Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
یه سوال داشتم خدمت اساتید .من infernal machine ساختم و گیت باز کردم ولی موفق نشدم boss بکشم و از بازی اومدم بیرون الان وقتی میرم اونجا دیگه نمیتونم برم پیش boss ها یعنی دوباره باید infernal machine بسازم ؟

یه سوال داشتم خدمت اساتید .من infernal machine ساختم و گیت باز کردم ولی موفق نشدم boss بکشم و از بازی اومدم بیرون الان وقتی میرم اونجا دیگه نمیتونم برم پیش boss ها یعنی دوباره باید infernal machine بسازم ؟
نه دیگه نمی تونی...باید دوباره بسازیش

اینفرنال مچین اینطوریه که اگه بمیری باز میتونی بری توش ولی اگه از بازی خارج شی از بین میره مگر اینکه چند نفر باشین و یک نفر حتما تو بازی باشه بعدش اگه بری بیرون باز میتونی بیای و بری اینفرنال مچین
در ضمن این حرکتم یک محدودیت داره اونم اینه که نباید لیو پارتی بدی.

نه دیگه نمی تونی...باید دوباره بسازیش

اینفرنال مچین اینطوریه که اگه بمیری باز میتونی بری توش ولی اگه از بازی خارج شی از بین میره مگر اینکه چند نفر باشین و یک نفر حتما تو بازی باشه بعدش اگه بری بیرون باز میتونی بیای و بری اینفرنال مچین
در ضمن این حرکتم یک محدودیت داره اونم اینه که نباید لیو پارتی بدی.

بابا دیگه خیلی سختش کردن

دوستان اگر به امید Drop شدن و اینا نشستین حالا حالا ها باید بشینین . من فعلا آیتم های Cheap و Low ولی مفید هی میبرم AH 200 تا 500 تا میفروشم تا الانم 22M جمع کردم :d به این میگن صبر و شکیبایی . تا اینجا پول یه Mempo جمع شده :d (البته باید Bid بزنم :>) :d . در همین هین هم 2 تا Leg و 2 تا Set دراپ شد که که از Rare ها هم ارزششون کمتر بود :d . پس کلا بیخیال دراپ . برید 300 ساعت بازی کنید اونوقت یه چیزی .

دوستان چرا انقدر نا امید هستید؟فقط کافیه یه مقدار حوصله به خرج بدین و بدونین چطوری اینفرنو رو فارم کنید.البته دوستان همه استادن ولی ذکر چنتا نکته رو خالی از لطف نمیبینم:
1.بر خلاف نظر اکثر دوستان بهترین mp برای فارم کردن mp2 هست به این دلیل که خیلی سخت نیست و زود تموم میشه پس وقتی که شما برای 1بار فارم کردن mp5 یا بالا تر صرف میکنین میشه 2تا فارم mp2 رفت.
2.هیچ نسبتی بین کیفیت آیتمهای mp10 با mp0 نیست یا به عبارتی ایتمهای خدا در mp0 هم دراپ میشن.
3.با خرید ایتمهای ارزان که هم magic find و هم gold find دارن میشه راحت در mpهای پایین هم گلد خوب و هم item خوب فارم کرد.بهترین گزینه amuletها هستن.
4.چنتا فرند خارجی خیلی قوی پیدا کنین برای uber boss ها(منظورم همون پرتالها هستن) حد اقل mp باید 7باشه تا یه امیدی به hellfire ring داشته باشین.
5.البته این مورد تجربیه:به نظر من توی public یا multiplayer لجندری های بیشتری دراپ میشه.
من خودم با همین موارد 6تا hellfire ring ساختم وبیش از 120تا لجندری گرفتم به علاوه mempo وiceclimbersوwitching hour در طول 340 ساعت بازی.

---------- نوشته در 09:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی یادم رفت یه توضیحی راجب ست ایتمهای cain بدم:
hamidxfx - Community - Diablo III این پروفایل منه
ایتمهای headوpants وboots ست cain هستن که کلشو میشه با 500k خرید.من باhellfire ring و این ست %160 بوناس اکس پی در mp0 دارم که برای leveling خیلی عالیه حتما تست کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or