Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من با کوروش جان موافقم.تجربه ی من هم مثل ایشون بوده که در اکت 3 ایتم های بیشتر و مزخرف تر ولی در اکت 1 و 2 (مخصوصا اکت 2 ) آیتم های کمتر(شاید رو هم حدود 10تا آیتم ست و لجندری تو اکت 1و2 دراپ شده باشه) و خفن تر دراپ شده!البته شانس هیچ وقت به من رو نیاورده که آیتم های فوق خفن دراپ شن.شاید بیشترین قیمتی که یک آیتم رو فروختم 10-11 میلیون بوده!زیاد هم به MF اعتقادی ندارم :دی اگه MF شما 500 درصد هم باشه ممکنه یک روز شاید 10تا ایتم ست و لجندری دراپ شه که شاید بیشترشون ارزششون از یک ایتم آبی هم کمتر باشه و 1K هم در AH فروش نره ! خیلی ها هستند که شاید تجربشون نصف ما هم نباشه و حتی با MF صد درصد هم آیتم های خفن مثل Mempo با Critical hit chance و سوکت و AS !!(که در AH همچین آیتمی پایین 700-800 میل پیدا نمیشه!!تو خواب هم همچین چیزی رو نمیبینید :دی) براش دراپ شه و یک روزه میلیارد بشه !کلا دیابلو سیستم Loot مزخرفی داره ! من یادم هست که حدود 2 ماه پیش یک Shoulder Vile Ward که شاید 30-40 میلیون ارزش داشت رو با یک سوتی احمقانه 3 میلیون رد کردم رفت(یک صفر کم گذاشتم!) و شاید خفن ترین آیتمی بود که برام دراپ شده بود و بعد از اون هنوز هیچ آیتم خفنی دراپ نشده و این به من میگه که هرکس آیتم خفنی براش دراپ شد شاید تا سال دیگه آیتم خفنی براش دراپ نشه! :دی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، من کاربر جدید این سایت هستم و وقتی با این سایت آشنا شدم که دیدم نمی تونمو برم تو بازی! (یعنی ایرانی نمیتونه بره!!) اخه یه مدتی بود وقت نداشتم بازی کنم... الان PLvl 11 هستم و زیاد وقت بازی ندارم ولی هفته ای شاید 10 ساعت بتونم بازی کنم ... منم با تجربیات دوستان موافقم که تو اکت 1 ایتم بهتر دراپ میشه و من الان فکنم 5 تا لجندری داشتم 4 تاش تو اکت 1 برام دراپ شد و جالب که 3 تاش تو هایلند شمالی و یک ایتم که ست بود تو اکت 3 اونم همون کراسینگ معروف!... من البته فارم بدون هدف زیاد نمیکنم و بیشتر الان دوست دارم اشیومنت های هر اکت و تموم کنم ... ولی اکت 3 رو دارم فارم میکنم !!! فعلا . در ضمن من بربر هستم و اسکیل هام هم مثل همون پست قبلی بچه هاست ، مونستر پاور 1 بازی میکنم و به تجربه دیدم هرچی یک جانور رو سریع تر بکشی احتمال اینکه ایتم بهتری بهت بده بیشتره و در ضمن توی سایت های خارجی نه بتل نت! تحقیق زیاد کردم و زمان بازی (ساعتی که بازی کردی) زیاد به ایتم دادن ربطی نداره الا اینکه لولت و بالا بردی و خوب شانس بالاتری خواهی داشت ... خلاصه از آشنایی با همه شما خوشبختم ! درضمن من الان دارم با Hotspotshield میرم تو بازی میخواستم سوال کنم این چیز پی ان های پولی فرقی دارن از نظر سرعت ؟ من فقط صبحا تا ساعت 10-11 پینگم حدود 300-400 یعدش خراب میشه تا ساعت 1 شب ! من اینترنت مخابرات 512 دارم . دوستان اگر تجربیاتی دارند لطفا راهنمایی کنند. با سپاس

این HellFire Ring چطوریاس ؟
تو AH نیست . قیمتش معلومه ؟
Designش رو میتونم بخرم . 2m نمی دونم میارزه یا نه .

