Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
درود:d
1.
میگن تو D3 بدون خریدن آیتم هیچ کار نمیشه کرد راسته؟

2.
این آیتم هایی که ارزش میلیونی دارن رو میشه فروخت؟ کسی میخره؟

3.
بازی هنوز اونقدی پلیر داره که الان برم بخرم؟

آخرین ویرایش:
درود:d
1.
میگن تو D3 بدون خریدن آیتم هیچ کار نمیشه کرد راسته؟

2.
این آیتم هایی که ارزش میلیونی دارن رو میشه فروخت؟ کسی میخره؟

3.
بازی هنوز اونقدی پلیر داره که الان برم بخرم؟

این قصه مال زمانی بود که auction house باز بود. الان بسته شده و فقط با بازی کردن آیتم باید بدست آورد. بله پلیرهای بازی زیاده.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

من تازه بازی رو امروز گرفتم الان دارم دانلودش میکنم :x
الان بخوام آنلاین بازی کنم هنوزم کسایی هستن که نسخه اصلی بازی (به غیر از reapers of the souls) رو بازی کنن؟

من تازه بازی رو امروز گرفتم الان دارم دانلودش میکنم :x
الان بخوام آنلاین بازی کنم هنوزم کسایی هستن که نسخه اصلی بازی (به غیر از reapers of the souls) رو بازی کنن؟

بله هستن زياد نگران نباش. اگه كسي از دوست هات هم ديابلو داشته باشه ميتونين با همديگه برين...

سلام کجا میشه cdkey Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition رو تهیه کرد؟ آیا برای dlc هم باید cdkey جداگانه خرید؟
با یه سرچ ساده تو گوگل فروشگاهایی که میفروشن برات لیست میشه ! بله اول باید بازی اصلی را داشته باشی بعد هم DCLرا بخری

سلام کجا میشه cdkey Diablo III Reaper of Souls Ultimate Evil Edition رو تهیه کرد؟ آیا برای dlc هم باید cdkey جداگانه خرید؟
تا اونجا که من میدونم نسخه ای که هردوتا رو داشته باشه فقط روی کنسول ها هست و روی pc باید هرکدوم رو جداگانه بخری
thank u blizzard :|

خوب امروز نشستم یه چند ساعتی بازی کردم و رسیدم lvl 12 روی barbarian.
بر خلاف تصورم بازی از path of exile بهتره :d. اصلا فکر نمیکردم داستان و گیم پلی اش اینقدر جذاب باشه. تنها نکته منفی بازی به نظرم گرافیکش هست که روی درجه high هم تکسچرهای ضعیفی داره.

خوب امروز نشستم یه چند ساعتی بازی کردم و رسیدم lvl 12 روی barbarian.
بر خلاف تصورم بازی از path of exile بهتره :d. اصلا فکر نمیکردم داستان و گیم پلی اش اینقدر جذاب باشه. تنها نکته منفی بازی به نظرم گرافیکش هست که روی درجه high هم تکسچرهای ضعیفی داره.

همش ١٢ تا؟ :دي برو آقا خيلي جا داري، مخصوصا اينكه اكت هاي بعدي قشنگ تر هم ميشه. گرافيك هم به نظرم واسه اين به صورت كلي پايينه كه همه بتونن راحت بازي كنن، موقع بازي هاي انلاين با حضور چهار بازيكن و يه عالمه مينيون و ماسنتر و ...، افت فريم پيدا نكنه و واقعا هم نميكنه. منم روي اخرين تنظيمات با يه سيستم به معناي كلمه عهد بوقي راحت بازي ميكردمش.

همش ١٢ تا؟ :دي برو آقا خيلي جا داري، مخصوصا اينكه اكت هاي بعدي قشنگ تر هم ميشه. گرافيك هم به نظرم واسه اين به صورت كلي پايينه كه همه بتونن راحت بازي كنن، موقع بازي هاي انلاين با حضور چهار بازيكن و يه عالمه مينيون و ماسنتر و ...، افت فريم پيدا نكنه و واقعا هم نميكنه. منم روي اخرين تنظيمات با يه سيستم به معناي كلمه عهد بوقي راحت بازي ميكردمش.
راست میگی به اون قسمت که 4 نفر co-op داره توجه نکرده بودم.

