Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
جالبه واسه هرکی یه مقدار بوده :d
مثل اینکه ملت حال نکردن با این وضعیت میگن بلیز میخواد بچاپ بچاپ کنه تو قسمت RMAH
lvl 1 رو نگاه کن مجیک و گولدش شده 10%
خجالت نمیکشن اینا؟

حالا باید بازی کنیم ببینیم تو اینفرنو با mp10 بازی چه جوری میشه همین جوریش که میزدن سریع میترکیدیم چه برسه الان که فکر کنم دشمنا از بغلمون رد بشن بادشون مارو پرت میکنه تو درو دیوار بازی خیلی سخت میشه یه فکریم باید برای ادوات جنگی بکنن با این وضعیت

دوست عزیز من الان دوستایی دارم که توی اینفرنو 4 نفره اگر تنهایی وسط دو تا الیت پک قرار بگیره! خونش حتی به نصف نمیرسه!!...

اتفاقا مانک بدلیل قابلیت lof عالی و و توانایی جاخالی خوب همچنین توانایی رسیدن به ارقام بسیار بالا res نظیر 1700 بهترین گذینه برای تانک شدن هست...

من الان 64 درصد dodge chance دارم ...

درسته دوستِ عزیز! استثنا وجود داره ! من هم wizard میشناسم که از barbarian بیشتر میتون tank کنه.

من هم witch doctor میشناسم که تیر کمون میگیره دستش و اصلا pet نداره.

استثنا همیشه وجود داره.
ولی‌ اگر اول پستِ من رو بخونی‌، نوشتم قواعد کلی‌ inferno, نه استثنا!
نکتهٔ دیگه قانون کنش و واکنش هست. هر حرکتی‌ یک تاثیر غیر مستقیم رو character داره.
من هم می‌تونم با تغییر ۲ تا passive, یک active و dual wield کردن همین الان ۷۵% dodge chance بگیرم! ولی‌ چیزی دیگه رو از دست میدم!
در ضمن اگر عدم خیلی‌ خوش شانس باشه یا بودجه ۱۰۰ میلیونی داشته باشه، میتون خیلی‌ کارا بکنه، ولی‌ من اینا رو برای کسی‌ نوشتم که پول نداره، ت ابتون با طرفای ۱۰-۱۵ میلیون کارشو راه بندازه!

جالبه واسه هرکی یه مقدار بوده :d
مثل اینکه ملت حال نکردن با این وضعیت میگن بلیز میخواد بچاپ بچاپ کنه تو قسمت RMAH
lvl 1 رو نگاه کن مجیک و گولدش شده 10%
خجالت نمیکشن اینا؟
اینطوری که شما فکر می کنی نیست ! در اصل این ها اضافه میشن !
حالتی که تا پچ 1.0.4 بازی می کردیم MP روی None بوده
الان به عنوان مثال اگه MP1 بزاری روی اینفرنو 25 درصد مجیک فایند بهت اضافه میشه ...
اینطوری نیست که به 25 درصد محدود بشه ;)

خسرو جان خیلی کامل و مفید گفتی دمت گرم حالا سوال اساسی من اینه
من الان گلد کم دارم برای خرید اسلحه و gear درست حسابی به اون شکلی که شما توصیه کردی و راهی هم بلد نیستم که گلد خیلی زیادی در بیارم حالا میتونی راه حلی یا قلقی برای گلد جمع کردن بگی؟
چون من با یه گیر هایی که پول بهم میده تو اکت 3 hell میتونم ساعتی نزدیک 300k در بیارم ولی برای 10 میلیون میدونی چقدر وقت میخواد؟ اگه راه سریعتری بلدب ممنون میشم کمک کنی

درسته دوستِ عزیز! استثنا وجود داره ! من هم wizard میشناسم که از barbarian بیشتر میتون tank کنه.

استثنا همیشه وجود داره.
نکتهٔ دیگه قانون کنش و واکنش هست. هر حرکتی‌ یک تاثیر غیر مستقیم رو character داره.
من هم می‌تونم با تغییر ۲ تا passive, یک active و dual wield کردن همین الان ۷۵% dodge chance بگیرم! ولی‌ چیزی دیگه رو از دست میدم!
در ضمن اگر عدم خیلی‌ خوش شانس باشه یا بودجه ۱۰۰ میلیونی داشته باشه، میتون خیلی‌ کارا بکنه، ولی‌ من اینا رو برای کسی‌ نوشتم که پول نداره، ت ابتون با طرفای ۱۰-۱۵ میلیون کارشو راه بندازه!

آپدیت 139 مگابایت هستش :دی راستی رو ML 10 کی میتونه خوده دیابلو رو بکشه :دی آیتماش باید دیگه هرکدوم 200-300 میلیون خرج کرده باشن تا بتونن رو ML 10 بکشن :دی خدا بخیر کنه من رو None هم موندم :دی

استثنا همیشه وجود داره.

خسرو جان این قلقی داره ؟ یعنی من میخوام بدونم مدلی هست که بشه؟ توش 10-15 میلیون در بیارم؟

استثنا همیشه وجود داره.

تمام دوستانی که من باشون بازی می کنم همشون این طوری هست حتی دیگه وقتی رندم بازی میکنم بازم این پلیر ها زیاد میبینم خود بیلیزارد هم در متن پچ جدید به این امر اعتراف کرده بود که تعداد زیاد از پلیر ها بازی حتی در مواجه با دو تا الیت پک هیچ مشکلی ندارن و بازی براشون هیجان نداره دلیل اضافه شدن mp همین اعلام شد

در مورد جاخالی من از هیچ کدوم از این اسکیل ها استفاده نمی کنم...

