ChampionOfLight
کاربر سایت
داری بازم امیدت و به شرکتی گره میزنی که جز ضد حال زدن کاری نمیتونه بکنه ، فعلا یه چندتا ریمیکی بهتره بره کنار وایسه و یکمی یاد بگیره !امیدوارم همه اینها باعث تحریک کپکام بشه تا حداقل این نسل یه خبری بشه.
نگرار نباش تا وقتی RE سود میده کپکام نه سراغ اینا میره و نه DC براش مهمه!ارت وورک ها عالی هستند. اتمسفر محشری دارند.امیدوارم همه اینها باعث تحریک کپکام بشه تا حداقل این نسل یه خبری بشه.
-
اپدیت جدید از پروژه تیم ارکلی. دکتر کرک و تام:
View attachment 175121
View attachment 175122
واقعا تفاوت زیادی داشت. نسخه یک خیلی سخت تر بود . راه به راه هم در ها کد های عجیب غریب میخواست .یادمه تو اون سن کم مجبور بودم کل نسخه یک رو با دفترچه رمز برم.نسخه دو خیلی اکشن تر شده بود.شاید اشتباه کنم ولی اون موقع فکر کنم جزو اولین بازی های سه بعدی این سبکی بود که میشد در حال راه رفتن با اسلحه شلیک کرد.اکنون وقت بازگشت است
Level Up: It’s time for Dino Crisis to finally make a comeback | Trusted ReviewsPlayStation, Dino Crisis 1 & 2 area compelling duo of games that are more different than you might expect. The first is a traditional survival horror experience, essentially a Resident Evil clone that swapped out zombies for bloodthirsty dinosaurs.
با دیدن این عکس دلم خواستView attachment 188850
نمرات وبسایت ign به قسمت اول و دوم
View attachment 188853
View attachment 188854
نسخه یک و دو عالی نسخه سه آشغال به تمام معنا
واقعا کپکام چرا این همه گند زد به این بازی
شماره یک بازی با اتمسفر عالی
نسخه دو فوق العاده اکشن
نسخه سه فضایی تخیلی