در اصل یه نوع Event هست تو بازی . این رینگ و مواد لازمش Account Bound هست یعنی وقتی که ورش داشتی روی اکانت شما قفل میشه و میتونید بین هیروهاتون جا به جا کنید ولی بقیه نمیتونن ازش استفاده کنن . پس فروشی هم نیست . اکت 1 و 2 و 3 هر کدوم تو یه جای مخصوص یه دونه Keywarden داره که یه کلید دارن که وقتی میکشیشون بسته به MP LEVEL که داری درصد مشخصی شانس داری که کلید رو بندازن . 3 تا کلید توی اکت 1 و 2 و 3 هست و یه Infernal Machine Plan هست که تو اکت 4 از Keywarden میفته . وقتی 3 تا کلید و Plan رو بع دست آوردی بده آهنگر برات یه پورتال بسازه بعد تو اکت تو یه خونه باید فعالش کنی که یه هر پورتال یه دریچه باز میکنه . 3 تا دریچه هست باید بری و توی هر کدوم 2 تا باس رو بزنی و اونا هم بسته به MP Level از 3 تا دونه آیتمی که واسه ساخت حلقه لازم داری یکیشونو میدن . هر بار یه دونه (اگر شانس باهات یار باشه) :d . بعد که اون 3 تا دونه آیتم رو به دست آوردی برو 2 میلیون Desing رو بخر بده به جواهرساز برات بسازه . تبریک میگم شما آشغال ترین رینگ عمرتون رو ساختید حالا باید هزاران پرتال باز کنید تا یه رینگ خوب بسازید :d . البته من 2ومین حلقه ای که ساختم واسه 7 پشتم بس بود :d .

در اصل یه نوع Event هست تو بازی . این رینگ و مواد لازمش Account Bound هست یعنی وقتی که ورش داشتی روی اکانت شما قفل میشه و میتونید بین هیروهاتون جا به جا کنید ولی بقیه نمیتونن ازش استفاده کنن . پس فروشی هم نیست . اکت 1 و 2 و 3 هر کدوم تو یه جای مخصوص یه دونه Keywarden داره که یه کلید دارن که وقتی میکشیشون بسته به MP LEVEL که داری درصد مشخصی شانس داری که کلید رو بندازن . 3 تا کلید توی اکت 1 و 2 و 3 هست و یه Infernal Machine Plan هست که تو اکت 4 از Keywarden میفته . وقتی 3 تا کلید و Plan رو بع دست آوردی بده آهنگر برات یه پورتال بسازه بعد تو اکت تو یه خونه باید فعالش کنی که یه هر پورتال یه دریچه باز میکنه . 3 تا دریچه هست باید بری و توی هر کدوم 2 تا باس رو بزنی و اونا هم بسته به MP Level از 3 تا دونه آیتمی که واسه ساخت حلقه لازم داری یکیشونو میدن . هر بار یه دونه (اگر شانس باهات یار باشه) :d . بعد که اون 3 تا دونه آیتم رو به دست آوردی برو 2 میلیون Desing رو بخر بده به جواهرساز برات بسازه . تبریک میگم شما آشغال ترین رینگ عمرتون رو ساختید حالا باید هزاران پرتال باز کنید تا یه رینگ خوب بسازید :d . البته من 2ومین حلقه ای که ساختم واسه 7 پشتم بس بود :d .
پس درکل اشغاله و بیخیال ؟!

توضیحاتی در مورد مکانیزم magic find

item در این بازی درجا‌ت مختلفی‌ داره. این درجا‌ت به ترتیب کیفیت عبارتند از:
set

legendery

rare ۶ prop

rare ۴ prop

blue

white

Gray

هر بار که یک item می‌ریزه زمین، یک شانسی وجود داره که اون item در هر کدوم از این طبقات باشه.

