Diamond Game wallpapers

ممنون از والپیپرا خیلی خوبن میگم این که اینجاس موهای faith چیز شده والپیپرش نیست؟:d

شما لینکی که گذاشتی خودش سایز والپیپری رو داره که

اگه منظورتون عکس کامل هستش نه هنوز عکس hi-res ازش نیومده که بشه والپیپر ازش دراورد

یه والپیپر بدون لوگو ea و dice و اینا منظورم هست :d

نه تا اونجایی که من اطلاع دارم دو تا اسکرین شات hi-res از بازی اومده و دو تا والپیپر که همین شکلی هستند حالا نمیدونم شاید دوستان دیگه داشته باشند براتون میذارن

آقا حسن دست شما درد نکنه ولی اینا password میخواد لطف میکنی بگی چیه؟

ما روی هیچ کدوم از فایل ها پسورد نذاشتیم حالا من دقیق نمیدونم مشکل چیه الان خود مدیافایر از شما پسورد میخواد یا وقتی فابل رو دانلود کردید فایل rar ازتون پسورد میخواد ؟ چون الان من یکی دو تا از لینک ها رو هم چک کردم هیچ مشکلی نبود

Titanfall

Attachments

• TF-1-2560X1600.jpg
    TF-1-2560X1600.jpg
    63.8 KB · مشاهده: 282
ممنون از والپیپر
emperor 69 عزیز
:d میگم چرا این والپیپر تاریخ 5/29/2013 داره ولی امروز گزاشتی؟

اپلود والپیپر ها به زمان و نوع ارت ورک بستگی داره ارت ورک های عمومی تقریبآ بروز والپیپر هاش اپلود میشه ولی ارت ورک های اختصاصی هر موقع زمانش مناسب باشه والپیپرش گذاشته میشه

ما روی هیچ کدوم از فایل ها پسورد نذاشتیم حالا من دقیق نمیدونم مشکل چیه الان خود مدیافایر از شما پسورد میخواد یا وقتی فابل رو دانلود کردید فایل rar ازتون پسورد میخواد ؟ چون الان من یکی دو تا از لینک ها رو هم چک کردم هیچ مشکلی نبود

Titanfall

الان تست کردم مشکل حل شد ولی دیشب وقتی میزدم دانلود idm یوز پس درخواست میکرد :-/
والپیپر تیتان اون که رو مجله گیم اینفورمر بود رو نداری؟
دست شما درد نکنه:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or