Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
14669144120323540650_Screenshot007.jpg
اون نوار باریکی که بین اون گوی قدرت و دکمه منو هستو میبینی اون پایین؟ اون اگه سبز باشه یه سره عالیه؛ زرد هم خوبه بازم ولی قرزم اگه بشه بده؛ کلا باید به اون توجه کنی و خودتم حس نکنی بازی لگ داره

مرسی بابت راهنمایی ها تون.
بازی رو خریدم :bighug:
1. الان هیرو که می سازم، seasonal باشه یا عادی؟

2. برای گروهی بازی کردن، سه تا اصطلاح هست. منظور این سه مورد چی هست:
brawling,keywarden,rift

3. به نظرتون بهترین Combo hero چیه؟ (سخترین حالت بازی رو دو نفره بشه رفت)
Barb+witch
DH+witch
WD+Witch
Barb+WD
.
.
.
.

آخرین ویرایش:
مرسی بابت راهنمایی ها تون.
بازی رو خریدم :bighug:
1. الان هیرو که می سازم، seasonal باشه یا عادی؟

2. برای گروهی بازی کردن، سه تا اصطلاح هست. منظور این سه مورد چی هست:
brawling,keywarden,rift

3. به نظرتون بهترین Combo hero چیه؟ (سخترین حالت بازی رو دو نفره بشه رفت)
Barb+witch
DH+witch
WD+Witch
Barb+WD
.
.
.
.
1.هیرو seasonal اصولا برای reward هاش بازی میکنن که میتونی با زدن دکمه ctrl+j کارایی رو که باید بکنی رو میبینی؛ در آخر فصل هم همه آیتم ها و هیرو هاش به نرمال مانیال میشن
2.هر کدوم از اونا برای یه هدف خاصن و هر کذوم یه سری جایزه میدن بهت آخرش؛ rift یه مکانیه که باید یه مقدار مشخص شیازینو موجودات داخل ریفت رو بکشی که آخرش با یه boss مواجه میشی که بعد از کشتن اون بهت یه سری آیتم میده که از مهم ترین چیزاش greater rift keystone هستش که همونطور از اسمش پیداست کلید ورودت به greater rift هست؛ خوب میپردازیم به greater rift؛ این ریفت یه چیزی مثل ریفت عادیه ولی با این تفاوت که باید تو یه مدت زمان مشخص دشمنای لازمو بکشی و باسشو نفله کنی وگرنه جایزه رو بهت میده ولی دیگه خبری از کمک urshi نیست! در آخر هر G Rift یک legendary gem میگیری(تا جایی که همه legendary gem ها رو بگیری) که باید توسط urshi در موقعی که قبل از تموم شدن زمان g rift باس رو کشتی gem ها رو نهایتا 3 بار آپگرید کنی که درصد موفقیت آمیز بودن آپگرید جم رو به رنک بالا تر با درصد بهت میگه که اون برمیگرده به درجه سختی G rift! در G Rift بر خلاف rift معمولی که درجه سختیش با توجه به سختی که خود بازیکن در نظر گرفته بود بود، اما در G Rift کاملا فرق میکنه مثلا میتونی تو سطح normal وارد بازی شی ولی یه g Rift باز کنی که سطحش torment Viii باشه! یه تفاوت دیگه rift با G Rift اینه که در ریفت معمولی در طول کشتن دشمنا آیتم هم دراپ میشه ولی در G Rift هیچ خبری از آیتم قبل از کشتن باس نیست 3.کلا زیاد نمیشه گفت فلان کلاس با فلان کلاس خوبه؛ اگه پاراگون بالا باشه و طرف آیتم های خوبی داشته باشه بازی رو خوب میتونه پیش ببره!(ولی از نظر من یه monk اگه همراه باشه خیلی خوبه)
خودت کم کم راه میوفتی

