Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
اینجاست که قضیه نیاز به یخورده توضیح داره. دیابلو wow نیست که بری بیخیال شی و حال کنی . من هیچ وقت اولین باری رو که تو سرزمینهای wow میگشتم رو فراموش نمیکنم. اونقدر وسیع و پر از جزئیات بود که هرقدر میرفتم تموم نمیشد. دیابلو اینطوری نیست دیابلو یعنی فقط ایتم. تو wow میشه با دوستان بری و بگردی و حرص نخوری ولی تو دیابلو کاری نمیتونی بکنی چون اصلا جایی وجود نداره کل نقشه دیابلو به اندازه یکی از مناطق wow نیست.
نکته جالبی که تو تاپیک خداحافظی جی ویلسون دیدیم چند نفر بطور جداگانه دیابلو رو به یه AH تشبیه کرده بودن که دورش چند تا مینی گیم ساخته شده.
تو این بازی تنها دلخوشی ادم گرفتن ایتم درست و حسابیه ( بر خلاف WOW که کلی سرگرمی داره) که اون رو هم بلیزارد ازمون گرفته. دروقع ما بازی رو خریدیدم ولی نخریدیدم چون ایتمهاش دست بلیزارده.
من دقیقا بعد از سر خوردگی از دیابلو میخواستم برم سراغ WOW که با توجه به قیمت گیم کارت ها بیخیال شدم.

خوب مگه من با wow مقايسه كردم diablo رو؟ من براي اينكه بگم بليزارد واقعاً ديگه شورش رو در آورده، اومدم در كنار ديابلو از پرطرفدارترين بازي اين كمپاني، كه اتفاقاً اونهم با تصميماتي نادرست به ورطه ي نابودي افتاده، ياد كردم.
حالا توجه به چند تا نكته ضروريه:
  1. Diablo يك بازي RPG و World of Warcraft يك بازي MMO-RPG هستن. آنلاين شدن ديابلو فقط براي company در برخي quest ها و يا Dungeon ها يا مثلاً آنلاين شدن AH كه بيشتر براي سودجويي شركته بليزارده، اين تصور غلط رو در اذهان ايجاد كردن كه آره ديابلو هم قراره مثل wow باشه، دز حالي كه نيست. ديابلو همون بازي RPG ـه Single Player ـه سابقه كه بسيار بسيار نسبت به نسخه ي قبليش پسرفت كرده. همين.
  2. نكته ي بالا دليلي بر سخيف بودن اين بازي نيست. يك RPG ـه پايه قرار هم نيست نقشه هايي به وسعت wow يا امثالهم داشته باشه. مثال مي زنم. من توي wow با فقط Warlock ـم، بالاي 360 روز Played Time داشتم. در حالي كه عمراً بشه با ديابلو و امثال ديابلو به اين ساعت بازي اونم فقط روي يك كاراكتر رسيد ! و قرار هم نيست به همين دليل بگم كه آره، ديابلو آشغاله. هدف تو ديابلو اينه كه شما مسير رو بريد، فارم كنيد، و تا آخرين درجه ي سختي هم اگر تونستيد پيش بريد. بعدشم تموم. حالا مي تونين يك كاراكتر ديگه رو انتخاب كنيد. ديگه خبري از up comming raid و هزار چيز ديگه اي كه توي mmo-rpg ها يافت ميشه قرار نيست باشه. به قولي در يك mmo-rpg شما به max lvl كه مي رسيد تازه اول خط هستيد. تو rpg نه. تازه توي يك mmo-rpg با اون همه تفاسير هم بعد از يه مدت آدم خسته ميشه و ميره سراغ Alt LvLing و بعدم آدم خوشش مياد، ميره يه 6 ماه تو كاره alt ـه ببينه دنيا از ديد مثلاً paladin چه جوريه. ولي اينجا همه مثلاً با چنگ و دندون چسبيدن به يه barbar بعد كل اكت ها رو هم رو اينفرنو تموم كردن، نه يه بار كه 10 بار، هنوزم مي خوان فارم كنن. خوب معلومه تهوع ميگيره آدم. باور كن اگه اين وضع gear و خريد و فروش هم نبود بازم احوالت همين جوري ميشد.
  3. بعنوان يك فردي كه سالها عمرم رو روي rpg ها هدر دادم (آره هدر دادم) و الانم فقط برا سرگرميه كه دارم اينجا رو مي خونم، يا در موردش بحث مي كنم، وگرنه عمراً و ابداً ديگه من پام رو توي اين ورطه بزارم، دارم ميگم كه آقا حرص نخور. يا بازي كن و حالشو ببر. يا هم يه لگد بزن زير كلش بره پي كارش. آدم داره وقتش رو هدر ميده، ديگه حداقل حرص كه نخوره كه. چقدر من سر چيزاي الكي توي همون wow حرص مي خوردم. از پينگ و لگ بگير تا دراپ و هزار كوفت ديگه. ولي بعد از يه مدت بي خيال شدم. يكسال تموم از officer ـي استعفا دادم و زدم تو خط حالشو بردن از بازي. بعدشم quit گردم و خلاص
  4. بهترين خاطرات من توي wow بر ميگرده به زماني كه دوران پايان نامه ـم بود. بعد شبا تازه زمان تفريحم بود. از 12 شب تا 4 صبح با ممد BG مي زديم، بيشتر هم WSG محل حال بردنمون بود. يا هم AV مي زديم. ديوانه بود برا خودش.
  5. بهترين خاطرات هم تو ديابلو 2 هم برميگرده به زماني كه با necromancer ـم بازي مي كردم. از همون lvl ـه 1 بگير تا آخر خط

