Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
الان با این بربر حتی تو MP10 هم یکبار هم نمی میرم. جون 130 هزار تا و life on hit=2300 تا.
ولی بدلیل dps کم کشتن elite ها یکم طول میکشه (تقریبا 5 دقیقه) این state رو میخوام حفظ کنم و درکنارش dps رو هم با اضافه کردن ch chance , ch damage ببرم بالا.
واقعا حال میده.
Amir - Community - Diablo III

فرمایشان عالی درست هیچ شکی درش نیست ... جای اشکال گرفتن هم نیست ... اما سلاحهای LOH باالا در حد 800-900 هم هست که قیمتهای بیشتر دارن با DPS های 700-900 و سوکت و CH D 70-80% حتی --- اما منم میدونم Life steal پایین میاد توی Inferno >... منتها من گفتم ( البته این روش بازی رو از کسایی یا گرفتن که با بربر های اونهای Inferno act 3 در حده 30-40 دقیقه بیشتر نیست براشون ) با اون سری اسکلیهای قبلا اشاره کردم که یکی از دوستان پرسیده بود ..به علاوه گفتم که اگر میزان CH D 480-500 باشه و CH C 45-50 درصد باشه اونقد Damage میزان بالا به دشمنان میخوره که با مقدار LIFE STEAL 8-10% و با LOH 300 هم کار توی MP5 راه میقته ... برای بالای MP5 ... ایتمهای که نیازه قیمتشون سر به فلک 200-300 ملیون میرسه ... اصلا هیچی ! لول

دمت گرم!
من هم این پست رو دقیقا با این هدف زدم که کسی‌ که بودجه بالایی‌ نداره، بتونه یک ایده کلی‌ از قطعه خریدن داشته باشه. هدف من این بود که کسی‌ که تازگی inferno رو باز کرده و پولی‌ نداره، بتونه بعد از مثلا یک هفته farm کردن hell یه مقدار پول گیرش بیاد و یه تعدادی قطعه مناسب بگیره که وارد inferno بشه. و الا اگه ۳۰۰ میلیون پول در بساط بود که قربونش برم ....

---------- نوشته در 06:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 PM ارسال شده بود ----------

پچ بازی چیه؟ الان شما با چه پچی بازی میکنید.؟! 1.0.5!؟
جایی رو میشناسید که فقط خود بازی رو بفروشه.(با همین پچ موجود. فقط بازی رو رو dvd)

این بعضی‌ همیشه on line هست و patch به صورت خودکار download می‌شه، بدون patch هم نمی‌شه بازی کرد، در نتیجه نیاز نیست نگران version باشی‌، ولی‌ محض اگاهیت، الان بازی رو نسخهٔ ۱.۰.۵a هستش. اگر هم خطّ قوی داری که میتونی‌ download کنیش، بالای ۱۰ گیگ باس باشه. وقتی‌ که account رو activate میکنی‌، بهت این امکان رو میده که Game Client رو بگیری. مجانی و مسلما crack هم نمیخواد.

دوستان من بازی رو با پچ 1.0.3 گرفتم اکانت Battel.net هم دارم. چه طور میتونم بازی رو به پچ مورد نیاز( برای بازی کردن تو سرور بیلیزارد) آپدیت کنم؟ بهد از اینکه به پچ 1.0.5 اپدیت کردم. چه طوری میتونم free to play تا لول 13 بازی کنم؟!

دوستان من بازی رو با پچ 1.0.3 گرفتم اکانت Battel.net هم دارم. چه طور میتونم بازی رو به پچ مورد نیاز( برای بازی کردن تو سرور بیلیزارد) آپدیت کنم؟ بهد از اینکه به پچ 1.0.5 اپدیت کردم. چه طوری میتونم free to play تا لول 13 بازی کنم؟!
اولا که وقتی اگر پچی برای بازی بیاد . خودش اتوماتیک اعمال میشه.
Free to play رو از طریق خوده ساین بلیزار اقدام میکنی بهت میده یعنی خود به خود توی اکانتت اد میشه.