1.هیرو seasonal اصولا برای reward هاش بازی میکنن که میتونی با زدن دکمه ctrl+j کارایی رو که باید بکنی رو میبینی؛ در آخر فصل هم همه آیتم ها و هیرو هاش به نرمال مانیال میشن
2.هر کدوم از اونا برای یه هدف خاصن و هر کذوم یه سری جایزه میدن بهت آخرش؛ rift یه مکانیه که باید یه مقدار مشخص شیازینو موجودات داخل ریفت رو بکشی که آخرش با یه boss مواجه میشی که بعد از کشتن اون بهت یه سری آیتم میده که از مهم ترین چیزاش greater rift keystone هستش که همونطور از اسمش پیداست کلید ورودت به greater rift هست؛ خوب میپردازیم به greater rift؛ این ریفت یه چیزی مثل ریفت عادیه ولی با این تفاوت که باید تو یه مدت زمان مشخص دشمنای لازمو بکشی و باسشو نفله کنی وگرنه جایزه رو بهت میده ولی دیگه خبری از کمک urshi نیست! در آخر هر G Rift یک legendary gem میگیری(تا جایی که همه legendary gem ها رو بگیری) که باید توسط urshi در موقعی که قبل از تموم شدن زمان g rift باس رو کشتی gem ها رو نهایتا 3 بار آپگرید کنی که درصد موفقیت آمیز بودن آپگرید جم رو به رنک بالا تر با درصد بهت میگه که اون برمیگرده به درجه سختی G rift! در G Rift بر خلاف rift معمولی که درجه سختیش با توجه به سختی که خود بازیکن در نظر گرفته بود بود، اما در G Rift کاملا فرق میکنه مثلا میتونی تو سطح normal وارد بازی شی ولی یه g Rift باز کنی که سطحش torment Viii باشه! یه تفاوت دیگه rift با G Rift اینه که در ریفت معمولی در طول کشتن دشمنا آیتم هم دراپ میشه ولی در G Rift هیچ خبری از آیتم قبل از کشتن باس نیست 3.کلا زیاد نمیشه گفت فلان کلاس با فلان کلاس خوبه؛ اگه پاراگون بالا باشه و طرف آیتم های خوبی داشته باشه بازی رو خوب میتونه پیش ببره!(ولی از نظر من یه monk اگه همراه باشه خیلی خوبه)
خودت کم کم راه میوفتی

بسیار ممنون. واقع راهنمایی های خوبی می کنید.
wizard و barb را انتخاب کردیم. واقعا ترکیب قوی هست. بازی بسیار آسون بود، کلا هرچی دشمن ها ما رو می زدند از جونمون هیچی کم نمیشد. بخاطر همین درجه سختی بازی رو به hard افزایش دادیم. با این حال باز هم تفاوتی در سختی حس نشد و الان تو درجه expert داریم بازی رو ادامه میدیم که باعث شده هر 10 الی 15 دقیقه lvlup بشیم b-)
در حال حاضر butcher (همون pudge dota :)) ) کشتیم (4 تا spell جادوگر و با 4 تا ضربه barb زدیم مرد!!!)
انگار خیلی مونده تا به rift برسم ولی تا اینجا بازی آسون ولی قشنگ بود. خیلی ریزه کاری های جالبی داره که تا آخر بازی دونه دونه آدم کشف می کنه که از تکراری شدن بازی می کاهه.

بسیار ممنون. واقع راهنمایی های خوبی می کنید.
wizard و barb را انتخاب کردیم. واقعا ترکیب قوی هست. بازی بسیار آسون بود، کلا هرچی دشمن ها ما رو می زدند از جونمون هیچی کم نمیشد. بخاطر همین درجه سختی بازی رو به hard افزایش دادیم. با این حال باز هم تفاوتی در سختی حس نشد و الان تو درجه expert داریم بازی رو ادامه میدیم که باعث شده هر 10 الی 15 دقیقه lvlup بشیم b-)
در حال حاضر butcher (همون pudge dota :)) ) کشتیم (4 تا spell جادوگر و با 4 تا ضربه barb زدیم مرد!!!)
انگار خیلی مونده تا به rift برسم ولی تا اینجا بازی آسون ولی قشنگ بود. خیلی ریزه کاری های جالبی داره که تا آخر بازی دونه دونه آدم کشف می کنه که از تکراری شدن بازی می کاهه.
راحت برو trnoment تا یه ذره آیتم بهتر گیرت بیاد فایده نداره پایینترش

راحت برو trnoment تا یه ذره آیتم بهتر گیرت بیاد فایده نداره پایینترش
تا یک بار بازی تموم نشه، درجه های بعد از expert باز نمیشه. الان lvl47 ام، شروع ACT3. کلا 10 تا legendary تا الان برام افتاده.
شما reaper of souls هم بازی کردی؟ چجوریه؟

