Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
دوستان من تازه واردم منو نوب رو راهمایی میکنید.:"> چنتا سوال داشتم.
1.شما عزیزان سی دی کی بازی رو از کجا خریدین؟! اسم سایت رو برام P.M کنید تا تبلیغ نشه./:)
2.من الان نسخه free to play رو بازی میکنم پلیر دیگه ایی ندیدم. زمانی که سی دی کی رو تو اکانتم بزنم. بازیکنان دیگه هم میان؟!
3.این mp 4 یا 5 کی یکی از دوستان گفت چیه؟!
4. من هیروم باربریان هست. میخوام Dps دوتا 1 Hand بکنم.(تانک نمیخوام باشه). چه چیز هایی خوبه براش جمع کنم تا dps بره بالا؟!
5.من 2ساله wow بازی میکنم این بازی هم مثل همون هستش؟ راحت میشه یاد گرفت؟
1.پخ شد
2.بله اورجینال بگیری میان :دی
3.mp مخفف monster power هست که هرچی بالاتر باشه درجه ی سختی دشمنات بیشتره در عوض هم experience و هم gold find و magic item find بیشتری بهت میده که بعدا باهاشون آشنا میشی
4.برای بالا بردن dps شما تو (AH(Auction house بچرخ اسلحه ها و ایتم های خوبی پیدا میشه و ah بعد از خرید cdkey باز میشه براتون(برای بالا بردن dps بربر باید Strentgh, hit to chance,Critical Hit Damage بالایی داشته باشید
5.آره یاد میگیری نگران نباش :دی من خودم اولش شوت بودم ولی با کمک بچه ها یاد گرفتم :دی
اینم بتل تگمه هر وقت خریدی ادم کن Nima#1429 امیدوارم بتونم کمکت کنم :دی
Ezio - Community - Diablo III

اگه بازی رو خریدی بعد کشتن اسکلت کینگ زیر همون صندلی که نشسته بود یه راه باز میشه که میری توش و بقیه داستان...
اگه هم نخریدی تا همین اسکلت کینگ بیشتر نمیره البته میتونی یه چند بار بری اسکلت رو بزنی تا لول 13 بشی ولی بعدش باید بازی رو بخری تا لول آپ شی ...
جم و اینچنت, هم بله میشه

---------- نوشته در 12:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها واسه بربر که بخواد تکی بری چجوری باید اسکیل گرفت و چه چیزیش رو بالا برد ؟
من تازه بازی رو خریدم و تا اکت 3 Hell رو رفتم البته mp 4 یا 5 دمیجم خوبه ها ولی زارتی میمیرم اگه زیر اتکاشون وایسم ,
زیاد به شیلد علاقه ندارم (خوشم نمیاد) بگید چجوری غیر این راه سفت بشم :) ؟
بیشتر از این الیت ها کتک بخور سفت میشی به مرور زمان :d بابا کاری که شیلد برات میکنه رو هچی آیتمی نمیکنه .

بیشتر از این الیت ها کتک بخور سفت میشی به مرور زمان :d بابا کاری که شیلد برات میکنه رو هچی آیتمی نمیکنه .

حرفم رو پس میگیرم !
من عاشق شیلدم :d
تو اینفرنو اکت 3 و 4 مثله یه مرد وا میسده کتک میخوره :p
البته شانس با ما یار بود تو ah شیلدی که 1m تا 10m دارن میدن رو خریدم 80k خدا طرف رو عجر اخروی بده :)

حرفم رو پس میگیرم !
من عاشق شیلدم :d
تو اینفرنو اکت 3 و 4 مثله یه مرد وا میسده کتک میخوره :p
البته شانس با ما یار بود تو ah شیلدی که 1m تا 10m دارن میدن رو خریدم 80k خدا طرف رو عجر اخروی بده :)

قیمت ها از بعد پچ اخیر خیلی شکسته شده من انگشتری که تا قبل پچ زیر 30 میلیون نبود گرفتم 2.9 میلیون!

منم چندتا عکس برای سرگرمی شماها بزارم:

MP10:

xt3fzl0xn0jghf20n0t5.jpg

ma9rvo66xkxxuonfjt0v.jpg

o1lz9ef7mi4rnw0e05j1.jpg

اینا همشون در یک دست تو 1 ساعت بدست اومدن
----------------------------------------------------------------

اینم چندتا عکس جالب...خودم دوسشون دارم....

le7qvcxyst230vtzkjbc.jpg

2t604rdq398z64uvpyh.jpg

این خیلی باحال بود :))))))))))

b5y749yj65dqroixrq8.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان کسی از شیراز هست که بتونه بدون مشکل لتنسی بازی کنه؟من پارس انلاینم با پینگ 150 لتنسی 800 دارم :(
راستی کسی هست با وایمکس ایرانسل بازی کنه؟اصلا به درد بازی میخوره؟ممنون میشم کسی کمک کنه.

منم چندتا عکس برای سرگرمی شماها بزارم:

MP10:

اینا همشون در یک دست تو 1 ساعت بدست اومدن
----------------------------------------------------------------

اینم چندتا عکس جالب...خودم دوسشون دارم....

این خیلی باحال بود :))))))))))
یه کم هم به من یاد بده :wow:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or