کاری که magic find می‌کنه اینه که شانس اینکه یک item از یک طبقه به طبقه بالاتر بره رو افزایش میده.
یک مثال:

فکر کنید که ما یک elite pack رو با ۵ تا stack کشتیم طرف یک چنین چیزی ریخت زمین:
یه دونه زرد ۶ خطّی

۲ تا زرد ۴ خطّی

۲ تا آبی

۳ تا سفید

۱ دونه خاکستری

خوب!!

به خاطره داشتنه ۵ تا stack, یک دونه item زرد که گارانتی میافته، پس اون رو فاکتور میگیریم.

drop خود شما شامل ۲ تا زرد بوده.

کاری که magic find می‌کنه اینه که شانس اینکه یون ۲ تا زرد تبدیل به زرد ۶ خطّی بشن رو افزایش میده، همچنین شانس آبی‌ها رو به زرد ۴ خطّی، سفید‌ها رو به آبی و ....

حالا ۳ نکتهٔ خیلی‌ مهم در مورد magid find بر اساس این سیستم:

۱- با بالا رفته magic find, تاثیر اضافه کردن magic find کمتر می‌شه:
اگر شما ۱۰۰% magid find داشته باشید، و اون رو تبدیل به ۲۰۰% بکنید، شانس رو ۲ برابر کردین با اضافه کردن ۱۰۰%. ولی‌ اگر ۱۰۰% دیگه بذارین روش، شانس رو از ۲۰۰ به ۳۰۰ بردین، یعنی‌ فقط ۵۰% افزایش دادین! یعنی‌ اگه بخواین شانستون از ۲۰۰ رو ۲ برابر کنید، باید به ۴۰۰ برسونیدش! در نتیجه بالا بردن این عدد بعد از یک مرزی دیگه غیر منطقی‌ می‌شه. نکته اینه که نباید خودتون رو بخاطر magic find تو دردسر بندازین.

۲- حد فاصل بین سفید تا آبی خیلی‌ کمتر از آبی تا زرده!

یعنی‌ اینکه اگر اگر magic find رو بالا ببرین، چیزی که بیشتر از همه تو بازیتون تغییر می‌کنه تعداد آبی‌ها هست، و تعداد زرد‌ها اونقدر که تعداد آبی‌ها بیشتر شدن بیشتر نمی‌شه. اگر فکر می‌کنید کسی‌ که داره با magic find بالا داره بازی می‌کنه داره چپ و راست immortal king جم می‌کنه میفروشه، شدیدا اشتباه می‌کنید. من خودم یک witch doctor رو تا لول ۳۵ paragon در حالی‌ بردم بالا که هیچ وقت زیر ۳۷۰ magic find نداشت، ولی‌ به هیچ وجه گارانتی نبود که براش جنس خوبی‌ بیفته. و در نهایت هم نیفتاد.

۳- magic find فقط طبقه جنس رو تعیین می‌کنه، نه خواصش رو!
برای مثال شما در حل بعضی‌ کردن براتون که دستکش ۶ خطّی میافته. کاری که magid find کرده اینک که اون دستکش رو (در صورتی‌ که خودش از اول ۶ خطّی نبود ) ارتقا داده از ۴ خطّی به ۶ خطّی. همین!

حالا ممکن شما به اون دستکش نگاه کنین و این خواص رو ببینین:

armor
poison resist
thorn

extra health from globes
pick up radios
reduced level
اون وقت به خودتون میگین:‌ای بابا این که آشغالیه!
درسته! علتش اینه که از لحاظ منطق بازی ( منطقت تو حلقم;))، هیچ مشکلی‌ در این جنس وجود نداره! باید ۶ تا خاصیت میداشته، و ۶ تا داره! همین! حالا ممکن تمام دنیا بگن که poison resist و thorn به هیچ دردی نمی‌خوره، ولی‌ از لحاظ بازی این مهم نیست. هیچ دلیلی‌ نداره که یک بازیکن نخواد تصمیم بگیره که رو خودش هزاران هزار thorn damage ببنده. طرف باید مسلما احمق باشه، ولی‌ حماقت غیر قانونی‌ نیست!نکته اینه که داشتن magic find بالا دلیل نمیشه که این دستکش تبدیل به یه چیزی بشه مثل این:

