Dino crisis 2: بازی که فدای قسمت اول شد

حامد لطف کن دیگه نقل قول نکن و همین جا تمومش کن;)
مرسی

poorna عزیز
دمت گرم من باید برم دوباره بازیش رو بخرم چون زیره دست این داداشم له شد سی دیش:cheesygri
بعدش رد میکنم نتیجه رو میگم:p

poorna عزیز
دمت گرم من باید برم دوباره بازیش رو بخرم چون زیره دست این داداشم له شد سی دیش
بعدش رد میکنم نتیجه رو می

تو که اسمم رو باید بدونی چرا میگی پورنا ؟؟؟
در ضمن اگه خواستی بخری مال پی سی رو بخر نه پی اس .

در مورد اون مقاله ی طه رسولی هم کاملا کاملا با شما موافقم و حتی به بخش بازی کلیک در این مورد میل زدم (ولی جوابم رو ندادن:p )
اون کیفیت در دمو ها همین حالا هم خیره کنندس چه برسه به 5 ، 6 سال پیش که اومد.

در ضمن من همین حرف شما ها رو در مورد دموی آخر بازی می زنم!
همه ی دمو ها خوب بودن.
مثل اون دمویی که رجینا و مرده (!) با جیپ پرت شدن تو دره. توی اون دمو حرکت علف ها در معرض انفجار ها خیلی خیلی خوب بود . اگر دقت نکردید یک بار دیگه ببینید اون دمو رو. چمن ها در معرض باد انفجارها موج میزنن که خیلی خیلی خیره کنندس ( یادتون نره بازی مال 4 ،5 سال پیشه)

ولی در کل دموی آخر یه چیز دیگه بود. اون موسیقیش آدم رو توی جو قرار میداد و اون موقع که احترام نظامی میدادن حس غرور رو به آدم القا میکرد. وقتی هم که در آخرین لحظات اون دستگاهه داشت میفتاد رو مرده و دختره ، دوربین به شکل بسیار زیبایی از اونجا در میومد و بقیه ی ماجرا. من اون دمو رو گذاشته بودم روی استارتاپ سیستمم و هر روز باهاش حال میکردم.

در ضمن از بر و بچ یه سوال دارم.
من اون قسمتی که ما از دختره محافظت میکنیم و میرسیم پیش یک مدل سه بعدی از یه پیرمرد که سه ساعت با مرده حرف میزنه ، اون چی میگه؟
مرتیکه خیلی بد حرف میزنه. من اصلا نفهمیدم چی میگه. صحبتاش هم نسبتا طولانی بود.
خلاصه سرتون رو درد نیارم ، اگه میشه یک نفر بگه اون یارو چی گفت که مرده آخرش حاضر شد بمونه پیش دختره و بمیره؟؟؟؟؟
گفت که خواهرشه ؟ دخترشه ؟
کلا بی زحمت یه توضیحی بدین چی گفت اون یارو.

تاپیک خیلی عالی ای زدین ، دمتون گرم.

در ضمن از بر و بچ یه سوال دارم.
من اون قسمتی که ما از دختره محافظت میکنیم و میرسیم پیش یک مدل سه بعدی از یه پیرمرد که سه ساعت با مرده حرف میزنه ، اون چی میگه؟
مرتیکه خیلی بد حرف میزنه. من اصلا نفهمیدم چی میگه. صحبتاش هم نسبتا طولانی بود.
خلاصه سرتون رو درد نیارم ، اگه میشه یک نفر بگه اون یارو چی گفت که مرده آخرش حاضر شد بمونه پیش دختره و بمیره؟؟؟؟؟
گفت که خواهرشه ؟ دخترشه ؟
کلا بی زحمت یه توضیحی بدین چی گفت اون یارو.

تاپیک خیلی عالی ای زدین ، دمتون گرم.

