Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
زدن اکانت رو ترکوندن نامردا.اینم جواب بلیز

Thank you for taking the time to contact Blizzard Entertainment Customer Support.

It has come to our attention that there is a problem with the Battle.net account associated with this email address. Our records indicate that a material violation of the End User License Agreement has occurred: Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation

As a result of this finding, this account has been closed and any recurring World of Warcraft subscriptions have been canceled. No action is required from the account holder.

We are willing to discuss this action with you. If you reply to this email with a telephone number, along with a convenient date and time, we will attempt to call you and explain what is happening in more detail.

Please note that Blizzard Customer Support channels will not be able to advise on this action.

Thank you for your understanding in this matter.

Sincerely,
Blizzard Entertainment

Thank you for taking the time to contact Blizzard Entertainment Customer Support.

It has come to our attention that there is a problem with the Battle.net account associated with this email address. Our records indicate that a material violation of the End User License Agreement has occurred: Blizzard Entertainment: Blizzard Legal Documentation

As a result of this finding, this account has been closed and any recurring World of Warcraft subscriptions have been canceled. No action is required from the account holder.

We are willing to discuss this action with you. If you reply to this email with a telephone number, along with a convenient date and time, we will attempt to call you and explain what is happening in more detail.

Please note that Blizzard Customer Support channels will not be able to advise on this action.

Sincerely,
Blizzard Entertainment
پسر خیلی بد شد . فعلا که به نظر میرسه راهی نباشه . اگر شانس بیاری تحریم رو وردارند میتونی اکانتتو پس بگیری . من جای تو بودم سریع الکی تیکت نمیزدم . میسپوردی یکی از خارج ( اهل اونجا ) اکانت رو میگفت ماله منه کپی مدرک شناسایی میداد مشکل حل بود . پسر خاله من هم مثل شما همین مشکل واسش پیش اومد داد دسته داییم انگلیس سه سوته ( چند روزه ) مشکل حل شد . حتی کشورش هم ایران بود ولی دایی گفتش الان اهل اینجام اونا هم اذیت نکردن ( کرم که ندارند ) کشورش رو هم به UK تغییر دادند .(بدون در خواست ! )

Sincerely,
Blizzard Entertainment

من سوال سری بازی یادم رفت درحالی که اکانت به نام یکی دیگه بود و بلیزارد از من عکس پاسپورت می خاست و اون طرف هم عکسش نمی داد! من با عکس کارت ملی خودم سکرت گرفتم!! این پرسه تقریبا 2 ماه طول کشید

نگران نباش و با ساپورت شروع به مذاکره کن خدا بزرگ...

خیلی اعصابم خورده نمیدونم چیکار کنم.اخه ما چه گناهی کردیم که باید تو این مملکت زندگی کنیم.همه چی رو به سه چهار برابر قیمت بخریم بعدش هم دستمون به هیچ جا بند نباشه به این راحتی هر کاری دوس دارن باهامون میکنن.فعلا بیخیال میشم چند وقت بعد دوباره تیکت میدم ببینم چی میشه.

دوستان اون authenticator رو تا زمانی که به real money auction house نرفتید استفاده نکنید
من چون اونجا استفاده میکنم مجبورم بزنم
درضمن حتما شماره سریالشو و کد ریستور کردنشو یادداشت کنید داشته باشید که خدایی نکرده مثل این دوستمون به مشکل نخورید
هادی جان از صمیم قلب امیدوارم مشکلت حل بشه باور کن اونور آشنا ندارم وگرنه بهش میگفتم پیگیر کارت بشه!:(

سلام!

من این پست رو با استفاده از بهنویس میزنم، در نتیجه اگر غلط املایی بود ببخشید!
یه توضیح ساده می‌خواستم بدم در مورد اینکه چه جوری باید تو inferno زندگی‌ کرد.
بعدش یه توضیح کلی‌ در مورد monk میدم.

مرحله اول: درک منا و مفهوم inferno:

inferno برای این طراحی شده که تا جای ممکن به بازیکن فشار بیاره. monster damage و health دشمنان انقدر بالا میره که تغییرات زیادی نسبت به پایان hell و آغاز inferno وجود داره.

