poorna عزیز
دمت گرم من باید برم دوباره بازیش رو بخرم چون زیره دست این داداشم له شد سی دیش
بعدش رد میکنم نتیجه رو می
)در ضمن از بر و بچ یه سوال دارم.
من اون قسمتی که ما از دختره محافظت میکنیم و میرسیم پیش یک مدل سه بعدی از یه پیرمرد که سه ساعت با مرده حرف میزنه ، اون چی میگه؟
مرتیکه خیلی بد حرف میزنه. من اصلا نفهمیدم چی میگه. صحبتاش هم نسبتا طولانی بود.
خلاصه سرتون رو درد نیارم ، اگه میشه یک نفر بگه اون یارو چی گفت که مرده آخرش حاضر شد بمونه پیش دختره و بمیره؟؟؟؟؟
گفت که خواهرشه ؟ دخترشه ؟
کلا بی زحمت یه توضیحی بدین چی گفت اون یارو.
تاپیک خیلی عالی ای زدین ، دمتون گرم.

بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان ) يه جايي توضيح مي ده كه چرا اينا لال شدن
تا جایی که ما دیدیم یک نفر بیشتر لال نشده.دوستان نه و دوست.فقط اين دوستاني كه بازيو 50 بار رفتن بگن اين داستانش اخرش چي شد ؟
يه جاييشم توضيح مي ده كه چرا به جاي اينكه خودشونو با زمان گذشته برگردونن دايناسورارو به آينده اوردن ..
این که در مرحله ی شَکه.بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان )

اصلا شك نكن . همينطوره.این که در مرحله ی شَکه.
این غلط املایی که آخر خنده بود :cheesygri :cheesygriاولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد :
متاسفم
از بازی ای مانند توم ریدر : افسانه دارند.امتحانش ضرری ندارد و فقط کمی پول خرج کردن و تهیه ی این دو بازی را می طلبد.اتفاق جالب اینکه من الان بشدت از دست طه رسولی دلخورم،چونکه در مقاله ی دموهای آدم کش!در کلیک از دموی ابتدایی داینو کرایسیس 2 نامی نبرد.
------------------------------------------------------------------------------
اینم از اون ارسالهای تک خطی بود که برای زیاد کردن پست هایم زده شد !![]()
ببین اگر خیلی سطحی هم این دو دمو رو با هم مقایسه کنی ( که اصلا نباید مقایسه کرد چون در زمان های مختلف تهیه شدن) میفهمی که از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن برای مثال شما نمیتونی دمویی که دونه دونه موهای سامانوسکه رو طراحی کردن و نشون میده که در باد به چه شکی تکون میخوره رو با موهای شخصیت اول بازی داینو 2 که در اول بازی بود و موهاش کوچکترین جزئیاتی نداشت مقایسه کنی پس عاقلانش اینکه وقتی اسمی از اونیموشا 3 میاره دیگه دمو داینو 2 رو نباید در کنارش بنویسه دوستانی که خیلی علاقه مند به درک کامل داستان هستند....همون طوری که گفتم نسخه ی کاملا فارسی پی سیش اومده.....کیفیت بدی هم ندارد.....یک سی دی هم بیشتر نیست.....[/
Quote]
یعنی همه ی فایل ها و دیالوگ ها و تاریخچه ی دایناسورها و نوشته هایی که روی هر وسیله میزنیم اون زیره می نویسه رو فارسی کردن؟؟؟
مال کدوم شرکته؟
آخه یه مشکلی که هست ، وقتی فارسی می کنن دیالوگ ها رو اصلا با حس و حال نمیگن . لج من در میاد.
در مورد اون قسمت از پست شما که گفتید چرا طه رسولی در کیلک از دموی اول داینو 2 نامی نبرد باید بگم که عزیز من اون دمو در زمان خودش واقعا با کیفیت بود ولی در مقابله دموهای اونیموشا 3 و پرینس آف پرشیا 3 هیچ حرفی برای گفتن نداره اگر اشتباه نکنم طه خان اسم اونیموشا 3 رو اورده بود ببین اگر خیلی سطحی هم این دو دمو رو با هم مقایسه کنی ( که اصلا نباید مقایسه کرد چون در زمان های مختلف تهیه شدن) میفهمی که از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن برای مثال شما نمیتونی دمویی که دونه دونه موهای سامانوسکه رو طراحی کردن و نشون میده که در باد به چه شکی تکون میخوره رو با موهای شخصیت اول بازی داینو 2 که در اول بازی بود و موهاش کوچکترین جزئیاتی نداشت مقایسه کنی پس عاقلانش اینکه وقتی اسمی از اونیموشا 3 میاره دیگه دمو داینو 2 رو نباید در کنارش بنویسه
من که دارم از تعجب میمیرم...!
شما خودت اصلا دینو 2 رو بازی کردی؟
موهای شخصیت به خوبی و زیبایی در باد تکون میخوره و حرکت علف ها هم که گفتم.
در ضمن طه دمو ها ی تاریخی رو نام برده بود...دمو های به یاد موندنی...
اون دمو هم به این دلیل که مال 5 سال پیشه ، 5 سال پیش خیلی به یاد موندنی بود و حالا هم.
اون افرادی که شما میگین لال شدن.... اون ها ربات هستن و آدم نیستن.
اگر دیده باشید توی دمو ی آخر هم چراغی که به جای چشمشون هست خاموش میشه.
اون هم که میگید بچه ی آینده ی دیان هست ، دیان که اونجا قراره بمیره و تا اونجا هم که بچه ای نداره. چون میمیره آینده ای هم نداره. پس اون بچه از تو هوا اومده؟؟؟