به نکته خوبی اشاره کردی ...
خوب حالا در مورد اون پیر مرده ...
به نظر من( با تحقیقاتی که کردم) اون پیر مرده اینده ی دیلان ( البته اینو اون کسایی که شماره ی 3 رو بازی کردن بهتر میدونن) ...

hi all

مي بخشين كه من همين جوري پا برهنه يه دفعه اي ميام يه چيزيمي گم تو فروم .

جدي دمتون گرم . ديشبي اين تيپيكو خوندم يه دفعه هوايي شدم بعده 4 سال بازي رو از انباري در اوردم تكوندمش گذاشتم تو دستگاه و تا AM 5 بازيرو رفتم تا اخرش :cheesygri ..

فقط اين دوستاني كه بازيو 50 بار رفتن بگن اين داستانش اخرش چي شد ؟؟ اون جوري كه ديشبي ديدم اخرش كه همه جا داره منفجر مي شه مرده به رجينا مي گه من مي مونم پيشه پاولا ( همون دختر لال و دختر ديلان) و تو برگرد به زمان خودمون بعد دوباره بيا ما رو بر گردون ؟! :eek: :blink:

بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان ) يه جايي توضيح مي ده كه چرا اينا لال شدن . تو يه فايليم تو اون اتاقه يه چيزايي راجبش نوشته كه نفهميد درست چي ميگه . يه جاييشم توضيح مي ده كه چرا به جاي اينكه خودشونو با زمان گذشته برگردونن دايناسورارو به آينده اوردن ... :confused:

اگه كسي مي دونه جريانشونو بگه كه هدايت بشويم انشالا :cheesygri

یه دکتری یه منبع انرژی به نام انرژی سوم پیدا میکنه و میتونه با کمک اون یه دریچه هایی درس کنه که در زمان سفر کنن.با استفاده ی غلط از این در ها چند تا شهذ به طور کامل ناپدید میشن ( به زمان گذشته میرن ) و دولت یه تیم میفرسته که بفهمن چه خبره.
اون تیمه میرن توی یه کشتی و اون دریچه هم عقب کشتی نصب میشه و خلاصه با کشتی یه گله آدم میرن به زمان گذشته.
دایناسور ها حمله میکنن و همه رو میکشن به جز سه نفر : زنی مو قرمز به نام رجینا . مردی کابویی به نام هنری. مردی مو زرد به نام x (اسمش یادم نیست . برای سهولت تعریف بهش میگم دیوید)
ما با مرده بازی رو شروع میکنیم و ......... و میینیم که یک گروه هستن که انسانن ولی مخالف ما هستن و به ما حمله میکنن. بعد از چند درگیری یکی از اون ها که یک دختره لال هست (Y ) رو دستگیر میکنیم و با دستبند به کشتی میبیندیم.
دختر لال وقتی دیوید رو میبینه هی به صورت دیوید ور میره و یه جوری متوجه یه چیزی میشه. ولی چون لاله نمی تونه بگه. بعد از جریاناتی دختره رو آزاد میکنن.
هنری هم در اواسط کشته میشه.
دختره لال دیوید رو به یک جایی میبره که یک مدل سه بعدی از یک پیرمرد وجود داره که با دیوید حرف میزنه.
اینجای داستان رو خوب متوجه نشدم ( چون پیرمرده خیلی خیلی خیلی بد حرف میزد و نمی فهمیدم ) و نمی دونم پیرمرده کی بوده . ولی تا جایی که فهمیدم اون دختر لال خواهر گم شده ی دیوید بوده.

خلاصه بعد از هزار بدبختی که ما دریچه ی زمان رو دوباره باز میکنیم ، یه چیزی میافته روی پای دختر لال و نمیتونه تکون بخوره.

دروازه هم تا چند ثانیه بعد میخواد بسته شه.

خلاصه مرده به زنه میگه برو . من پیش این دختره میمونم تا موقع مرگ تنها نباشه و بعد خودم هم باهاش میمیرم. زنه هم پیله میکنه ولی آخرش میره و مرده و دختره میمیرن. همین!

