Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy

والا ما امشب رفتیم با بچه‌ها act ۲ رو زادیم رو monster level ۳. من رو بالای ۴۰۰% MF بودم البته! ( با ۵ تا stack ).
farm که تموم شد بالای ۷۰۰ هزار درامد داشتیم، من ۳ تا legendery پیدا کردم و یدونه set.
یکی‌ از legendery‌ها رو فروختم ۲۰۰ هزار روی AH. اون set هم که پیدا کردم قیمتش ۵۰ میلیون بود
!

یعنی‌ در مجموع دوروبر ۹۰۰ هزار در آمد داشتیم تو یه Run!

پیشنهاد من همچنان سر جاشه! بهترین راه پول در اوردن اینه که inferno رو بازی کنی‌! پولی‌ که رو زمین می‌ریزه به تنهایی‌ کلی‌ کارت رو راه میندازه. به مرور زمان هم هی‌ paragon level میگیری که هر مرحله ۳% بهت GF و MF میده! اینجوری برای مثل وقتی‌ به ۲۰ میرسی‌، ۶۰% MF و GF همینجوری روت هست، با ۵ تا stack هم میشی‌ ۱۳۵%. ( بدون هیچی‌ رو لباس‌ات ). همین کلی‌ بهت کمک می‌کنه پول در بیاری.

farm کردن inferno یک خاصیت مهم دیگه هم داره: شانس داری که چیزی خوب گیرت بیاد که به قیمت بالا روی AH فروش بره. این شانس توی hell خیلی‌ کمتر. توی hell بر اساس ساعت در آمد داری، توی inferno بر اساس جنس، و بر اساس جنس خیلی‌ بهتره!

روش‌های دیگه قابل اطمینان نیستند. مثلا میتونی‌ ارزون بخری گرون بفروشی، بری تو public chat به مردم بگی‌ به من پول بدین و ...
ولی‌ اینها هیچ گارانتی ندران. بازی کردن حداقل این گارانتی رو بهت میده که پولی‌ که رو زمین می‌ریزه خودش کلی‌ هست.

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

به لینک بالای صفحه نگاه کن، به احتمال زیاد میگه:

us.battlenet

توی لینک US رو بکنEU

eu.battlenet

کارت رو راه میندازه به احتمال زیاد.

آره منم حرفتو قبول دارم ولی ضعیفم
تو اکت 3 MP خاموش هم دووم ندارم چه برسه که لولشو 3 کنی!

سلام دوستان عزیز لطف میکنین به hero من یه نگاهی بکنین اگه مشکلی داره راهنمای کنید ؟
alimaster - Community - Diablo III
خوب در مورد بربرت باید بگم شمشیرت خوبه به عنوان یک Two hand ولی اگه میتونی 2تا one hand یا یک one hand نسبتا خوب و یک سپر بردار که one hand و سپر به نظرم بهتره (حتی اگر دوتا one hand دمیجت رو آوردن پایین به خاتر Attach Speed شون بهتر از Two hand خودت عمل میکنن!)راستی حتما اسلحه هات socket داشته باشن(که این اسلحه نداره!)!آرمورت هم نسبتا خوبه به 8000 تا برسونی عالی میشه.دمیجتم که برات توضیح دادم چون داخل inferno سرعت مهم ترین نکته هستش.strentgth سعی کن ببری بالاتر.Resistance to all Elements هم پایینه به 450 تا برسونی خیلی تاثیر داره.Health هم سعی کن به 50k برسونی چون پایینه.ایتم هایی که بهت strentgh نمیده رو عوض کن تا strentgh رو ببری بالا.این هارو رعایت کنی یک هیروی نسبتا خوب میشی :دی البته دوستان دیگه هم حرفه ای تر از من هستند که میتونن شما رو راهنمایی کنند.
موفق باشید.

سلام دوستان عزیز لطف میکنین به hero من یه نگاهی بکنین اگه مشکلی داره راهنمای کنید ؟
alimaster - Community - Diablo III
من هم یک نظر کوچک بدم به اضافه دوستمون که بالا گفت.
اگر به Two Handed علاقه داری برو سراغ سری جدید Skorn ها که هم Damage بالایی دارم هم Stat های بهتری نسبت به IK که داری دارن
دوم.
ارمر 8000 - لایف 50 هیچ نیازی نیست . لایف بین 35-44 کافی - ارمر از 5500 به بالا کافی خواهد بود . اسکلیهای Weapon Master هم خوبه بزاری جای Renetless چون اصولا وقتی به اندازه کافی قوی باشی نیازی به اون اسکیل نیستش.
دوم Resistance رو باید بره روی 530 به بالا .
سوم ... همه چیز Strenght نیست. برای ایکه یک Barbar قوی داشته باشی دو عنصر Critical Hit Damage - Critical Hit Chance خیلی مهمه. هر چقدر اینا بالاتر باشن شما هم Health رو سریعتر به دست میاری و هم Damage بالاتری به دشمنان توی محیط میزنی . در نتیجه بالا بودن CH C شما Fury رو سریع بدست میاری به طوری که اصلا درم مواقع شلوغ تموم نمیشه !
حالا چی میکنی ؟ میایی یک سری ارمر میگیری که همه Resistance to all - Critical Hit chance 3-6 داشته باشه و CH D 30-60 درصد هم بده . Weapon هم باید سوکت داشته باشه که یک جواهر سبز درست حسابی بندازی توی . برای اینکه Inferno و حتی Monster Power در حد 6 هم برای ساده بشه یک چیزی در حده 70 هزارتا Damage - و 500% CH D و 45-49.5 درصد هم CH C نیاز داری .
در مورد Stat های دیگه هم که میتونه کمکت کنه. برای Bracer اگر Attack Speed داشته باشی بهتر میشه. خیلی بهتر میشه موقعی که روی سلاحت LIFE ON HIT داشته باشه. اگر دو دستت سلاح باشه و LOH رو برسونی به حده 1000-1500 اونوقت درصد اینکه توی Inferno بمیری خیلی کمه . بعد Boots ها هم Speed movement داشته باشه . درصورتی که Elit یک حال اساسی داشته بهت میداد با Run like a wind سریع ازش دور بشی .
حالا این Run like a wind با Stat های بالا چه جور به کار میاد ؟ وقتی CH C 45 درصد باشه و CH D 400-500 درصد باشه نه تنها در زمان دور شدنت باعث بدست اوردن هرچه بیشتر HP میشه بلکه ضربه بسبار شدیدی هم به Boss های میزنه . کلا مثلا ACT 1-2 رو میتونی فقط بدویی این ور اون ور بدون اینکه ضربه ای بزنی همه میمرن البته نه Elit ها .
سعی کن همه Socket داشته باشن که بشهRuby آنداخت . اگر همه Stat های بالا رو داشته باشی میتونی با Strenght 2000-2200 اصلا Damage یک بربر رو برسونی به پای 100 هزارتا .
سلاح ها هم Critical Hit Damage - Damage plus - Average Damage - Life on hit داشته باشن خوبه.
Skill هات هم نیاز به تغییرات داره .
به مرور زمان که داشتن Damage - CH D بالاتر میتونه از شره LIFE ON HIT خلاص بشی و به Life steal تکیه کنی . از 100 هزارتا Damage که میزنی کلا 7-10 درصدش به Life تبدیل بشه خودش سریعا جمعت میکنه .
البته همه ارمرها بالا ممکنه به قیمتهای 500 ملیونی جمعا برسه . پس برو تو کاره Harvest شدید.
اینم پروفایل خودم . به همین منوالی که توضیح دادم چیدم - البته هنوز در حال بهبود هستش ! اما تا الان بربرم ۷۰ هزارتا دمیج و دمون هانتر هم که ۱۶۰ هستش. اگر یک سری ایتمها رو منتقل کنم به ۲۰۰ هزار هم میرسه .
http://us.battle.net/d3/en/profile/SymBoliAc-6623/hero/1977437
Demon Hunter:
http://us.battle.net/d3/en/profile/SymBoliAc-6623/hero/24408082

آخرین ویرایش:
ولی دوستان من تازه به این نتیجه رسیدم همه چیز دمیج نیست!من با Two hand قبلی دمیجم 30000 بود ولی الان با اینکه 24000 هست خیلی بهتر میجنگم!اونم به خاطر اینکه یک one hand و یک سپر برداشتم که اوضاع هیرو رو خیلی بهتر کرد اونم فقط به خاطر attach speed !کلا دیابلو بازیه پیچیده ای هست برای استاد شدن خیلی باید روش وقت گذاشت :دی

ولی دوستان من تازه به این نتیجه رسیدم همه چیز دمیج نیست!من با Two hand قبلی دمیجم 30000 بود ولی الان با اینکه 24000 هست خیلی بهتر میجنگم!اونم به خاطر اینکه یک one hand و یک سپر برداشتم که اوضاع هیرو رو خیلی بهتر کرد اونم فقط به خاطر attach speed !کلا دیابلو بازیه پیچیده ای هست برای استاد شدن خیلی باید روش وقت گذاشت :دی
برادر من که گفتم اون two hand لامصب رو بنداز یه one hand + shiald ور دار .

