Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
آقا ما رفتیم خونه یکی از دوستان بازی رو دیدیم در یک کلمه خوفیدیم ... یعنی واقعا خداست

( رفتم برم یه رم 2 گیگ دیگه بخرم برای بازی )

اواسط تیر میام تو بازی خیلی بازی خدایست ..

پینگش برطرف شد درسته ؟؟ با BattlePings هم میشه بهترش کرد .. !

دوستان یه فیکس تو راهه یا نمیدونم شایدم . به مرور الان پچ شده . گفتم که بدونید .
Below you'll find a list of hotfixes which address various gameplay and service issues affecting Diablo III. Hotfixes are updates we make on our end without requiring you to download a new patch. Some of the hotfixes below will go live the moment they are implemented, while others may require your realm to be restarted to go into effect. Please keep in mind that some issues cannot be addressed without a client-side patch update. We will continue to update this thread in the days ahead as additional hotfixes are applied.
Spoiler Warning: If you have not yet completed Diablo III on Normal, some hotfixes described in this list may include spoilers.
MGPJJ5RRKGRD1337766593962.png
// May 22 //
General

• Players will now receive an error message when attempting to remove a gem from an item with no sockets
  • Players will now properly have their casting interrupted when attacked while performing resurrect on a fallen group member
  • Resolved over 30 game and service crashes affecting players
Classes

• Demon Hunter
    • Active Skills
      • Smoke Screen
        • Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds)
        • Skill Rune - Lingering Fog
          • Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 (tooltip will still show 3 seconds)
  • Monk
    • Active Skills
      • Fists of Thunder
        • Skill Rune -Quickening
          • Fixed an issue that was causing spirit regeneration to incorrectly trigger off critical hits from other sources, such as Sweeping Wind
      • Mantra of Healing
        • Mantra of Healing will now correctly provide only two times the base healing effect for the first 3 seconds after activation, down from four times the base healing effect (tooltip will still show the old value)
        • Skill Rune -Boon of Protection
          • A maximum absorption amount has been set to 1000 Life. This skill will be redesigned in an upcoming patch

• Wizard
    • Active Skills
      • Arcane Torrent
        • Skill Rune - Cascade
          • Fixed an issue that was causing Arcane Torrent to fire 3 new missiles per kill instead of only 1 new missile per kill
          • Number of new missiles generated from this rune will now cap at 10 missiles
      • Energy Armor
        • Skill Rune - Force Armor
          • Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player's maximum Life
Items

• The rare chest in the Town Cellar in Alcarnus will now only spawn 50% of the time, down from 100%
  • Players can no longer dual-wield two-handed weapons

// May 18 //
Classes

• Monk
    • Active Skills
      • Serenity
        • Skill Rune - Tranquility
          • Duration of immunity granted to nearby allies from crowd control effects reduced from 2 seconds to 1 second
Encounters

• Players will no longer remain invulnerable to attacks after defeating Diablo.
  • Players can no longer become stuck during Diablo's Shadow Grab ability if a player blinds Diablo while Shadow Grab is being cast.
Items

• Equipping a shield on a follower as a demon hunter will no longer disconnect you from the game.
Quests

• Act I
    • Players can now always interact with Karyna during the quest and quest step "Trailing the Coven : Talk to Karyna" when they resume from a save.
  • Act II
    • The Enchantress will now always appear during the quest and quest step "Shadows in the Desert : Disrupt the Hidden Conclave."
  • Act IV
    • Tyrael will now always be present for the in-game cutscene during the quest and quest step "Prime Evil : Climb to the Pinnacle of Heaven in the Silver Spire."

درود
خوب به لطف دوستان گل .امیر کوروش و فرهادو ارمان تونستیم سرانجام این شاهکار را تجربه کنیم !

