Multi Platform Diablo III

Diablo-3-box-art-thumb-550xauto-86309.jpg

و بهشت ها دوباره به لرزه در خواهند آمد...
دو دهه از پا گذاشتن لرد های جهنمی DIABLO ، Ba'al و Mephisto به Sancatury میگذرد ،
بیست سال از حمله ی وحشیانه ی سپاه اهریمنان به انسان ها و کشتاری که هیچ کس وسعت آن را نمیداند ،
اما برای آنان که سال ها با سرکردگان شیاطین جنگیده اند خاطرات خیلی دیر محو می شوند ...

هنگامی که Deckard Cain به کلیسای مخوف Tristam پای نهاد تا اسراری را برای مبارزه با شیاطین بیاموزد ناگهان گلوله ای عظیم و آتشین از آسمان به زمین برخورد کرد و این ورود دوباره ی پادشاه تاریکی و وحشت Lord Diablo به Sancatury بود ، با بازگشت او شایطین باستانی از نیستی برخواستند و قهرمانان Sancatury آماده شدند تا بار دیگر از دنیای فانیشان در برابر Burning Hells دفاع کنند ...

شروعی دوباره بر ترس ، کشتار و البته شجاعت و ایثار ...

پس از سال ها انتظار 15 May سال جاری برابر با 26 اردیبهشت زمان شروع حماسه ی سوم بلیزارد خواهد بود ، به طور جد به همه ی دوستان پیشنهاد می کنم بازی رو پیش خرید کنند و این اتفاق نادر رو از دست ندهند.
در ضمن هر کس دستش به نسخه ی CE رسید جای ما رو هم خالی کنه:دی

[

dotclear.gif

1. Battle Tag کسانی که بازی رو تهیه کرده اند :

Kourosh : Archangel#2222

GlaDOS : Pain#2810

Quantic Dream : XtraMedical#2362

saeid64 : Lync#2992

Jim_raynor : Conan#2978

douchebag : zigorat#2876

slipkboy : Slipkboy#2598

Hellgate:london : Mashmammad#2523

Sweet Jesus : Dagnir#2171

AghaReza : Reza#2935

DEVIL_Hamit : hamit#2921

RezaRazeR : Akami#2922

Maniac Gamer : FallenAngel#2696

Isildur : ISILDUR#2930

RattleSnake : sawanti#2317

bardi ya : Bardia#2766

The Phenom : ragnarok#2690

POUYA KHAN : POUYAKHAN#2141

Emo_boy : Salar#1568

nimah32 : Nima#1429

Death King : DevilKing#2782

T.M.D.B.B : thefury2009#2405

Amirmahdi_92 : Amirmahdi#2347

Herduss: Herduss#1739
    FPS Doug : amir#2974

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy
قابلیت های جدید تو بسته هایی مثل DLC به بازی اضافه میشه (البته خودشون چیزی نگفتن ولی واضح و مشخصه)

یادش بخیر چون تو AH همه چیز گرون بود پولم نداشتیم بخریم مجبور بودیم به همدیگه اسلحه یا سنگ قرض بدیم بعدش با کلی شرمندگی و روم به دیوار به طرف حالی میکردیم که لازم داریم میشه بدیش قشنگیش میدونی چی بود خود طرف هم بد لنگش بود هی داشت چونه میزد که یه قیمت کم ازمون بخرش :)
تو TS که نگو چه دورانی بود هم خنده بود هم دعوا، هم تنهایی بود هم دور همی، یادمه هر وقت میرفتم آقا حامد اونجا تنها آنلاین بود در حین بازی منتظر بچه های بودش که بیان باهاشون بحرفه یاد بعضی ها بخیر که نتشن ترکید و نتونستن دیگه بیان دوستانی مثل سهیل، محمد جک اسپارو و...
یادتونه radiant star emerald شد 5 میلیون؟ من 9 تا خریدم این مانکم عین این پـانـک های آمریکایی شده بود که از همه جاشون انگشتر و گردنبند و اینجور چیزا آویزنه :)) All Resistـش شده بود 1100
هـــــــی روزگـــــــــــار یادش بخیر
اینترنت عراق و افغانستان وضعشون 100 پله از ما بهتره
سرباز های آمریکایی هم شاکی شدن که چرا پچ آفلاین برای PC ارائه نمیدن که ماها راحت بدون لگ بازی کنیم تو هر جایی از دنیا که هستیم

http://forum.bazicenter.com/thread78164/
Epic Fail

آخرین ویرایش:
دوستانی که الان دیالو با چیز پی ان بازی کنند و البته راحت و بدون مشکل هستند یه پ.خ کنند ببینم از کجا گرفتند .. من برای wow میخوام

چه روزایی بود .من این دیابلو رو از مرتضی جون و ممد یاد گرفتم. :dچه نوبی بودم واسه خودم.علی یادته چه دیمن هانتر مزخرفی داشتی من بهت میخندیدم :Dاونوقتا حامد یادشه با ایرانسل 128 پینگم سبز بود .منو حامد نصف شبا با مانکمون میرفتیم فارم.یادش بخیر. :D

