Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
با سلام
دوست عزیز sooli جون آقا ممنون میشم یه نظرتخصصی رو درمورد هیرو منم بدی ببینیم چی کم و کسر داره

اینم هیروم Dante
ممنون

دوست عزیز این رو که با نگاه کردن به پروفایلش "مشکلی" من توش نمیتونم پیدا کنم شاید یه کم Damage کافی نزنه.

"کم و کسر" خب همه هیرو ها دارن، مثل همه آدما!، حالا اگه شما میخوای نظر شخصی من رو بدونی به شخصه به این نتیجه رسیدم که Crit زدن خیلی زیاد میتونه علاوه بر این که خیلی Damage رو زیاد کنه خیلی هم "کاربردیه"، مثلا ویزاردها میتونن یه عده زیادی رو یخ زده سر جاشون تا ابد نگه دارن در حین اینکه خودشونم تموم مدت تو Diamond Skin هستن، تو اینفرنو خیلی هم رواج داره، منم به مدت این کار رو میکردم ولی الان یه خورده عوض بدل کردم دارم رو بیشتر Damage زدن کار میکنم، با این Skill ها و Crit chance فعلی Damage سراسری قابل توجهی میزنم ولی نمیتونم برم اون وسط یه سره همه رو یخ ببندم، دو سه تا Skill جا به جا کنم میتونم اون کار رو بکنم. از Staff یا هر اسلحه دو دستی هم به جز SKORN تا الان که خیری ندیدیم اینه که میخوای Wand با یه Source خوب که Damage بالا بده - Int - Vit و Crit Chance و مجیک فایند بده رو هم تست کن Damage بیشتر میزنی. البته نمیدونم اوضاع مال و منالت تو بازی چجوریه. میخوای یه ذره توضیح بده که الان فکر میکنی چی کم داری یا یه کم کاراکترهای مختلف ویزارد برا اینفرنو رو تو اینترنت سرچ کن ( البته بازم نمیدونم که انگلیسیت چقدر خوبه)

دوست عزیز این رو که با نگاه کردن به پروفایلش "مشکلی" من توش نمیتونم پیدا کنم شاید یه کم Damage کافی نزنه.

"کم و کسر" خب همه هیرو ها دارن، مثل همه آدما!، حالا اگه شما میخوای نظر شخصی من رو بدونی به شخصه به این نتیجه رسیدم که Crit زدن خیلی زیاد میتونه علاوه بر این که خیلی Damage رو زیاد کنه خیلی هم "کاربردیه"، مثلا ویزاردها میتونن یه عده زیادی رو یخ زده سر جاشون تا ابد نگه دارن در حین اینکه خودشونم تموم مدت تو Diamond Skin هستن، تو اینفرنو خیلی هم رواج داره، منم به مدت این کار رو میکردم ولی الان یه خورده عوض بدل کردم دارم رو بیشتر Damage زدن کار میکنم، با این Skill ها و Crit chance فعلی Damage سراسری قابل توجهی میزنم ولی نمیتونم برم اون وسط یه سره همه رو یخ ببندم، دو سه تا Skill جا به جا کنم میتونم اون کار رو بکنم. از Staff یا هر اسلحه دو دستی هم به جز SKORN تا الان که خیری ندیدیم اینه که میخوای Wand با یه Source خوب که Damage بالا بده - Int - Vit و Crit Chance و مجیک فایند بده رو هم تست کن Damage بیشتر میزنی. البته نمیدونم اوضاع مال و منالت تو بازی چجوریه. میخوای یه ذره توضیح بده که الان فکر میکنی چی کم داری یا یه کم کاراکترهای مختلف ویزارد برا اینفرنو رو تو اینترنت سرچ کن ( البته بازم نمیدونم که انگلیسیت چقدر خوبه)

مشکل اصلی که رو Damage هستش با این وضعیتی که دارم فقط ACT2 رو راحت میتونم برم
چی بگم از این بی گلدی که اگه گلد داشتم میرفتم ایتم خفن میخریدم دلمم نمیاد پول بدم گلد بخرم دوست دارم خودم ایتم پیدا کنم
به نظر خودم یکم لول ایتمام کمه و باید از الماسهای بهتری که البته گرونترهم هست استفاده کنم
یادمه یه سری ACT 2 رو Public میرفتم یکی با هامون بود اونم WDداشت آیتمای خفن گذاشته بود رو هیروش DPSاش 201K بود جلوتر از همه میرفتو دهن مهن همه رو آسفالت میکرد این Elite ها رو با چند ضربه میکشت با هاش تا آخر ACT 3 رفتیم خیلی حال داد منم ADD اش کردم :d بعضی مواقع با اون میرم

مشکل اصلی که رو Damage هستش با این وضعیتی که دارم فقط ACT2 رو راحت میتونم برم
چی بگم از این بی گلدی که اگه گلد داشتم میرفتم ایتم خفن میخریدم دلمم نمیاد پول بدم گلد بخرم دوست دارم خودم ایتم پیدا کنم
به نظر خودم یکم لول ایتمام کمه و باید از الماسهای بهتری که البته گرونترهم هست استفاده کنم
یادمه یه سری ACT 2 رو Public میرفتم یکی با هامون بود اونم WDداشت آیتمای خفن گذاشته بود رو هیروش DPSاش 201K بود جلوتر از همه میرفتو دهن مهن همه رو آسفالت میکرد این Elite ها رو با چند ضربه میکشت با هاش تا آخر ACT 3 رفتیم خیلی حال داد منم ADD اش کردم :d بعضی مواقع با اون میرم
منم ویزارد دارم و منم دوست ندارم برم گلد بخرم . و توی این مدت به یه نتیجه کلی و جالب رسیدم . من الان یک سری از آیتمهام مثلا فقط لایف . لاف استیل و کریت چنس و کریت دمیج میدن خب اینا اتریبیوت ها گرونی هستن که اگر روی یک سلاح انتلجنس دار قرار بگیرند قیمت اون ساح میره بالای 1 میلیون . ولی وقتی تنهایی بدون یکی از اتریبیوتها اصلی (Int.Str.Dex.) روی یه سلاحی باشه هیچ کس اونا رو نمیخره و میشه با قیمت مفت گیرشون اورد تازه اونم با اعداد بالا ! خب ولی در کنارش یک سری از آیتمهام فقط و فقط روی دمیج کار شدن و این دسته اتریبیتوهای گرون ندارند و به این ترتیب اینا هم طرفدار نداره و مفت میشه خریدشون ! به همین سادگی همدیگه رو کامل میکنند . من الان خودم تنهایی توی اکت 2 هیچ مشکلی ندارم . حالا برم 3 ببینم اونجا چه طوریه !!!