dex

vita
attack speed
all res
crit chance
crit damage

سهیل و خسرو دستتون درد نکنه
من خودم از اون مسیری که گفتین استفاده میکنم و تو 20 دقیقه حداقل بهم 13 تا 20 میلیون xp میده

آخرین ویرایش:
ننوشتم قطعا اینطوره نوشتم حداقل برای من اینطور بوده.
جدای از اینکه اکثرا معتقدند که کاملا رندومه با اجازتون من به این قضیه معتقد نیستم و تجربه من چیز دیگه ای به من نشون میده( نه اینکه رندوم نباشه ولی کاملا رندوم هم نیست)

بابا دامت گرم که حداقل می‌نویسی که این به نظر من اینطوره و زمین و زمان بر اساس نظرات من نمیچرخه!

ببخشید که زیادی صاف و پوست کنده اینو میگم، ولی‌ مساله اینه که حقیقت هیچ ربطی‌ به اعتقادات من و تو نداره! اون سیستمی‌ که نوشتم به علاوهٔ این چیزایی که سولی نوشت ترکیبی‌ از اطلاتی‌ هست که سازندگان بازی دادن بیرون به علاوهٔ تجربه هزاران بازیکن. حقیقته!
به جز تعداد معدودی از اجناس که جای تعیین شده دارن، مثل lioric`s signet که تو act ۱ میوفته، بقیه چیزا همه جا میفتن. من به شخصه بیشتر از یک جنس legendery رو در تمام difficulty‌ها در تمام act‌ها گرفتم! از boss گرفتم، از trash mob هم گرفتم!

البته!

البته!

البته!

یک نفر هست، که از تمامی این قوانین مستثنی هست!

کسی‌ که کمر فرمولهای magic find رو با قدرت اراده خودش خمّ کرده!

کسی‌ که خفن‌ترین hero اینجا رو داره!

و اون کسی‌ نیست جز:

حاجی dextooooooooooooooooooon !!!

( بیا بالا دنده معکوس! )

حاجی dexton اصلا حسابِ کارشون با ما گدا گودولی‌ها جداس!

ایشون با از ما بهترون نشست و برخاست دارن!

چیزی که به احتمال خیلی‌ زیاد اتفاق میافته اینه که بد از این پست یا در حد فاصل اینکه من دارم این پست رو مینویسم) حاجی dexton میاد یه پست می‌زنه اینجا میگه که نه بابا، اینا اصلا ‌همش غلطه!
من دارم با ۷۹۰ تا magic find دارم بدون stack رو mp صفر! انقدر هم برام set می‌افته که اصلا نشستم میکنمشون firy.

باید درک کنی‌ که چرا حج dexton اینو میگه!

مساله اینه که ایشون در یک بعد دیگه زندگی‌ می‌کنن!

نه در مکان دیگه! نه در زمان دیگه، بلکه در بعد دیگه!

ما ۳ بعد رو میبینیم (طول، عرض، ارتفاع) و بعد چهارم زمانه، حاجی dexton در حد فاصله بین بعد ۷ و ۸ زندگی‌ می‌کنن، اصلا مغز ما هنوز به درجاتی نرسیده که بتونه اینا رو پردازش کنه! در نتیجه زور نزن. فقط در این حد بدون که اگر جایی‌ خوندی که ۲۰۰۰ تا all resist کاملا عادیه، فکر نکن داره بهت دروغ میگه، مساله اینه که در اون بعد رو شلوارت ۲۰۰۰ تا all resist میوفته، صرف اینکه شلواره!

