Digital Foundry: قابلیت Remote Play در PS vita به خوبی گیم پد Wii U نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
34987393366219420807.jpg

وبسایت محبوب فعال در زمینه تکنولوژی یعنی Digital Foundry، به تازگی مقاله ای را در رابطه با قابلیت Remote Play در PS vita منتشر کرده است و در آن مقایسه ای نیز با گیم پد Wii U انجام شده.
خلاصه آن چنین است:
انتظارات از Remote Play بسیار زیاد است اما هسته این تکنولوژی نه تنها بر روی یک، بلکه روی دو سیستم دیگر نیز از جمله گیم پد Wii U و Nvidia Shield به خوبی کار می کند. کیفیت تصویر در PS vita بسیار خوب است اما با Wii U بسیار فاصله دارد. Remote Play در Vita با 30 فریم در ثانیه اجرا می شود که مشابه Nvidia Shield است (طی آپدیتی جدیدی که در آینده عرضه می شود، کیفیت 720p60 و 1080p60 را نیز از طریق اتصال USB شاهد خواهیم بود) با این حال گیم پد نینتندو با 60 فریم زیبا، از آن همچنان فاصله دارد. خیلی ها امیدوار بودند که Remote Play با کیفیت گیم پد Wii U و Nvidia Shield برابری کند. نینتندو کنسول خود را بر اساس کنترلر جدید و تاخییر (latency) بسیار کم ساخته است در حالی که Remote Play اولویتی برای سونی ندارد. به هر حال ما درباره کیفیت تصویر، تاخییر و فریم دهی صحبت می کنیم و اینکه زرولوشن 1080p در 5 اینچ صفحه نمی گنجد. کاری نمی توان کرد جز اینکه نتیجه، تجربه ای پایین تر از حد مطلوب خواهد بود. قابلیت Remote Play بین Vita و PS4 از ارزش خوبی برخوردار است اما با این حال قابل مقایسه با کنترلر Wii U نیست.
نظر شما درباره Remote Play چیست؟
منبع
مقاله اصلی

خودتون دارین میگین Gamepad ! اگه قرار بود اینمش خوب نباشه که دیگه اصلا خریدش واسه چی بود؟ به جز Mario البته:دی ویتا هم گیم پد نیست یه کنسوله

اصلا از اون مقایسه ها بودا .... ویتا یه کنسول مجزاست ... PS4 یه چیز دیگه ... چه جوری با یه کنسول و کنترلش مقایسه میشه ...

حالا نیاید بگید دیجیتال فاندری رو زیر سوال برد ... نتایج مقایسه کاملا درسته و قبول دارم ولی خود مقایسه برام واقعا مسخره است

1-خودش داره ميگه:
Remote Play اولویتی برای سونی ندارد.
2-گيم پد وي يو قسمتي از وي يو هست!!!براي وي يو و اين قابليت ساخته شده!قضيه ويتا وPS4 كه دو كنسول جدا هستن خيلي تفاوت داره با اون.

تا دیروز دوستان فتوا می دادن که ریموت پلی و انواع وسایل هوشمند همون کار Wii U رو انجام می دادن,حالا ویتا توی یکی از قابلیت های ساده Wii U مونده.:|

جدا از همه‌ی اینا، قابلیت Remote Play شخصاً به درد من خیلی می‌خوره. فکر کنید نصف شب روی تخت گرم و نرمتون دارین با FIFA 14، PS Vita بازی می‌کنید. ولی خب، ممکنه بعضی ها ازش استفاده نکنن.

مقایسه بیخودی کرده واقعن ... اخه دسته یه کنسول چه ربطی به کنسول مجزا داره؟!
ویتا یه کنسوله که قابلیت ریموت داره نه اینکه کار اصلیش این باشه که گیم پد باشه.

الان من متوجه نشدم یه بازی مثلا 60 فریم باشه رو ویتا نمیتونه همین اندازه فریم بده؟
خوب حالا یه بازی اگه روی WIIU مثلا 30 فریم باشه رو گیم پدش هم همین 30 فریمه؟
الان فریمه خود کنسول با ریموت پلیش چه فرقی داره؟:dمن گیج شدم

الان من متوجه نشدم یه بازی مثلا 60 فریم باشه رو ویتا نمیتونه همین اندازه فریم بده؟
خوب حالا یه بازی اگه روی WIIU مثلا 30 فریم باشه رو گیم پدش هم همین 30 فریمه؟
الان فریمه خود کنسول با ریموت پلیش چه فرقی داره؟:dمن گیج شدم
نه,هر بازی چه 30 چه 60 فریم باشه,روی ویتا 30 فریم می شه.
اره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or