بزرگترین تفاوت اینه که از شروع بازی تا آخر hell, شما می‌تونین با تمرکز روی damage بالا از سر تا ته بازی رو درو کنین بدون اینکه مشکل خاصی‌ داشته باشین. اینکه بازیکنها وقتی‌ به /inferno میرسن به اون سیستم عادت کردن باعث می‌شه که دلشون نیاد ازش دست بکشن و این باعث می‌شه که کاری از پیش نبرن.

این رو همیشه به یاد داشته باشین: inferno طراحی شده که شما رو بکشه، و شما رو خواهد کشت. هدف اینه که کمتر بمیرین.

نکتهٔ اول اینه که تو inferno ملت خیلی‌ جون دارن. در نتیجه باید damage رو بالا ببرین، ولی‌ روش‌هایی که قبلا استفاده می‌کردین دیگه جواب نمیدان. قبل از inferno با تمرکز روی stat‌های اصلی‌ می‌تونستین damage رو بالا ببرین. ( مثلا یه barbarian می‌تونست روی strengh و vitality تمرکز کنه و زندگی‌ زیبا می‌بود.)ولی‌ تو inferno ملت روی میلیون جون دارن، و در نتیجه مجبور میشین که از critical hit damage و critical hit chance استفاده کنین تا بتونین کاری از پیش ببرین. این قاعده استثنا نداره و شامل تمام character‌ها می‌شه.

نکتهٔ دوم اینه که تو اینفرنو باید از حفاظت بیشتری برخوردار باشین. تقریبا می‌شه گفت که همه باید کمه کم ۶۰۰ تا all resist داشته باشن. این رو می‌شه با ترکیبی‌ از قطعه و skill ردیف کرد. همچنین حفاظتِ بیشتر به این معنی‌ خواهد بود که باید بخشی از قدرت حمله رو کنار بذارین. (حداقل در شروع کار.) در نتیجه برای مثل کسی‌ که تا این نقطه dula wield می‌کرده ممکن مجبور بشه shield دستش بگیره.

عکس: نمونه‌ای از صحبتهای بالا

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 AM ارسال شده بود ----------

مرحله دوم: درک جایگاه character تو بازی‌.

هر کدوم از ۵ تا character تو این بعضی‌ یک فلسفهٔ وجودی خودشون رو دارن و به اون شکل طراحی شدن. باید این رو درک کرد تا بشه ازشون استفادهٔ کامل رو برد.

نکته: diablo ۳ مخصوصا طوری طراحی شده که بازیکنان رو به بازی‌ تو تیم تشویق کنه. در نتیجه این پست و پست‌های آینده با این هدف که حداقل ۱ بازیکن دیگه تو تیم هست نوشته میشن.

barbarian

ساخته شده که tank باشه. با کلّه میره تو شیکم ملت و داغون می‌کنه. این قابلیت رو داره که مقادیر زیادی damage بگیره و تحمل کنه، در نتیجه موقعیت رو برای بقیه افراد تیم فراهم می‌کنه که از فواصل دور بمبارون کنن.

stat اصلی‌ barbarian رو strengh تشکیل میده که بهش damage میده، و armor رو بالا میبره ( برای همه character ها)
barbarian باید یون جلو باشه و توجه ملت رو جم کنه، تا بازیکنان دور برد بتونن حمله‌های سنگین کنن. در نتیجه armor, جون و resist جز الزامات حساب میشن. shield هم تقریبا اجباری می‌شه، مگر اینکه بتونین یه کارای خاصی‌ بکنین.
روشه بازی‌ barbarian شامل مدیریت بالا در یک منطقهٔ کوچیک می‌شه.

monk

ساخته شده که بره جلو، ولی‌ tank نباشه. راز زنده موندن monk در قابلیتش در سریع جابجا شدن و dodge کردن نهفته شده. اگر کار barbarian اینه که تو خط مقدم بمونه و damage بگیر، monk باید بره جلو و خط رو فرماندهی کنه. monk میتون جزر و مدّ خط مقدم رو تغییر بده. همچنان قابلیتش برای استفاده از montra میتون به تیمش یه حال اساسی‌ بده.

stat اصلی‌ dexterity هست که بهش damage و dodge chance ( واسه همه )میده.
monk هم به all resist نیاز داره مثل همه، ولی‌ از اونجا که قرار نیست مثل barbarian رفتار کنه میتون armor کمتری داشته باشه چون بجاش dodge chance داره، با این وجود armor همچنان توصیه می‌شه.

روش بازی monk شامل مدیریت بالا در یک منطقهٔ متوسط می‌شه.

نکتهٔ فوق‌العاده مهم در مورد barbarian و monk: این دوتا به صورت خودکار ۳۰% کمتر damage میگیرن. در نتیجه اگر یه wizard که هیچی‌ تنش نیست ۱۰۰۰ تا damage از یه چیزی بگیره، barbarian و monk میگیرن ۷۰۰.

Wizard

درست شده که حکم توپخانهٔ سنگین یا تاکتیکی رو بازی کنه. قرار نیست بره جلو، به جاش عقب وای میسه و به ملت damage خیلی‌ بالا می‌زنه، در حالی‌ که barbarina و monk راه رو بستن. زنده موندن wizard بستگی به کمک هم تیمیها و قابلیتش در منجمد کردن یا کند کردن ملت داره.

stat اصلی‌ inteligence هست که بهش damage و all resist ( به همه ) میده، ولی‌ سر level ۶۰ یه wizard طرفای ۱۶۰ تا all resist داره، در نتیجه حتا برای wizard همه all resist اضافه لازمه.

بازی wizard شامل مدیریت بالا در منطقهٔ بزرگی‌ می‌شه.

witch Doctor

حکم توپخانه خیلی‌ سنگین رو داره، ولی‌ با این فرق که زنده موندنش بر اساس قابلیتش در استفاده از جک و جونور ور ترسوندن مردمه.

از لحاظ stat و resist مثل wizard می‌مونه ولی‌ این قابلیت رو داره که از wizard بیشتر damage بزنه. خیلی‌ بیشتر، در حدی که بهش بولدوزر هم میگن.
بازیش شامل مدیریت بالا در منطقهٔ بزرگی‌ می‌شه.

Demon Hunter

حکم توپخانه تاکتیکی رو داره، میتون به تعداد کمی‌ از دشمنان damageِ وحشتناکی‌ بزنه، ولی‌ زنده موندنش بستس به در رفتنش!

stat اصلیش dexterity هست، ولی‌ به نسبت monk احتیاج به armor و resist کمتری داره.

بازیش شامل مدیریت بالا در منطقهٔ متوسط میشه.

چرا همهٔ اینا رو نوشتم؟

این مهمه که بدونین هر charactar قراره چی‌ کار باشه! در نتیجه در اثر مقایسه اشتباه نمی‌کنین.

یه barbarian قرار نیست به اندازهٔ یه monk بتونه کنترل داشته باشه، به اندازهٔ witch doctor صدمه بزنه و ....
یه wizard قرار نیست به اندازهٔ یه monk مقاوم باشه
و .......

از این ۲ تا پست می‌تونین به عنوان یک الگوی کلی‌ برای بعضی‌ استفاده کنین. جزئیات در مورد skill و قطعه خریدن رو بعدا مینویسم.

خوب بریم سراغ توضیحات کلی‌ در مورد monk:

اول از لباس‌ها شروع می‌کنیم:
از اونجا که monk میره به خطّ مقدّم، باید resist و armor بالا دشت باشه. تصوّر کلی‌ به اینکه که چون monk دارای dodge chance هست، نیزی به armor بالا نداره، در حالی‌ که این کاملا غلطه. بهترین monk میتونه در حدود ۴۵% dodge chance داشته باشه که به تنهایی‌ نمیتونه جون هیچ کس رو نجات بده.

یکی‌ از قابلیت‌های ویژه‌ monk داشتن یک skill به نام one with everything هست. این skill تمامی resist‌های monk رو برابر با بالاترین resist موجود میذاره. برای استفاده از این Skill, باید اول ببینین که بدون این skill بالاترین resist چند هست و از چه نوع.
مثلا فکر کن که poison resist از همه بالاتره.
بعد میرین سراغ قطعه‌هایی‌ که all resist + poison resist دارن. به این صورت all resist میگیرین معادل مجموع هر دو.
همچنین توصیه می‌شه که رو یکی‌ از قطعه‌ها pick up radius داشته باشین. extra health from globes هم خوبه.
از اونجا که باید حتما critical hit chance داشته باشین تا بتونین کاری بکنین، باید رو قتیتی که می‌تونین critical hit chance بگیرین.
این قطعات critical hit chance میگیرن:
helm
Ring
amulet
Glove
Bracer
off hand
این قطعات critical hit damage میگیرن:
اسلحه
نصب کردن emerald داخل socket اسلحه.
glove
Ring
amulet
حالا اسلحه:

