Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
سلام،

من اون اپدیت کلاینت جدید رو که بلیزارد توی سایت خودش دو روز پیش گذاشته بود رو دانلود کردم و به مسیر فایل دانلود شده قبلیم دادم و دقیقا 65 مگ دانلود کرد و Finished داد. بعد هم Set up بازی اومد بالا.

حالا وقتی مسیر برای نصب می دم الان دو بار روی 47 و 41 ارور داد و پرید بیرون. مشکل Disk Eject میگیره. عجیبه برای من.

دادم اشتباه انجام می دم کاری رو ؟

یاعلی...

ظاهرا کار اشتباهی انجام ندادی. کسان دیگه ای هم بودن که این مشکل رو داشتن و در خود بتلنت مطرح کردن. اگه جوابی برای این مشکل دیدم خبر میدم.

سلام،

خب من یه موردی هست که توی بتلنت هم خوندم در موردش.

اونایی که بتا بازی رو داشتن و الان بازی رو فاینال نصب کردن مشکل داشتن. و بایستی بتا بازی رو Uninstall می کردن که من اینکار رو نکردم.

الان دارم روی XP و نوت بوکم اجرا می کنم. ببینم مشکل حل میشه یا نه.

یاعلی...

من واقعا الان احساس بدی نسبت به بلیزارد پیدا کردم.
اول اینکه سر آپدیت لانچر و Setup و اینا کلی وقتمو گرفت تا درست شد و حالا هم که اون مشکلات حل شده یه مشکل مسخره دیگه ایجاد شده.
میگه سیستم شما از حداقل سیستم مورد نیاز بازی کمتره! خب من با اینش مشکلی ندارم، مشکل اینه که خیلی مسخرست که بخواد بخاطر همچین دلیلی نذاره بازی روی سیستمم نصب بشه!
این مشخصات سیستم منه:

Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.100608-0458)
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 4094MB RAM
Page File: 1836MB used, 6526MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

چک کردم فقط CPUــم یه مقدار از اونی که خواسته پایین تره که فکر میکنم با توجه به بقیه مشخصاتم از عهده اجرای بازی بربیاد، تازه من بتا رو روی بالاترین تنظیمات بدون هیچ افت فریمی بازی کردم واقعا نمیدونم این دیگه چه جور مشکلیه! اصلا حتی بازی هم اگه روی سیستمم نخواد اجرا بشه این دیگه واقعا مسخرست که نذاره نصبش کنم.
اگه کسی مشکل مشابه من داشت و راه حلی پیدا کرد لطفا اینجا بگه.

من واقعا الان احساس بدی نسبت به بلیزارد پیدا کردم.
اول اینکه سر آپدیت لانچر و Setup و اینا کلی وقتمو گرفت تا درست شد و حالا هم که اون مشکلات حل شده یه مشکل مسخره دیگه ایجاد شده.
میگه سیستم شما از حداقل سیستم مورد نیاز بازی کمتره! خب من با اینش مشکلی ندارم، مشکل اینه که خیلی مسخرست که بخواد بخاطر همچین دلیلی نذاره بازی روی سیستمم نصب بشه!
این مشخصات سیستم منه:

Operating System: Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.100608-0458)
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7450 @ 2.13GHz (2 CPUs), ~2.1GHz
Memory: 4094MB RAM
Page File: 1836MB used, 6526MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 10
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 6.00.6001.18000 32bit Unicode

چک کردم فقط CPUــم یه مقدار از اونی که خواسته پایین تره که فکر میکنم با توجه به بقیه مشخصاتم از عهده اجرای بازی بربیاد، تازه من بتا رو روی بالاترین تنظیمات بدون هیچ افت فریمی بازی کردم واقعا نمیدونم این دیگه چه جور مشکلیه! اصلا حتی بازی هم اگه روی سیستمم نخواد اجرا بشه این دیگه واقعا مسخرست که نذاره نصبش کنم.
اگه کسی مشکل مشابه من داشت و راه حلی پیدا کرد لطفا اینجا بگه.

خوب شما تنها کسی نیستی که این مشکل رو داری توی فروم diablo 3 دیدم یه چند نفری هستن همین مشکل رو دارن راه حل خواصی هم فعلا براش نیست واقعا اینجا یه epic fial میخواد این blizz البته از الان دارن با epic fail پذیرایی میشه توی فروم خودش

به جای اینکه بگید بلیزارد اپیک فیل داده لااقل تشکر کنید که بازی رو قبل از لانج در اختیار گذاشتن و هنوز ریلیز نشده دارن رسیدگی میکنن به مشکلاتش.

به جای اینکه بگید بلیزارد اپیک فیل داده لااقل تشکر کنید که بازی رو قبل از لانج در اختیار گذاشتن و هنوز ریلیز نشده دارن رسیدگی میکنن به مشکلاتش.

بلیزادر همیشه به مشکلات رسیدگی میکنه ولی من یادم نمیاد سر هیچ کدوم از بازی ها فقط توی لانچر و اینستالر بازی انقدر بدبختی کسی کشیده باشه.

دوستان یه سوال، سریال منم رسید ولی وارد میکنم میگه global edition هست! با اینکه من ریجن رو اروپا انتخاب کردم? نباید اروپا باشه? روی پیش خرید بازی هم که میزنم برام نسخه گلوبال رو میاره.

دوستان یه سوال، سریال منم رسید ولی وارد میکنم میگه global edition هست! با اینکه من ریجن رو اروپا انتخاب کردم? نباید اروپا باشه? روی پیش خرید بازی هم که میزنم برام نسخه گلوبال رو میاره.

مشکلی نیست دیابلو بر خلاف باقی بازی های بلیزارد جهانی هست! مال همه...

سلام،

من مشکلم حل نشد. روی نوت بوک هم با اینکه XP داشتم هم مشکل داشت و نشد نصب بشه.

کسی به راه حلی رسیده ؟

اگر کسی از دوستان تهران هست و بازی رو نصب کرده و می تونه دستم برسونه ممنون میشم. چون می ترسم بشینم از اول دانلود کنم بازم مشکل داشته باشم.

++++++++++++++
خب من مشکلم رو پیدا کردم. مشکل اینه که فایل Installer Tome 3.MPQE من اخرش یه .part خورده . سایت بلیزارد میگه این فایل ناقص دانلود شده و باید از اول دانلود کنی. البته پیشنهاد اول اینه که Downloader رو از اول بگیر و بزارمشکل رو حل کنه. اگر نشد باید از اول دانلود کنی. نکته اینه که این فایل الان 3.7 گیگه و من اگه بخوام دانلود کنم حدود 36-37 ساعت طول میکشه.

از دوستان کسی هست بتونه این فایل رو برای من رایت کنه و بفرسته ؟ من تهرانم یا جایی رو معرفی کنه برم این فایل رو سریع دانلود کنم.

یاعلی...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or