این بلیزارد باید یه فکری بکنه یه فروشگاهی تو بازی راه بندازه که آیتم های خفنو به یه قیمت ثابت بده الان من میخوام برم برای بربرم آیتم بگیرم حساب کتاب کردم نزدیک 1 میلیارد گلد میخواد :|
خودمو خفه هم کنم این مقدار گیرم نمیاد
ببینم ممکنه plan ست هایی که تو اکشن هاوس هست مثل ست ناتالیا یا ست ایمورتال کینگ پیدا بشه؟ یعنی اصلا این این احتمالش هست؟
همین مانکه تا الان نزدیک 100 میلیون برام آب خورده :|
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragnarok-2690/

این بلیزارد باید یه فکری بکنه یه فروشگاهی تو بازی راه بندازه که آیتم های خفنو به یه قیمت ثابت بده الان من میخوام برم برای بربرم آیتم بگیرم حساب کتاب کردم نزدیک 1 میلیارد گلد میخواد :|
خودمو خفه هم کنم این مقدار گیرم نمیاد
ببینم ممکنه plan ست هایی که تو اکشن هاوس هست مثل ست ناتالیا یا ست ایمورتال کینگ پیدا بشه؟ یعنی اصلا این این احتمالش هست؟
همین مانکه تا الان نزدیک 100 میلیون برام آب خورده :|
Ragnarok#2690 - Community - Diablo III
خو معلومه همه رو دادی جم :| خوده جمات 60 میلیون آب خورده :|به نظرم اگه به جا این جما آیتم میخریدی خیلی بهتر بود :دی

آخرین ویرایش:
خو معلومه همه رو دادی جم :| خوده جمات 60 میلیون آب خورده :|به نظرم اگه به جا این جما آیتم میخریدی خیلی بهتر بود :دی

اونشو نمیخواد تو بگی جم خریدم 7 میل الان شده 12 میل چشات دراد:d
گیرم 60 میل داشته باشی میتونی باهاش ست ایمورتال کینگ یا ناتالیا رو جمع کنی؟
راستی نسخه بازیتو انگلیسی تونستی بکنی؟

اونشو نمیخواد تو بگی جم خریدم 7 میل الان شده 12 میل چشات دراد:d
گیرم 60 میل داشته باشی میتونی باهاش ست ایمورتال کینگ یا ناتالیا رو جمع کنی؟
راستی نسخه بازیتو انگلیسی تونستی بکنی؟
از ah مگه نخریدی جماتو :دی چشا خودت دراد یک مانک تانکی شدم به هیچ عنوان نمیمیرم یه بار بیا بازی ببینی تخم میکنی :دی بچه ها علی اینا دیروز شاهدن تو پورتال چه سگ جونی بودم :دی.60میل خرجش کردم این شد :| (راستی میدونم با جمله آخرت میخوای آبرو منو ببری) ;)

سلام دوستان یه مشکلی پیدا کردم اکانت من lock شده اومدم ریست پسورد بزنم ولی فامیلی که زده بودم یادم نمیاد چون یچی الکی زده بودم واسه فرستادن اسم و فامیلم میگه شماره موبایل بده که کشور مارو حساب نمیکنه واسه ثبت تیکت هم میگه لاگین کن که نمیشه نمیدونم چیکار کنم لطفآ کمکم کنید ممنون .

از ah مگه نخریدی جماتو :دی چشا خودت دراد یک مانک تانکی شدم به هیچ عنوان نمیمیرم یه بار بیا بازی ببینی تخم میکنی :دی بچه ها علی اینا دیروز شاهدن تو پورتال چه سگ جونی بودم :دی.60میل خرجش کردم این شد :| (راستی میدونم با جمله آخرت میخوای آبرو منو ببری) ;)
اولا درست صحبت کن تو این تاپیک اینجا جای عمومیه و ادب حکم میکنه با ادب باشی!
دوما من چیکار دارم به تو خودت اومدی گیر داری میدی 9 تا جم رادیانت ایتار سبز اینقدر فشار اعمال کرده؟
شما برو با مانکت خوش باش منم با مانک خودم!

اولا درست صحبت کن تو این تاپیک اینجا جای عمومیه و ادب حکم میکنه با ادب باشی!
دوما من چیکار دارم به تو خودت اومدی گیر داری میدی 9 تا جم رادیانت ایتار سبز اینقدر فشار اعمال کرده؟
شما برو با مانکت خوش باش منم با مانک خودم!
نه که شما خیلی با ادبی :) من گیر ندادم!دوستانه بهت گفتم آقا حامد !

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

دوستان میگم برای انتخاب درجه ی های سختی دیگه باید چیکار کرد؟ من اون چبرایی را که تموم کردم فقط حالت نرمالش بازه
گزینه ی Change Quest رو انتخاب میکنی بعدش اون پایین از حالت نرمال به حالتی که خودت میخوای تغییر بده.

نه که شما خیلی با ادبی :) من گیر ندادم!دوستانه بهت گفتم آقا حامد !

---------- نوشته در 03:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

گزینه ی Change Quest رو انتخاب میکنی بعدش اون پایین از حالت نرمال به حالتی که خودت میخوای تغییر بده.
میرم تو قسمت chang quest بجز گزینه ی نرمال چیز دیگه ای نداره !!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or