Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
تقریبا غیر ممکنه با 1 میلون بید بزارم:d موقعی که تو چت عمومی به بازیکن ها نشون دادم داشتن خفه ام میکردن و همون اول تو یکی دو دقیقه تا 20 ملیلون بالا رفت که من دیگه نموندم و اومدم بیرون ولی بهرحال وجود چیزی بنام ویچینگ اور کار رو خراب میکنه.

در مورد " خدا بده شانس" باید بگم که حتما برای بقیه دوستان چیزای بهتری دراپ میشه فقط ظاهرا اکثر دوستان دوست ندارن اینجا بگن تا بقیه هم خوشحال بشن :d
قیمت پایه و اولیه واسه بید که باید کم باشه :دی حتی آیتم های میلیاردی هم قیمت پایشون از 1-2 میل شروع میشه تا وقتی که بازیکن ها پیشنهاد های نجومی میدن :دی حالا هرجور صلاح میدونی :|

دوستان امروز برام یه Witching Hour دراپ شد که خوب از آب دراومده یه جورایی :d .

uvbhs9tskgxdb42zqj9.jpg

میخواستم ببینم فیمت حدودیش چنده ؟ یه مشورتی هم کرده باشم .

چیز خوبی گیرت اومده خوبیش به اینه که all resist هم داره که قیمتشو میبره بالا تو AHسرچ کن
ولی من جای تو بودم نگه میداشتم مینداختم رو هیروم

هیرو حمید بربره :دی اینم که int میده :دی پس بفروشه بهتره :|
من اولین هیروم Wizard بود و با اون شروع کردم ولی وقتی داشتم مانک رو آپ میکردم آقا حامد گفت الکی هیرو آپ نکن برو سراغ بربر منم یه بربر 60 داشتم دیگه با اون گره خودم . تا الانم برام 4 تا ست وایزارد دراپ شدن که سر جمع 200 میلیون پولشون میشد ولی 2 چیز بینهایت هست : دراپ های تو بازی و حماقت ما تو فروششون :d . موندم نگه دارم یا بفروشم خرج بربر کنم .

تصیمیمم رو تو 1 ثانیه گرفتم : نگهش میدارم البته به شرط اینکه کوروش جان اگر آیتم خوب برای ویزارد پیدا کرد منو بی نصیب نزاره :d .

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

قیمت پایه و اولیه واسه بید که باید کم باشه :دی حتی آیتم های میلیاردی هم قیمت پایشون از 1-2 میل شروع میشه تا وقتی که بازیکن ها پیشنهاد های نجومی میدن :دی حالا هرجور صلاح میدونی :|
فهمیدم چی میگی . ما 2 نوع بید داریم : 1 : میخوای آیتم رو مفت بدی بره از بید صفر به اصطلاح شروع میکنی . ولی کوروش جان میدونه ارزش آیتمش چقدره پس به خاطر همین اصلا نمیخواد مفت بده و یه میخواد یه قیمت پایه داشته باشه . من که میگم این آیتم از سرترین آیتم تو AH سرتره . پس قیمتش باید نجومی بره بالا . از نظر من Witching Hour هم کارش رو نمیتونه خراب کنه اصلا . راحت 500 میلیون آب میشه (مفت که بخواد بده بره) .

هیرو حمید بربره :دی اینم که int میده :دی پس بفروشه بهتره :|

منظورم این بود که حالا هر هیرویی داری واسه یه هیرو دیگت نگه دار بنداز رو اون زمانیم که خواستی یه هیروی رو آپ کنی حداقل چندتا ایتم داری که بدرد بخوره که دیگه نیازی نیست بری بخری
من که این کارو میکنم برای هیرو هام

دوستان یه کمربند ست ایننا امروز برام دراپ شد با این مشخصات
dex 200
vit 63
+ armor 241
و بقیه مشخصات عمومی
چه قیمتی رو براش مناسب میدونید؟ مساله اینجاست که این بالاترین dex ممکن این ست رو داره و هیچ کمربند مشابهی dex حداکثر یعنی 200 رو نداره که بشه قیمت دقیقش رو مشخص کرد این از حسن قضیه و عیب کار اینجاست که monk های قوی ویچینگ اور میبندن بنابر این باعث میشه این تو اولویت اصلی نباشه.

مشخصات دراپ mp4 و mf 403. البته شک دارم رو 403 بود یا 406 ولی این حدود بود.

