Dice در مورد 3D و Move می اندیشد

Behrooz

کاربر سایت
BF31.jpg

با سلام.
Dice گفته است که در مورد ساپورت 3D و Move برای نسخه ی PS3 بازی Battlefield 3 می اندیشد و به دنبال این موضوع است.
با توجه به سخنان آقای Karl Magnus از Dice که یک مصاحبه با OPM داشته است ایشان در این مورد گفته است:بله.قطعا.ما در مورد این موضوع در حال تفکر هستیم.
او اضافه کرد:البته که ما در اینکه بقیه چه کار می کنند می نگریم.ضمنا ما به دنبال این که چه چیز را می توانیم بهبود ببخشیم هستیم.من فکر می کنم که تکنولوژی که ما داریم یک قدم فراتر از آن چه دیگران دارند هست .
Battlefield 3 در اواخر امسال برای PS3.XBOX 360 و PC عرضه خواهد شد.

می شه این آقا بگن که چه تکنولوژی دارن که از بقیه بهتره یعنی از نسل جدید آنریل هم بهتره!!:))
بابت پشتیبانی Battlefield 3 هم از Move به نظر من که فقط تبلیغاتی بیش نیست برای فروش این وسیله،اگر هم اینکار صورت بگیره فقط باعث ناراحتی گیمر ها می شه(PS3 داران).
البته این فقط نظر بنده بود و Dice برای نظر بنده هیچ ارزشی قائل نیست!:d

می شه این آقا بگن که چه تکنولوژی دارن که از بقیه بهتره یعنی از نسل جدید آنریل هم بهتره!!:))
بابت پشتیبانی Battlefield 3 هم از Move به نظر من که فقط تبلیغاتی بیش نیست برای فروش این وسیله،اگر هم اینکار صورت بگیره فقط باعث ناراحتی گیمر ها می شه(PS3 داران).
البته این فقط نظر بنده بود و Dice برای نظر بنده هیچ ارزشی قائل نیست!:d

یه سوال فنی:کجای ساپورت شدن move توسط bf3 برای ps3 داران ناراحت کنندس؟ :d

واقعا به نظرت نيست؟
شايد از اين نسل جلوتر نباشه، اما در حال حاضر پيشتاز نسل هست !!
كاري كه كرايتك دو سال پيش كرد و هنوز خودش پرچمدارشه !

• Like
Reactions: Behrooz
واقعا به نظرت نيست؟
شايد از اين نسل جلوتر نباشه، اما در حال حاضر پيشتاز نسل هست !!
كاري كه كرايتك دو سال پيش كرد و هنوز خودش پرچمدارشه !
فکر کنم نمایش آنریل رو دیده باشی که حتی کرای انجین 3 و فراستبایت هم بهش نمی رسن×
یعنی واقعا فکر می کنی از این تکنولوژی بهترن!!!

ما که استقبال می کنیم من نمیدونم چرا بچه ها با این موو مشکل دارن کنترلر به این با حالی فقط کمی شکلشو بچگونه درست کردند که اگر اونجوری نبود خیلی بهتر می شد به نظر fps با این کنترلر ها عین موس میمونه

از قابلیت 3d به شدت استقبال میکنیم.bc2 رو 3d یه دنیای دیگه بود حالا دیگه چه شود BF3

فکر کنم نمایش آنریل رو دیده باشی که حتی کرای انجین 3 و فراستبایت هم بهش نمی رسن×
شما tech demo های مربوط به cry engine رو دیدی؟ اگه ندیدی که بهتره قبل از دادن چنین نظراتی یه کمی تحقیق کنی!

شما داری موتوری که داره تو این نسل استفاده میشه رو با موتور نشان دهنده ی نسل بعد مقایسه می کنی!!!
نمایش آنریل برای نشون دادن قدرت Epic برای نسل بعد هست ولی این موتور برای همین نسل است.

ببين انريل يكي از بهترين هاست در واقع سومين بهترينه !!
تا وقتي كه اي دي تك به وضوح قدرتش ديده نشده البته !!!!!

يعني واقعا نمايش انريل كه به وضوح فقط نمايشگر انجين اينده بود برات به واقعيت نزديكتره يا گيم پلي هاي فراست بايت كه در حال حاضر در حال اجراست؟؟

خود دایس بهتر از ما می دونه که کنترل اورجینال PS با اون آنالوگاش بدرد سبک FPS نمی خوره ! این دیگه جای بحث نداره !
شما نمیتونی بازی کنی حرف تو دهن دایس نزار :d :d :d ما که هیچ مشکلی باهاش نداریم! :d

خود دایس بهتر از ما می دونه که کنترل اورجینال PS با اون آنالوگاش بدرد سبک FPS نمی خوره ! این دیگه جای بحث نداره !
جدا!؟
من نمیدونم این همه fps رو تا حالا چه جوری بازی کردم کوچکترین مشکلی هم نداشتم!
یا اشکال از من و میلیون ها بازی باز دیگست که متوجه نشدیم دسته PS مورد داره یا شما یه نفر درکت بالاتر از همه ماست!
ولی فکر نکنم اشکال از شما باشه نه....!؟

دوستان شاید موتور Id Tech 5 یکی از بهترین ها باشه و حتی CryEngine 3 و...
ولی قدرت یک موتور به گرافیکش نیست!!
الان شما نگاه کنین چندتا بازی با آنریل ساخته شده...
این موتور هرجور که شما بخواید تغییر شکل می ده!
البته بحث اصلی بنده سر این نبود،سر این بود که موو زیاد چیز جالبی برای BF3 در نمی یاد بازم می گم این فقط و فقط نظر منه و هیچ بی احترامی به کسی یا چیزی نمی کنم!
Adios

دوستان شاید موتور Id Tech 5 یکی از بهترین ها باشه و حتی CryEngine 3 و...
ولی قدرت یک موتور به گرافیکش نیست!!
الان شما نگاه کنین چندتا بازی با آنریل ساخته شده...
این موتور هرجور که شما بخواید تغییر شکل می ده!
البته بحث اصلی بنده سر این نبود،سر این بود که موو زیاد چیز جالبی برای BF3 در نمی یاد بازم می گم این فقط و فقط نظر منه و هیچ بی احترامی به کسی یا چیزی نمی کنم!
Adios

شما KillZone 3 رو با Sharpshooter بازي كردي اصلا كه بخواي راجب Move تو FPS نظر بدي؟؟؟
وقتي از چيزي اطلاع نداري و حتي 5 دقيقه تجربش نكردي راجبش نظر خوشحال نده.
در ظمن اون Unreal كه انقد با ديدنش هيجان زده شدي الان داره استفاده مي شه؟ دارن باهاش بازي مي سازن؟ واسه اين نسله؟؟ نه!!! ولي Frosbite2 همين الان داره استفاده مي شه! پس حرف دايس راجب جلوتر بودنشون كاملا درسته!

• Like
Reactions: iran_azer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or