دوستان نظر شما رو در این مورد می خواستم:
فضای آیتم های من پر شده از آیتم ها لجندری (با ویژگی). دیگه جایی برام نمونده.
از هر چی که دو تا داشتم یکیشو cube کردم و از هر کدوم که antient اش رو داشتم اونکی شو نابود کردم. دیگه نمی دونم چکارشون کنم. دلیل نگه داشتم اونهایی که antient نیستند یا استفاده نمی کنم برا اینه که ممکنه برای یک build خاصی بدرد بخوره که من اطلاع ندارم. تمام این آیتم ها هم برا ی wizard هست. موندم season جدید شروع بشه مثلا barb بسازم دیگه چیکار کنم.

یک سوال دیگه اینکه وقتی season تموم بشه چه اتفاقی برای paragon lvl ها می یوفته؟ با normal جمع میشه؟

دوستان نظر شما رو در این مورد می خواستم:
فضای آیتم های من پر شده از آیتم ها لجندری (با ویژگی). دیگه جایی برام نمونده.
از هر چی که دو تا داشتم یکیشو cube کردم و از هر کدوم که antient اش رو داشتم اونکی شو نابود کردم. دیگه نمی دونم چکارشون کنم. دلیل نگه داشتم اونهایی که antient نیستند یا استفاده نمی کنم برا اینه که ممکنه برای یک build خاصی بدرد بخوره که من اطلاع ندارم. تمام این آیتم ها هم برا ی wizard هست. موندم season جدید شروع بشه مثلا barb بسازم دیگه چیکار کنم.

یک سوال دیگه اینکه وقتی season تموم بشه چه اتفاقی برای paragon lvl ها می یوفته؟ با normal جمع میشه؟

چندتا هیرو بساز و آیتمارو فعلا بنداز تو بگ اونا و 70 هم کن که آیتم رو خود هیرو هم بتونی بندازی. برای فصل بعد فضا میدن.
هرچقدر پاراگون XP گرفته باشی جمع میشه با پاراگون XPه اکانت غیر سیزن. لول نه، XP جمع میشه. یعنی اگه مثلا 100 تا پاراگون لول تو سیزن گرفته باشی و 100 تا هم تو نرمال داشته باشی، وقتی فصل تموم میشه 200 تا پاراگون لول نداری تو اکانته نرمالت. اکس پی جمع میشه به اندازش پاراگون لول میده. خواستی هیرو آپ کنی، بگو من هستم. Battletag: John#2720

آخرین ویرایش:
ماین فصل 4 هم داره تموم میشه ولی من با این که تقریبا همه ی آیتم های بدرد بخور بازی رو دارم بازم نتیجه نمیگیرم:(
کلاسم هم Barbarian هست نمیدونم چی کنم اصلا! لامصب تو یوتیوب همه عین پنیر grift lvl 60 و بالا تر رو میزنن ولی من نمیتونم بالاتر از 43 رو بزنم:(
یکی ادد کنه به من کمک کنه:(((
hunter#22806

ماین فصل 4 هم داره تموم میشه ولی من با این که تقریبا همه ی آیتم های بدرد بخور بازی رو دارم بازم نتیجه نمیگیرم:(
کلاسم هم Barbarian هست نمیدونم چی کنم اصلا! لامصب تو یوتیوب همه عین پنیر grift lvl 60 و بالا تر رو میزنن ولی من نمیتونم بالاتر از 43 رو بزنم:(
یکی ادد کنه به من کمک کنه:(((
hunter#22806

منو چی میگی! wizrad رو رفتم، همه آیتم های set های معروف با آیتم ها وا build های مخصوصشون رو دارم ولی نقش pet رو تو بازی های گروهی دارم :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or