سلام :d مبارکه :d

فقط یه پیشنهاد دارم ( غیر از اینکه میتونی بدیش به من ;))

میتونی اینجوری فکر کنی که این آخرین باریه که یه همچین چیزی گیرت میاد، من خودم راجع به هر چیزی که از 5 - 6 میلون گرون تر باشه اینجوری فکر میکنم، پس سعی کن تا جایی که میره فرو کنی :d، من از این راه جواب گرفتم، در این لحظه اونجا یه دونه دیگه از این کمر بند هست که میگه این:

Dex 179
Vit 97
Armor 256

این حالا فرقش با مال شما میشه اینکه بارو میاد Vit بیشتر میگیره به جاش 20 تا Dex کمتر، این نزدیک ترین چیزیه که به اون کمربند شما هست و قیمتش معلومه در این لحظه (700 میلیون)، بقیه بید باز هستن.

حالا پیشنهاد: بزار 1 میلیارد بید و بای آت >:)، اگر نرفت بکن 950 میلیون نرفت بزار 900 تا برسی به همین 700 که نهایت دندون گردی رو روش کرده باشی! چون این رو یه آدم منطقی که نمیخره! یکی میخره که بد جوری اوضاعش خوبه یا رفته Master Card باباش رو کش رفته 15 سالشم هست :) در نتیجه من بودم سعی میکردم به گرون ترین قیمتی که ممکنه فشارش بدم!

یه نکته راجع به این کمربند و هر آیتم دیگه که روش نوشته % to X damage اینه که به هر دلیلی اون عدد ( 7 - 8 - 6) به کل Damage اضافه میشه کاملا بر عکس اون چیزی که نوشته! ( یا باگ هست یا باگ نیست و توضیحی که نوشتن غلط هست و فعلا هم بلیزارد نگفته میخوایم عوضش کنیم)
یعنی اگر شما یه Triumvirate بدی به ویزادت میگه 6% Fire - 5% Arcane - 5% Lightning یعنی این عمو به شما 16% Damage میده!! برای همین بهترین سورس بازی هست! (اگر این % ها رو نداشت Ocolus هم Damage بیشتر داره هم Intel هم به اسکیل Bonus میده و 10 برابر بهتر از اینه! ) یا کفش Zunimasa هم 8% به Posion میده ولی 8% به Damage اضافه میکنه به جای اینکه فقط به Poison بده!

حالا کمربند Inna هم همینه، 8% به Damage شما اضافه میکنه از نوع Holy! در نتیجه لزوما همه مانک های قوی یا غیر قوی نمیرن Witching Hour بزارن اگر Attack speed و Crit Damage زیاد داشته باشن کاملا ممکنه Inna بزارن :) چون با این 8% و اون یه خروار Dex احتمال زیادی داره بیشتر Damage بگیرن.

سلام :d مبارکه :d

فقط یه پیشنهاد دارم ( غیر از اینکه میتونی بدیش به من ;))

میتونی اینجوری فکر کنی که این آخرین باریه که یه همچین چیزی گیرت میاد، من خودم راجع به هر چیزی که از 5 - 6 میلون گرون تر باشه اینجوری فکر میکنم، پس سعی کن تا جایی که میره فرو کنی :d، من از این راه جواب گرفتم، در این لحظه اونجا یه دونه دیگه از این کمر بند هست که میگه این:

Dex 179
Vit 97
Armor 256

این حالا فرقش با مال شما میشه اینکه بارو میاد Vit بیشتر میگیره به جاش 20 تا Dex کمتر، این نزدیک ترین چیزیه که به اون کمربند شما هست و قیمتش معلومه در این لحظه (700 میلیون)، بقیه بید باز هستن.

حالا پیشنهاد: بزار 1 میلیارد بید و بای آت >:)، اگر نرفت بکن 950 میلیون نرفت بزار 900 تا برسی به همین 700 که نهایت دندون گردی رو روش کرده باشی! چون این رو یه آدم منطقی که نمیخره! یکی میخره که بد جوری اوضاعش خوبه یا رفته Master Card باباش رو کش رفته 15 سالشم هست :) در نتیجه من بودم سعی میکردم به گرون ترین قیمتی که ممکنه فشارش بدم!

