Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
تنظیمات بربرم رو عوض کردم الان life steal ام 5 هست و dps 130 هزار تا و res=500 تا و از fury هم کم نمیارم (همیشه فوله)
یعنی میترکونم تو MP4 . تو اولین مبارزه ac1 و ac2 سریع کلید ها رو گرفتم.
3 روز پیش یه chest armor set immortal king که قیمتش تقریبا تو AH 120 میلیونه رو پیدا کردم.
الان گذاشتم واسه bid و قیمتش هی داره میره بالا
بتونم اونو به قیمت خوبی بفروشم و یه Skorn با Life steal 5 بخرم یعنی دیگه life steal=10 میشه (130K dps دارم 10 درصدش میشه 13 هزار تا life تو هر ثانیه که ضربه میزنم)
دیگه هیچ کی جلودارم نیست :)

تنظیمات بربرم رو عوض کردم الان life steal ام 5 هست و dps 130 هزار تا و res=500 تا و از fury هم کم نمیارم (همیشه فوله)
یعنی میترکونم تو MP4 . تو اولین مبارزه ac1 و ac2 سریع کلید ها رو گرفتم.
3 روز پیش یه chest armor set immortal king که قیمتش تقریبا تو AH 120 میلیونه رو پیدا کردم.
الان گذاشتم واسه bid و قیمتش هی داره میره بالا
بتونم اونو به قیمت خوبی بفروشم و یه Skorn با Life steal 5 بخرم یعنی دیگه life steal=10 میشه (130K dps دارم 10 درصدش میشه 13 هزار تا life تو هر ثانیه که ضربه میزنم)
دیگه هیچ کی جلودارم نیست :)

سلام،

شما یک نکته ای رو شاید مطلع نیستین: توی Inferno، وقتی شما Life Steal داری 10%، اون با 130k ِDPS نمیشه 13000 تا ، چون در Inferno از Life Steal به میزان 80% کسر میشود، شما میتونی حساب کنی که با 10% و 130K داری 2600 تا میگیری نه 13000 تا.

دوستان بالاخره با پیگیری های من و تو زحمت افتادن دوست عزیزی به نام سیاوش که سرور تیم اسپیک دارن، تونستیم چنل Diablo 3 Kings رو راه بندازیم برای اون دسته از عزیزانی که مایل باشن در حین بازی به مکالمه بپردازن.
برای اینستال برنامه team speak به این لینک مراجعه کنید
در راستای این کار عزیزانی که میخوان بیان چنل لطفا روی [URL="ts3server://ahurapc.com"]Here کلیک کنند[/URL] و بعد دنبال چنل Diablo 3 Kings بگردید و با دبل کلیک وارد چنل بشید
در حال حاضر چون تعداد ممکنه کم باشه چنل اصلی به 1 sub channel تقسیم شده ولی در آینده اگه زیاد بشیم هر گروهی که فعال باشن و نیاز به داشتن sub channel جداگونه برای گروهشون و پسورد گزاشتن روش داشته باشن میتونن درخواستشونو به من بگن تا براشون ok کنم

آخرین ویرایش:
آقایون ببخشید . من به مشکل عجیبی بر خوردم !
الان بعده 1 ماه و اندی برای نصب پچ 1.05 بازی رو اجر کردم و با وی یا بدونش بازی برام پچ نمیشه ! در اینجا دو حالت برام پیش میاد
1--- بعضی مواقع میگه your game is up to dated و play روشن میشه و میرم توی بازی ولی ورژن بازی 1.04XXXXX هستش .
2--- میره برای آپدیت ولی اصلا آپدیت شروع نمیشه !
نمیدونم به بلیز تیکت بزنم ... نزنم ... فعلا که نزدم میترسم بدتر بزنه بنم کنه .