از ما گفتن بود! نگی‌ که نگفتی!

--------------------------

پاورقی:

دوستان! اگر بعد از این پست من برای همیشه از این فروم ban شدم،به شکلی‌ که admin شماره سریال motherboard رو به لیست سیاه اضافه کرد، که حتا با ip جدید و windows ریختن هم حل نشه، از آشنایی با همتون خوشحال شدم و آرزوی بهترین‌ها رو برای همتون دارم، حتی برای حاجی dexton!:x:-*

هاهاها=))=)):d

من رسما از خنده ترکیدم!:d
یادته یه زمانی خورده بودی به Dry Season ؟ هر چی Keywarden و Portal میرفتیم برای من همش دراپ میشد برای تو هیچی ؟ همشم پشت سر هم ؟ منم تو همون وضعم اما اصلا ناراحت نیستم :d همین روزهاست که Echoing Fury 350 میلیونی به دست بگیرم (البته توش شکی نیست که نمیگیرم فقط دلمو خوش میکنم >:d

۳- magic find فقط طبقه جنس رو تعیین می‌کنه، نه خواصش رو!
برای مثال شما در حل بعضی‌ کردن براتون که دستکش ۶ خطّی میافته. کاری که magid find کرده اینک که اون دستکش رو (در صورتی‌ که خودش از اول ۶ خطّی نبود ) ارتقا داده از ۴ خطّی به ۶ خطّی. همین!

از خوندن داستان بعد هفتم و هشتم یه جوری خندیدم که روحم شاد شد همکاران از اتاق کناری پریدن تو این اتاق ببینن چی شده نصفه شبی!

جهت ریزش یه مقدار کرم آسکاریس:

زرد 5 خطیم داریم :d یادت رفت>:)

-----------------

راجع به اون قسمت اعتقادات هم من بعد از پست آقا کوروش و نیما رفتم یه سری سرچ اینا زدم راجع به اینکه کیفیت جنس تو اکت های مختلف فرق میکنه یا نمیکنه. به چیزهای عجیب و غریب رسیدم در حدی که یارو رفته بود Ip Range برای Loot Server های Diablo رو پیدا کرده بود تو Net Stat بعد نشسته بود همه رو تست کرده بود نوشته بود نمیدونم اگر از بین این شونصد تا IPِ، بازی که شما میسازین به اونی وصل بشه که آخر IP با 72 تموم بشه بهتون آیتم سبز میده و اینا!!!! :)) (داستانش خیلی طولانیه، خلاصش رو گفتم ولی آخرش این شده بود که ملت رفته بودن تست کرده بودن چندین نفر با همون Ip 72 یا هر چی که بود، هر کس یه جور آیتم اومده بود براش، عملا یارو با این کارش ثابت کرده بود که شانسیه،

ولی ظاهرا اینجا اولین جاییه که این موضوع "کیفیت" جنس تو اکت های مختلف مطرح میشه....

این داستان شانس آقا چیز غریبیه.... یارو میگه من اگه این ور میز پوکر بشینم میبرم، اون ور بشینم میبازم! بعد میبینی یارو واقعا اگر این ور بشینه بیشتر میبره!!! (البته باز این مثالی که زدم علت علمی هم داره! یارو این ور میشینه چون "اعتقاد" داره میبره، عملا بهتر بازی میکنه کمتر اشتباه میکنه! ، اون ور بشینه از اولش "اعتقاد" داره که قراره ببیازه و احتمالا اشتباه میکنه بیشتر میبازه!) ولی این تو دیابلو بعید میدونم کار کنه! چون خوب یا بد بازی کردن تاثیری رو چیزایی که میوفتن نداره. چی بگم والا! اینم هست دیگه.

