DIRECTX 10 or XBOX360

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
xbox360 بخوای بخری خوب بايد tv hd support هم داشته باشی !
که اون حدود 1 تومان در مياد !

والا چی بگم ....:(

آخه بدی 360 اینه که بازیهاش خیلی گرونه در حالی که کامپیوتر...

من دو دلیل دارم که بازی های کنسول رو به pc ترجیح میدم البته به غیر از بازی های استراتژِی.
1. خدا وکیلی بازی های کنسول قشنگ تر نیستن حالا بگذره چند وقت دیگم crysis بیاد به هر حال به نظر من که بازی های کنسول زیبا تر هستن.
2. احتمال خرابی بازی ها نسبت به pc خیلی کمتر هست .
3.اینکه نیاز به نصب بازی نیست البته اقای dj _mj هم درست می گن که با ویندوز ویستا برنامه ای دارد که بدون نصب میشه بازی کرد ولی بازم کنسول برای بازی به نظر من بهتر هست.ممنون:biggrin1: :) :cheesygri

یک بار گفتم بازم میگم...
اگر تو فکر کسی فقط و فقط بازی کردنه و بودجه محدودی هم داره و نمیتونه هر 2 سال در میون 2 میلیون خرج pc بکنه...باید کنسول بخره!!!
حالا هر کنسولی که عشقه خودشه

خوب معلومه كنسول بهتره
من خودم اول پي سي رو مخواستم ارتقا بدم ديدم چيزي حدود 500 تومن در مياد
ولي يه پي اس 2 خريدم 100 تومن تمام بازيها رو روون اجرا ميكنه هيچ مشكلي هم نداره (چشم حسود كور

گیمر واقعی بودن به اینه که بتونی تعداد زیادی بازی رو بازی کنی و تموم کنی و از همشون لذت ببری نه اینکه واسه 2 تا بازی که در حد بازیهای بزرگ کنسول هستن 10 تا بازی رو فدا کنی ممکنه یه بازی مثل Crysis برای کنسول نیاد ولی 10 تا دیگه میاد که مطمئن باش با بازی کردن اونا این بازی رو فراموش میکنی

این بن بست جمله بود!
درستش اینه " یک گیمر ایرانی بودن به اینه که بتونی تعداد زیادی بازی رو بازی کنی".
اینجا توی ایران ما گیمرهای دزد!!! چون پول برای بازی نمیدیم هرکدوم 100 تا بازی داریم.
وقتی طرف قرار باشه 50 دلار پول برای هر بازی بده اولا شش ماه بازی نمیخره و میره یک کامپیوتر درست حسابی میخره . ثانیا اگر هم بازی خرید پس از کلی مطالعه میخره و اون هم مثلا سالی 4 تا بازی درست حسابی که بتونه با هرکدوم 200 ساعت سرگرم باشه.
بازیهای بزرگ کنسول؟ :biggrin1:

پ.ن : همین الان که هر بازی 360 رو کمتر از یک دهم قیمت واقعی میخرید .. دادتون گوش فلک رو کر کرده. وای به حال وقتی که قیمت ها درست بشه.

من امشب قراره برم بلاخره یک XBOX360 بخرم .... :excited: :groupwave:
امیدوارم بین PC و XBOX360 انتخاب خوبی کرده باشم :thumbup:

آره دیگه ... اگه به امینه Wii و Xbox قدیمیا و Ps1 هم از Dx10 پشتیبانی میکنه ..

ببین علی جان (پیمان بودی به جانه مادرم!!:biggrin1:)
مایکروسافت نمیاد 2 نوع 360 یکی dx10 ساپورت بکنه و یکی نکنه بده بیرون اگه dx10 در کار باشه واسه دستگاه های جدید و قدیمی یکیه!

ببین علی جان (پیمان بودی به جانه مادرم!!:biggrin1:)
مایکروسافت نمیاد 2 نوع 360 یکی dx10 ساپورت بکنه و یکی نکنه بده بیرون اگه dx10 در کار باشه واسه دستگاه های جدید و قدیمی یکیه!
امين جان چي داري ميگي؟ که ناگفتنت بهتره!
نه xbox360 black‌ نه ps3 و نه 360 هاي فعلي هيچکدام از دايرکت ايکس 10 پشتيباني نميکنن و نخواهند کرد.
از نظر من اگه يکي بچه مايه باشه خوب معلومه که 1 pc ‌قدرتمند چند ميليوني با ويندوز ويستا خيلي بهتر از کنسولهاي فعلي هست.
ولي حتي يک pc يک الي دو ميليوني به گرد پاي 360 هم نميرسه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or