Dice در مورد 3D و Move می اندیشد

Behrooz

کاربر سایت
BF31.jpg

با سلام.
Dice گفته است که در مورد ساپورت 3D و Move برای نسخه ی PS3 بازی Battlefield 3 می اندیشد و به دنبال این موضوع است.
با توجه به سخنان آقای Karl Magnus از Dice که یک مصاحبه با OPM داشته است ایشان در این مورد گفته است:بله.قطعا.ما در مورد این موضوع در حال تفکر هستیم.
او اضافه کرد:البته که ما در اینکه بقیه چه کار می کنند می نگریم.ضمنا ما به دنبال این که چه چیز را می توانیم بهبود ببخشیم هستیم.من فکر می کنم که تکنولوژی که ما داریم یک قدم فراتر از آن چه دیگران دارند هست .
Battlefield 3 در اواخر امسال برای PS3.XBOX 360 و PC عرضه خواهد شد.

شما نمیتونی بازی کنی حرف تو دهن دایس نزار :d :d :d ما که هیچ مشکلی باهاش نداریم! :d

جدا!؟
من نمیدونم این همه fps رو تا حالا چه جوری بازی کردم کوچکترین مشکلی هم نداشتم!
یا اشکال از من و میلیون ها بازی باز دیگست که متوجه نشدیم دسته PS مورد داره یا شما یه نفر درکت بالاتر از همه ماست!
ولی فکر نکنم اشکال از شما باشه نه....!؟

آنجا که عیان است چه حاجـــت به بیان است ؟! :d

دوستان شاید موتور Id Tech 5 یکی از بهترین ها باشه و حتی CryEngine 3 و...
ولی قدرت یک موتور به گرافیکش نیست!!
الان شما نگاه کنین چندتا بازی با آنریل ساخته شده...
این موتور هرجور که شما بخواید تغییر شکل می ده!
البته بحث اصلی بنده سر این نبود،سر این بود که موو زیاد چیز جالبی برای BF3 در نمی یاد بازم می گم این فقط و فقط نظر منه و هیچ بی احترامی به کسی یا چیزی نمی کنم!
Adios

البته من كلا دو سه روزي توي بخش نور و سايه و رفلكس نور توي اون تريلر در عجب بودم !!!
واقعا درگير كننده بود، افكت بارون و تاثيرش رو اشخاص و محيط !!!!! #:-s

اما چيزي كه هست اينه كه براي نسل بعديست !
چه بسا تا اون موقع ما شاعد كراي انجين 4 يا فراست بايت بعدي باشيم كه بتونه خيلي راحت بخوره انريل رو :d
اما در كل واقعا نمايش خيره كننده اي داشت اون تريلر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or