Diablo III برای xbox 360 نیز عرضه خواهد شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
diablo0606-610.jpg

بلیزارد تایید کرد عنوان Diablo III که قبلا برای ps4 و ps3 برای تایید شده بود, برای xbox 360 نیز عرضه خواهد شد.این کمپانی
همچنین تاریخ عرضه این عنوان برای نسل کنونی را اعلام کرد که 3 سپتامبر امسال خواهد بود.
افرادی که بازی را پیش خرید کنند از ایتم Infernal Helm به صورت انحصاری بهره خواهند که برد که باعث level up سریع تر میشود.

Blizzard Reveals Diablo III Coming To Xbox 360 - News - www.GameInformer.com

آخرین ویرایش:
دوستانی که کنسول دارن و ارزش این بازی رو میدونن لذت ببرن :دی واقعا خیلی‌ خوب هست که جز یه سری عنوان محدود بقیه بازی‌ها پیش می‌رن به سوی‌‌ Multi platforming و همه می‌تونن بازی کنن.

خب این که دور از ذهن نبود(کنسول دار ها هم از این بازی لذت ببرن)ولی بلیزارد بهتره از این پول پرستی که جدیدا دچارش شده بکشه بیرون چون اگه قرار باشه من warcraft بعدی رو به صورت همیشه آنلاین بازی کنم،خودم بلیزارد رو به آتش می کشم

اول یه سری بزن تاپیک دیابلو کامپیوتر ببین بچه ها چه مشکلاتی دارند بعد اینو با فریاد بگو :|

خود بلیزازد گفت که روی کنسول سونی میشه آفلاین بازی کرد حالا اینکه رو کنسول مایکرو همینجوری باشه.من باز جفت پا میخرم(وگرنه مال کامپیوترشو میخرم)

آه بازی خز شد دیگه از فردا همه تو همه جای فروم حرف دیابلو میزنن.!:wallbash: بیلیزارد دیوانه پس فردا هم میگه WOW رو میخواییم برای 360 و پلی3 بدیم بیرون.:hurted1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or