تا یک بار بازی تموم نشه، درجه های بعد از expert باز نمیشه. الان lvl47 ام، شروع ACT3. کلا 10 تا legendary تا الان برام افتاده.
نسخه RoS یک مرحله یک الی دو ساعته بستگی به نحوه بازی کردن گیمر داره تا تموم بشه. ولی... بخش Adventure رو باز میکنه که به طور کلی اصلا اومد دیابلو 3 رو نجات داد و بخش سرگرم کننده و تموم نشدنی بازیه. که اگه خریده باشی دیگه توصیه میشه بعدش فقط بری ادونچر بونتی ها و ریف ها رو بری، آیتم جمع کنی و ست بگیری و گابلین های خوشگل مشگل بکشی و غیره :دی

بتل تگت رو هم بذار ما اد کنیم. البته خودم که کم میرم ولی بازم دوست بشیم.

دوستان من نسخه ی کنسولشو انلاین بازی کردم وحشتناک لگ بود نسخه ی PC مشکلی نداره؟ مثلا spell ها دیر میرسید ادما همه لگ بودن و
این مشکلت بخاطر پینگته که بالاس! کلا سر این بازی انگار سرورا خیلی نازک نارنجی و ضعیفن!

- - -ویرایش - - -

تو الان با خرید بازی اصلی 4 تا منطقه داری که توشون بازی کنی -act 1 2 3 4- این بسته الحاقی یه محیط دیگه اضافه میکنه و اگه واقعا بخوای بازی کنی نیازش داری(هر چند با شروع مدرسه و دانشگاه ها توصیه نمیشه) علاوه بر اون وقتی داری با بقیه بازی میکنی امکان داره یهو اونا برن تو act v تو نتونی بری(مطمئن نیستم ) علاوه بر همه اینا داستان جذاب(یکی تز علت های اصلی خرید بازی برای من) و محیط جالب و موزیک فوق العاده و ... هم هستن

سلام دوستان
من قبلا رو ایکس باکس دیابلو 3 رو بازی کردم و تموم کردم فروختم رفتم خدمت
دوباره ک کنسول خریدم این روزها زد به سرم دیابلو بازی کنم تو بازار هرچی گشتم فقط یه نسخه گیرم اومد اونم اسمش اینه diablo reaper of souls
پستهای بالا رو خوندم فهمیدم یه بسته الحاقی هست این بازی و اینکه خیلی مشکلاتش رفع شده فقط متوجه نشدم اون مراحلی که الان برام اومده واسه همون دیابلو3 هست یا اینا جداست؟ یعنی 4 مرحله اول همون مراحل دیابلو 3 هست و مرحله 5 حدید اومده؟
اون مراحل اولیه فیلمهاش و مراحلش فرقی نداره یا برم اول دیابلو 3 که اومدو بازی کنم بعد اینو؟

سلام دوستان
من قبلا رو ایکس باکس دیابلو 3 رو بازی کردم و تموم کردم فروختم رفتم خدمت
دوباره ک کنسول خریدم این روزها زد به سرم دیابلو بازی کنم تو بازار هرچی گشتم فقط یه نسخه گیرم اومد اونم اسمش اینه diablo reaper of souls
پستهای بالا رو خوندم فهمیدم یه بسته الحاقی هست این بازی و اینکه خیلی مشکلاتش رفع شده فقط متوجه نشدم اون مراحلی که الان برام اومده واسه همون دیابلو3 هست یا اینا جداست؟ یعنی 4 مرحله اول همون مراحل دیابلو 3 هست و مرحله 5 حدید اومده؟
اون مراحل اولیه فیلمهاش و مراحلش فرقی نداره یا برم اول دیابلو 3 که اومدو بازی کنم بعد اینو؟
اون reaper of souls که همونطور خودت گفتی یه بسته الحاقی و مثل همه بسته های الحاقی نیاز به بازی اصلی داره؛ پس باید اول بازی رو بخری بعد dlc رو. این بسته الحاقی دقیقا بعد از داستان اصلی بازی اتفاق میوفته و شروع داستانش به این قراره:
بعد از کشتن دیابلو(دیابلو که نمیمیره، شکست میخوره) روحش به صورت یه سنگ که soul stone گفته میشه در میادو به زمین سقوط میکنه ، بعد این فرشته ها و تایرل میبینن رای برای نابودی کامل دیابلو وجود نداره پس تصمیم میگیرن این soulstone رو یه جا تو اعماق زمین به سرپرستی تایرل مخفی کنن و موفق هم میشن ولی هنور از مخفیگاه خارج نشدن که سرو کله malthael پیدا میشه (یه چند دیالگ بسیار جالبم بین tyrael و malthael رد و بدل میشه)و .....
اینا فقط شرح سینماتیک شروع بسته الحاقی بود-اسپویل نکردم-
َ******
به نظر من این dlc یه طرف بازی یه طرف چون اینقدر زیباست و داستانش گیرایی داره و پیچیدس