به هر حال چه بخواید و چه نخواید باید غیر از خرید بازی به صورت اولیه یه خرجی روی آیتمها کرد ...
من اگه پول زیادی داشتم هم خرجش نمیکردم چون پول زوره. پولی که پرداخت شده برای نسخه کامل بازیه نه برای بازی بدون ایتمهای اصلی.
من دقیقا بعد از سر خوردگی از دیابلو میخواستم برم سراغ WOW که با توجه به قیمت گیم کارت ها بیخیال شدم. خوب مگه من با wow مقايسه كردم diablo رو؟ من براي اينكه بگم بليزارد واقعاً ديگه شورش رو در آورده، اومدم در كنار ديابلو از پرطرفدارترين بازي اين كمپاني، كه اتفاقاً اونهم با تصميماتي نادرست به ورطه ي نابودي افتاده، ياد كردم.

من نگفتم شما بازی رو با WOW مقایسه کردید. دارم توضیح میدم که نمیشه مثل WOW حالش رو برد. کلا اسم هر بازی بلیزارد و اصلا هر بازی انلاینی که میاد ذهن ناخود اگاه میره سمت WOW.
حرص خوردن یا نخوردن هم برمیگرده به همون چیزی که بهش میگم کلاهبرداری بلیزارد. اگه سیستمش عادلانه بود کم بودن دراپ حرص نداشت که هیچ شاید حسن بازی هم بود مثل دیابلوی قبلی ولی الان دراپ بازی شده بزرگترین عیبش.

دارم توضیح میدم که نمیشه مثل WOW حالش رو برد.

براي اينكه wow با diabo فرق مي كنه
اصلاً 2 تا سبك متفاوتن. همون طوري كه نحوه ي لذت برن از PES و CoD با هم فرق مي كنن. اين ماجرا با نسبتي كاملاً متفاوت، ولي بطور كاملاً منطقي در مورد wow و diablo هم صدق مي كنه !
بعدم من كاملاً اين بحث لذت نبردن از بازيهاي بليزارد در 2 سال اخير رو قبول دارم. زده nerf كرده همه چي رو، اگه همه چي جور باشه و حتي با يه مستركارت تا خرخره پر هم بيفتي به جون بازي، بازم لذت نمي بري، چون زده نابود كرده همه چي رو با اين سياست هاي پول پرستانه ي احمقانه ش. ملت دارن cheat مي كنن در عمل، ولي cheat ـه پولي. يعني آدم به تعريف خِرد در اين افراد شك مي كنه!

BASH (instigation) [left click]
a useful skill to get enought fury to start with battle range & sprint... someone prefer frenzy, but i prefer bash.
WHIRLWIND (Hurricane) [right click]
this is our primary attack when we are at full fury , and keep hurricane becouse run fast with this build is basic for survive
WARTH OF THE BERSEKER (Thrive on Chaos)
with this build (and rune), you can keep the berseker for 2+ minutes without problems... and it grants crazy bonuses, (+25ias, +20 dodge, +20 movment, +10 cc)... i always use it with elite packs
especially for jailer\frozen\vortex and similar, they are terrible, this barb CAN'T stay stop, you always have to move with sprint (for tornadoes that heals and give you fury)... and with Berseker, monsters can't block you with their skills.
SPRINT (run like the wind)
the tornadoes released from this skill is our lifeblood, the trick is keep tornadoes always under enemies turning around them or running away( so they will follow you).
always keep is casted when you fight, ALWAYS. it's only 3 second so you have to lanch this skill many times.
You must also keep it casted when you are WWing!
BATTLE RAGE (into the fray)
fury each crit hit
WAR CRY (impunity)
armor & res.
always keep on these two buffs , pay attention cuz without one of them, you're dying quickly.
Passive: Ruthless, Weapon master, nerves of steel
crit cc/crit dmg and armor...if you feel like you can handle it, you can, you can change nervs of steel with another offensive skills, but i don't suggest it.
دقیقا Skill Build منم همینه .
راحت میشه باش فارم کرد . حتی Elite pack ها هم زیاد سخت نیستن.

