Diamond Game wallpapers

اینم یادم رفت بگم حدود 1 سالی میشه که من این تاپیک رو راه اندازی کردم یه سری کار ها رو گفته بودیم که انجام میدم خب نشد ولی بیشتر کاری که قرار بود انجام بدیم رو تو این یکسال تقریبآ انجام دادیم اونم به روز بودن تاپیک داشتن والپیپر های انحصاری و همچنین لیستی که بشه همیشه بهش مراجعه کرد درسته که اینایی که گفتم کم و کاستی هم داشت ولی از نظر خودم زیاد هم بد نبود این رو امار بازدید شما دوستان نشون میده که تو این یکسال به تاپیک سر زدید و خوشحالم که انقدر ارزش داشته که توجه بچه ها رو جلب کنه صرف نظر از اینکه براشون کارایی هم داشته یا نه

حالا بعد یه سال خوشحال میشم دوستان در مورد کارکرد من و دوستانی که اینجا فعالیت میکنن نظر بدن اینکه از والپیپر های ما استفاده میکنن یا نه دوست دارن چه چیزی به تاپیک اضافه بشه یا کجای کار از نظرتون مشکل داره تا اگه مقدور باشه برطرف بشه و ......

سلام حسن جان

بله که استفاده می کنیم ، روزانه چندین بار هم تاپیک رو چک می کنیم برا وال های جدید

از زحماتت خیلی ممنونم کارت عالیه عزیز

آقا حسن کارتون واقعا عالی هست ... من و احتمالا خیلی های دیگه یک پوشه داریم که والپیپر هایی که شما قرار میدید رو میذاریم داخل اون پوشه ( و من همیشه روی سون میندازم به عنوان Dextop)
ولی همیشه موقعی میام که مثلا 1 هفته یا 2 هفته بعد از آخرین بارم باشه ... چون یخورده دیر آپ میشه بخاطر اون و الا اگر یخورده زودتر آپ بشه مطمئنا بازدید تایپیک میره بالا

در کل از زحماتتون ممنونیم

ممنون از دوستان به خاطر توجهی که نشون میدن

در مورد دیر اپ شدن تاپیک کاملآ حق با شماست و این عامل به چندتا چیز بستگی داره :

1- درسته در زمان های مختلف دوستانی هستند که به من تو این تاپیک کمک میکنند ولی در بیشتر اوقات من دست تنها هستم و خب کار کردن در روز و رسیدگی به کارهای شخصی در شب همیشه اجازه نمیده که ادم سرحال باشه و روی فرم :d

2- بعضی از مواقع سال هست که به شدت کمبود ارت ورک و عکس hi-res هست که تاپیک رو به استراحت میبره و چاره ای هم نیست بعضی وقت ها باید تحمل کرد

در کل سعیم رو میکنم که وقفه هایی که توی تاپیک میفته رو به حداقل برسونم تا دوستان بیشترین استفاده رو ببرند

در اخر هم امیدوارم زودتر سرماخوردگی این چند روزم خوب بشه تا با قدرت با نمایشگاه E3 و منتشر شدن ارت ورک های فراوان جدید با والپیپر های اختصاصیمون بتونیم تاپیک رو به روزای اوجش برگردونیم خداییش هنوزم والپیپر های splinter cell blacklist رو تو گوگل یا جای دیگه سرچ میکنم تقریبآ همه سایت ها این والپیپر رو با لوگوی ما در اختیار دارند و جای خوشحالی داره هرچند که از این والپیپر ها کم نداشتیم:d

دوستان به خاطر اینکه اپلودسنتر ها اصلآ ایمن نیستند و هردقیقه بازی در میارند روش جدیدی رو برای اپلود والپیپر ها امتحان میکنیم

توی این روش من هر دو سایز والپیپر رو در یک فایل rar توی مدیافایر اپلود میکنم و تصویر بند انگشتی والپیپر که نمایانگر والپیپر هست رو تو خود فروم اپلود میکنم و بعد از مدیافایر لینک میکنم تا دوستان با کلیک بر روی عکس و دانلود فایل از مدیافایر هر دو سایز رو به راحتی در اختیار داشته باشند این شیوه رو امتحان کنید ببینید راضی هستید یا نه چون اینکار باعث میشه که ما دیگه عکس های اپلودیمون رو از دست ندیم و همیشه توی اکانت من باقی میمونه و دوستان هرموقع بخواند میتونن دانلود کنند

Castlevania Lords of Shadows 2

- - -ویرایش - - -

Bayonetta 2

- - -ویرایش - - -

Rayman Legends

Attachments

• Castlevania Lords of Shadows 2-4-2560X1600.jpg
    Castlevania Lords of Shadows 2-4-2560X1600.jpg
    89.8 KB · مشاهده: 199
  • Bayonetta-2-1-2560X1600.jpg
    Bayonetta-2-1-2560X1600.jpg
    71.3 KB · مشاهده: 195
  • Rayman Legends-5-2560X1600.jpg
    Rayman Legends-5-2560X1600.jpg
    70.5 KB · مشاهده: 192
  • Rayman Legends-4-2560X1600.jpg
    Rayman Legends-4-2560X1600.jpg
    57.3 KB · مشاهده: 193
آقا حسین ممنون فقط این که ماهم می تونیم بذاریم یا بذاریم یا فقط شما می تونید ؟

این تاپیک والپیپرهاش صرفآ با لوگوی ما گذاشته میشه و کاملآ هم از عکس های خام و hi-res تهیه میشه اگه میخواید والپیپر متفرقه قرار بدید باید از تاپیک دیگه والپیپر که تو همین بخش هست استفاده کنید

- - -ویرایش - - -

Teenage Mutant Ninja Turtles

- - -ویرایش - - -

Beyond Two Souls

Attachments

• TMNT-1-2560X1600.jpg
    TMNT-1-2560X1600.jpg
    63.6 KB · مشاهده: 170
  • Beyond Two Souls-1-2560X1600.jpg
    Beyond Two Souls-1-2560X1600.jpg
    168.6 KB · مشاهده: 169

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند