Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام بچه ها
همونطور که میدونید اکانت من بن شد.حالا میخوام یه اکانت دیگه با یه اسم جعلی و وی پی uk بسازم.چون فکر نکنم با همون ایمیل و مشخصات خودم بتونم یه اکانت دیگه بسازم.
به نظرتون میشه این کار رو کرد؟ممکنه بفهمن و بن کنن؟

سلام بچه ها
همونطور که میدونید اکانت من بن شد.حالا میخوام یه اکانت دیگه با یه اسم جعلی و وی پی uk بسازم.چون فکر نکنم با همون ایمیل و مشخصات خودم بتونم یه اکانت دیگه بسازم.
Generate a Random Name - Fake Name Generator
این واسه اسم.
واسه ایمیل بهتره یکی دیگه بسازی تو یاهو.ولی از Temp email هم میشه استفاده کرد
10minutemail.com

یکی از مواردی که خیلی از دوستان فراموش میکنن و در آیتم هاشون استفاده نمی کنند گزینه :
increase pickup radius health and moneyd هست که خیلی از وقتها جون آدم رو نجات میده. بعضی از وقتها بهتر از res هم عمل میکنه. مخصوصا تو elite ها.
یادتون باشه حداقل 2 تا از آیتم ها تون این خاصیت pickup radius رو داشته باشند.
در حالت عادی تقریبا هر 1 دقیقه یکبار میشه از خون استفاده کرد و جونمون رو نجات داد. ولی هر global helth که drop میشه سریع کل جونت رو پر میکنه.

یکی از مواردی که خیلی از دوستان فراموش میکنن و در آیتم هاشون استفاده نمی کنند گزینه :
increase pickup radius health and moneyd هست که خیلی از وقتها جون آدم رو نجات میده. بعضی از وقتها بهتر از res هم عمل میکنه. مخصوصا تو elite ها.
یادتون باشه حداقل 2 تا از آیتم ها تون این خاصیت pickup radius رو داشته باشند.
در حالت عادی تقریبا هر 1 دقیقه یکبار میشه از خون استفاده کرد و جونمون رو نجات داد. ولی هر global helth که drop میشه سریع کل جونت رو پر میکنه.

در همین راستا،

مواد لازم برای به درد خوردن در اینفرنو MP3 و بالاتر:

خیلی سادس! فقط تهیه کردنش ساده نیست :d

1. Crit Chance از 40% به بالا
2.Crit Damage از 200% به بالا
3.All resist از 600 به بالا
4.Armor...... زیاد.......
برای مانک و بربر یه مقدار قابل توجهی Life on Hit و همچنین برای بیشتر زنده موندن استفاده از shield خیلی توصیه میشه :)
اون Pickup Radius هم به شما اجازه میده که مثلا وقتی جون یه elite به نصف میرسه و یه Health Globe میندازه (واقعا جونشون نصف میشه یه دونه Globe میدن) و خودش هنوز روش وایساده شما اون Globe رو از همون بقلش وردارین و مجبور نشین برین روش....چون اصلا نمیتونین برین روش....
7 Yard خوبه 12 - 15 Yard بهتره.:)

اینا واقعا حداقلش بود...... چون وقتی یارو میاد جونش 22 میلیونه و شما میزنی 18k DPS و 10% Crit Chance با Crit Damage 70% ...... خب....... نمیشه.......:(

جهت اطلاع برای اینکه توی آکشن هاوس چی سرچ کنید:

Crit Chance روی دستبند - دستکش - انگشتر - گردنبند - کلاه و سپر ( Quiver - Mojo - Source ) میاد همچنین بعضی Skill ها و Passive ها
Crit Damage روی اسلحه - سوکت روی اسلحه - انگشتر - گردنبند و دستکش میاد همچنین بعضی Skill ها و Passive ها
All Resist روی همه جا میتونه بیاد به جز اسلحه
Armor روی همه جا میتونه بیاد به جز اسلحه

در ضمن: توی این مراحل از بازی لازم نیست که حتما روی اسلحه Primary Stat داشته باشین - DPS خود اسلحه بالا باشه، Crit Damage بده و سوکت داشته باشه بسه - برای بربر و مانک باید Life on Hit هم داشته باشه که گرون میشه، اگر پول ندارید Life on Hit با سوکت یا Life on Ht با Crit Damage بگیرید تا بعدا که پولدار شدین یکی بگیرید که همه رو داشته باشه، بقیه کلاس ها اصولا خیلی Life on Hit به کارشون نمیاد در نتیجه خرج اسلحشون کمتره یه جورایی شایدم نه! b-)

شب خوش.

سلامی گرم به شما عزیزان.
دوستان من میخوام تازه این بازی رو شروع کنم و هیچی هم ازش نمیدونم. یه سوالی هم داشتم که تمامی رجین ها Us. Eu همه توی یه سرور هستن؟ کدومشون بهترن؟!
آموزش اول بازی داره این بازی؟ الان من یه اکانت بتل دارم میتونم free to play تا یه قسمتی از بازی رو بازی کنم؟
سلام بچه ها
ببین من با IP اینترنت ایران( همین نت خودمون که از شرکت میگیریم) به بتل میخواستم برم کانکت نمیشد ولی با V*p*n به راحتی اومد و توی اکانتم هم رفتم. حالا بازم شما یه امتحانی بکن. از روی اسم و ایمیل فکر نکم بن کنن. از روی کشور و... .

1. Crit Chance از 40% به بالا
2.Crit Damage از 200% به بالا
3.All resist از 600 به بالا
4.Armor...... زیاد.......
برای مانک و بربر یه مقدار قابل توجهی Life on Hit و همچنین برای بیشتر زنده موندن استفاده از shield خیلی توصیه میشه :)
اون Pickup Radius هم به شما اجازه میده که مثلا وقتی جون یه elite به نصف میرسه و یه Health Globe میندازه (واقعا جونشون نصف میشه یه دونه Globe میدن) و خودش هنوز روش وایساده شما اون Globe رو از همون بقلش وردارین و مجبور نشین برین روش....چون اصلا نمیتونین برین روش....
7 Yard خوبه 12 - 15 Yard بهتره.:)

در ضمن: توی این مراحل از بازی لازم نیست که حتما روی اسلحه Primary Stat داشته باشین - DPS خود اسلحه بالا باشه، Crit Damage بده و سوکت داشته باشه بسه - برای بربر و مانک باید Life on Hit هم داشته باشه که گرون میشه، اگر پول ندارید Life on Hit با سوکت یا Life on Ht با Crit Damage بگیرید تا بعدا که پولدار شدین یکی بگیرید که همه رو داشته باشه، بقیه کلاس ها اصولا خیلی Life on Hit به کارشون نمیاد در نتیجه خرج اسلحشون کمتره یه جورایی شایدم نه! b-)

شب خوش.

Critical Damage به اندازه 200 خیلی پایینه ... 310 به بالا .... 450-500 که عالی - من خودم 495 % مشکلی ندارم ...

برای Barbarian : نیازی به LIFE ON HIT بالا نیستش وقتی CH D و CH C زیاد هست . چون اصولا Barb مثل بقیه کلاسهای دیگه میتونه جونش رو سریع و حتی سریع تر به دست بیاره ... در هر سلاح یک سوکت یک Critical Hit dagame 50-80% باشه کافی هست به اضافه 3.00% هم روی هر کردوم LIFE STEAL باشه اونوقت به Res بین 700-850 کلا میکشه زنده بمونه ادم توی MP5 - (در صورتی که Critical Hit chance 50% - Critical Hit damage 450-500%) اون با اسکلیهایی که قبلا گفتم ... البته یک 500-600 Life on Hit هم باشه که هیچی ... باز همین Style رو عکسش هم میشه کرد .... یعنی به جای Life Steal به اندازه 1500 تا LOH داشته باشی لول !
البته از شره LOH خلاص شدن برای یک بربر زمانی به کنار میره که همه اون Stat ها رو داشته باشه اونوقت هم بیاد یک Skorn بندازه با Radiant Emarld 100% که Damage بزنه روی 120K اونوقت هیچی جلو دارش نیست. ... حالا برو MP4-3 اما برای MP5 نیاز به سلاح هر دست هستش....
در ضمن برای بربر Movement speed اساسی هست توی MP5 که بشه از روی Poison - Fire رد شد سریع .... Attack speed باشه که عالیه ...

من همه مواد لازم رو برای ساخت HellFire هم گرفتم ... اینم اولیش که با سوکت در اومد !
Uber ها هم سخت هستش ... مخصوصا اونی که Magda ,و Skeleton king هست از همه بدتره ...
ما هر دفعه یک دست رفتیم با MF بین 370- 420 درصد ... یا از اون سه تا تیکه لازمه برای HellFire افتاد یا Leg یا Set ایتم افتاد با 4-5 تا زرد که بعضیهاشون انصافا خیلی خوب در اومدن.

بقیه کلاسها هم LOH خوبه ... من الان با DH در حده Damage به اندازه 200-220 هزارتا با 900 تا LOH توی Multi میشه در حده MP7 هم دووم اورد .... کلا 2-3 تا DH با یک بربر یا Wizard جون میده برای MP7 !

دیگه Drop های درخشان MP7 با 400-430 % Magic find بماند ... کلا تا الان 4 تا Set پیدا کردم ... سری NAtalya و کفشش که شاید 200-300 ملیونی ارزش داره ...
این MP گزاشتن عالی شد!
من تازه بعد 300 ساعت بازی یک سره با Barb و 60-70 ساعت DH رفتم سراغ Wizard >.. البته از خیر Barb نمیشه گزشت .. از همه بهتره ...

Critical Damage به اندازه 200 خیلی پایینه ... 310 به بالا .... 450-500 که عالی - من خودم 495 % مشکلی ندارم ...

برای Barbarian : نیازی به LIFE ON HIT بالا نیستش وقتی CH D و CH C زیاد هست . چون اصولا Barb مثل بقیه کلاسهای دیگه میتونه جونش رو سریع و حتی سریع تر به دست بیاره ... در هر سلاح یک سوکت یک Critical Hit dagame 50-80% باشه کافی هست به اضافه 3.00% هم روی هر کردوم LIFE STEAL باشه اونوقت به Res بین 700-850 کلا میکشه زنده بمونه ادم توی MP5 - (در صورتی که Critical Hit chance 50% - Critical Hit damage 450-500%) اون با اسکلیهایی که قبلا گفتم ... البته یک 500-600 Life on Hit هم باشه که هیچی ... باز همین Style رو عکسش هم میشه کرد .... یعنی به جای Life Steal به اندازه 1500 تا LOH داشته باشی لول !
البته از شره LOH خلاص شدن برای یک بربر زمانی به کنار میره که همه اون Stat ها رو داشته باشه اونوقت هم بیاد یک Skorn بندازه با Radiant Emarld 100% که Damage بزنه روی 120K اونوقت هیچی جلو دارش نیست. ... حالا برو MP4-3 اما برای MP5 نیاز به سلاح هر دست هستش....
در ضمن برای بربر Movement speed اساسی هست توی MP5 که بشه از روی Poison - Fire رد شد سریع .... Attack speed باشه که عالیه ...

من همه مواد لازم رو برای ساخت HellFire هم گرفتم ... اینم اولیش که با سوکت در اومد !
Uber ها هم سخت هستش ... مخصوصا اونی که Magda ,و Skeleton king هست از همه بدتره ...
ما هر دفعه یک دست رفتیم با MF بین 370- 420 درصد ... یا از اون سه تا تیکه لازمه برای HellFire افتاد یا Leg یا Set ایتم افتاد با 4-5 تا زرد که بعضیهاشون انصافا خیلی خوب در اومدن.

بقیه کلاسها هم LOH خوبه ... من الان با DH در حده Damage به اندازه 200-220 هزارتا با 900 تا LOH توی Multi میشه در حده MP7 هم دووم اورد .... کلا 2-3 تا DH با یک بربر یا Wizard جون میده برای MP7 !

دیگه Drop های درخشان MP7 با 400-430 % Magic find بماند ... کلا تا الان 4 تا Set پیدا کردم ... سری NAtalya و کفشش که شاید 200-300 ملیونی ارزش داره ...
این MP گزاشتن عالی شد!
من تازه بعد 300 ساعت بازی یک سره با Barb و 60-70 ساعت DH رفتم سراغ Wizard >.. البته از خیر Barb نمیشه گزشت .. از همه بهتره ...

سلام لطفا لینک پروفایل بربر رو بذار ببینیم آیتمهاش رو
برای بربر در mp4 بالاتر کدومش بهتره ؟
1- Skorn با life on hit>1500 یا life steal >5 خوبه ؟
2- دو تا one hand با ch damage و سوکت و life on hit>500 هر کدام
3- یک one hand با ch damage و سوکت و life on hit>500 و یک سپر خوب

کدومش بهتره ؟ mp4 و بالاتر
یه نگاهی به این بربر بندازین
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zaramos-2604/hero/421417
راستی شانس Block این بربر بالای 70 درصده

آخرین ویرایش:
سلامی گرم به شما عزیزان.
دوستان من میخوام تازه این بازی رو شروع کنم و هیچی هم ازش نمیدونم. یه سوالی هم داشتم که تمامی رجین ها Us. Eu همه توی یه سرور هستن؟ کدومشون بهترن؟!
آموزش اول بازی داره این بازی؟ الان من یه اکانت بتل دارم میتونم free to play تا یه قسمتی از بازی رو بازی کنم؟

ببین من با IP اینترنت ایران( همین نت خودمون که از شرکت میگیریم) به بتل میخواستم برم کانکت نمیشد ولی با V*p*n به راحتی اومد و توی اکانتم هم رفتم. حالا بازم شما یه امتحانی بکن. از روی اسم و ایمیل فکر نکم بن کنن. از روی کشور و... .
بازی ریجن خاصی نداره و گلوبال هست و سرورش رو به دلخواه میتونین خودتون انتخاب کنید که EU بهتر از همه هست.آموزش اول هم نداره چون به تدریج یاد میگیری.Free To play هم میتونی تا lvl 13 بازی کنی .موفق باشید ;)

بچه ها واسه آفلاین بازی کردن حتما باید به سرور کانکت شد ؟!
فکر نمیکنم کسی تا حالا تونسته باشه کپی زده باشه. درست نمیگم؟! بازی هنوز که کرک نشده؟! (آفلاین)

یه نکتهٔ بسیار مهم:

بر اساس difficulty level که دارین بازی می‌کنین، damage to health میاد پایین!
تو normal:
۱۰۰ درصد
تو nightmare:
۷۰ درصد
تو hell:
۴۰ درصد
تو inferno:
۲۰ درصد !
معنیش اینکه که ممکن شما مثلا ۳ درصد damage to health داشته باشین، و بزنین ۱۰۰ هزار تا! ۳ درصد ۱۰۰ هزار می‌شه ۳ هزار، ولی‌ فقط توی normal حقیقتاً ۳۰۰۰ تا میگیرین. وقتی‌ به inferno میرسین، از اون ۳۰۰۰ تا فقط ۲۰ درصدش مونده! یعنی‌ دارین میگیرین ۶۰۰!
ولی‌ life on hit کم نمی‌شه، یعنی‌ اگه نوشته ۵۰۰، همیشه ۵۰۰ می‌مونه!
حالا چرا این نکته مهمه؟
این برای کسی‌ که تازه داره بازی می‌کنه مهمه، چون برای اینکه بتونین از damage to health استفادهٔ خوبی‌ ببرین، باید یه چیزی تو مایه‌های همین barb این رفیقمون داشته باشین. ولی‌ تا وقتی‌ که میخواین به اون نقطه برسین، می‌تونین از life on hit استفاده کنین تا کارتون راه بیفته!
با مبلغ نسبتا معقولی‌ می‌شه یه اسلحه گرفت که ۵۰۰-۶۰۰ تا life on hit داره. برای اینکه همین میزان رو از طریقه damage to health بگیرین، همون طور که گفتم باید ۱۰۰ هزار بزنین، و برای این کار chc و chd احتیاج دارین. خریدن یون قطعات ارزون در نمیان!

