DICE: بین PS4 و Xone بیشتر همیشه بهتر است|PC بهترین است

RattleSnake

کاربر سایت
DICE: بین PS4 و Xone همیشه بیشتر{قویتر} بهتر است PC همیشه بهتر خواهد بود

67951990936781793966.jpg

Karl Magnus Troedsson معاون رئیس استدیو سوئدی DICE در مصاحبه‌ای با Gameinformer سخت افزار PlayStation 4 را با سخت افزار Xbox One مقایسه کرد و گفت:"
مردم درمورد سخت افزا 2 کنسول حرف‌ها و تفاوت‌های زیادی را ساخته و درست کرده‌اند. PlayStation 4 حدود 8 GB‌ Ram با از نوع GDDR5 دارد در مقابل آن Xbox One برای بازی 5 GB حافظه از نوع DDR3 دارد.

آیا این چیزی که می‌بینید یک مزیت برای PlayStation 4 و چیزی شبیه به آن نیست؟

تعداد حافظه بیشتر، تعداد CPU بیشتر و قدرت GPU بالاخره قدرت یک دستگاه را مشخص می‌کنند و از این قدرت استفاده می‌کنند. هر چه ایت تعداد بیشتر باشد برای ما بهتر است چرا که برای بازی‌هایی که ما می‌سازیم نیز بهتر است.

Troedsson در مورد مقایسه با PC گفت:"
ما میراث طولانی مدتی بروی PC داریم، PC پلتفرمی است که بخوبی در طول این سال‌ها خودش را نشان داده است.
کلی بگوییم ما بسیار خوشحالیم که امروز کنسول‌ها را می‌بینم که توانستند‌ه‌اند به آنچه PC انجام می‌دهند بسیار نزدیک شوند، قبل از این نیست با این وجود PC می‌توانست این کارها را انجام بدهد."

منبع2

آخرین ویرایش:
آیا این تاپیک بوی خون خواهد داد
با هم میبینیم:d
جدای از شوخی این حرف رو کسی داره میزنه که بازیشون در کنفرانس ماکروسافت اجرا شده

بین PS4 و Xone بیشتری بهتراست PC از همه آنان بهتر است

:-?
من ادبیاتم ضعیف شد یا این عنوان عجیب و غریبه؟
عنوان تیتر خود منبع مشکلی تو تیتر داری بروبه منبع بگو خبرت به مزاقت خوش نمیاد به من مربوط نیست
چه بلایی سر کاربرها اومده.انقدر عصبی؟مگه چی گفتم.:surrender::d

آخرین ویرایش:
والا من که چیزی از عنوان پست نفهمیدم .ولی فکر کنم منظورش اینه که کنسول های جدیداز pc بهترن.
امیدوارم که کنسول ها هم به طور رسمی از موس و کیبورد پشتیبانی کنن تا بتونیم بازی های استراتژیک رو به راحتی بازی کنیم

والا من که چیزی از عنوان پست نفهمیدم .ولی فکر کنم منظورش اینه که کنسول های جدیداز pc بهترن.
امیدوارم که کنسول ها هم به طور رسمی از موس و کیبورد پشتیبانی کنن تا بتونیم بازی های استراتژیک رو به راحتی بازی کنیم
فک کنم منظورش اینه رم ps4 بیشتره پس بهتره اما pc از هر دو بهتره:-?

عنوان تیتر خود منبع مشکلی تو تیتر داری بروبه منبع بگو خبرت به مزاقت خوش نمیاد به من مربوط نیست بلدی خبر ترجمه کنی بفرما ترجمه کن ما بی‌سوادیم
ضمن تشکر از شما. منظور منبع این بوده که هر چقدر cpu یا gpu بیشتر باشه بهتره.

نمی‌دونستم برای انتخاب تیتر و منبع باید از کاربرای اینجا اجازه دریافت کنم شرمنده
باز برداشتین تاپیک نئوگف رو خبر کردید؟! تیتر رو هم که ترجمه ی لغتی
yahoo_29.gif
شرمنده ازتون اجازه نگرفتم شما بلدی بفرما ترجمه کن ببینم چطور ازت ایراد درمیارم
شما ادبیاتت ضعیفه
yahoo_4.gif

البته ایراد میتونه از گوگل هم باشه
yahoo_3.gif
همین کم بود با این همه سابقه بیان بهم اتهام ترجمه از گوگل رو بزنند.
یکم انتقاد پذیر باش
تا دیدی خبر هب ضررتونه پای انتقاد اینا رو می‌کشید وسط. بلدید ترجمه کنید تذکر مسقیم به مترجم بهتر از ریختن تو سرشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or