سلام بچه ها
من چند ماهه که دیابلو بازی میکنم .
خواستم بپرسم آیا لیستی از battle tag بچه های ایرانی هست اینجا تا همدیگه رو بشناسیم و add کنیم.
بازی با هموطنی ها بیشتر حال میده
من amir#1401 هستم.
یه سوال دیگه هم داشتم ازتون :
چطور میشه تو بازی Monester Lvl رو عوض کرد بعد از پچ 1.0.5
خیلی اینو میشنوم ولی نمدونم کلا قضیه اش چیه
ممنون میشم راهنماییم کنید.

خب به سلامتی دوباره همه پورتهای چیز پی ان محدود شد تا خدا میدونه کی بازی مازی تعطیله

راجع به این سیستم Infernal Machine که تازه تو این پچ جدید اضافه کردن میخواستم یه توضیح مختصری بدم،

خلاصش اینه که توی اینفرنو 4 تا باس هستن که هر کدوم توی یه اکتن، اگر اینارو با 5 تا Nephalem Valor بکشید یه شانسی دارن که یه کلید بندازن، هر MP Level که اضافه کنین 10% به اون شانس اضافه میشه،(اصولا شک دارم که بدون MP Level اصلا شانسی داشته باشه!) مثلا MP 3 با 5 تا Valor بکشین 30% شانس داره که کلید بده. جایی که این باس جدیدا هستن هم معلومه و ثابت، مثلا اونی که توی اکت 2 هست همیشه یه جایی توی Oasis میاد، اکت 1 توی Fields of Misery میاد و اکت 3 و 4 رو هم نمیدونم یه گوگل کنید Infernal Machine همه همینا که گفتم و جای این باس ها و توضیحات کامل رو خود Blizzard گذاشته.

حالا این 3 تای اولی کلید میدن، اون که تو اکت 4 هست بهتون Plan میده که با این کلیدها و اون Plan میرین آهنگری براتون یه چیزی درست میکنه که با اون چیزه تو اینونتوریتون میرین توی New Tristram توی یه کلبه که درش حالا که این رو دارین باز هست. اون تو این وسیله که کشتین خودتون رو تا بسازینش 1 بار و فقط و فقط 1 بار یه پورتال باز میکنه، اگه بازی رو ببندین یا Quest رو عوض کنید باید برین دوباره 3 تا باس اولی رو بکشین تا کلید بدن ( چهارمی لازم نیست چون آهنگر دیگه Plan رو بلده، ولی کلیدها لازمه که یکی دیگه از اینا درست کنید دوباره بتونید برید)، ولی اگه برین اون تو بمیرین میتونین دوباره برگردین تو همون بازی اگه ببندین یا پشیمون شین یا زورتون نرسه دوباره از اول!

میرین اون تو 2 تا از باس های بازی رو که کلی قوی تر از قبل شدن رو میکشین (اصولا من کسی اینجا نمیشناسم که بتونه بکشه، تو یو تیوب یه یارو فیلم گذاشته که میکشه یه بربر داره که Level 100 هست، حالا حتما مجبور نیستین 100 باشین ولی اون یارو که من دیدم بود!)، Ghom + Rakanoth یکیشه، Skeleton King + Maghda یکی دیگه و Siege Breaker Assault Beast + Kule یکی دیگشون! حالا این عمو ها رو که کشتین ( با 5 تا Valor باید برین اونتو! بازم شک دارم اینفرنو معمولی اصلا بشه! ) "ممکنه" یه چیزی بندازن براتون که وقتی هر 3 تای اون چیزا رو بگیرین (!!!) (یعنی هر 6 تای این باس ها رو باید چندین بار نفله کنید تا اون چیز میزا بیفته!) میرید Plan برای Hellfire Ring رو از مغازه به قیمت 2 میلیون میگیرید میاین به اون یارو یاد میدین با این 3 تا چیزا که از اون دیوونه ها گرفتین 15000 تا میدین یه دونه Hellfire Ring میگیرین که خیلی باحاله و اینا! اگر ازش خوشتون نیومد دوباره Salvage میکنین و میتونین 15000 تا دیگه بدین یکی دیگه درست کنه انقدر میتونین تکرار کنین تا به نتیجه دلخواه برسین،

حالا اینا که گفتم هر بخشش جزییات بیشتری داره و کاملا ناقصه که یا خسرو حالشو داره بیاد اینجا اضافه کنه به این یا خودتون برین ببینید..... شرمنده اعصابم خورده از دسته مخابرات و Blizzard که بیخودی Ip ایرن رو بست...

شب و روز خوش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or