Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
4 صفحه رفت جلو فقط شد بحث و مشکلا ت بازی !دوستان قرار شد این جور چیزهارا تو این تاپیک بیان کنیم
ممنون
DIABLO III ( نصب کرک و مشکلات گرافیکی)

سلام،

شرمنده ها، اون تاپیکی که شما معرفی کردین، نصب کرک و مشکل گرافیکی هستش. دوستان اینجا نه مشکل کرک دارن ( چون بازی کرکی نخواهد داشت تا الان) و نه مشکل گرافیک. ما هنوز نتونستیم بازی رو نصب کنیم. بزار اول نصب کنیم بعد به مشکل گرافیک بخوریم. البته کوروش جان لطف کردن گفتن فعلا توی همین تاپیک این موارد نصب رو بریم.

یاعلی...

خب بالاخره بعد از قبول کردن چند صفحه شرایط بلیزارد تونستم وارد بازی بشم و بازی کنم.
فعلا که در اول بازی هستم و جو بازی با شماره 2 تفاوت زیادی داره. بازی گرافیک هنری خوبی داره و فعلا سرعت اینترنت اذیت نکرده.

خب الان کمی بیشتر بازی کردم و بهتر میتونم نظر بدم. متاسفانه بازی از یک نظر فاجعه است. شما هر حرکتی انجام بدین ظاهرا باید به سرور بازی منتقل بشه تا انجام بشه و حالا یا بدلیل بد بودن پینگ اینترنت من و یا بد بودن شرایط سرور گاها فاصله بین کلیک تا اجرای حرکت و اثر کردن اون به 7-8 ثانیه هم میرسه و این یعنی افتضاح. در بازهای انلاین دیگه من حداکثر نیم ثانیه تاخیر دیده بودم که هرچند اصلا خوب نبود ولی برای کسی که به بازی علاقهمند بود قابل تحمل بود ولی اینجا وضعیت بیشتر از چیزی که بشه تحمل کرد خرابه. فقط امیدوارم از سرورهای بلیزارد باشه چون در این صورت با اعتراض بازیکنها مجبورن قضیه رو حل کنن ولی اگه از اینترنت ما باشه همینقدر بگم که کسی که نخریده دیگه نخره چون اصلا بدرد نمیخوره.

خب الان کمی بیشتر بازی کردم و بهتر میتونم نظر بدم. متاسفانه بازی از یک نظر فاجعه است. شما هر حرکتی انجام بدین ظاهرا باید به سرور بازی منتقل بشه تا انجام بشه و حالا یا بدلیل بد بودن پینگ اینترنت من و یا بد بودن شرایط سرور گاها فاصله بین کلیک تا اجرای حرکت و اثر کردن اون به 7-8 ثانیه هم میرسه و این یعنی افتضاح. در بازهای انلاین دیگه من حداکثر نیم ثانیه تاخیر دیده بودم که هرچند اصلا خوب نبود ولی برای کسی که به بازی علاقهمند بود قابل تحمل بود ولی اینجا وضعیت بیشتر از چیزی که بشه تحمل کرد خرابه. فقط امیدوارم از سرورهای بلیزارد باشه چون در این صورت با اعتراض بازیکنها مجبورن قضیه رو حل کنن ولی اگه از اینترنت ما باشه همینقدر بگم که کسی که نخریده دیگه نخره چون اصلا بدرد نمیخوره.

کوروش جان من یه سوال دارم شما پینگت معمولا چنده ؟ و این که time out نداری ؟ چون ممکنه از سرور های بلیزارد نباشه البته با خرید بتل پینگ مشکل حل بشه ولی یه چک بکن نتت رو :x دیگه فکر نکنم در حد wow باشه اخه :d

کوروش جان من یه سوال دارم شما پینگت معمولا چنده ؟ و این که time out نداری ؟ چون ممکنه از سرور های بلیزارد نباشه البته با خرید بتل پینگ مشکل حل بشه ولی یه چک بکن نتت رو :x دیگه فکر نکنم در حد wow باشه اخه :d

پینگ با کجا چنده؟ پینگ داخل خود بازی حدود 300-400 ولی مساله اینجاست که در محیط های خلوت با همین پینگ خیلی روون میشه بازی کرد ولی وقتی تعداد دشمنان زیاد میشه دیگه کلا بازی تعطیل میشه. من خودم به سرعت upload مشکوکم و فکر میکنم کمه. البته مساله ای که هست اینه که من هرروز بازی drakensang online رو بازی میکنم و تابحال اصلا مشکلی نداشتم حتی در محیطهای خیلی شلوغ و جالبه که این بازی اتفاقا برعکس دیابلو یک MMO هست و همه چیزش انلاینه و بد بودن وضعیت نت اونجا باید بیشتر خودش رو نشون بده ولی اوجا همه چیز نرمال و اوکیه ولی اینطرف دیابلو برای من اصلا قابل بازی کردن نیست.
اینطور که کوروش جان میگه پس بریم همون drakensang رو انلاین بازی کنیم سنگین تریم

راستش شاید برای شما اینطوری نباشه ولی برای من اینطوریه. فعلا باید منتظر بشیم بقیه دوستان هم امتحان کنند.

