Digital Foundry: قابلیت Remote Play در PS vita به خوبی گیم پد Wii U نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
34987393366219420807.jpg

وبسایت محبوب فعال در زمینه تکنولوژی یعنی Digital Foundry، به تازگی مقاله ای را در رابطه با قابلیت Remote Play در PS vita منتشر کرده است و در آن مقایسه ای نیز با گیم پد Wii U انجام شده.
خلاصه آن چنین است:
انتظارات از Remote Play بسیار زیاد است اما هسته این تکنولوژی نه تنها بر روی یک، بلکه روی دو سیستم دیگر نیز از جمله گیم پد Wii U و Nvidia Shield به خوبی کار می کند. کیفیت تصویر در PS vita بسیار خوب است اما با Wii U بسیار فاصله دارد. Remote Play در Vita با 30 فریم در ثانیه اجرا می شود که مشابه Nvidia Shield است (طی آپدیتی جدیدی که در آینده عرضه می شود، کیفیت 720p60 و 1080p60 را نیز از طریق اتصال USB شاهد خواهیم بود) با این حال گیم پد نینتندو با 60 فریم زیبا، از آن همچنان فاصله دارد. خیلی ها امیدوار بودند که Remote Play با کیفیت گیم پد Wii U و Nvidia Shield برابری کند. نینتندو کنسول خود را بر اساس کنترلر جدید و تاخییر (latency) بسیار کم ساخته است در حالی که Remote Play اولویتی برای سونی ندارد. به هر حال ما درباره کیفیت تصویر، تاخییر و فریم دهی صحبت می کنیم و اینکه زرولوشن 1080p در 5 اینچ صفحه نمی گنجد. کاری نمی توان کرد جز اینکه نتیجه، تجربه ای پایین تر از حد مطلوب خواهد بود. قابلیت Remote Play بین Vita و PS4 از ارزش خوبی برخوردار است اما با این حال قابل مقایسه با کنترلر Wii U نیست.
نظر شما درباره Remote Play چیست؟
منبع
مقاله اصلی

vita یه کنسول شکت خورده هست ...کلا نیازی به مقایسه در هیچ زمینه ای نیست ......

تا حدودی با حرفقت مخالفم. درسته که PS Vita نتونسته به اندازه‌ی Nintendo 3DS بدرخشه، ولی نمی شه گفت که شکست خورده. از نظر کمی یا کیفی بازی‌ها اگه بخواهیم در نظر بگیریم، طی چند ماه اخیر بازی‌های خوبی برای PS Vita عرضه شدند. همین اخیراً هم عنوان Tearaway اومد که بسیار خوب است. در کنارش، Killzone: Mercenary و سایر بازی‌های دیگه که بلاک باستر نیستند اومده که انصافاً هم بعضی‌هاشون عالی بودند. Limbo، Gaucamelee!، Rayman: Origins ، Persona 4 Golden و Spelunky هم از عناوین فوق‌العاده این کنسول دستی بودند.
با عرضه باندل PS4 + PS Vita مطمئناً اگه فروش خوبی داشته باشه، سونی، ویژگی‌های بهتری رو در اختیار PS Vita قرار می‌ده. کما این که همین Remote Play یکی از ویژگی‌های خوبه اونه، به خصوص وقتی که به TV دسترسی نداری.

آخرین ویرایش:
اصلا از اون مقایسه ها بودا .... ویتا یه کنسول مجزاست ... PS4 یه چیز دیگه ... چه جوری با یه کنسول و کنترلش مقایسه میشه ...

حالا نیاید بگید دیجیتال فاندری رو زیر سوال برد ... نتایج مقایسه کاملا درسته و قبول دارم ولی خود مقایسه برام واقعا مسخره است

این قابلیت بیشتر جنبه دکوری داره برای ps4 و نباید با wii u مقایسه بشه

من ریموت رو روی ps3 تست کردم برای فیلم من کاملا" راضی بودم !!!
ولی برای بازی عالی نبود (کیفت مناسب نبود ولی بون هیچ لگی استفاده میشد !!...)
به نظر من این ریموت پلی عالیه برای این ویتا با توجه که این قابلیت هست که کنسول رو با اون روشن کرد و بازی رو از راه دور و اتصال به اینترنت بازی کرد !!!
اینطور هم بی نهایت ویتا بازی خواد داشت (با توجه که اکثر بازی های ps4 این قابلیت رو دارن ) ..... این قابلیت برای کشور های اروپایی که سرعت عالی دارن میتونه خیلی خوب باشه چون حتی تو مسافرت هم میتونن از این استفاده کنن !!!

وقتی میشه گفت نینتندو بهتر عمل کرده که بیاد همچین قابلیتی رو روی 3DS بزاره و بعدش مقایسه کنن! کنترلر Wii U بهتره با دوال شوک مقایسه بشه، نه با یکی از ویژگی های کنسول ویتا!

یکی از ایرادهایی که همه از ویتا میگیرن کمبود بازیه! ولی طولی نمیکشه که تمام بازی های PS4 روی ویتا قابل بازی باشن و از طریق گایکای هم که تمام بازی های سه نسل قبل میاد روی ویتا! واسه ما که اینترنتمون همچین وضعی داره، بازی های PS4 فقط توی خونه ( از طریق وایفای ) امکان پذیره، ولی جاهای دیگه هرجای دنیا که برن میتونن مثلا The Order رو روی ویتاشون بازی کنن!

ریموت پلی و گایکای حکم Game Changer رو واسه ویتا دارن و قطعا فروشش رو بالا میبرن! شاید نتونه هیچ وقت به 3DS برسه، ولی آینده درخشانی داره!

وقتی میشه گفت نینتندو بهتر عمل کرده که بیاد همچین قابلیتی رو روی 3DS بزاره و بعدش مقایسه کنن! کنترلر Wii U بهتره با دوال شوک مقایسه بشه، نه با یکی از ویژگی های کنسول ویتا!

یکی از ایرادهایی که همه از ویتا میگیرن کمبود بازیه! ولی طولی نمیکشه که تمام بازی های PS4 روی ویتا قابل بازی باشن و از طریق گایکای هم که تمام بازی های سه نسل قبل میاد روی ویتا! واسه ما که اینترنتمون همچین وضعی داره، بازی های PS4 فقط توی خونه ( از طریق وایفای ) امکان پذیره، ولی جاهای دیگه هرجای دنیا که برن میتونن مثلا The Order رو روی ویتاشون بازی کنن!

ریموت پلی و گایکای حکم Game Changer رو واسه ویتا دارن و قطعا فروشش رو بالا میبرن! شاید نتونه هیچ وقت به 3DS برسه، ولی آینده درخشانی داره!

حرف جالبی زدی شما...کنسول پورتابل باید با پورتابل مقایسه بشه نه کنسول اصلی.

حرف جالبی زدی شما...کنسول پورتابل باید با پورتابل مقایسه بشه نه کنسول اصلی.
بحث این نیست یک سری میگفتن با ریموت پلی ویتا دیگه وی یو قابلیت خاصی نداره حالا ویتا تا الان نتوانسته کوچکترین قابلیت های گیم پد رو ارائه کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or