برای کسی‌ که میره جلو life on hit روی اسلحه جز واجباته. اگر بتونین یه اصلاح بگیرین که critical hit damage + life on hit داشته باشه که خیلی‌ بهتره. حالت ایده‌آل اینه که critical hit damage + life on hit+Socket دشت باشه. توی socket می‌تونین emerald بندازین.
اصلاح گرون‌ترین قطعه هستش، در نتیجه از قیمتهای بالا شوکه نشین. یک اسلحه مناسب رو می‌تونین با ۱۰ میلیون ردیف کنین.

Passive Skill:
one with everything و seize the inititive اجباری هستن. البته اگر بتونین تو اکثر قطعه‌ها armor بگیرین میتون seize the inititive رو کنار بذارین. از اونجا که damage در اوایل پایین خواهد بود، من combination strike رو پیشنهاد می‌کنم.
combination strike به این صورت کار می‌کنه. هر وقت که بین ۲ تا sprit generator جابجا حمله می‌کنین، ۸% damage اضافه میگیرین، و این ۳ بار با هم جمع می‌شه، ور در مجموع ۲۴% damage میده. مسلما این باعث می‌شه که به ۲ تا primary attack احتیاج داشته باشین.

active skill :
از اونجا که combination strike درین، لازمه که ۲ تا sprit generator داشته باشین. یکی‌ رو لفت کلیک و یکی‌ رو رایت کلیک. بین این ۲ تا حرکت کنین تا stack بگیرین.( یه کلیک چپ، یه کلیک راست، یه کلیک چپ،...)
تمامی character‌ها به یک skill برای در رفتن از مواقع خطرناک احتیاج دارن. به این میگن panic skill. برای monk باید از serenity استفاده کنین.
استفاده از cyclon strike برای کنترل کردن میدان جنگ توصیه می‌شه.
sweeping wind برای damage زدن به تعداد زیادی از دشمنان کاربرد داره.
skill آخر هم اختیاریه!
از این monk می‌تونین به عنوان نمونه استفاده کنین.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/KhosroKhan-2785/hero/18641483

سؤالی اگه دارین حتما بنویسین!

inferno طراحی شده که شما رو بکشه، و شما رو خواهد کشت. هدف اینه که کمتر بمیرین.
دوست عزیز من الان دوستایی دارم که توی اینفرنو 4 نفره اگر تنهایی وسط دو تا الیت پک قرار بگیره! خونش حتی به نصف نمیرسه!!...

monk

ساخته شده که بره جلو، ولی‌ tank نباشه
اتفاقا مانک بدلیل قابلیت lof عالی و و توانایی جاخالی خوب همچنین توانایی رسیدن به ارقام بسیار بالا res نظیر 1700 بهترین گذینه برای تانک شدن هست...

بهترین monk میتونه در حدود ۴۵% dodge chance داشته باشه که به تنهایی‌ نمیتونه جون هیچ کس رو نجات بده.
من الان 64 درصد dodge chance دارم ...

آخرین ویرایش:
خسرو جان خیلی کامل و مفید گفتی دمت گرم حالا سوال اساسی من اینه
من الان گلد کم دارم برای خرید اسلحه و gear درست حسابی به اون شکلی که شما توصیه کردی و راهی هم بلد نیستم که گلد خیلی زیادی در بیارم حالا میتونی راه حلی یا قلقی برای گلد جمع کردن بگی؟
چون من با یه گیر هایی که پول بهم میده تو اکت 3 hell میتونم ساعتی نزدیک 300k در بیارم ولی برای 10 میلیون میدونی چقدر وقت میخواد؟ اگه راه سریعتری بلدب ممنون میشم کمک کنی

پچ 1.0.5 هم اومد...
18.9 مگ
اینم 2 تا عکس مهم مربوط به سیستم مانستر پاور:

f0b9a69f90b1.jpg

a83eabfb7fa3.jpg

در حال حاضر هم سرور های اروپا داوون هستن...الان ساعت 9:30 به وقت تهران:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or