اون reaper of souls که همونطور خودت گفتی یه بسته الحاقی و مثل همه بسته های الحاقی نیاز به بازی اصلی داره؛ پس باید اول بازی رو بخری بعد dlc رو. این بسته الحاقی دقیقا بعد از داستان اصلی بازی اتفاق میوفته و شروع داستانش به این قراره:
بعد از کشتن دیابلو(دیابلو که نمیمیره، شکست میخوره) روحش به صورت یه سنگ که soul stone گفته میشه در میادو به زمین سقوط میکنه ، بعد این فرشته ها و تایرل میبینن رای برای نابودی کامل دیابلو وجود نداره پس تصمیم میگیرن این soulstone رو یه جا تو اعماق زمین به سرپرستی تایرل مخفی کنن و موفق هم میشن ولی هنور از مخفیگاه خارج نشدن که سرو کله malthael پیدا میشه (یه چند دیالگ بسیار جالبم بین tyrael و malthael رد و بدل میشه)و .....
اینا فقط شرح سینماتیک شروع بسته الحاقی بود-اسپویل نکردم-
َ******
به نظر من این dlc یه طرف بازی یه طرف چون اینقدر زیباست و داستانش گیرایی داره و پیچیدس

مرسی بابت جوابت
اما من روی ایکس باکس 360 میحوام بازی کنم و قبلا یکبار دیابلو 3 رو تموم کردم فقط میخوام بدونم تو این بازی که گرفتم 4 مرحله اول همون مراحل دیابلو 3 هست و مرحله 5 بسته الحاقی؟ یعنی با وجود اون مراحل دیگه احتیاجی نیست برم دیابلو 3 رو تهیه کنم؟

مرسی بابت جوابت
اما من روی ایکس باکس 360 میحوام بازی کنم و قبلا یکبار دیابلو 3 رو تموم کردم فقط میخوام بدونم تو این بازی که گرفتم 4 مرحله اول همون مراحل دیابلو 3 هست و مرحله 5 بسته الحاقی؟ یعنی با وجود اون مراحل دیگه احتیاجی نیست برم دیابلو 3 رو تهیه کنم؟
من دقیقا خط اول پست قبلیم گفتم که نیازه بازی اصلی و در نتیجه باید اصل بازی رو داشته باشی تا بتونه ros رو اجرا کنی چرا دقیق نمیخونید آخه؟:|

من دقیقا خط اول پست قبلیم گفتم که نیازه بازی اصلی و در نتیجه باید اصل بازی رو داشته باشی تا بتونه ros رو اجرا کنی چرا دقیق نمیخونید آخه؟:|

اعصاب نداری مجبور نیستی جواب بدی والله انگار جنگه
منم سوال کردم تو این dlc چهار مرحله هست که خواستم بدونم همون مراحله یا نه
شماهم درست بخون فشار بهت نیاد

اعصاب نداری مجبور نیستی جواب بدی والله انگار جنگه
منم سوال کردم تو این dlc چهار مرحله هست که خواستم بدونم همون مراحله یا نه
شماهم درست بخون فشار بهت نیاد
یه خورده ظرفیت انتقاد بد نیست!کاملا کامنتو خوندمو و اصلا با توجه به اولین کامنتت کالا توضیح دادم! من که حرف بدی نزدم :|تو پرسیدی act 5 برای dlc هست نه در رابطه با 4 مرحله ای بودن dlc !!!!! منم تو اون پست اولی کاملا توضیح دادم! (جوری که اگه کاملا کسی که اولین بارش باشه دنبال این بازی بیاد متوجه میشه)
کامنت خودت حرفمو تصدیق میکنه

مرسی بابت جوابت
اما من روی ایکس باکس 360 میحوام بازی کنم و قبلا یکبار دیابلو 3 رو تموم کردم
فقط میخوام بدونم تو این بازی که گرفتم 4 مرحله اول همون مراحل دیابلو 3 هست و مرحله 5 بسته الحاقی؟
یعنی با وجود اون مراحل دیگه احتیاجی نیست برم دیابلو 3 رو تهیه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or