ACT3 واسه خودش دنیایی اگه کسی بتونه به تنهایی این ACT رو بره که عالیه حسابی برد کرده چون حسابی بهت XP میده همین الانشم من فقط تو این ACT میچرخم ولی به صورت Public

دوستان منم یه راه باحال پیدا کردم اگه بشه plan های legendary رو بگیریم بدیم به آهنگر و باهاش آیتم های legendary بسازیم تو AH قرار بدیم پول نسبتا خوبی گیرمون میاد

آقا امروز داشتم بازی میکردم که یه ویزارد به ما ملحق شد بعد دیدم هی Frost Nova میزنه از اونورم هی ری به ری Diamond Skin میزد خلاصه میرفت وسط دشمنا هی همه رو فریز میکرد ما هم Attack میزدم خیلی با حال بود بعد یه نگاهی به هیروش کردم یه نکته خیلی جالب تو Skill هاش دیدم ازش عکس گرفتم خودتون ببینین دقت کنین میبینین که skill های Frost Nova و Diamond Skin و Telepor همه رو باهم داره این چه جوری امکان داره کسی میدونه به ماهم بگه خیلی باحاله راحت میشه با این روش بازی رو انجام داد

96980450505220892069.jpg

آقا امروز داشتم بازی میکردم که یه ویزارد به ما ملحق شد بعد دیدم هی Frost Nova میزنه از اونورم هی ری به ری Diamond Skin میزد خلاصه میرفت وسط دشمنا هی همه رو فریز میکرد ما هم Attack میزدم خیلی با حال بود بعد یه نگاهی به هیروش کردم یه نکته خیلی جالب تو Skill هاش دیدم ازش عکس گرفتم خودتون ببینین دقت کنین میبینین که skill های Frost Nova و Diamond Skin و Telepor همه رو باهم داره این چه جوری امکان داره کسی میدونه به ماهم بگه خیلی باحاله راحت میشه با این روش بازی رو انجام داد

Teleport ربطی به اون داستان نداره، باید Critical Mass رو ورداری و Crit Chance کاراکترت از 37% بالاتر باشه که هر Crit که میزنی 1 ثانیه از Recharge همه Skill ها کم بشه. اگر درست این کار رو بکنی قبل از اینکه یخشون باز شه دوباره میتونی یخ بزنی، Skill های Energy Twister و اون بمبه اجباریه چون Crit که میزنن حتما 1 ثانیه کم میکنه و زیاد هم میزنن، بقیه اختیارین، برا خود Frost Nova هم میتونی Rune سومی یا چهارمی رو بزاری. من با این : Wizard - Game Guide - Diablo III همین کار رو میکردم ولی حوصلم سر رفت :d

برای اینکه بتونی چند تا Skill از یه گروه رو با هم داشته باشی باید بری تو Options > Game Play > Interface اونجا Elective Mode رو تیک بزنی.

آخرین ویرایش:
Teleport ربطی به اون داستان نداره، باید Critical Mass رو ورداری و Crit Chance کاراکترت از 37% بالاتر باشه که هر Crit که میزنی 1 ثانیه از Recharge همه Skill ها کم بشه. اگر درست این کار رو بکنی قبل از اینکه یخشون باز شه دوباره میتونی یخ بزنی، Skill های Energy Twister و اون بمبه اجباریه چون Crit که میزنن حتما 1 ثانیه کم میکنه و زیاد هم میزنن، بقیه اختیارین، برا خود Frost Nova هم میتونی Rune سومی یا چهارمی رو بزاری. من با این : Wizard - Game Guide - Diablo III همین کار رو میکردم ولی حوصلم سر رفت :d

برای اینکه بتونی چند تا Skill از یه گروه رو با هم داشته باشی باید بری تو Options > Game Play > Interface اونجا Elective Mode رو تیک بزنی.

ممنون از راهنمایت ولی اینجوری بنظرم خیلی بهتره بازی کنی اینطور نیست

ممنون از راهنمایت ولی اینجوری بنظرم خیلی بهتره بازی کنی اینطور نیست

منم نگفتم اونجوری خوب نبود یا حال نمیداد ولی خب یکی از خوبی های این بازی اینه که میتونی 100 جور با یه کاراکتر بازی کنی و هیچ کدومش لزوما بهتر یا بدتر نباشه، اینجوری که الان بازی میکنم هیجانش بیشتره، Damage هم بیشتره >:)، اون جوری هیجان و Damage کمتر بود ولی خب عملا همه وای میستادن نگاه میکردن دیگه :))

دوستان که می گفتن بازی اسون هست ار بعد پچ 1.0.5 تازه سختی اصلی بازی شروع میشه! تو mp 10 تا 600% سلامتی الیت پک ها بیشتر میشه! حالا افزایش دمیج به کنار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or