان بازم بدون مدرک و از روی حدسو گمان حرف زدی؟:-"
این بنده ی خدا اومده داره سوال میکنه اونوقت میای اینطوری میگی تونم باورش میشه بعدا که کرایسس روی کنسول نیومد لعنتش میمونه واسه ی تو:biggrin1:
منم کاری جز گیر دادن به تو ندارم:)
============================================
بستگی به خودت داره که چه نوع و سبکی از بازی رو دوست داری و همینطور چقدر بازی میکنی.اگه fps بازی سراغ کنسول نرو.ولی اگه ریسنگ و فایتینگ و ... رو دوست داری برو سراغ کنسول.
الان شما میتونی یه سیستم ببندی که کنسول رو بخوره.ولی چه فایده؟وقتی واسه ی pc 100 سال 1 بار چند تا دونه گیم میاد چه فایده ای داره؟
یه چیزه دیگرم هست که الان شما یه سیستم خوفم ببندی باز توی یه بازی مثل وگاس توی 1920*1080 با aa *af کم میاره.همینطور معمولا بازی های pc دارای باگ های زیاد تری نسبت به کنسولند , معمولا عمر کنسول هم بیشتر از pc هستش
نظر منم روی کنسوله

ببین جدا از تعصب و علاقه به خود و غیره.

نگاه کن ببین چجوری دوست داری حال کنی؟!
اگه دوست داری که بازی راحت باشه و لم بدی رو مبل بازی کنی.
اگه حوصله ور رفتن با تنظیمات pc رو نداری یا اگه مثلا خراب میشه نمیتونی درستش کنی و باید کسی برات اینکار رو بکنه.
اگه از گیم های رنگ وارنگ و کاراکترهای خوشحال ژاپنی با رنگ موهای شاد و هیکل قشنگ!!!! خوشت میاد.
اگه برات تصویری که از چند متری روی تلویزِیون پخش میشه با تصویری که از نزدیک روی مانیتور می بینی فرقی نداره یا اصلا فرقشون برات مهم نیست !
اگه با این شبه rpg های شرقی بیشتر از rpg های غربی حال میکنی.
اگه FPS و استراتژی و MMO و RPG بازی نمی کنی و racing و beat em up و اینها برات مهمه .

خلاصه اگه جواب اینها آره است برو 360 بخر از زندگیت لذت ببر.

پ.ن : به کسی برنخوره ولی همه اینها واقعیته .. console gamer بودن گناه کبیره نیست ولی دنیای بازی روی PC در یک سطح دیگه است که کنسول با توجه به محدودیت ها و طرفدارانی که داره هیچ وقت به اون نمیرسه.

با تشکر
من یک cpu 4200 x2 و 1GB ramو یک مادربورد nforce 590 sli هم دارم ؟؟؟
منم نظرم XBOX360 هست
ولی مشکل اینه که تو xbox نمیشه از کد تقلب یا ترینر استفاده کرد و اگه یه جایی از بازی بمونم خیلی ناراحت میشم ..:(( :mad:
یک وقت ممکنه یه بلایی دسته XBOX بدم (از پنجره>>> تو کوچه):-"

من کاری ندارم کنسول بهتره یا PC یا اینکه شما کدومو انتخواب می کنی ولی یه چیزیرو خوب می دونم این که اگه بری یه 8800 بخری ببندی رو این سیستمی که بالا گفتی هیچ مشکلی پیش نمی یاد من نمی دونم همچین میگن رو این سیستم می خوای 8800 ببندی انگار رو سیستم پنتیوم 3 می خواد 8800 ببنده خیالت راحت این کارت با اون قطعات کاملا سیستم عالی از آب در میاد فقط می مونه رم که با بازیهایی که تو راه هستن مثل Crysis حتما مشکل پیدا میکنه اونم می تونی بکنیش 2 GB.

