saeed-crisis2
کاربر سایت
دست ما هست که پست الکی ندیم!!!مگه دست ماست كه چرا dino crisis فدا بشه يا نه.:confused:

راستش من هر چی اتوران این داینو نسخه پی سی رو نگاه کردم اسم شرکتی رو ندیدم.....!!!:confused:
دوستان دوبله فارسی این بازی خوبه و صداهاشون هم لج آدم رو در نمیاره....از دوبلورهای خوبی استفاده شده.....فقط باید یکم صدای اسپیکرتون رو زیاد کنید....!!!!!![]()
در ضمن تمام گفت و گو های دمو ها فارسی هستند.....اما زیر نویسها نه!!!!
ولی یادم نیست که حرفهای داخل بازی فارسی اند یا نه؟!!!...
اگر کسی گیر نیاورد و من تونستم با clone cd رایتش کنم (یا هر چیز دیگه ای که شما معرفی کنید) با پیام خصوصی بگید تا براش پست کنم.....
در ضمن من از نزدیکی خونمون خریدم ولی احتمالا تا حالا تموم کرده باشه.....!!!!
اگر هم من نتونستم رایتش کنم یکی میخرم و براتون میفرستم......
دیگه برید حالشو ببرید.....![]()
![]()
:cheesygriدوستان گفتم که پیام خصوصی بدید حداقل بدونم کدوم شهرستان تا از اداره پست بپرسم حدودا چقدر میفته....!!!بعدش حالا با هم درباره بقیه چیزاش صحبت میکنیم.....(البته اگه هزینش خیلی نشه و درخواست هم کم باشه که فکر نکنم چیزی در قبالش بخام.....!!!)
فعلا".......bye
امین گرفتی 26 ام برای منم بیار...![]()

1 cd بیشتر نیست...سلام.
چند سی دی هست؟؟
فکر نمیکنم از 2 تا بیشتر باشه پس با این حساب با پست پیشتاز یه 600 تومنی در میاد
من کرماشناهم!
بای
یه یارو اسمش امین میخواد بیاد تهران26 ام خبریه؟
اول اینکه کسی هست که تا حالا 1 تموم کرده باشه ( چون واقعا خیلی سخت بود )...
دوم اینکه اونجا یه اثر انگشت یه جنازه رو میگرفتی بعد میدادی به کامپیوتر که اون اسانسورو باز کنه بعدش اون بالا یه در بود یه کد میخواست کدش هم اصلا پیدا نمیشد ... اینقدر گشتم که الان نقش رو دقیق حفظم با این که 7 سال پیش بازی کردم
همانطور که قبلا گفتم من یه چندبار اینکار رو کردم ولی فایده نداشت....باید تعداد نامه ها خیلی زیاد باشه...حالا دوستان...میگم بیاید یک طومار بنویسیم زیرش هم امضا کنیم بفرستیم برای کپکام و بگیم که قسمت 4 رو بسازن