Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
من نمیدونم این شاتل چه مرگش که من نمیتونم 1 دقیقه هم بازی کنم اصلا اینترت راه نداره

جالبه با 250kb/s دانلود میکنه ولی نمیتونه 4 تا داده رو رد و بدل کنه !!!!

من نمیدونم این شاتل چه مرگش که من نمیتونم 1 دقیقه هم بازی کنم اصلا اینترت راه نداره

جالبه با 250kb/s دانلود میکنه ولی نمیتونه 4 تا داده رو رد و بدل کنه !!!!
دلیلش اینه که پینگش بالاست . یه زنگ به مرکزش بزن . گرچه به احتمال 95% گره گشا نیست .

دلیلش اینه که پینگش بالاست . یه زنگ به مرکزش بزن . گرچه به احتمال 95% گره گشا نیست .

ربط به پینگش نداره.

من الان بدون چیر پی ان و جوراب اصلا نمی تونم وصل شم به بازی یا توی لودینگ می مونه یا یک صفحه میاد می زنه network disconnected بازی هنگ می کنه اما با حوراب و چیر پی ان بازی میاد اما لگ داره.

تیم skidrow اعلام کرده که بازی به طور کامل سرور بیس هست و زمان زیادی برای emulate کردن سرورش طول می کشه و فقط بخش single player اون هم در درسترس هست.

دوستم ashash اطلاعات کاملی داشت من که نفهمیدم چی گفت

خب من امروز تونستم چهار پنج ساعتی بدون هیچ گونه مشکلی بازی کنم که در نوع خودش عجیب و جالب بود !
واقعا اگه بخوایم این مشکلات سرور و Join شدن به اون رو فاکتور بگیریم با بازی فوق العاده زیبایی طرف هستیم .
Wizard هم اگه کسی هنوز بازی نکرده پیشنهاد میکنم پیگیرش بشه و بازی کنه که خیلی زیاد حال میدهد :دی

Current updates-05/22/2012
Game is fully server based so emulating everything is going to take time.We are working on it.
Game will be accessible only as single player and there will be no online features.
More updates regarding Diablo III will be added soon.
All torrents and Youtube videos claiming skidrow/unlocker/keys/offline server are fake.Posting any of these links will be automatically detected as spam and will be deleted.
Meantime you can keep checking our updates here.
Max Payne 3 PC version will be available on May 29th or before.
Support the companies, which software you actually enjoy
GREETINGS
To all friends of the family and honorable rival groups
این متنی هست که در سایت رسمی Skidrow اومده و 2 قسمت قرمز رنگ مهمترین هستند.

این متنی هست که در سایت رسمی Skidrow اومده و 2 قسمت قرمز رنگ مهمترین هستند.

خودش گفته fully server based .

emulate لوتها ، دراپها ، دشمنها و ، مشخصات رندوم دراپها و و و و .... با واقعیت خیلی فرق خواهد داشت! .
من موندم کسی که بتونه این شبیه سازو تا حدی درست پیاده سازی کنه بره خوده بلیزارد کار کنه خیلی بیشتر گیرش میاد :-/

اگه بازی فقط جهت کنترل به سرور وصل میشد اونوقت میشد به کرکش امیدوار بود ولی اگه همه قابلیتهای مهم بازی تو سرور اجرا بشن کرکش فایده نخواهد داشت

حجمش 3.91 G ولی نمیدونم repair میکنه یا از اول میگیره.

این منیجر بلیزارد چرا فایل که یک مقدارش مونده رو ترمیم نمی کنه همش از اول میره بگیره)x
الان حجم اون فایل من 3.90 هستش فقط مشکل سر 10mb ناقابله:((
یعنی هیچ راهی نیست که دوباره 3.91 گیگ رو از اول نگیرم؟؟؟؟

من موندم کسی که بتونه این شبیه سازو تا حدی درست پیاده سازی کنه بره خوده بلیزارد کار کنه خیلی بیشتر گیرش میاد
همچین چیزی امکان پذیر نیست، اگر بود 8 ساله یه سرور درست حسابی کرک برای wow اومده بود!

خوب دوستان من اومدم یک توضیخ مختصری بدم.

ببینید emulate کردن سرور اون هم با این درجه امنیت و حجم اطلاعات تقریبا غیر ممکن هست.

چیری که شما می بینید به عنوان کرک wow در واقع یک نسخه دزدی هست از سرور.
در واقع یک نسخه از سرور به هر طریقی دزدیده شده و پچ شده.
بحث دزدی در بازی ها از قدیم بوده همونطور که الان می بینیم فایل های سرور استیم هم دزدیه می شه و برای بازی های مختلف سرور ساخته می شه.
حال این دزدی می تونه از طریق هک باشه یا انتشار اطلاعات توسط یکی از کارمندان یا ....