دوستان برای اطلاع. طریقه صحیح اصطلاحا بیلد ww اینه.
Inferno Ww Barb Guide - d2jsp Topic
لینک ویدئو هم ممنوعه بنابر این میتونید اینجا لینکش رو پیدا کنید
Ultimate Farming Route - Forums - Diablo III
این برای دوستانیه که بربر ww دارن ولی از sprint استفاده نمیکنند.

خیلی ممنون کورش جان . بسیار مفید واقع شد.

خب بسلامتی رکورد خرید و فروشم رو شکستم و اون ایتمی که قبلا مشخصاتش رو اینجا نوشتم فروختم. قیمت واقعیش 300 میلیون بود و من بیست میلیون کم کردم که فروخته بشه و دقیقا به همین قیمت فروخته شد یعنی 280 میلیون. برای من که فقط یک میلیون تو حساب داشتم جهش خوبیه:d
الان موندم با پولی که بدست اوردم چیکار کنم نمیدونم یک ایتم گرون با همین قیمت بخرم یا پول رو بین تجهیزات هیروم تقسیم کنم. خلاصه حس خوبی داره سعی کنید امتحان کنید:d

اولین Expansion اه Diablo3 تایید شد

میشه لینکی منبعی چیزی بگین؟:)

---------- نوشته در 11:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------

خب بسلامتی رکورد خرید و فروشم رو شکستم و اون ایتمی که قبلا مشخصاتش رو اینجا نوشتم فروختم. قیمت واقعیش 300 میلیون بود و من بیست میلیون کم کردم که فروخته بشه و دقیقا به همین قیمت فروخته شد یعنی 280 میلیون. برای من که فقط یک میلیون تو حساب داشتم جهش خوبیه:d
الان موندم با پولی که بدست اوردم چیکار کنم نمیدونم یک ایتم گرون با همین قیمت بخرم یا پول رو بین تجهیزات هیروم تقسیم کنم. خلاصه حس خوبی داره سعی کنید امتحان کنید:d
فقط هر کاری میکنی هول نکن :d
منم وقتی جم هام فروش رفت پول زبادی گیرم اومد کم مونده بود هول کنم

میشه لینکی منبعی چیزی بگین؟:)

من نمی دونم داستان این لینک معتبر چیه افتاده به جون یوزر های اینجا!!!

Diablo 3 Expansion, Blizzard All-Stars Beta Tests Confirmed | N4G

قبلا هم اعلام شده بود که Expansion اش در دستور کار بلیزارد قرار داره و روش داره کار می کنه
بلیزاد برنامه ریزی برای Beta اه این Expansion هم کرده

من نمی دونم داستان این لینک معتبر چیه افتاده به جون یوزر های اینجا!!!

Diablo 3 Expansion, Blizzard All-Stars Beta Tests Confirmed | N4G

قبلا هم اعلام شده بود که Expansion اش در دستور کار بلیزارد قرار داره و روش داره کار می کنه
مهندس نمیگم دروغ میگی ولی میخوام متن خبر رو بخونم
خیلی باحالی!:)

1-GO FOR STE ITEM
2-JUST BUY BEST ITEM

الان چک کردم تقریبا هر ایتمی رو که عوض کنم کل هیروم بهم میریزه مثلا اگه اینناز تمپرنس بگیرم 12 درصد لایف و 368 تا loh و یک مقدار res و str از دست میدم که جبرانش خیلی سخته. بریس ام رو هم اگه عوض کنم هم 165 تا str و 9 درصد لایف و 232 تا armor از دست میره. کلا قضیه خیلی پیچیده شد. بنظر میرسه باید صبر کنم تا چند تا ایتم خوب دیگه بفروشم تا بتونم کلا هیروم رو زیرورو کنم وگرنه الان با عوض کردن یکی دو تا وضعیت بدتر میشه. البته نیازه قبلش با شبیه ساز تست کنم ببینم شاید با اضافه شدن 18 % AS وضع بهتر شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or