دوستان اگه جایی مشکل داشت بگین.
بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان ) يه جايي توضيح مي ده كه چرا اينا لال شدن
:eek: تا جایی که ما دیدیم یک نفر بیشتر لال نشده.

فقط اين دوستاني كه بازيو 50 بار رفتن بگن اين داستانش اخرش چي شد ؟
دوستان نه و دوست.;)

يه جاييشم توضيح مي ده كه چرا به جاي اينكه خودشونو با زمان گذشته برگردونن دايناسورارو به آينده اوردن ..
:eek:

بعد اون پيرمرده ( اينده ديلان )
این که در مرحله ی شَکه.
حالا جای شکر داره شما نگفتی دیلان ها یا پیرمرد ها ! چون همه چی رو جمع میزنی!!!;)

این که در مرحله ی شَکه.
اصلا شك نكن . همينطوره.

بابا اونايي كه حمله مي كنن لالن ديگه همشون خوب ولي فقط اين پاولا رو نشون مي ده . ديلانم اول گردنبندرو مي بينه فك مي كنه خواهرشه ولي بعد وقتي پيرمرده پاولا رو نشون ميده ميگه اين دخترمه تازه مي فهمه كه دختره ايندشه ... :smartass:

نفهميدي چرا لالن حالا اينا ؟؟

اولا" اینکه متاسفانه رکورد غلط املایی در یک ارسال در این فوروم شکسته شد :
متاسفم
از بازی ای مانند توم ریدر : افسانه دارند.امتحانش ضرری ندارد و فقط کمی پول خرج کردن و تهیه ی این دو بازی را می طلبد.اتفاق جالب اینکه من الان بشدت از دست طه رسولی دلخورم،چونکه در مقاله ی دموهای آدم کش!در کلیک از دموی ابتدایی داینو کرایسیس 2 نامی نبرد.
------------------------------------------------------------------------------
اینم از اون ارسالهای تک خطی بود که برای زیاد کردن پست هایم زده شد ! :)
این غلط املایی که آخر خنده بود :cheesygri :cheesygri
در مورد اون قسمت از پست شما که گفتید چرا طه رسولی در کیلک از دموی اول داینو 2 نامی نبرد باید بگم که عزیز من اون دمو در زمان خودش واقعا با کیفیت بود ولی در مقابله دموهای اونیموشا 3 و پرینس آف پرشیا 3 هیچ حرفی برای گفتن نداره اگر اشتباه نکنم طه خان اسم اونیموشا 3 رو اورده بود ;) ببین اگر خیلی سطحی هم این دو دمو رو با هم مقایسه کنی ( که اصلا نباید مقایسه کرد چون در زمان های مختلف تهیه شدن) میفهمی که از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن برای مثال شما نمیتونی دمویی که دونه دونه موهای سامانوسکه رو طراحی کردن و نشون میده که در باد به چه شکی تکون میخوره رو با موهای شخصیت اول بازی داینو 2 که در اول بازی بود و موهاش کوچکترین جزئیاتی نداشت مقایسه کنی پس عاقلانش اینکه وقتی اسمی از اونیموشا 3 میاره دیگه دمو داینو 2 رو نباید در کنارش بنویسه :D

در ضمن الان نسخه ی پی سیش گیر میاد؟؟
من ندیدم جایی داشته باشه اگه نداشت یکی از شما ها باید....
من یه باز از کنار خونمون نسخه pc گرفتم ولی cd خراب بود...
ولی زیاد گیر میاد ...
راستی یه سوال داشتم... اخره بازی یه cd و چند تا چیزه دیگه هست که اصلا به دردت نمیخوره. اونا چیه؟

یادآوری....

دوستانی که خیلی علاقه مند به درک کامل داستان هستند....همون طوری که گفتم نسخه ی کاملا فارسی پی سیش اومده.....کیفیت بدی هم ندارد.....یک سی دی هم بیشتر نیست.....:confused:

دوستانی که خیلی علاقه مند به درک کامل داستان هستند....همون طوری که گفتم نسخه ی کاملا فارسی پی سیش اومده.....کیفیت بدی هم ندارد.....یک سی دی هم بیشتر نیست....
از کجا میتونیم بگیریم؟... یه ادرسی چیزی بده...