آقایون ببخشید . من به مشکل عجیبی بر خوردم !
الان بعده 1 ماه و اندی برای نصب پچ 1.05 بازی رو اجر کردم و با وی یا بدونش بازی برام پچ نمیشه ! در اینجا دو حالت برام پیش میاد
1--- بعضی مواقع میگه your game is up to dated و play روشن میشه و میرم توی بازی ولی ورژن بازی 1.04XXXXX هستش .
2--- میره برای آپدیت ولی اصلا آپدیت شروع نمیشه !
نمیدونم به بلیز تیکت بزنم ... نزنم ... فعلا که نزدم میترسم بدتر بزنه بنم کنه .
آپدیت پر نمیشه ها یهو تموم میشه میزنه 100%
این مشکلو بارها من داشتم
به نظرم کشورتو عوض کن تو چیز پی ان بعد دوباره بزن ببین میگیرش یا نه

من چی پی ان رو عوض کردم ، سریع شروع به دانلود کرد.
در ضمن دانلود آفلاین اون هم اومده ، اگه نمیتونی آنلاین نصب کنی ، یه سرچ کن و پچ 1.0.5 آفلاین رو دانلود و نصب کن.

آخرین ویرایش:
یک سوال کاملا" مبتدیانه دارم ! دوستان این بازی مثل WoW برای قاره های مختلف اکانتش فرق میکنه ؟ منظورم US GB RU هست !!

یا GB هستش ؟

اگر GB هست میشه اکانت روسیه که ارزونتر هست خرید و اروپا بازی کرد ؟

یک سوال کاملا" مبتدیانه دارم ! دوستان این بازی مثل WoW برای قاره های مختلف اکانتش فرق میکنه ؟ منظورم US GB RU هست !!

یا GB هستش ؟

اگر GB هست میشه اکانت روسیه که ارزونتر هست خرید و اروپا بازی کرد ؟

روسیه ای رو نمیتونی زبون بازیشو به انگلیسی تغییر بدی

دوستان بالاخره با پیگیری های من و تو زحمت افتادن دوست عزیزی به نام سیاوش که سرور تیم اسپیک دارن، تونستیم چنل Diablo 3 Kings رو راه بندازیم برای اون دسته از عزیزانی که مایل باشن در حین بازی به مکالمه بپردازن.
برای اینستال برنامه team speak به این لینک مراجعه کنید
در راستای این کار عزیزانی که میخوان بیان چنل لطفا روی http://ts3server://ahurapc.comHere کلیک کنند و بعد دنبال چنل Diablo 3 Kings بگردید و با دبل کلیک وارد چنل بشید
در حال حاضر چون تعداد ممکنه کم باشه چنل اصلی به 1 sub channel تقسیم شده ولی در آینده اگه زیاد بشیم هر گروهی که فعال باشن و نیاز به داشتن sub channel جداگونه برای گروهشون و پسورد گزاشتن روش داشته باشن میتونن درخواستشونو به من بگن تا براشون ok کنم

دوست عزیز من روی HEREکلیک میکنم ولی لینکت خرابه ممنون میشم یه بررسی کنی

دوست عزیز من روی HEREکلیک میکنم ولی لینکت خرابه ممنون میشم یه بررسی کنی

اول باید برنامه رو نصب کنی بعد here رو بزنی میبرتتون تو برنامه و صفحه سرور رو میاره
درضمن اونایی که صفحه سرور رو باز کردن اون بالای برنامه نوشته bookmarks اونو بزنید و بعد add to bookmark رو بزنید تا تو اون قسمت ذخیره بشه برای دفعات بعد راحت بیایید روش کلیک کنید (تو همون قسمت bookmarks )

اول باید برنامه رو نصب کنی بعد here رو بزنی میبرتتون تو برنامه و صفحه سرور رو میاره
درضمن اونایی که صفحه سرور رو باز کردن اون بالای برنامه نوشته bookmarks اونو بزنید و بعد add to bookmark رو بزنید تا تو اون قسمت ذخیره بشه برای دفعات بعد راحت بیایید روش کلیک کنید (تو همون قسمت bookmarks )

ممنون از راهنماییت فقط یه سوال دیگه کدوم رو دانلود کنم clinetیا server

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or