Dino crisis 2: بازی که فدای قسمت اول شد

نمی دونم.....

راستش من هر چی اتوران این داینو نسخه پی سی رو نگاه کردم اسم شرکتی رو ندیدم.....!!!:confused:
دوستان دوبله فارسی این بازی خوبه و صداهاشون هم لج آدم رو در نمیاره....از دوبلورهای خوبی استفاده شده.....فقط باید یکم صدای اسپیکرتون رو زیاد کنید....!!!!!:eek:
در ضمن تمام گفت و گو های دمو ها فارسی هستند.....اما زیر نویسها نه!!!!
ولی یادم نیست که حرفهای داخل بازی فارسی اند یا نه؟!!!...
اگر کسی گیر نیاورد و من تونستم با clone cd رایتش کنم (یا هر چیز دیگه ای که شما معرفی کنید) با پیام خصوصی بگید تا براش پست کنم.....
در ضمن من از نزدیکی خونمون خریدم ولی احتمالا تا حالا تموم کرده باشه.....!!!!
اگر هم من نتونستم رایتش کنم یکی میخرم و براتون میفرستم......
دیگه برید حالشو ببرید.....:) :love:

راستش من هر چی اتوران این داینو نسخه پی سی رو نگاه کردم اسم شرکتی رو ندیدم.....!!!:confused:
دوستان دوبله فارسی این بازی خوبه و صداهاشون هم لج آدم رو در نمیاره....از دوبلورهای خوبی استفاده شده.....فقط باید یکم صدای اسپیکرتون رو زیاد کنید....!!!!!:eek:
در ضمن تمام گفت و گو های دمو ها فارسی هستند.....اما زیر نویسها نه!!!!
ولی یادم نیست که حرفهای داخل بازی فارسی اند یا نه؟!!!...
اگر کسی گیر نیاورد و من تونستم با clone cd رایتش کنم (یا هر چیز دیگه ای که شما معرفی کنید) با پیام خصوصی بگید تا براش پست کنم.....
در ضمن من از نزدیکی خونمون خریدم ولی احتمالا تا حالا تموم کرده باشه.....!!!!
اگر هم من نتونستم رایتش کنم یکی میخرم و براتون میفرستم......
دیگه برید حالشو ببرید.....:) :love:
:)
سلام.
من میخوام :cheesygri اتفاقا دوبلش خیلی هم بهتره:blushing:
میتونی پست کنی شهرستان؟؟
خب در قبالش چی میخوای؟ (پول - فیلم - ....)
بای

سلام.
من میخوام اتفاقا دوبلش خیلی هم بهتره
میتونی پست کنی شهرستان؟؟
خب در قبالش چی میخوای؟ (پول - فیلم - ....)

سوال خوبی پرسید...شهرستان میتونی پست کنی؟

حالا دوستان...میگم بیاید یک طومار بنویسیم زیرش هم امضا کنیم بفرستیم برای کپکام و بگیم که قسمت 4 رو بسازن.

با سلام....

دوستان گفتم که پیام خصوصی بدید حداقل بدونم کدوم شهرستان تا از اداره پست بپرسم حدودا چقدر میفته....!!!بعدش حالا با هم درباره بقیه چیزاش صحبت میکنیم.....(البته اگه هزینش خیلی نشه و درخواست هم کم باشه که فکر نکنم چیزی در قبالش بخام.....!!!:love:)
فعلا".......bye

دوستان گفتم که پیام خصوصی بدید حداقل بدونم کدوم شهرستان تا از اداره پست بپرسم حدودا چقدر میفته....!!!بعدش حالا با هم درباره بقیه چیزاش صحبت میکنیم.....(البته اگه هزینش خیلی نشه و درخواست هم کم باشه که فکر نکنم چیزی در قبالش بخام.....!!!:love:)
فعلا".......bye
:cheesygri
سلام.
چند سی دی هست؟؟
فکر نمیکنم از 2 تا بیشتر باشه پس با این حساب با پست پیشتاز یه 600 تومنی در میاد:blushing:
من کرماشناهم!
بای

امین گرفتی 26 ام برای منم بیار...:)

26 ام خبریه؟ :-"

سلام.
چند سی دی هست؟؟
فکر نمیکنم از 2 تا بیشتر باشه پس با این حساب با پست پیشتاز یه 600 تومنی در میاد
من کرماشناهم!
بای
1 cd بیشتر نیست...

26 ام خبریه؟
یه یارو اسمش امین میخواد بیاد تهران :) ...

بچه من یه سوال توی نسخه 1 داشتم:
اول اینکه کسی هست که تا حالا 1 تموم کرده باشه ( چون واقعا خیلی سخت بود )...
دوم اینکه اونجا یه اثر انگشت یه جنازه رو میگرفتی بعد میدادی به کامپیوتر که اون اسانسورو باز کنه بعدش اون بالا یه در بود یه کد میخواست کدش هم اصلا پیدا نمیشد ... اینقدر گشتم که الان نقش رو دقیق حفظم با این که 7 سال پیش بازی کردم :cheesygri ...

آخرین ویرایش:
بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان )

این که در مرحله ی شَکه

من هم مطمینا که اون مدل سه بعدی دیلان هست...چون تو داینو استالکر که برای پی.اس2 اومد یه مدل سه بعدی از دیلان رو نشون میداد...حتما خودشه...میتونید برید بازی رو گیر میاد...

اول اینکه کسی هست که تا حالا 1 تموم کرده باشه ( چون واقعا خیلی سخت بود )...
دوم اینکه اونجا یه اثر انگشت یه جنازه رو میگرفتی بعد میدادی به کامپیوتر که اون اسانسورو باز کنه بعدش اون بالا یه در بود یه کد میخواست کدش هم اصلا پیدا نمیشد ... اینقدر گشتم که الان نقش رو دقیق حفظم با این که 7 سال پیش بازی کردم

اره ما هم سر این کد گیر کرده بودیم...
در نتیجه مجبور شدم با گیم شارک تمومش کنم...اصلا هم نفهمیدم که تموم شد...!!چطوری تمومش کردم..!!
ولی من اون کد رو بعدا گیر اوردم...خیلی وقت پیش بود...برم نگاه کنم ببینم میتونم پیداش کنم...

حالا دوستان...میگم بیاید یک طومار بنویسیم زیرش هم امضا کنیم بفرستیم برای کپکام و بگیم که قسمت 4 رو بسازن
همانطور که قبلا گفتم من یه چندبار اینکار رو کردم ولی فایده نداشت....باید تعداد نامه ها خیلی زیاد باشه...
ولی یه چیزی بهم میگه که کپکام بلاخره میسازش...!

با سلام.....

آقایون عزیز من هر دو داینو رو تموم کردمشون.....:cheesygri
اما 1 رو چون خیلی سخت بود بعضی جاهاش رو با دفترچه رمز رفتم......:blushing:
اون کد هم یادم نیست ...دفترچه رو هم با پلی ردش کردم رفت.....:((
اما حتما گیر میارم و میزارم....
نزارید تاپیک بخابه.....:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or