دقت کردید چرا الان برای بازی هایی مثل rift,swtor,league of legends,heroes of newerthو ... اصلا شبیه سازی وجود نداره؟ چرا هر کسی نمی تونه یک سرور league of legends برای خودش راه بندازه؟

جواب اینه که تمام اطلاعات رد و بدل شده بین سرور و کلاینت رمز نگاری شدن و در کنار رمز نگاری امکان نداره که شما بتونی تمام اطلاعات مورد نیاز برای اجرای بدون نقص به دست بیاری.

اما سوال پیش میاد پس چرا DRM شرکت UBsoft رو شکستن و بازی های آنلاین رو آفلاین اجرا کردن؟

جواب این هست که درواقع این DRM هست و بازی Server-based نیست و فقط یک تشخیص هویت توسط سرور به طور مداوم انجام می شه و اگر هم قرار باشه اطلاعاتی برای اجرای بازی بین سرور و کلاینت تبادل بشه حجم اون اطلاعات بسیار ناچیز و به راحتی قابل دستیابی هست.
اما Diablo 3 بازی Server-Based هست و تمامی اطلاعات شما و قسمتی از پردازش بازی شما روی سرور های Blizzard انجام می شه.

در نتیجه این که باید صبر کرد و صبر کرد و صبر کرد.
پچ آفلاین از سمت بلیزارد به 0 میل می کنه چون باید در واقع نسخه سرورش رو در اختیار شما بزاره یا قسمت عمده ای از باری رو دوباره باز سازی کنه.
چیزی که شما درون سیستم خود به عنوان کلاینت دارید فقط یک رابط گرافیکی است بین سیستم شما و سرور.
شما باید این بازی رو یک بازی آنلاین در نظر بگیرید نه یک بازی که برای اجرا نیاز به اینترنت داره و حالت DRM مانند داره.

عزیزان این اکانت دوست من هست لطفا پیام خصوصی ندید عزیزان مدیری هم که قبلا من رو بن کردن لطف کنن اکانت دوست من رو بن نکنن
ashash

آخه خیلی برام عجیبه من اون قدیما که wow بازی میکردم هم خیلی لگ داشتم و واسه همینم دیگه بیخیال بازی شدم ولی حداقل موقعی که میرفتم وسط بیابون که هیچ کی نبود فقط حیوونا بودن مشکلی نداشتم و فقط موقعی که تو شهر های شلوغ بودم که کلی کاربر اطرافم بودن مشکل داشتم ولی این که سینگلش دیگه به کاربرای دیگه کاری نداره فقط به سرور وصل میشه مگر اینگه واقعا حجم اطلاعاتی که ردوبدل میشه واقعا زیاده که اینترت هنگ میکنه

آخه خیلی برام عجیبه من اون قدیما که wow بازی میکردم هم خیلی لگ داشتم و واسه همینم دیگه بیخیال بازی شدم ولی حداقل موقعی که میرفتم وسط بیابون که هیچ کی نبود فقط حیوونا بودن مشکلی نداشتم و فقط موقعی که تو شهر های شلوغ بودم که کلی کاربر اطرافم بودن مشکل داشتم ولی این که سینگلش دیگه به کاربرای دیگه کاری نداره فقط به سرور وصل میشه مگر اینگه واقعا حجم اطلاعاتی که ردوبدل میشه واقعا زیاده که اینترت هنگ میکنه
والا من الان wow رو بدون هیچ مشکلی بازی می کنم فقط گاهی اوقات تو BG های 40 نفره یکخورده لگ می زنه که اونم اصلا حس نمیشه
بلیزارد فکر کرده این مشکل سرور هاش خیلی معمولی هست و نشسته به حال فرصت بازی رو درست کنه انگار نه انگار یک عالمه پلیر مشکل دارن

درود
خوب به لطف دوستان گل .امیر کوروش و فرهادو ارمان تونستیم سرانجام این شاهکار را تجربه کنیم !

اول از همه بگم مشکل من فنی بود و هیچ ربطی به سرور های بیلزارد کبیر نداشت :d
من الان با پینگ 70 خیلی راحت دارم بازی می کنم بدون هیچ لگ و از این جور حرف ها
در یک کلام اون چیزی که من تو بازی دیدیم تا الان تو هیچ باز یpcتجربه اش نکردم البته تصاویری هم تهیه کردم که مربوط به 10 دقیقه اول بازی میشه و فعلا وقت نشد براتون بیشتر تصویر قرار دهم .
یک جو خیلی عجیبی تو بازی هست که قفلت می کنه رو pcاصلا اجازه نمیده از بازی بیای بیرون :dدر مورد داستان که و گیم پلی که اصلا جای بحث نیست و فکر کنم دیگه همه می دونند با چی طرف هستیم b-)
گرافیک هنری بازی هم واقعا چشم نواز هست :)

خلاصه به تمام دوستام توصیه می کنم حتما تجربه اش کنید

خب دوستان اینطور که من فهمیدم دیگه قضیه کرک کامل این بازی تقریبا کاملا منتفی شده . فقط اسکیدرو امیدواره بتونه سینگلش رو شبیه سازی کنه تازه اونم اینی نمیشه که منو شما داریم الان تجربه اش میکنیم . پس تا اطلاع ثانوی ...... هوورااااا !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or