امین جان بازم بدون مدرک و از روی حدسو گمان حرف زدی؟:-"
این بنده ی خدا اومده داره سوال میکنه اونوقت میای اینطوری میگی تونم باورش میشه بعدا که کرایسس روی کنسول نیومد لعنتش میمونه واسه ی تو:biggrin1:
منم کاری جز گیر دادن به تو ندارم:)

اون که میدونم کاری به جز گیر دادن نداری:biggrin1:
عیبی نداره اگه نیومد لعنتش واسه من خوبه؟:)
ولی به شوخی به احتمال 80% میاد:-"(حدس و گمان:cheesygri)

ولی به شوخی به احتمال 80% میاد:-"(حدس و گمان:cheesygri)
خوب بزار منم یه گیری بدم
به یا بی :confused:
از این حرفا گذشته کنسول را تنها به یک دلیل به PC ترجیه میدم
اونم اینکه بازیهاش دیگه احتیاج به نصب ندارن:-"
تمام گفتنی ها را هم دوستان ارجمند در ص قبل گفته اند.

اونم اینکه بازیهاش دیگه احتیاج به نصب ندارن:-"
توی vista یه قابلیتی وجود داره به اسم drag & drop که میشه بازی رو بدون نصب بازی کرد!!!
اولین بازی که از این قابلیت پشتیبانی میکنه halo 2 هست

توی vista یه قابلیتی وجود داره به اسم drag & drop که میشه بازی رو بدون نصب بازی کرد!!!
اولین بازی که از این قابلیت پشتیبانی میکنه halo 2 هست
اوه بابا حالا کو تا ویستا
تا بخواد بیاد و این بازیها ازش پشتیبانی کنن
اصلآ شاید جواب نده این قابلیت
در ضمن مشخصه دیگه بازی Halo 2 که برای مکروسافته و ویستا هم برای اون برای تبلیغ این هم که شده میان این قابلیت را توش میزارن(اینا همش به خاطر فروش ویندوز در پیتشونه)
خدا میدونه این ویستای لعنتی چقدر از رم و ... را میگیره
بگذریم
در ضمن من منظورم حال بود نه زمان آینده.
راستی dj_mj جان شما میخواستی ریمن را ادامه بدی چی شد؟ به همین زودی جا زدی؟​

(اینا همش به خاطر فروش ویندوز در پیتشونه)
ویندوز ویستا چیز بدی نیست ولی چون ما ایرانی ها همه سیستم ها در پیت تشریف دارن ازش بدمون میاد!!!!
راستی dj_mj جان شما میخواستی ریمن را ادامه بدی چی شد؟ به همین زودی جا زدی؟
فکر نمیکنم این به تاپیک ربطی داشته باشه!!!! میتونستی با pm سوال کنی!!!
ولی من روزی 2 ساعت پشت کامپیوتر میشینم و اونم میام اینترنت....اون موقع بیکاریم بود که بازی میکردم...توی تاپیکش هم قید کردم اگر از فردا بیکاریم شروع بشه ادامه میدم

من که میگم Xbox360 چون که خیالت از هر نظر راحته نه دیگه غصه ارتقای سیستم داری نه اینکه منتظر باشی تا ببینی کی یک بازی که ارزش بازی کردن داره وارد بازار میشه!همچنین بیشتر بازی های توپ وجالب برای کنسول می آیند.
فکر می کنم بیشتر کسانی که می گند Directx 10 یا به نوعی pc بیشتر ممکنه به خاطر Crysis و استاکر باشه! نمی گم که انتخابشون بده. بلکه اینکه انتخابشون محدوده.

گیمر واقعی بودن به اینه که بتونی تعداد زیادی بازی رو بازی کنی و تموم کنی و از همشون لذت ببری نه اینکه واسه 2 تا بازی که در حد بازیهای بزرگ کنسول هستن 10 تا بازی رو فدا کنی ممکنه یه بازی مثل Crysis برای کنسول نیاد ولی 10 تا دیگه میاد که مطمئن باش با بازی کردن اونا این بازی رو فراموش میکنی

بله منم اول فقت و فقت برای crysis می خواستم 8800 بگیرم ولی دیدم که اگه این کارو بکنم فقت برای یک بازیه و اونم خیلی محدوده پس تصمیم گرفتم که crysis رو بیخیال بشم و به سمت
XBOX360 برم که هم بازیهای بیشتری داره و مهمتر از همه اینکه دیگه غصه اینو ندارم که ایا گرافیکم بکشه یانه و بازیهارو با نهایت گرافیک بازی کنم و حالشو ببرم ...........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or