Diablo III

یکی از بزرگترین سوپرایز های کنفرانس Playstation Meeting 2013 خبر انتشار Diablo III برای کنسول خانگی های Sony بود ، این عنوان در آینده ای نزدیک برای PS3 و PS4 عرضه خواهد شد .

در اواسط سال 2012 میلادی این عنوان با سر و صدای بسیار زیاد برای کامپیوتر های خانگی عرضه شد ، این عنوان خوش ساخت به علت ایراد هایی که در ابتدای عرضه بازی برای سرور هایش به وجود آمده بود ، و به لطف نیاز همیشگی بازی به آنلاین بودن ( راهکاری بسیار موفق برای جلوگیری از نشر غیر قانونی بازی ) نمرات جالبی را از سوی سایت ها و مجلات دریافت نکرد ولی این موضوع چیزی از ارزش های خود بازی کم نمی کند !

هنوز تصویری از نسخه PS4 بازی در دسترس نیست ولی Blizzard اعلام کرده که نسخه کنسولی این بازی بر پایه نسخه PC آن خواهد بود ( Lead Platform = PC ( مثل روز روشن بود ! ) ) و بازی بر روی دیسک شامل تمامی آپدیت ها خواهد بود ، تمام مراحل جدید از جمله Infernal Machine event, Monster Power, Brawling از ابتدا در دسترس خواهد بود . کنترل بازی کاملا متناسب با کنسول ها بهینه شده و دوربین بازی نیز برای هماهنگی هر چه بیشتر با کنسول ها تغییر کرده است !

نسخه PS3 بازی در نمایشگاه PAX در ماه آینده به صورت کامل نشان داده خواهد شد .

برای شناخت هر چه بیشتر بازی خواندن نقد نسخه PC این بازی رو به شما پیشنهاد میدم :

http://www.bazicenter.com/pc/diablo-iii/reviews/347/page/1

تصاویری از نسخه PS3 :

آپدیت : با توجه به این موضوع که نسخه PC بازی نیاز به اتصال دائم به اینترنت برای انجام بازی داشته و سرور های Blizzard نیز نسبت به ایران تـــحـــریـــم میباشد ، برای کسانی که منتظر بازی هستند این نگرانی به وجود آمد که برای انجام بازی روی کنسول خانگیشان با مشکل روبرو خواهند شد ! ولی Blizzard اعلام نمود که نسخه کنسولی بازی به صورت Offline نیز قابل انجام می باشد !​

آخرین ویرایش:
ای کاش مثل wow بود ..یا اصلا همون wow با گرافیک بهتر میومد واسه ps4 چی میشد!

اخه wow مولتیه بزرگتری داره..
این که فقط co op ه..
نمیگم این بده ها! فوقالعادس! آدم بشینه پاش نمیتونه بلند شه!

ای کاش مثل wow بود ..یا اصلا همون wow با گرافیک بهتر میومد واسه ps4 چی میشد!

اخه wow مولتیه بزرگتری داره..
این که فقط co op ه..
نمیگم این بده ها! فوقالعادس! آدم بشینه پاش نمیتونه بلند شه!

سبک wow کلا فرق داره، اسمش روشه: Massive multi player!
اگر سبک دیابلو مثل wow بود من سمتش نمیرفتم، پدرم در اومده که هر دوماه باید پول شارژکارت بدم.

سبک wow کلا فرق داره، اسمش روشه: Massive multi player!
اگر سبک دیابلو مثل wow بود من سمتش نمیرفتم، پدرم در اومده که هر دوماه باید پول شارژکارت بدم.

اره خب خیلیا هم خوششون میاد ..اما wow بازیه بزرگیه.. (منم هیچ وقت نشد درست بازیش کنم! )
دیابلو رو خیلی بازی کردم و واقعا عالیه..
آره سبکشون که فرق داره :) واسه همین گفتم ای کاش wow هم میومد(میدونم محاله ها اما خو دلم میخواد :| )

اره خب خیلیا هم خوششون میاد ..اما wow بازیه بزرگیه.. (منم هیچ وقت نشد درست بازیش کنم! )
دیابلو رو خیلی بازی کردم و واقعا عالیه..
آره سبکشون که فرق داره :) واسه همین گفتم ای کاش wow هم میومد(میدونم محاله ها اما خو دلم میخواد :| )

منم دارم آرزو میکنم که ای کاش wow بره کنار و همون وارکرفت استراتژیک جاشو بگیره! اصلا نمیتونم تصور کنم بقیه بازی ها هم اینجوری بشن :|

شاهكاره اين بازي آقا شاهكار !!
انگار نه انگار 6 بار نسل قبل تمومش كردم !! همونقدر جذابه واسم
اين كلاس جديد Crusader فوق العادس ! واقعا دارم لذت ميبرم ازش :d

با لول 69 روي Expert-master تموم كردم ، با اينكه روي PC بازي كرده بودم اصلا خسته كننده نبود.:d
كلاسم هم Wizzard بود ارمورش شده 2500K (همراه با skill هاي ديگه)ديميج نميشه كلا:d نقش تانك دارم.
سخت ترين باس، باس اخر Reaper of souls DLCبود(Master) ٢ نفره به سختي زديمش.

بالاخره این لعنتیِ کمیابِ گرون رو خریدم! :d
این هم psn id من، اگر خواستید اد کنید: sampinge

راستی این وبلاگ فسقلی اطلاعات خوبی در مورد داستان و پیش زمینه بازی داده: وبلاگی برای طرفداران مجموعه ی دیابلو
یه وبلاگ دیگه هم مشغول ترجمه یکی از کتاباشه.

راستی این وبلاگ فسقلی اطلاعات خوبی در مورد داستان و پیش زمینه بازی داده: وبلاگی برای طرفداران مجموعه ی دیابلو

ایول منو که داری / پسرعموم بهروز (big.b) هم داری -- اره اینجور وبلاگ ها واسه کسایی که با بازی اشنایی ندارن خوبه

شب بیا بزنیم

با لول 69 روي Expert-master تموم كردم ، با اينكه روي PC بازي كرده بودم اصلا خسته كننده نبود.:d
كلاسم هم Wizzard بود ارمورش شده 2500K (همراه با skill هاي ديگه)ديميج نميشه كلا:d نقش تانك دارم.
سخت ترين باس، باس اخر Reaper of souls DLCبود(Master) ٢ نفره به سختي زديمش.
من تو همینش موندم
چون توی Pc بازی کردم ... کلا هم از دستم خارجه چند بار تمومش کردم D: لول ! یعنی میرفتم انلاین سریع speed run کله بازی رو 3 ساعت کم و بیش جمع میکردم دیگه چه برسه به اینکه روز چند بار بازی رو تموم کردم ... البته فکر کنم اکثریت کسایی که از سره launch نسخه pc شروع کردن همین وض رو دارن چون نسخه pc که کلا online بود. . همه damage ها و critic های بالا داشتیم ... نمیدونم دوباره بشینم پاش روی 4 بازم تازگی داره یا نه ×_× چون دیگه بعد از نزدیکه هزار ساعت خیلی برام خسته کننده شد ...
اما بازیه فوق القعاده ای هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or