سلام بچه ها :دی یه سوال رو سرم زرد بزارم یا قرمز؟ زرد Find Item میده خیلی تاثیر داره یعنی راحت Legendry و Set رو میده :دی؟قرمز هم که Experience میده که الان رو سرمه :دی !

سلام لطفا لینک پروفایل بربر رو بذار ببینیم آیتمهاش روبرای بربر در mp4 بالاتر کدومش بهتره ؟ 1- Skorn با life on hit>1500 یا life steal >5 خوبه ؟2- دو تا one hand با ch damage و سوکت و life on hit>500 هر کدام3- یک one hand با ch damage و سوکت و life on hit>500 و یک سپر خوبکدومش بهتره ؟ mp4 و بالاتر یه نگاهی به این بربر بندازین Zaramos - Community - Diablo IIIراستی شانس Block این بربر بالای 70 درصده
چقدر سوکت بنفش ؟؟؟ کلا اگر میخوای Res 800 داری به بالا ... با CH D 480% به بالا و CH C 49 % به بالا کلا 300-500 تا LOH داشته باشی هم با 7 % به بالا Life Steal کارت رو راه میندازه حتی توی MP7 ! دیگه چیدنش و گرفتن Stat هاش رو خودت باید اپتیمایز کنی.
یه نکتهٔ بسیار مهم:بر اساس difficulty level که دارین بازی می‌کنین، damage to health میاد پایین!تو normal:۱۰۰ درصدتو nightmare:۷۰ درصدتو hell:۴۰ درصدتو inferno:۲۰ درصد !معنیش اینکه که ممکن شما مثلا ۳ درصد damage to health داشته باشین، و بزنین ۱۰۰ هزار تا! ۳ درصد ۱۰۰ هزار می‌شه ۳ هزار، ولی‌ فقط توی normal حقیقتاً ۳۰۰۰ تا میگیرین. وقتی‌ به inferno میرسین، از اون ۳۰۰۰ تا فقط ۲۰ درصدش مونده! یعنی‌ دارین میگیرین ۶۰۰!ولی‌ life on hit کم نمی‌شه، یعنی‌ اگه نوشته ۵۰۰، همیشه ۵۰۰ می‌مونه!حالا چرا این نکته مهمه؟این برای کسی‌ که تازه داره بازی می‌کنه مهمه، چون برای اینکه بتونین از damage to health استفادهٔ خوبی‌ ببرین، باید یه چیزی تو مایه‌های همین barb این رفیقمون داشته باشین. ولی‌ تا وقتی‌ که میخواین به اون نقطه برسین، می‌تونین از life on hit استفاده کنین تا کارتون راه بیفته!با مبلغ نسبتا معقولی‌ می‌شه یه اسلحه گرفت که ۵۰۰-۶۰۰ تا life on hit داره. برای اینکه همین میزان رو از طریقه damage to health بگیرین، همون طور که گفتم باید ۱۰۰ هزار بزنین، و برای این کار chc و chd احتیاج دارین. خریدن یون قطعات ارزون در نمیان!
فرمایشان عالی درست هیچ شکی درش نیست ... جای اشکال گرفتن هم نیست ... اما سلاحهای LOH باالا در حد 800-900 هم هست که قیمتهای بیشتر دارن با DPS های 700-900 و سوکت و CH D 70-80% حتی --- اما منم میدونم Life steal پایین میاد توی Inferno >... منتها من گفتم ( البته این روش بازی رو از کسایی یا گرفتن که با بربر های اونهای Inferno act 3 در حده 30-40 دقیقه بیشتر نیست براشون ) با اون سری اسکلیهای قبلا اشاره کردم که یکی از دوستان پرسیده بود ..به علاوه گفتم که اگر میزان CH D 480-500 باشه و CH C 45-50 درصد باشه اونقد Damage میزان بالا به دشمنان میخوره که با مقدار LIFE STEAL 8-10% و با LOH 300 هم کار توی MP5 راه میقته ... برای بالای MP5 ... ایتمهای که نیازه قیمتشون سر به فلک 200-300 ملیون میرسه ... اصلا هیچی ! لول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or