اول از همه بگم مشکل من فنی بود و هیچ ربطی به سرور های بیلزارد کبیر نداشت :d
من الان با پینگ 70 خیلی راحت دارم بازی می کنم بدون هیچ لگ و از این جور حرف ها
در یک کلام اون چیزی که من تو بازی دیدیم تا الان تو هیچ باز یpcتجربه اش نکردم البته تصاویری هم تهیه کردم که مربوط به 10 دقیقه اول بازی میشه و فعلا وقت نشد براتون بیشتر تصویر قرار دهم .
یک جو خیلی عجیبی تو بازی هست که قفلت می کنه رو pcاصلا اجازه نمیده از بازی بیای بیرون :dدر مورد داستان که و گیم پلی که اصلا جای بحث نیست و فکر کنم دیگه همه می دونند با چی طرف هستیم b-)
گرافیک هنری بازی هم واقعا چشم نواز هست :)

خلاصه به تمام دوستام توصیه می کنم حتما تجربه اش کنید
مبارک باشه . منم دنبالشم بخرم . این عکس هایی که گذاشتی خاطرات بتا رو برم زنده کرد ( Mooege Crack :d ) که پر از باگ و بدبختی بود ولی بازی کردیم به هر صورت و باید بگم خیلی حال داد . با سرور ها مشکلی نداشتی ؟ :-/

از دوستان كسي به Hell نرسيده كه ببينه درجه سختي بازي چقدر فرق ميكنه و آيتم دراپ ها وضعيتشون چطور ميشه؟! آخه تو ديابلو 2 وقتي به Hell ميرسيدي درجه سختي افزايش خيلي چشمگيري پيدا ميكرد و مانسترها حداقل نسبت به يكي از المنت ها Immune بودن و مانسترهاي Extra Fast و از اين چيزا مثل نقل و نبات ريخته بود!!

واقعا وضعیت سرور های بازی خنده داره، از 2 ساعت پیش هم که error 37 شروع شده...
من که دیشب مشکلی نداشتم . همون ساعتی که کامنت دادی من داشتم بازی میکردم .
یه بزرگوارش بگه این اررور 37 کی پیش میاد . برای چی هست اصلا ؟

سلام،

خب من بعد از کلی درگیری وقتی و ... امروز بالاخره ACT I رو تموم کردم با Barbar لول 18.

در کل Act I بازی برای من که خیلی خوب بود. شاید به نظرم شاهکار بود. Drop ها برای من مناسب بود ولی به نظرم بازی توی ACT I خیلی کوتاه بود. نظر باقی دوستان چیه ؟

سینماتیک Act II مو رو به تن ادم سیخ می کنه. شاید از سینماتیک ها تنها و تنها از بلیزارد بر بیاد و لا غیر.

فقط مشکل من هنوز پینگ بازیه. من الان از ساعت 6 تا 9:10 صبح بدون هیچ (روی کلمه هیچ تاکید دارم) لگی بازی کردم. یه کله از لول 12 اومدم 18.

بازی با Templar رو به عنوان Followers ترجیح می دم چون Skill های Healـش به نظرم به درد این Barbar کله شق می خوره.

در مورد Skillهای بازی به نظرم خیلی خیلی خیلی یکنواخت و ساده چیده شده و اصلا درگیری فکری برات ایجاد نمی کنه.

در ادامه این روند بازی با دکی رو هم می خوام شروع کنم. یاد Warlockـم می یوفتم توی WoW و مجبورم باهاش بازی کنم.

هنوز بازی با Monk و Demon رو امتحان نکردم اصلا داخل بازی با این کارکتر ها نشدم. ولی میشم.

در کل، Act I منو راضی کرد و خیلی خوشم اومد.

ان شاء الله بعد از ظهر از ایتم هام عکس می گیرم می زارم ببینین و نظر بدین.

یاعلی..

من که دیشب مشکلی نداشتم . همون ساعتی که کامنت دادی من داشتم بازی میکردم .
یه بزرگوارش بگه این اررور 37 کی پیش میاد . برای چی هست اصلا ؟
سرور ها بیش از حد شلوغ میشن این ارور رو میده.
یه نکته جالب اینه که گویا وقتی این گیم هستید اگه به یه Chat Channel (مثلا جنرال چت )join شید دیگه Disconnect نمیشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or