سلام،

البته نمی دونم این موردی که می گم درست هست یا نه. بازی روز اول انتشاره و هنوز سرورهای بلیزارد با تمام توان کار نمی کنن. البته کوروش از همون نصب بازی گرفته تا الان کلا همه مواردش با کندی همراه بوده. بعید می دونم مشکل از سرورهای بلیزارد باشه.
من هنوز نتونستم بازی رو نصب کنم.
البته توی SC2 و WoW هم بعضی جاهاش یه خاطر پینگ داغون ما این اتفاق می افتاد. که با BP حل میشد.

حالا بزارین یه 2-3 روز از وقت انتشار بازی بگذره. احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.

یاعلی...

پینگ با کجا چنده؟ پینگ داخل خود بازی حدود 300-400 ولی مساله اینجاست که در محیط های خلوت با همین پینگ خیلی روون میشه بازی کرد ولی وقتی تعداد دشمنان زیاد میشه دیگه کلا بازی تعطیل میشه. من خودم به سرعت upload مشکوکم و فکر میکنم کمه. البته مساله ای که هست اینه که من هرروز بازی drakensang online رو بازی میکنم و تابحال اصلا مشکلی نداشتم حتی در محیطهای خیلی شلوغ و جالبه که این بازی اتفاقا برعکس دیابلو یک MMO هست و همه چیزش انلاینه و بد بودن وضعیت نت اونجا باید بیشتر خودش رو نشون بده ولی اوجا همه چیز نرمال و اوکیه ولی اینطرف دیابلو برای من اصلا قابل بازی کردن نیست.

راستش شاید برای شما اینطوری نباشه ولی برای من اینطوریه. فعلا باید منتظر بشیم بقیه دوستان هم امتحان کنند.

کوروش جان راستش من مشکل شما رو ندارم و یکم پینگ شما بالا هست و توی محیط شلوغ بدون شک بازی منفجر میشه. حالا یه سوال شما با 4.2.2.4 پینگت چنده ؟ ولی نظر من در نهایت اینه که اگه از سرور های بلیزادر نباشه با یه بتل پینگ همه چیر حل میشه ولی البته day 1 هست و ممکنه مشکلاتی داشته باشه سرور ها و شامل حال شما هم شده باشه.

پینگ الان یکم غیرطبیعی بالاست، باید صبر کنیم یک مقدار. ولی تا جایی که من یادمه زمان بِتا چون سرورا آمریکا بود ما با پینگ 300-400 بازی می‌کردیم و مشکلی نبود. بعضی وقت‌ها دیلی می‌افتاد فقط. البته من که مشکل پینگ ندارم :دی

البته کوروش از همون نصب بازی گرفته تا الان کلا همه مواردش با کندی همراه بوده. بعید می دونم مشکل از سرورهای بلیزارد باشه.

اگر هم مشکل از کندی سیستم من باشه بازهم مشکل بلیزارده مثل همون مساله ای که کارتهای گرافیک 8800GT با NWN داشتن و با اینکه خیلی قویتر از سیستم مورد نیاز بازی بودن ولی بخاطر افتضاح برنامه نویسی bioware بازی بشدت کند اجرا میشد. الانم سیستم من رو تو پروفایلم چک کن دیگه از این قویتر که نمیشه.
کوروش جان راستش من مشکل شما رو ندارم و یکم پینگ شما بالا هست و توی محیط شلوغ بدون شک بازی منفجر میشه. حالا یه سوال شما با 4.2.2.4 پینگت چنده ؟ ولی نظر من در نهایت اینه که اگه از سرور های بلیزادر نباشه با یه بتل پینگ همه چیر حل میشه ولی البته day 1 هست و ممکنه مشکلاتی داشته باشه سرور ها و شامل حال شما هم شده باشه.

میانگین پینگم 268 . خب من دارم میگم با بازی دیگه این مشکل رو نداشتم در صورتی که اونجا قضیه حساس تر بود اینطرف همه چیز روی خود سیستم نصب شده و فقط دیتای کمی نیازه که انتقال پیدا کنه. اگه قرار بود با این پینگ در محیط های نسبتا شلوغ دیابلو بازی منفجر بشه در محیطهای شلوغ drakensang خود سیستم باید منفجر میشد.

ولی تا جایی که من یادمه زمان بِتا چون سرورا آمریکا بود ما با پینگ 300-400 بازی می‌کردیم و مشکلی نبود.

با همین پینگ الان رسما غیر قابل بازی شده و فعلا ولش کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or