یه نکته راجع به این کمربند و هر آیتم دیگه که روش نوشته % to X damage اینه که به هر دلیلی اون عدد ( 7 - 8 - 6) به کل Damage اضافه میشه کاملا بر عکس اون چیزی که نوشته! ( یا باگ هست یا باگ نیست و توضیحی که نوشتن غلط هست و فعلا هم بلیزارد نگفته میخوایم عوضش کنیم)
یعنی اگر شما یه Triumvirate بدی به ویزادت میگه 6% Fire - 5% Arcane - 5% Lightning یعنی این عمو به شما 16% Damage میده!! برای همین بهترین سورس بازی هست! (اگر این % ها رو نداشت Ocolus هم Damage بیشتر داره هم Intel هم به اسکیل Bonus میده و 10 برابر بهتر از اینه! ) یا کفش Zunimasa هم 8% به Posion میده ولی 8% به Damage اضافه میکنه به جای اینکه فقط به Poison بده!

حالا کمربند Inna هم همینه، 8% به Damage شما اضافه میکنه از نوع Holy! در نتیجه لزوما همه مانک های قوی یا غیر قوی نمیرن Witching Hour بزارن اگر Attack speed و Crit Damage زیاد داشته باشن کاملا ممکنه Inna بزارن :) چون با این 8% و اون یه خروار Dex احتمال زیادی داره بیشتر Damage بگیرن.

ممنون از لطف شما.
ایتم قبلی هم که دراپ شد بخودم گفتم این اولین و اخرین ایتم خوبیه که برام دراپ شد ولی خب این یکی هم دراپ شد. حالا نمیگم حتما باز هم ایتم خوب دراپ میشه ولی خب احتمالش هست. بهرحال اگه بازهم ایتم خوبی دراپ شد اینجا میگم.
اون 700 میلیونی رو دیدم ولی فکر میکنم طرف همینطوری یه چیزی نوشته و قیمت واقعیش اونقدر زیاد نیست. من قیمت ایتم خودم رو حداکثر بین 200 تا 300 تخمین میزنم ولی مطمئنا اگه بخوام بفروشمش همونطور که شما گفتی از عدد بالایی شروع میکنم تا عیار قضیه مشخص بشه.

ممنون از لطف شما.
ایتم قبلی هم که دراپ شد بخودم گفتم این اولین و اخرین ایتم خوبیه که برام دراپ شد ولی خب این یکی هم دراپ شد. حالا نمیگم حتما باز هم ایتم خوب دراپ میشه ولی خب احتمالش هست. بهرحال اگه بازهم ایتم خوبی دراپ شد اینجا میگم.
اون 700 میلیونی رو دیدم ولی فکر میکنم طرف همینطوری یه چیزی نوشته و قیمت واقعیش اونقدر زیاد نیست. من قیمت ایتم خودم رو حداکثر بین 200 تا 300 تخمین میزنم ولی مطمئنا اگه بخوام بفروشمش همونطور که شما گفتی از عدد بالایی شروع میکنم تا عیار قضیه مشخص بشه.
البته AH خر تو خر هست . یه دستکش رو گذاشتم 500هزار نبردن گذاشتم 5 میلیون 23 دقیقه بعد بردنش :d .

این اجناس به فروش میرسن:

بسیار مناسب برای بالا آوردن ۳ تا کاراکتر ( intel + str )

مناسب برای بالا آوردن ۴ تا کاراکتر ( intel+dex)

قیمت هر کدام ۱،۰۰۰،۰۰۰.

اگر دوست دارین pm بدین.

من روزی 5 یا 6 تا اینطوری پیدا میکنم البته بهتر ازا اینا از آب درمیان ولی حوصله ندارم اصلا بفروشم :| . خدایی خوب حوصله ای داری :d . اگرم بخوام بفروشم مثلا یه Pants = 80 str - 75 dex - 250 Armor - 60 allres + 2 Sockets میزارم AH 100 K . به زور فروش میره .

حجم بازي الان چقدر هست ؟،ميشه به صورت كپي از كسي بگيرم؟هنوز بايد با چيز پي ان بازي كرد ؟؟،سيستم مورد نياز در حالت مينيموم چقدر هست؟؟ ،اوضاع پينگ چطوره هنوز مثل اوايل سخت ميشه پلي كرد ؟؟
لطفا يكي جواب بده ،ممنون ميشم.

الووو

حجم آپدیت ها حدود 600 مگ میشه که باید انجام بدید
بله میتونید کپی دیسک دوستتون رو بگیرید و نصب کنید و فقط آپدیت ها رو بگیرید
اکانت هم تو بتل نت هم باید ساخته بشهقبل نصب بازی

@Emo_boy
دوست عزیز پست شما خیلی سنگینه و باید پاک بشه، برای این که زحماتتون به حدر نره پاک نکردم تا با استفاده از لینکهاشون، اون ها رو توی یه آپلودسنتر آپلود بفرمایید و بندانگشتی اینجا قرار بدید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or