Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
كنسول؟
الان اين شوخيه ديگه؟

پ.ن: حتي اگه شايعه هم باشه،بازم بليزارد خاك بر سرت!
نوستراداموس یه چیزی میدونست که گفت 2012 دنیا تموم میشه ولی وقتی نشد ما خیلی خوشحال شدیم ولی الان به همون راضیم من . دیگه واقعا من نمیدونم چی بگم به این کمپانی ها .

كنسول؟
الان اين شوخيه ديگه؟

پ.ن: حتي اگه شايعه هم باشه،بازم بليزارد خاك بر سرت!
توی کنفرانس سونی بعد از رونمایی از PS4 نماینده بلیزارد رفت روی سن و اعلام کرد که دیابلو برای PS3 و PS4 هم منتشر میشه . همه مانیتورها هم نوشتن بودن دیابلو 3 ! ملت همه فقط نگاش میکردن !!!

توی کنفرانس سونی بعد از رونمایی از PS4 نماینده بلیزارد رفت روی سن و اعلام کرد که دیابلو برای PS3 و PS4 هم منتشر میشه . همه مانیتورها هم نوشتن بودن دیابلو 3 ! ملت همه فقط نگاش میکردن !!!
اونجا کسی روی صحنه بالا نیاورد یه وقت ؟ :d

من اگه بودم که میرفتم اونجا حال بلیزارد نامرد پول دوست **** رو میگرفتم! :| چقد این بلیزارد آشغال بوده ما خبر نداشتیم..

ایشا... بیاد رو کنسول گند بزنه کلا بلیزارد نابود شه :| اصن نمره ها از 5 بالاتر نشن تا آدم شه :دی دعا کنید :دی بلیزارد پول پرست بدبخت :دی
من میترسم بدتر نمره هاش بهتر بشن !

اونجا کسی روی صحنه بالا نیاورد یه وقت ؟ :d
من میگم یه پاکتی دسته همه داده بودن موقع ورود ! پس دلیلش این بوده !!

من اگه بودم که میرفتم اونجا حال بلیزارد نامرد پول دوست **** رو میگرفتم! :| چقد این بلیزارد آشغال بوده ما خبر نداشتیم..
خیلی ریلکس میرفتیم روی سن پشتمونو میکردیم به تماشا چیا و زیپو میکشدیم پایین بعد کفشهای نمایده بلیزارد رو خیس میکردیم و بعد دوباره میکشیدیم بالای و میومدیم میشنستیم سرجامون در حالی که باقیه از شدت ذوف توی افق محو میشن !
(یکی از فانتزیهای من !)

سلام،

دیروز بعد از حدود 6 ماه نشستم یه 3 ساعتی دیابلو بازی کردم. به نکاتی بس گرانمایه برخورد کردم که به شما می گویم ( عجب کلمات قصاری به کار بردما. خودمونیم :d )

- من یه بربر 54 داشتم قبل از بلاک IP های ما و یه WD لول 33 - میج لول 30 - DH لول 28 .
- بازی رو اول با WD شروع کردم روی PG. در شروع 4نفر دیگه Join شدن. مواجه شدم با 1 مانک - 2 DH و 1 عدد بربر. در یک کلام به نظر من WD داغون من توی این 4 نفر شاهکار بود. در کمتر از 1 ساعت. لول کارکترم شد 36.
- بعد شروع کردم با بربرم که توی ACT II بود. اینم شروع کردم به تیمی بازی کردن. این دفعه. 4 نفری که Join شدن، 2 تا DH و 1 مانک و 1 عدد WD بودند. در یک کلام باید بگم گند زدم. این دو تا DH ها خوف بازی می کردن. اصلا Elite Pack ها رو در کمتر از 5 ثانیه پودر می کردن. من تا با این بربر نره غولم می رسیدم به Target هیچی ازشون نمونده بود. الان شده 56. فکر کنم 3 ساعت دیگه بازی کنم میشه 60.
- نکته دیگر Drop rate کاملا مزخرف و چرتی بود که توی این 3 ساعت برام افتاد که اصلا تحملش سخت بود.
- نکته دیگه ای که به نظرم برام جالب اومد توی این 3ساعت بازی قدرت بسیار بالای DH که خیلی خیلی Over powerـه به نظر من. البته Monk هم بعضی جاها یه چشمه های خوفی می یومد. ولی این دیمون هانتر خیلی خیلی شاخه. بازی با Mage رو هنوز تو Teamـی هنوز تجربه نکردم ببینم چجوری هست قدرتش.

ولی در انتها : بعد از 6 ماه، لذت خوبی بردم.

یاعلی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or