اینم یادم رفت بگم حدود 1 سالی میشه که من این تاپیک رو راه اندازی کردم یه سری کار ها رو گفته بودیم که انجام میدم خب نشد ولی بیشتر کاری که قرار بود انجام بدیم رو تو این یکسال تقریبآ انجام دادیم اونم به روز بودن تاپیک داشتن والپیپر های انحصاری و همچنین لیستی که بشه همیشه بهش مراجعه کرد درسته که اینایی که گفتم کم و کاستی هم داشت ولی از نظر خودم زیاد هم بد نبود این رو امار بازدید شما دوستان نشون میده که تو این یکسال به تاپیک سر زدید و خوشحالم که انقدر ارزش داشته که توجه بچه ها رو جلب کنه صرف نظر از اینکه براشون کارایی هم داشته یا نه
حالا بعد یه سال خوشحال میشم دوستان در مورد کارکرد من و دوستانی که اینجا فعالیت میکنن نظر بدن اینکه از والپیپر های ما استفاده میکنن یا نه دوست دارن چه چیزی به تاپیک اضافه بشه یا کجای کار از نظرتون مشکل داره تا اگه مقدور باشه برطرف بشه و ......
حالا بعد یه سال خوشحال میشم دوستان در مورد کارکرد من و دوستانی که اینجا فعالیت میکنن نظر بدن اینکه از والپیپر های ما استفاده میکنن یا نه دوست دارن چه چیزی به تاپیک اضافه بشه یا کجای کار از نظرتون مشکل داره تا اگه مقدور باشه برطرف بشه و ......