جااااااااااااااان الان act 1 رو روی mp 6-7 تموم میکونم تند تند سریع پاراگورنم بره بالا و درباره نظر خصرو مطلبت خوب بود ولی مثله گفته ی dexon من خودم قبله عوض شدن پچ act 3 رو با wiz میرفتم تکی راستی منم تانکم :D

خسرو جان این قلقی داره ؟ یعنی من میخوام بدونم مدلی هست که بشه؟ توش 10-15 میلیون در بیارم؟

والا ما امشب رفتیم با بچه‌ها act ۲ رو زادیم رو monster level ۳. من رو بالای ۴۰۰% MF بودم البته! ( با ۵ تا stack ).
farm که تموم شد بالای ۷۰۰ هزار درامد داشتیم، من ۳ تا legendery پیدا کردم و یدونه set.
یکی‌ از legendery‌ها رو فروختم ۲۰۰ هزار روی AH. اون set هم که پیدا کردم قیمتش ۵۰ میلیون بود
!

یعنی‌ در مجموع دوروبر ۹۰۰ هزار در آمد داشتیم تو یه Run!

پیشنهاد من همچنان سر جاشه! بهترین راه پول در اوردن اینه که inferno رو بازی کنی‌! پولی‌ که رو زمین می‌ریزه به تنهایی‌ کلی‌ کارت رو راه میندازه. به مرور زمان هم هی‌ paragon level میگیری که هر مرحله ۳% بهت GF و MF میده! اینجوری برای مثل وقتی‌ به ۲۰ میرسی‌، ۶۰% MF و GF همینجوری روت هست، با ۵ تا stack هم میشی‌ ۱۳۵%. ( بدون هیچی‌ رو لباس‌ات ). همین کلی‌ بهت کمک می‌کنه پول در بیاری.

farm کردن inferno یک خاصیت مهم دیگه هم داره: شانس داری که چیزی خوب گیرت بیاد که به قیمت بالا روی AH فروش بره. این شانس توی hell خیلی‌ کمتر. توی hell بر اساس ساعت در آمد داری، توی inferno بر اساس جنس، و بر اساس جنس خیلی‌ بهتره!

روش‌های دیگه قابل اطمینان نیستند. مثلا میتونی‌ ارزون بخری گرون بفروشی، بری تو public chat به مردم بگی‌ به من پول بدین و ...
ولی‌ اینها هیچ گارانتی ندران. بازی کردن حداقل این گارانتی رو بهت میده که پولی‌ که رو زمین می‌ریزه خودش کلی‌ هست.

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من وقتی View Profile رو میزنم این صفحه رو میاره :| ولی میتونم بازی کنم :| مشکل کجاست؟
99828762450944871148.png

به لینک بالای صفحه نگاه کن، به احتمال زیاد میگه:

us.battlenet

توی لینک US رو بکنEU

eu.battlenet

کارت رو راه میندازه به احتمال زیاد.

والا ما امشب رفتیم با بچه‌ها act ۲ رو زادیم رو monster level ۳. من رو بالای ۴۰۰% MF بودم البته! ( با ۵ تا stack ).
farm که تموم شد بالای ۷۰۰ هزار درامد داشتیم، من ۳ تا legendery پیدا کردم و یدونه set.
یکی‌ از legendery‌ها رو فروختم ۲۰۰ هزار روی AH. اون set هم که پیدا کردم قیمتش ۵۰ میلیون بود
!

یعنی‌ در مجموع دوروبر ۹۰۰ هزار در آمد داشتیم تو یه Run!

پیشنهاد من همچنان سر جاشه! بهترین راه پول در اوردن اینه که inferno رو بازی کنی‌! پولی‌ که رو زمین می‌ریزه به تنهایی‌ کلی‌ کارت رو راه میندازه. به مرور زمان هم هی‌ paragon level میگیری که هر مرحله ۳% بهت GF و MF میده! اینجوری برای مثل وقتی‌ به ۲۰ میرسی‌، ۶۰% MF و GF همینجوری روت هست، با ۵ تا stack هم میشی‌ ۱۳۵%. ( بدون هیچی‌ رو لباس‌ات ). همین کلی‌ بهت کمک می‌کنه پول در بیاری.

farm کردن inferno یک خاصیت مهم دیگه هم داره: شانس داری که چیزی خوب گیرت بیاد که به قیمت بالا روی AH فروش بره. این شانس توی hell خیلی‌ کمتر. توی hell بر اساس ساعت در آمد داری، توی inferno بر اساس جنس، و بر اساس جنس خیلی‌ بهتره!

روش‌های دیگه قابل اطمینان نیستند. مثلا میتونی‌ ارزون بخری گرون بفروشی، بری تو public chat به مردم بگی‌ به من پول بدین و ...
ولی‌ اینها هیچ گارانتی ندران. بازی کردن حداقل این گارانتی رو بهت میده که پولی‌ که رو زمین می‌ریزه خودش کلی‌ هست.

---------- نوشته در 02:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

به لینک بالای صفحه نگاه کن، به احتمال زیاد میگه:

us.battlenet

توی لینک US رو بکنEU

eu.battlenet

کارت رو راه میندازه به احتمال زیاد.
داداش سرورم EU هست اون بالا هم EU زدم!عجیبه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or