آره مسخره ها حالت آفلاین داره.!!!! یه چیزی هم که هست فکر کنم تو حالت آفلاین میشه چند نفره رفت حالا نمیدونم تعیید شده یا نه.!
ولی چه قدر مسخره قدیم میرفتیم تو مغازه میگفتیم آقا دیابلو3 داری؟ فروشنده دهنش میافتاد کف مغازه میگفت داریم ولی 150 تومنه.!!! با غروری خاص سرت رو جلوی دیگران میاوردی بالا میگفتی یدونه بده و همه یهو ادم حسابت میکردن.
ولی الان چی بری همون مغازه بچه با ننش میآد بازی بخره میگه آقا دادالو3 دارید یارو یدونه بهش میده 5 تومن.!

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) دادالو 3 =))))))))))))))))))))))))
ولی جدا از این همه مشکلات, این بازی باعث شد چند تا دوست خوب پیدا کنم
ولی دیگه بعده قضیه پچ cata تو wow که باعث شدن arthas بمیره دیگه از بلیز نا امید شدم ولی بازم طرفدارش بودم بعدش که d3 خستع کننده شد من دیگه بازیش نکردم بازم طرفدارش بودم ولی بعده اینکه d3 واسه ps3 -ps4 تایید شد دیگه از بلیز دل سرد شدم حالا هم که واسه xbox 360 هم تایید شد از بلیز متنفر شدم

آخرین ویرایش:
چه روزایی بود .من این دیابلو رو از مرتضی جون و ممد یاد گرفتم. :dچه نوبی بودم واسه خودم.علی یادته چه دیمن هانتر مزخرفی داشتی من بهت میخندیدم :Dاونوقتا حامد یادشه با ایرانسل 128 پینگم سبز بود .منو حامد نصف شبا با مانکمون میرفتیم فارم.یادش بخیر. :D
البته مانک تو هم همچین هم به راه نبودا !! استیتهاش واقعا مزخرف بود :|

- - -ویرایش - - -

اینترنت عراق و افغانستان وضعشون 100 پله از ما بهتره
سرباز های آمریکایی هم شاکی شدن که چرا پچ آفلاین برای PC ارائه نمیدن که ماها راحت بدون لگ بازی کنیم تو هر جایی از دنیا که هستیم

http://forum.bazicenter.com/thread78164/
Epic Fail
من یه رفیق افغانی دارم که دانشجو و تو مغازه کناری ما کار میکنه و مگه الان تو افغانستان اینترنت کاملا ماهواره ایه . اصلا چیزی به اسم adsl استفاده نمیکنن . 3G هم هست که سرعتش موقع دانلود با دانلود منجر تقریبا بین 1-2 مگابایته !

- - -ویرایش - - -

من یه رفیق افغانی دارم که دانشجو و تو مغازه کناری ما کار میکنه و مگه الان تو افغانستان اینترنت کاملا ماهواره ایه . اصلا چیزی به اسم adsl استفاده نمیکنن . 3G هم هست که سرعتش موقع دانلود با دانلود منجر تقریبا بین 1-2 مگابایته !

داداش بلیط یه طرفه مزارشریف چنده؟ :)) میریم کارگری

- - -ویرایش - - -

والا مانکم تانک بود نمیمرد :| ولی دمیجش به زور 27k :| بهتره دیمن علی بود :| زرتی میمرد:|

واقعا کامنت بچه هارو میخونم گریم میگیره:((
فقط بگزارید حرفی بزنم تا ما هم شریک باشیمl-)
حالا خودمونیما یجوری حرف یادش بخیر میزنید که انگار از زمانی که نسخه کنسولی رونمایی شده دیگه گفتن PC ساپورت نمیکنیم.
باور کنید این حرف های خودمونو توی فروم بیلیزارد/دیابلو3 بزینیم هم دل اونا برامون میسوزه هم یه فکری برای نسخه PC میکنن.
پاشید جم کنیم بریم همون wow پچ 3.3.5 ایرانی خودمونو بازی کنیم باز اونجا به نوباش میخندیم:shrewd: شاد میشیم عصابمون از پینگ خورد نمیشه.

الان دارم نسخه starter استار کرفت 2 رو میدانلودم ببینم اگه حال بده میرم میخرمش چون خودم خیلی با حاش حال میکنم بهتر از اینکه نتونی دیابلو بازی کنی حداقلش حالت افلاین هم داره میشه بازی کرد

الان دارم نسخه starter استار کرفت 2 رو میدانلودم ببینم اگه حال بده میرم میخرمش چون خودم خیلی با حاش حال میکنم بهتر از اینکه نتونی دیابلو بازی کنی حداقلش حالت افلاین هم داره میشه بازی کرد
من علاوه بر اینکه از دیابلو متنفر شدم کلا از بلییزارد هم حالم بهم خورد حلا فرقی نداره چه بازی باشه کلا بیخیال:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or