حالا امید بر اینه که بیان حجم جونورا رو (Monster Density) طی یک نیمچه Fix یا Patch تو همه اکت ها زیاد کنن ملت براشون دیگه عملا فرقی نداشته باشه کجا رو بازی میکنن،مثل الان کلید نکنن رو اکت 3 به خاطر XP و آیتم. منم حوصلم سر میره میرم اکت 1 یا دو، ولی اگه بخوام فقط یه دست بازی کنم میرم همون اکت 3.

پاورقی:

تو رو حیف میشه بن کنن به خدا - بنش نکنینا یکم حاجی دکسونو اذیت کرده ولی بچه خوبیه :d ! مرسی :x

بیا اینجا یه کم دمون هانتر بنویس راجع به Skill ها و لباس و اینا - کشفیاتت رو Share کن بلا!
منم بیام 2 تا Build برا Wizard بزارم عین کره کار میکنن!

پاورقی دوم:

Reflect Damage رو یه بلایی سرش نیاوردن؟ بعد از پچ که قراره بیارن ولی دیروز ظهر یه دست بازی کردم کلا 1 Elite با Reflect اومد که فکر کنم 0.000001٪ از Damage رو Reflect میکرد..... اصولا اگر Reflect دار رو یه باره بی هوا میزدم همونو میمردم...... وقت نشد دوباره برم یه Reflect دار پیدا کنم.
لطفا بررسی کرده تایید یا تکذیب فرمایید.

---------- نوشته در 02:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 AM ارسال شده بود ----------

یافتم، اینجا اولین جایی نیست که راجع به کیفیت اجناس تو اکت های مختلف صحبت میشه. این مال 7 - 8 ماه پیشه والبته کسی که تاپیک زده میگه که گمون کنم اکت 3 آیتماش خاصیت های بهتری از اکت 1 دارن (حالا این یکی بر عکسه، یکی دیگم کلید کرده اکت 4 خاصیتاشون بهتره بیشتر Level 63 میده):

ilevel 63 drop for inferno act 1 vs act 3 - Diablo III Message Board for PC - GameFAQs

نتیجش همونیه که میدونستیم، فرقی ندارن.

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخواهند سریع تر lvl up بشوند به چند تا چیز خیلی باید توجه کنند (میدونم بیشترتون بهتر از من میدونید اساتید :دی )

DPS.1:مهم ترین نکته در فارم Damage per second هستش که در هیرو های مختلف به نسبت های متفاوت فرق میکنه.

در مانک:اگر میخواهید mp2-3 بازی کنید دمیج 60K برای هیروی شما کافی میباشد ولی اگر میخواهید در MP های بالا بازی کنید حداقل دمیج شما باید 100K باشد.

بربر:در MP های کم دمیج 50K کافی هستش ولی در MP های بالاتر حداقل دمیج باید 90K باشد.

ویزارد:در MP های پایین حداقل دمیج باید 80K و در MP های بالا حداقل دمیج باید 150K باشد.

ویچ داکتر:در MP های پایین حداقل دمیج 70K و در MP های بالا حداقل دمیج باید 130K باشد.

دیمن هانتر:در MP های پایین حداقل دمیج باید 100K و در MP های بالاتر حداقل دمیج باید 180K باشد.

2.Attack Speed

اتک اسپید در فارمینگ نیز بسیار مهم میباشد.البته در کلاس ها متفاوت هست.مثلا در بین کلاس ها Barbarian کمترین اتک اسپید و دیمن هانتر بیشترین اتک اسپید را دارد.سعی کنید تا میتوانید اتک اسپید را بالا ببرید و

استفاده از اسلحه های یک دستی(One Hand) موثر میباشد.

3.موومنت اسپید

یکی از موثر ترین عوامل در فارمینگ سریعتر و بهتر و lvl up کردن سریع تر Movement Speed میباشد.سعی کنید تا حد امکان موومنت اسپید خودرا بالا ببرید تا بتوانید زمان کمتری صرف فارمینگ کنید و زودتر لول آپ شوید.

امیدوارم موثر واقع شده باشد:دی با تشکر از اساتید محترم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or