دوستانی که خیلی علاقه مند به درک کامل داستان هستند....همون طوری که گفتم نسخه ی کاملا فارسی پی سیش اومده.....کیفیت بدی هم ندارد.....یک سی دی هم بیشتر نیست.....[/
Quote]
یعنی همه ی فایل ها و دیالوگ ها و تاریخچه ی دایناسورها و نوشته هایی که روی هر وسیله میزنیم اون زیره می نویسه رو فارسی کردن؟؟؟
مال کدوم شرکته؟
آخه یه مشکلی که هست ، وقتی فارسی می کنن دیالوگ ها رو اصلا با حس و حال نمیگن . لج من در میاد.

در مورد اون قسمت از پست شما که گفتید چرا طه رسولی در کیلک از دموی اول داینو 2 نامی نبرد باید بگم که عزیز من اون دمو در زمان خودش واقعا با کیفیت بود ولی در مقابله دموهای اونیموشا 3 و پرینس آف پرشیا 3 هیچ حرفی برای گفتن نداره اگر اشتباه نکنم طه خان اسم اونیموشا 3 رو اورده بود ببین اگر خیلی سطحی هم این دو دمو رو با هم مقایسه کنی ( که اصلا نباید مقایسه کرد چون در زمان های مختلف تهیه شدن) میفهمی که از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن برای مثال شما نمیتونی دمویی که دونه دونه موهای سامانوسکه رو طراحی کردن و نشون میده که در باد به چه شکی تکون میخوره رو با موهای شخصیت اول بازی داینو 2 که در اول بازی بود و موهاش کوچکترین جزئیاتی نداشت مقایسه کنی پس عاقلانش اینکه وقتی اسمی از اونیموشا 3 میاره دیگه دمو داینو 2 رو نباید در کنارش بنویسه

من که دارم از تعجب میمیرم...!
شما خودت اصلا دینو 2 رو بازی کردی؟
موهای شخصیت به خوبی و زیبایی در باد تکون میخوره و حرکت علف ها هم که گفتم.
در ضمن طه دمو ها ی تاریخی رو نام برده بود...دمو های به یاد موندنی...
اون دمو هم به این دلیل که مال 5 سال پیشه ، 5 سال پیش خیلی به یاد موندنی بود و حالا هم.

اون افرادی که شما میگین لال شدن.... اون ها ربات هستن و آدم نیستن.
اگر دیده باشید توی دمو ی آخر هم چراغی که به جای چشمشون هست خاموش میشه.

اون هم که میگید بچه ی آینده ی دیان هست ، دیان که اونجا قراره بمیره و تا اونجا هم که بچه ای نداره. چون میمیره آینده ای هم نداره. پس اون بچه از تو هوا اومده؟؟؟

ببین آقا من نگفتم که کیفیت اون دمو پایین بلکه در زمان خودش خیلی هم بالا بوده و جزو دموهای به یاد موندنی هم هست ولی میگم در مقابل دموهای اونیموشا و... حرفی برای گفتن نداره در ضمن بله موهای شخصیت تو باد تکون میخوره ولی آیا تک تک موهاشو طراحی کردند؟؟:) آیا اون انعطاف بدن رو به شکل کاملا طبیعی تونستن در بیارند؟!!;)

ولی آیا تک تک موهاشو طراحی کردند؟؟ آیا اون انعطاف بدن رو به شکل کاملا طبیعی تونستن در بیارند؟!!

بله کاملا
موهای شخصیت ها طراحی جدا گانه دارن و هر کدوم جدا طراحش شدن. شکل بدن هم همین طور. خلاصه از دمو های دینو 2 هیچ ایرادی نمیشه گرفت.
موافقان و مخالفان دستاشون بالا که بشماریمشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or